Benim en önemli derdim seni arzulamak mı?

Anne baba, kv kp 1 kez ağırlanmıyo ve öyle de olmıcak yani sürekli bu döngü olucak yeri gelir kahvaltı olur yeri gelir bi kahve olur önemli olan surat mı yapıyosun yüzlerine mi bakmıyosun kalkıp gitsinler diye zaman mı kolluyosun sen onlara onlar sana bi saygısızlık yapmadıktan sonra eşinin böyle kıyas yapması ayıp ya (nişanlımda da bu potansiyeli görüyorum benim ailem yakınımda diye yapar yani) tutup da bunu sizin aranızdaki olaya bağlaması kırılmakta haklısınız ve ondan tepkisiz kaldınız bence

Bi erkek cinselliğimiz az dese , kadın da en onemli derdim seni arzulamak mı dese adam aldatır bunu deriz...

Diyelim ki kendi ailene daha çok özendin ve daha güzel hazirlandin kendisi hiç mi ayrım yapmıyor? Bu iç güdüsel bisey farkında olarak yada olmayarak o da yapıyordur ayrım

onlara tek çay
sizinkilere kahvaltı yemek tatlı , bencede biraz dengesizlik olmuş ,

kusura bakma , bende bu konuda hassasım ve eşit davranırım

onlara tek çay
sizinkilere kahvaltı yemek tatlı , bencede biraz dengesizlik olmuş ,

kusura bakma , bende bu konuda hassasım ve eşit davranırım
Tabi ki onlara tek çay değil akşam yemeğine davet ettim onları, benim ailem şehir dışından geldiği için hem kahvaltıya hem akşam yemeğine kaldılar. Ben her misafirime özenirim bunu da bilir eşim kırıldığım şey de bu kendimi bu kadar yırtmamalıymışim demekki

Çok merakıysa kendi yapsın anasına danasina yemeği bu ne ya bu erkeklerin bu aileme bilmem ne yapmadın tribi beni sinir ediyor. Bekarken yüzlerine bakmadiklari anaları birden kıymete biniyor
Kendi ailesi burnumuzun dibinde hergün oğlunun ofisine gider görür sonra beni arar çok özledim görüşemiyoruz der. Eee ben annemi 1 aydır görmüyodum?yemeğe aldım burnumdan getirdi. Kısasa kısas yapcaksam çoook güzel şeyler söylerimde işte

Bu erkekler tek tip galiba benimki de öyle der susup oturuyormuşum kendi ailemin yanında daha neşeliymişim. Yahu be adam sende öylesin ama ben bunu hiç sorgulamadım çünkü olabilir. Sıkılabilirsin çok normal insan kendi ailesinin yanında olduğu gibi kv kp yanında olamaz ki.

Ailesiyle yaşasa yine aynısını derler canım hiç kafana takma.
Ailem kırk yilda bir geliyor çok mu gördün de.
Cinsellik kısmında haklısın isteksiz erkek çekilmiyor.

Senin ağırlamak ile ilgili vicdanın rahatsa eşinin söylediklerini çok da kafana takma. O cinsellik ile ilgili konuya öfkelenmiş acısını bu konudan çıkarıyor. Evlilikte isteksiz erkek çok zor, yaşayan bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…