Benim en önemli derdim seni arzulamak mı?

Anneler baş tacı ama bu kadar oğullarına aşık olmalarını anlayamıyorum

Bilmem yemeği tatlıyı kahvaltıyı hazırlayan sizseniz istediğiniz gibi yaparsınız. Eşiniz kıyaslama yapıyorsa kendi ailesi geldiğinde adan z'ye her şeyi kendi hazırlayabilir. Eline sağlık kendini yordun diyeceğine laflara bak.

Annesinin dgününde anneme pasta yaparmısın demişti. Bende bak mutfak orda malzemeler de orda demiştim. Tıpış tıpış gidip yaptı.

aslinda bu konu basligi uzerine dusundum de.. evli insanlarin en buyuk derdi birbirini arzulamak olmali evet..
Hiçbir kadın eşine bu şekilde kıracak şekilde konuşmaz ama onlar maşallah

Bende anlayamadım bacım benimki de anasına çok düşkün. Coook büyük bir aşkla evlendim ve geldiğim nokta hiç de aklımın alamayacağı bir yer olurdu. Fakat geldim ve yaşıyorum :) sabrediyorum
Evlendikten sonra anne-ogul ilişkisi 5.boyuta ulaşıyor test edildi

Evlendikten sonra anne-ogul ilişkisi 5.boyuta ulaşıyor test edildi

Sanırım ben o boyutu aza indirgedim biraz da onun rahatlığı var. Gözü açıldı eşimin ama gururludur ailesi ile ilgili küçük bile olsa kötü bişe demez. Oldu ki ağzından kaçırdı hemen lafı çevirir. (Çevir kazı yanmasın )
Demese bile ben anlıyorum aralarındaki enerjiden. Annesi çok doldururdu o da hamileyken bile bana sadece salata yapıyorsun derdi. Ya da her akşam hangisini sen yaptın derdi. Aman bacım anlattirma şimdi bana adamı bosattirma biraz da mülk sevdası var emekleri boşa gitmesin diye zoraki bı iki sene katlancam

Aman aman dur neyseki biz akıllı kadınlarız napcagımızı biliriz

Aman aman dur neyseki biz akıllı kadınlarız napcagımızı biliriz
Ne yaparsa yapsın hani zoruma gider unutamam da. Hani şu yatak konusu beni deli ediyor açıkçası. Nasıl iradeli olabilirsin ya nasıl erkek ? İnanın ben kadın halimle 2 günde bir gelse tmm diyeceğim. Ama yok !! Artik sinirimi koydum bakalım nolacak. Adam da istek yok ya an gece 12_1 yapar alt katta yukarı geç çıkar bı de sarılayım onu seveyim pohpohlayayim ister

Aha bende aynıyım hergün istese hayır demem ama bunun bir problem oldugunu dusunmuyorlar sanirim en azindan benimki oyle

Aha bende aynıyım hergün istese hayır demem ama bunun bir problem oldugunu dusunmuyorlar sanirim en azindan benimki oyle
Evet bence de bu büyük bir problem benim eşimde erken b.salma problemi var. Geciktirici sprey kullanıyor. Birliktelikten sonra soruyor bir de nasıldı diye ağlanacak halime gülüyorum. Neyse o gururunu mu desem ne desem tatmin etmek istiyor. Bende çok severek aşık olarak evlendigim adamdan ilgi ve birliktelik bekliyorum. Çok büyük bir problem aslında bu yaatk odası problemleri bunlar sürekli olsa araya soğukluk gireceğini sanmıyorum. Ama bende eşime adım atmak istemiyorum icimden gelmiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum

Ozaman herkes kendi ailesini agirlasin asla ayrim yapmamissinizdir biliyorum ama ben olsam kendi ailemi seninkilerle birmi tutucam derdim bu erkekler cok bencil kendisi senin ailene karsi nekadar yakin acaba kendi ailesi gibimi davraniyor hic sanmiyorum

Esim ilk evlendiğimiz 3.5 sene hâla kendi ailesiyle yasiyor gibiydi. Bizim aile oldugumuzu anlamasi uzun sürdü. Çocuğumuz oldu, soyleye soyleye ayri olduğumuzu anlattim. Hâla bile bazen annesiyle kiyaslar.
İlk yilda biz de cok yasadik seninki şöyle benimki böyle. Banada derdi ki ben kendi ailemde olunca cok neseli olup gülüp konusuyormusum. Onun ailesinde susup oturuyormuşum. O benim ailem. Tabiki daha rahat olmam cok normal. Yine ilk sene beni kendisi olmadan ailemde bırakmıyordu. Ne alaka hic anlamadim. Ama cocuk olunca bir rahatlama geldi herhalde. Birinde kalmam gerekse annende kal der oldu

Yemek konusunda haklısınız. Ama bu kk kadınlar neden bu kadar azgın anlamış değilim biraz öncede haftada 2 bana az gelio die bi konu okudum anlamıyorum ayda 6-7 yapıomuş işte adam napaın hergünmü yapsın bu kadınlardaki azgınlık bendemi yok acaba anlamadım Evlilik sadece sex değil ya olmamalı zaten.

Kendi ailesi geldiğinde yemekleri kendisi yapsın o zaman. Oturduğu yerden jüri gibi eleştirmesin.

Aşkım bundan sonra mangal yap kendi ailen gelince, ben de bir salata yaparım. Sen tatmin olmuyorsun diyin.

Kasaba gitsin, pirzola pişirsin, bir de evi süpürsün bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…