- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Anne baba, kv kp 1 kez ağırlanmıyo ve öyle de olmıcak yani sürekli bu döngü olucak yeri gelir kahvaltı olur yeri gelir bi kahve olur önemli olan surat mı yapıyosun yüzlerine mi bakmıyosun kalkıp gitsinler diye zaman mı kolluyosun sen onlara onlar sana bi saygısızlık yapmadıktan sonra eşinin böyle kıyas yapması ayıp ya (nişanlımda da bu potansiyeli görüyorum benim ailem yakınımda diye yapar yani) tutup da bunu sizin aranızdaki olaya bağlaması kırılmakta haklısınız ve ondan tepkisiz kaldınız benceBurda hep okurdum ne olursa olsun eşinle yatağını ayırma gibi yorumları ama yapamadım şuan salondan bildiriyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Konuyu anlatmaya başlayacağım yorumlarınızı bekliyorum. Evlendiğimden beri hem kayınvalidemleri hem de kendi aileme öyle çok fazla yemeğe alamadım. Çünkü çoğunlukta biz onlara gideriz hep. Pandemi dolayısıyla da başladığından beri gelmediler eee ama bekliyorlar da. Geçen hafta kayınvalidemleri çağırdım. Yemeğe geldiler sonra çay falan içtik kalktılar. Kayınpederim erken uyuduğu icin erken kalktılar. Bugünde kendi ailemi çağırdım babam bir tek pazar çalışmadığı için sadece pazar günleri gelebiliyorlar. Kahvaltıya çağırdım akşam yemeğe de kaldılar sonra yolculadım. Kahvaltıya da özendim tatlı da yaptım akşam yemeğe de özendim. Kayınvalidemler geldiğinde de aynı hassasiyeti gösteririm. Ama eşime batmış olacak ki sirke satan suratına sordum birşey olmuş anlat diye. Geçen annemler geldiğinde bu kadar özenmedinden başladı ben her dakika seni düşünmekten işlerime yoğunlaşamıyorumdan çıktı. Hatta geçen cinsel hayatımızın az olduğundan (ayda ortalama 6-7) yakınmıştım. Bana benim en önemli derdim seni arzulamak mı? Gibisinden birşey de dedi. Söylediklerine şok olarak vay be alis adamı ne bunaltmışsın dedim içimden. Bundan sonra öfkeme hakim olcam diye kendime verdiğim sözler yalan olmakla beraber, “bundan sonra sana söyleyecek lafım yok” diyerekten yatağı terkederek salona girmiş bulunmaktayım. Geldi konuşalım dedi, ilk defa birşey anlatmak istemedim sustum ve gitti. Burda açtığım konularda da eşimi savunurdum hep beni çok düşünür el üstünde tutar diye. Yanılmışım galiba. Bilmem ki ağlamadım bile nasıl davranmalıyım?
eyvah eyvahEvlendikten sonra anne-ogul ilişkisi 5.boyuta ulaşıyor test edildi
Benimkide ayniAha bende aynıyım hergün istese hayır dememama bunun bir problem oldugunu dusunmuyorlar sanirim en azindan benimki oyle
Siz konuştunuz mu eşinizle ? Ben açıkçası kendimi kötü hissediyorum. Beğenmiyor gibi filanBenimkide ayni
Ayda üç dört sefer
Ikisi birden kötüyse pekiBen ilişkinin sayısının değil niteliğinin önemli olduğunu söylemeye geldim. Diğer konuya yorum yapamiciiiimmm
Çözümü yoksa ev arkadaşı mı istiyorsun eş mi ona göre kararını verirsinIkisi birden kötüyse pekio zaman ne olacak
Tabi ki onlara tek çay değil akşam yemeğine davet ettim onları, benim ailem şehir dışından geldiği için hem kahvaltıya hem akşam yemeğine kaldılar. Ben her misafirime özenirim bunu da bilir eşim kırıldığım şey de bu kendimi bu kadar yırtmamalıymışim demekkionlara tek çay
sizinkilere kahvaltı yemek tatlı , bencede biraz dengesizlik olmuş ,
kusura bakma , bende bu konuda hassasım ve eşit davranırım
İşte biz demeyiz onlarım malum erkeklik gururunu düşünürüzBi erkek cinselliğimiz az dese , kadın da en onemli derdim seni arzulamak mı dese adam aldatır bunu deriz...
Kendi ailesi burnumuzun dibinde hergün oğlunun ofisine gider görür sonra beni arar çok özledim görüşemiyoruz der. Eee ben annemi 1 aydır görmüyodum?yemeğe aldım burnumdan getirdi. Kısasa kısas yapcaksam çoook güzel şeyler söylerimde işteÇok merakıysa kendi yapsın anasına danasina yemeği bu ne ya bu erkeklerin bu aileme bilmem ne yapmadın tribi beni sinir ediyor. Bekarken yüzlerine bakmadiklari anaları birden kıymete biniyor
Bu erkekler tek tip galibaEsim ilk evlendiğimiz 3.5 sene hâla kendi ailesiyle yasiyor gibiydi. Bizim aile oldugumuzu anlamasi uzun sürdü. Çocuğumuz oldu, soyleye soyleye ayri olduğumuzu anlattim. Hâla bile bazen annesiyle kiyaslar.
İlk yilda biz de cok yasadik seninki şöyle benimki böyle. Banada derdi ki ben kendi ailemde olunca cok neseli olup gülüp konusuyormusum. Onun ailesinde susup oturuyormuşum. O benim ailem. Tabiki daha rahat olmam cok normal. Yine ilk sene beni kendisi olmadan ailemde bırakmıyordu. Ne alaka hic anlamadim. Ama cocuk olunca bir rahatlama geldi herhalde. Birinde kalmam gerekse annende kal der oldu
Ailesiyle yaşasa yine aynısını derler canım hiç kafana takma.Kendi ailesi burnumuzun dibinde hergün oğlunun ofisine gider görür sonra beni arar çok özledim görüşemiyoruz der. Eee ben annemi 1 aydır görmüyodum?yemeğe aldım burnumdan getirdi. Kısasa kısas yapcaksam çoook güzel şeyler söylerimde işte
Ah ah evlilik ne zormuşAilesiyle yaşasa yine aynısını derler canım hiç kafana takma.
Ailem kırk yilda bir geliyor çok mu gördün de.
Cinsellik kısmında haklısın isteksiz erkek çekilmiyor.
Öyle canım birde eş anlayışsızsa hiç çekilmiyor.Ah ah evlilik ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?