Benim gibi annesinden nefret edenler

Kimse boşver nefrt etme annedir demedi.aaa ne ayıp. kınıyorum.öyle şey denirmi.9ay karninda taşimiş denildi ki bunlari yaşamayanla oturup dertleşcek halim yok bunlari benim gibi yaşayanlar burdamı diye başlik açtim

Amaç benimle ayni seyleri yasayan insanlarla sohbetti yani annesi benim gibi olan.şak şak yapmak degildi ama ortalik resmen 2ye bölündü.dertleşemedik bi ağız tadıyla

Amaç benimle ayni seyleri yasayan insanlarla sohbetti yani annesi benim gibi olan.şak şak yapmak degildi ama ortalik resmen 2ye bölündü.dertleşemedik bi ağız tadıyla

Benim annemde sizin anneniz gibi..
2 sene sonra gittigimde burnumdan getirdi..
Inanin rezil oldum gittigimde ve ben bunu ilk yorumumda yazdim. 2 sene sonra ilk defa gordugunde neler dedi neler..
Kirildim hala kirginim ama nefret cok agir bi duygu.
Icini bu duyguyla karartmamak daha iyi.
Ben bunu yazdigimda kimden nefret edilir ben bilirim yazdiniz konu sahibi..

Aynen öyle canim o
Aynen öyle canim karnı doyurunca iyi anneyim diyenler.gerisi nolucak karnı doyur bittimi görevin emeğin.çok zor çocuk büyütmek ama onlara kolay.karnı doyur bitti.

Vallahi kadınla kavga edip edip bu başlığa taşınıyorum. Ben hayatta annem dışında herkesi sevdim,bir tek onu sevemedim. Bir insan annesinden ne kadar nefret edebilirse o kadar nefret ediyorum ondan.

yazmayayım yazmayayım diyorum tamam ama ara yumuşatmak beyin devrelerin yanmış diyerek mi oluyor? veya kim insanlardan ara yumuşatmasını istiyor? gereksiz misyon yüklüyor herkes kendisine sonra tartışma çıkıyor.

Valla ben de annemden cok cektim zamaninda ama nefret de etmedim .Size tavsiye icinizdeki nefreti yok edin kendinize zarar veriyorsunuz

Kız bu başlığı açtığında taşlanacağını bilmiyor muydun

Bende nefret ediyorum ama kimse anlamaz bunu

Anneden nefret edilir mi bu yasa gelmişsin bak büyütmüş öyle yada böyle. Sokağa mi atmış seni yooo. Belki dövdü sovdu hangimizinki dövmedi ki. En kotu anaya bile nefret edilmez. Bilirim ki ana ahi tutar dikkat et. Keşke her daim yanımda olsa anam. Dövse sovse bağırsaklar ama yanimda olsa.

bende bir yandan sevmeme rağmen bir yandanda nefret ediyorum.benım annemin karakteri de fesat ruh hastası kardeşim yüzünden kaydı.zaten her şeyi işine geldiği gibi yapıyor.hepten sürüklüyor insanı.ben konu açınca kardeşime bi kanat takmadıkları kaldı. bana hakaret ettiler. ayrıca anne benim kardeş benim ben haklarında öyle düşünüyorum.bana öyle hissettiriyorlar kendilerini.bir iki kişi çıktı.acaba ne diyorum ben diye anlamaya çalışan gerisi kuru gürültü hakaret.ben durup dururken başkasının ne annesine ne kardeşine laf ettim. onlar bana hakaret etmeyi marifet sandılar.zaten seni anlayan 3-5 kişiden başka geri kalanı boş sayfa doldurmaktan başka işe yaramıyor sanki konuna koaş koşa hakaret etmek için geliyorlar.uyarını takanda olmuyor.

Cocuklarina hic sevgi gostermemis annelerin psikolojilerinin iyi olmadigini dusunuyorum. Buyuk cocuklari olanlari anlarim, ama kucuk bir bebek veya cocuga hic sevgi gostermemisse anne eger.. bu hic normal degil. Annelik bu canindan can resmen, istemedende seviyosun cunku

Ha annedennefret edilir mi diyenler olmus?! Neden olmasin? Bu senin duygularin ve bunlar icin sucluluk duyman sacma. Duygularimizi biz olusturmuyoruz. Olaylara ve kisilere gore olusuyo

Oldu birde sokağa atsaydı. Hem çocuk dünyaya getirmeye karar ver sonrada sokağa at. Yok öyle bir dünya anneyse bakmaya mecbur. Bu onu yüceltmez. Onun asli görevi zaten. Dövme falan çok kötü şeyler. Ne demek evladını dövmek. Bir uzmana sorun bakalım siddet uygulamak normal mi acaba?

Sevmemenizi nefret etmenizi anlıyorum.Ama En yakınınıza karşı bu duyguların zararı gene size olur.Kendi iyiliğiniz için onu oyle kabullenin kendinizi de kurtarmış olursunuz affederek.

Ay boşverin hiç takmayın dinlemeyin böyle empatiden yoksun insanları. Sizin derdiniz size yeter siz buraya zevk için konu açmadınız herkesin derdi kendine. Kendileri hiç böyle şeyler yaşamadıkları için başkalarıda öyle zannediyorlar. Yaşayan bilir emin olun.

A
Allah bebegini sağlikla hayirlisiyla nasip etsin canım ve çok güzel bi anne çocuk ilişkiniz olsun sevgi dolu

Haha benim annemle saygili ve mesafeli bir ilişki sürdürmekmi.biraraya geldigimiz anda başlar beni sokmaya taşlamaya iftiralar atmaya.öyle bir karakterle saygili ve mesafeli bir ilişki imkansız.çünkü annen ve belli sürelerde yanyana olmak zorundasin.napicaksin saygimizi koruyalim diye zorla agzinimi bantliycaz.kadin susmuyor saldiriyor.bir üye yazmıştı annem 2 ülke arasinda savaş çikarir diye.çok begenmiştim.benimkide katrina kasirgasi gibidir seni o saygisizligin içine çeker alır şak diye

Evet dediginiz gibi yapmaya çalişiyorum umarim başariyorumdur sağolun:)

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama anne , isterse ölesiye dövsün bağırsın , dünyanın en kötü annesi olsun, yine annedir. Inan bana bugün başına bir şey gelse kimsenin canı onun kadar acımaz.

Yazdigin ilk 6 satırda annemi anlatmışsin bu kadar olur benzerlik.oysaki aile en önemli şeydir insan hayatinda.bir yanımız hep eksik kalıcak.dedikodudan nefret ederim lakab takmaktanda.ama o tam tersi ve ilkokul mezunu ama kendisini prof.zannediyor asla eleştiremezsin.herkesten üstün görür kendisini oysaki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…