Benim en önemli derdim seni arzulamak mı?

AlisVolatPropriis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
921
1.026
113
Burda hep okurdum ne olursa olsun eşinle yatağını ayırma gibi yorumları ama yapamadım şuan salondan bildiriyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Konuyu anlatmaya başlayacağım yorumlarınızı bekliyorum. Evlendiğimden beri hem kayınvalidemleri hem de kendi aileme öyle çok fazla yemeğe alamadım. Çünkü çoğunlukta biz onlara gideriz hep. Pandemi dolayısıyla da başladığından beri gelmediler eee ama bekliyorlar da. Geçen hafta kayınvalidemleri çağırdım. Yemeğe geldiler sonra çay falan içtik kalktılar. Kayınpederim erken uyuduğu icin erken kalktılar. Bugünde kendi ailemi çağırdım babam bir tek pazar çalışmadığı için sadece pazar günleri gelebiliyorlar. Kahvaltıya çağırdım akşam yemeğe de kaldılar sonra yolculadım. Kahvaltıya da özendim tatlı da yaptım akşam yemeğe de özendim. Kayınvalidemler geldiğinde de aynı hassasiyeti gösteririm. Ama eşime batmış olacak ki sirke satan suratına sordum birşey olmuş anlat diye. Geçen annemler geldiğinde bu kadar özenmedinden başladı ben her dakika seni düşünmekten işlerime yoğunlaşamıyorumdan çıktı. Hatta geçen cinsel hayatımızın az olduğundan (ayda ortalama 6-7) yakınmıştım. Bana benim en önemli derdim seni arzulamak mı? Gibisinden birşey de dedi. Söylediklerine şok olarak vay be alis adamı ne bunaltmışsın dedim içimden. Bundan sonra öfkeme hakim olcam diye kendime verdiğim sözler yalan olmakla beraber, “bundan sonra sana söyleyecek lafım yok” diyerekten yatağı terkederek salona girmiş bulunmaktayım. Geldi konuşalım dedi, ilk defa birşey anlatmak istemedim sustum ve gitti. Burda açtığım konularda da eşimi savunurdum hep beni çok düşünür el üstünde tutar diye. Yanılmışım galiba. Bilmem ki ağlamadım bile nasıl davranmalıyım?

Yani hallolmayacak şeyler değil.. konuşup anlaşin, evliliğin ilk ayları olur atlatılır diye düşünüyorum. Yemek konusunu muhtemelen yanlış anlamıştır.
Ben düşünüyorum eşim hem kendi ailesine hem benim aileme bi sey yapıyor olsa ve kendi ailesine yaptığı gözüme daha güzel gelse, bilmiyorum sanirim ister istemez kirilirdim.

Benim ailem şehir dışından geldiler sadece kahvaltıya ya da sadece akşam yemeğine alamazdım. Kayınvalidemlerle aynı şehirde yaşıyorum. Kendi arkadaşlarımdan önce kv nin gün arkadaşlarını bile ağırladım. Madem kısas yapacaksak bende yaparım ama yapmıyorum

Haklısınız, bunu ona da söylediniz mi?ayrica ailesini kuş sütüyle ağırlamak istiyorsa mutfaga girebilir mesela :)

Valla fikir veremeyeceğim ama benim ki 10 günde bir geliyor sizin gibi 6-7 olsa neyse

Annemler gittikten sonra hiç konuşmadı benimle bende üstelemedim. Uyumaya geçtik soğuk uyumayalim diye sordum nedenini. Benim aileme bu kadar özenmedin ile başladı. Seni mutlu etmekten kendimi unutuyorum seni düsünmekten işlerime yoğunlaşamıyorum dedi. İki gün once de cinsel hayatımızla ilgili bir konuşma yapmıştım. Beraber terapiye gidebiliriz ile ilgili hiçbirşey dememişti. Bugün söyledi işte

Şimdi anladım.

Sizi suçlayacakti zaten benim annemlere özenmedin diye.

O konuda b planı olsun, hakli cikamazsam onu öne atarım, demis kendince.

Yani kabahatleri tartıyor kendince. Sizin kefe ağır basıyor.

Teraziyi kafasında kirmak lazim aslinda da neyse..

Özen ve itina isteyen mutfaga girer paşa hazretleri. Ok?

Olur boyle seyler.Eşiniz bira ılgı ıstemıs.Ikı tarafada ozendım ayrı gayrı yok deseydın.Ikısıde aılemız deseydın.

Siz konuştunuz mu bunu eşinizle peki

Evet ama biz annesinin çemberinden geçiyoruz adam ortada kalıyor iki kadın arasında kalmak berbat birsey. Bı de kredi ödemeler ev gecintisi annesinin ve kardeşinin esimle olan sıkıntılarını bana anlatmaz eşim erken kalkıp geç uyur anneeinin gönlünü yapmaya çalışır. Ve beni ve çocuğumu eş geçer. Geçen gün reddettim eşimi. Ben söylediğimde değil artık 3 günde 1 geleceksen kabul edeceğim düşün taşın dedim ve annemlere geldim.

altini doldurmaya calismasina bakmayin. ailesinin yeterince agarlanmadigini dusunmus belli ki. erken yatiyorlarsa onlar da sabahtan gelsin bir daha.

Kirilmissiniz.Bence uzatmayin normal davranın o konuda konuşmak istemiyorum diyinm o kendi kendini yesin.Belli ki hasetlenmis kendini tutamadan düşünmeden konuşmuş.Klasik sözler bunlar zamanla düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…