Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serpıl benımkı 14 haftada atmıstı ılk tekmeyı sıcak cıkolata ıcmıstım o gun denesene aksama

cnm ıstım yarım saaat gecmeden tam ortada bı yere vurdu esıme dedım guldu gazdır dedı ıanan dedım gaz deıl bak bu baskaydı dedım sonra 3 gun hıc bısey hıssetmedım sonra yıne vurdu derken sıklastı

kesin akşam deneyeceğim hadi güzel kızım anneye bi tekme de sen indir sevind.r beni:)

aynne oyle baskı yap cocuga saka bı yanada her cocuk bır deıl sende bu sans varken senınkı 30 haftada tekmeler saka tabıkyı ben artık elımı koymuyorum tekmelerını gozle gorup ızlemek daha harıka bı duygu bence ıns cnm tekmeler ve mutlu olursun tekmeler derken kucuk bır pıt olucak sen ıc kahveyı yaat sırt ustu dene

ultrasonda çok hareketli gözüküyor neyse sağlıklı olsun da beklerim 2 ay daha farketmez düşünmek istemiyorum ama aklıma geldikçe içim titriyor büyük ultrasonda iyi çıkar sonuçlar inşallah ama akşam deneyeceğim yine de bekleyeceğim:):)

kızlar benim odunun kafasına dank etti sonunda zafer benm geldi ateşimi ölçtü 40 hastaneye götürdü kçük serum verdiler ortalığı topladı sıcak bişeyler içirdi yemek ısmarladı ama ben yinede konuşmuyorum

saolun kızlar yanımda olup bana destek verdiğiniz için hepinizi çok seviyorumkendimi çok yalnız hissediyodum valla ağlamaktan harap olmuştum

burcuu çok geçmiş olsun cnm dikkat et ateşin baya yüksekmiş yaa. nese ilaç aldın ya toparlarsın hemen inş.

kızlar dün gece rüyamda okadr korktumki. banyo yapıyomuşum ayağım kayıyo düşüyorum sırtıma duşun çubuğu giriyo bebeğimde kuvetin içine düşüyo. kimsede yok yanımda. kordonunu görüyom bağırıyom. sonra eşim geliyo battaniyye sarıyo bizi doktora götürüyo ama yol okadr uzuyoki bağırıyorum bn ölcem kordonunu kesin bebeğimi kurtarın die. bu rüyalar nezamn biterki

baya çıkmış ateşin canım ya dikkar et kendine
iyi olmuş kocanda anlamış neyseki, azcık trip at sonra barışırsın :)

ikili test sonucum elimde beta hcg 254 yuh diyorum risklerde yazılmış anlamıyorum ne demek
sonuç olarak da beta hcg yüksekliği nedeniyle 20.hafta 2.düzy usg önerilir. sıyırcam herşey normal
çocuğumun hepsi normal yazıyor ne bakıldıysa allah ım sabır ver yaaa

baya çıkmış ateşin canım ya dikkar et kendine
iyi olmuş kocanda anlamış neyseki, azcık trip at sonra barışırsın :)

sorma cnm tribin en babasından atıyorum avucunu yalar bugün yarın yemek yaptı fırına attı kalkıp bide yemekle uğraşmayım diye şuan biraz daha iyiyim ama başım çatlıyo burnum durmuyo halsizim 2 gündür sizinlede ilgilenemedim kendi derdime düştüm

doguuurrrruuuuunnnnnncaaaaaaaaa

CNMK KAC OLMASI gerekıyormus betanın pekı

merhaba kızlar biz geldik oğluşumla hafta sonu bebek arabamızı aldık çok şükür o bari çıktı aradan geriye pek birşey kalmadı. 30. haftaya kadar tamamlamak istiyorum eksikleri bakalım
hayırlsı... benmde oğluşum hiç durmuyo maşallah kıpır kıpır... haftasonu eşim bulgaristana gidiyo 1 hafta yok nasıl geçer 7 gün bilmem

Tarama testi sonucu risk öngörülen riskten (1/270) yüksek ise kesin tanı için girişimsel kesin tanı testlerini uygulamak gerekir. Burada 1/270 olarak belirlenen risk girişimsel tanı testleri sonucu gebelik kaybı riskidir.

canım doktorunu arayıp sorsana netten bakıpta kafanı karıştırma

İkili testte sınır değer 1/250'dir...
"İkili test"de (double test) her iki biyokimyasal değer bilgisayar programında değerlendirilir ve ortaya bir risk oranı çıkar. Risk oranının 1/250’nin üzerinde olması durumunda test pozitiftir, yani down sendromu açısından riskli gruba giren hastanın ileri tetkiki gerektirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…