- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.601
maşallah kuzuma o zaman tepinsin kı yiyor tatlı şeyleri coşuyo napsın bende yiyorum ama benmki banamısın demyr galiba biraz agır benmki agır bebişi oynuyor
günaydın arkadaşlar ben yine havlu attım sabah sabah kırmızıları gördüm
bu kaçıncı umut
bu kaçıncı yıkılış
günaydın kızlar
melek rabbim sabrımızı sınıyor canım vakit ve saat sadece inşalah çok beklemezsin sende
kızlar bu arada bişey sorcam araştırdım kan ilacından yazıyor siyah dışkı olan varmı
kızlar yarın salavatı tefriciye başlasam bebeğim için yardımcı olur musunuz bana
yok melekcim dürtüyolar bni :) illa yapcm bişiler.
yatakodamda çekmecelerimi dolaplarımı falan düzenledim. fazlalıkları hurclara koydum. yarın temzlikci gelcek evimde mis gbi olcak inş. halıalrıda yıkamaya göndercem. tertemz evde oturcam:) haftasonunada kayınvalidem gelcek:)
gözüm yese daha neler yapcamda gözüm almıyo yaa.
bnde hep diodum naz yapcma yattığım yerden kalkmıcam falan die ama olmuyo öle illa yapıyosun bişiler.
bittim ben yaa mahvoldummm
saatlerdir salak bi raporla uğraşıyoruz gözlerm aktı beynim paketlendi resmen,
yedi bitirdi günümü....
hala ofisteyim çıkçam inş..herkes gitmiş
yarın görüşürüz kızlar...
günaydınn kuzucuklarım
13 - 16 hafta beta hcg değeri 13- 254 arası olurmuş ben test sonuçlaıma baktım 40 ml yazıyo
serpil canım bu testlerin doğruluk oranı düşük 2012 mayıs annelerinin çoğunda risk çıktı ama detaylı ult girince herşeyin normal olduğu anlaşıldı takma kafana hem değerin çok yüksek değil
Günaydın neşee hoşgeldinnn
test sonuçlarımız çok güzel dedi doktor 1 ay sonra gidicez bidaha
hülyaaa ben bu yazdığını görmemişim kuzum nerden buldun bu değerleri yaa ben o kadar araştırdım sınırdayım o zaman ben içim rahatladı yani ohh be gel bi öpeyim seni
günaydın kızlar midem acıyor yaaa yara gibi püfff...
haticem ne yaptım sonuçlar güzel dimii, oğluşunu gördün mü
günaydın tatlım hoşbuldummmmmmm benimde meleğim olsun die başlık görünce geldm :)))))))
test sonuçlarımız çok güzel dedi doktor 1 ay sonra gidicez bidaha
s.a kızlar bende deldimmmmmmmmmmmmm cumanız mübarek ola bilin bakalım nereye gidiyrm bugün
hülyaaa ben bu yazdığını görmemişim kuzum nerden buldun bu değerleri yaa ben o kadar araştırdım sınırdayım o zaman ben içim rahatladı yani ohh be gel bi öpeyim seni
günaydın kızlar midem acıyor yaaa yara gibi püfff...
haticem ne yaptım sonuçlar güzel dimii, oğluşunu gördün mü
iyi yaptın canım, inş olcak meleğimiz
maşaaaalllaaaaah tosunumaaaa
a.s hoşgeldin canım, hayırlı cumalar
doktoramı gidiyosun yoksaaaaaaa
evetttttttttt ama nasıl biliyomusun deryacım vajinamda kaşıntı yanma ve sarı akıntım var bi kaç kez daha olmuştu önceden bu kez artık bakıyorum tahriş olmuş hafif kanıyo bundan dolayı ötürüyr herif söylemesi ayıp acep kendi işine yaradıgı içinmi gidelm dedi naptı anlamadım şaşırdım bende tabi işime gelr enfeksiyon filan kapmazsam iyidr diyrm alevlensin vazgeçmesn diye aslında pazartesi dedi bende ay çok fena olmuş filan dedi ne yani yarınmı dedi öglen gidicez inş bi sorun olmazsa gece heyecandan yatamadım deryacım varya anlatamam bi ara sanki bebişimde ses verdi odamı heyecanlandı ne yada gene gazmıydı acaba bi türlü hareketini hissedemedm
git canım git ihmal etme mantar fln olabilir öyle kaşıntı insanı sinir ediyo
kaşıncak yer de değil bi adam akıllı kaşıyamıyosun :))
bahaneyle bebeğini göreceksin işte inş gösterir artık kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?