• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim diyet yoldaşım olmak isteyen???

marvelous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
10
0
86
Ankara
Merhaba 21 yaşında an itibariyle 52.3 kilo ve 1.54 m boyunda bir adet merveyim. Herkes gibi yazın zayıf kışın daha kilolu oluyorum.Ve kilo alıp vermekten ciddi manada sıkıldım. Artık daha sağlıklı beslenerek en önemlisi de abur cubur ve tatlıdan uzaklaşarak yaşamak istiyorum. Bu süreçte de 48 kilo olmak hedefim. Kilo almak benim için büyük kabus. Azıcık kilo alsam arkadaşlarımın içine bile çıkmak istemiyorum. O derece takığım bu meseleye.Neyse bu süreçte birbirimizi daha iyi tanırız umarım. Ama desteğe ihtiyacım var.

Benimle sürekli irtibat altında olacak bir yoldaş arıyorum. (özellikle de yaş grubumdan olursa çok sevineceğim :))

Merhaba 21 yaşında an itibariyle 52.3 kilo ve 1.54 m boyunda bir adet merveyim. Herkes gibi yazın zayıf kışın daha kilolu oluyorum.Ve kilo alıp vermekten ciddi manada sıkıldım. Artık daha sağlıklı beslenerek en önemlisi de abur cubur ve tatlıdan uzaklaşarak yaşamak istiyorum. Bu süreçte de 48 kilo olmak hedefim. Kilo almak benim için büyük kabus. Azıcık kilo alsam arkadaşlarımın içine bile çıkmak istemiyorum. O derece takığım bu meseleye.Neyse bu süreçte birbirimizi daha iyi tanırız umarım. Ama desteğe ihtiyacım var.

Benimle sürekli irtibat altında olacak bir yoldaş arıyorum. (özellikle de yaş grubumdan olursa çok sevineceğim :))

ben olabilirim yoldai kabul edersen yaşım 20

ben olabilirim yoldaş olabilirim kabul edersen yaşım 20 ismim duygu

ahh tatlım 4-5 kilocuk nedir ki sıkma canını bir aya verirsin
benim daha en az 8 kilo vermem lazım

bende 23 yaşındayım özelliklerimiz hemen hemen aynı kilo ve boya sahibiz benimde boy 1,53 kilo 52 1 haftadır diyet yapıyorum fakat bir gram bile veremedim

bende 23 yaşındayım özelliklerimiz hemen hemen aynı kilo ve boya sahibiz benimde boy 1,53 kilo 52 1 haftadır diyet yapıyorum fakat bir gram bile veremedim

o zaman burda ne yediklerimizi ve tecrübelerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı olabiliriz. Ama devamlılık önemli.Her gün yazabilmek uygun mu?

Evet bu sabah başladık işte. Tartıldım ve ölçülerimi aldım. 53.2 çıktım (dün çok abartmıştım çünkü) Bel 72 kalça da 97. Bakalım incelişimi ve zayıflayışımı takip edelim inşallah tez zamanda :)

Kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su içtim. Boğazım da ağrıyordu zaten iyi geldi. Normalde kahvaltıyı asla aksatmam ama ağzım ve boğazım o kadar acıyor ki içimden de gelmedi yani. Sadece 1 fincan yeşil çay içebildim. Şimdi de bi kase tarhana çorbası yiyeceğim.

Son düzenleme:
benimde bugün nette sorun vardı o yüzden giremedim.bende dün tartıldım 52 kiloyum ama bel ölçülerimi almadım.merve her zaman giremiyosun galiba

yok aslında çoğunlukla girebiliyorum. Ama okula gittiğim için bazen telden bağlanıyorum. Neyse 3 buçuk gibi bi elma yedim.Akşama da pırasa yiyecektim ama evdeki pasta börekleri görünce gözüm döndü ve yedim. Sonra pişman olup kustum. Biliyorum bu çok zararlı ama arada oluyor işte :(( Çok pişmanım umarım bi daha bunu yapmamı gerektirecek bi kaçamağım olmaz.
Sonra da spora gittim. 1 saat tempolu yürüdüm. Bolca da su içiyorum. Yaklaşık 2 lt. Birazdan da tekrar yeşil çay içeceğim.

keşke yapmasaymışın bende dün sabah
1dilim kızarmış ekmek
1haşlanmış yumurta
5 adet yeşil zeytin
1kibrit kutusu peynir
ÖĞLE
fazlasıyla kaçırdım ama
1 kase salçalı makarna
1 avuç ceviz
1kase bulgur pilavı
Akşam
sadece 1 kase cacık