- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.561
serpıl benımkı 14 haftada atmıstı ılk tekmeyı sıcak cıkolata ıcmıstım o gun denesene aksama
cnm ıstım yarım saaat gecmeden tam ortada bı yere vurdu esıme dedım guldu gazdır dedı ıanan dedım gaz deıl bak bu baskaydı dedım sonra 3 gun hıc bısey hıssetmedım sonra yıne vurdu derken sıklastı
aynne oyle baskı yap cocuga saka bı yanada her cocuk bır deıl sende bu sans varken senınkı 30 haftada tekmelersaka tabıkyı ben artık elımı koymuyorum tekmelerını gozle gorup ızlemek daha harıka bı duygu bence ıns cnm tekmeler ve mutlu olursun tekmeler derken kucuk bır pıt olucak sen ıc kahveyı yaat sırt ustu dene
kızlar benim odunun kafasına dank etti sonunda zafer benmgeldi ateşimi ölçtü 40 hastaneye götürdü kçük serum verdiler ortalığı topladı sıcak bişeyler içirdi yemek ısmarladı ama ben yinede konuşmuyorum
baya çıkmış ateşin canım ya dikkar et kendine
iyi olmuş kocanda anlamış neyseki, azcık trip at sonra barışırsın :)
burcuu çok geçmiş olsun cnm dikkat et ateşin baya yüksekmiş yaa. Nese ilaç aldın ya toparlarsın hemen inş.
Kızlar dün gece rüyamda okadr korktumki. Banyo yapıyomuşum ayağım kayıyo düşüyorum sırtıma duşun çubuğu giriyo bebeğimde kuvetin içine düşüyo. Kimsede yok yanımda. Kordonunu görüyom bağırıyom. Sonra eşim geliyo battaniyye sarıyo bizi doktora götürüyo ama yol okadr uzuyoki bağırıyorum bn ölcem kordonunu kesin bebeğimi kurtarın die. Bu rüyalar nezamn biterki:d
ikili test sonucum elimde beta hcg 254 yuh diyorum risklerde yazılmış anlamıyorum ne demek
sonuç olarak da beta hcg yüksekliği nedeniyle 20.hafta 2.düzy usg önerilir. sıyırcam herşey normal
çocuğumun hepsi normal yazıyor ne bakıldıysa allah ım sabır ver yaaa
CNMK KAC OLMASI gerekıyormus betanın pekı
kaç saattir araştırıyorum nette hiçbişey bulamadım bi arkadaş 120 nin üstünde olması riskli demiş
ama yok nette işte kimsede mi böyle bir sorun çıkmamış anlamadım ki
ikili test sonucum elimde beta hcg 254 yuh diyorum risklerde yazılmış anlamıyorum ne demek
sonuç olarak da beta hcg yüksekliği nedeniyle 20.hafta 2.düzy usg önerilir. sıyırcam herşey normal
çocuğumun hepsi normal yazıyor ne bakıldıysa allah ım sabır ver yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?