Benim gibi annesinden nefret edenler

Bi an kendi annemi oluşumun kadar benzerlik olmaz sevmiyorum. Ya sevmiyorum anne diye sevmek mi lazım
İnsan yaşdığını bilir elbet. Kimse kimsenin acısınıda bilemez. O yüzden bu konuda da herkese saygı duymak lazım. Ben herşeye rağmen seviyorum ama ayrı şehirlerdeyiz ama hiç özlemem merak etmem.1 yıl görmedğim zamanlar oldu eksikliğini hissetmedim. Allah ömür sağlık versin ona güzel bir hayat geçirsin derim yinede. Ne diyimki başka keşke sevgi dolu bir ilişkimiz olsaydı çok isterdim ve çok imrenirim öyle anne kız ilişkilerine. Allah nasip ederse şimdi bir evladım olacak az kaldı 1 hafta falan. O kadar çok içimde kaldıki çok seveceğim evladımı bizimki gibi asla olmasın istiyorum. Sevgi dolu büyüyecek inş evladım.

Amin inşllah heyecanla bekliyoruz yavrumu :) evet nefret agır bir kelime olmuş ama konu sahibide demekki neler yaşamış eminimki o da anlık sinirle söylemiştir hiç kızmıyorum kendisine. Kimsede kızmasın. İnsan yaşadığını bilir. Annelik farklı bişi bence. Herkes anne olamaz karakter meselesidir o. Mesela kişi bencilse evladına karsıda bencil olabiliyor. Mesela bizim annemiz bencildir. Bayramda beraber oluruz tüm kardeşler. Ama bir yemek yapmayı ya da bir seyler ikram etmeyi col görür bize. HizmetçiniZmiyim ben sizin der. Yani evlatlarına sunum yapmayı sofra hazırlamayı hizmetçilik olarak görür. Ameliyat olmuştum yıllar evvel odaya getirirlerken beni biraz zor ayılmısım. Uyandığımda beni yan taraftaki kız ile kıyaslamıstı mesela. Bak o kız hemen ayıldı sen bir ayılamadın. Yıllarım hep kıyaslanmakla geçti başkalarının çocuklarının basarıları hep yüzüme vuruldu. Babam ile ayrılınca sürekli babama karsı doldurulduk. Nefret ile bahsetti babanız sizi sevmiyor babanız şöyle kötü şöyle pis. Sizi istemiyor sevseydi birakıp gitmezdi vs vs off neyse çok konustum kafanızı şişirdim kusura bakmayın. Ama yılların birikimi işte

Çemkiriyormuyum.düzgün konuşun.bende kendi fikrimi beyan ettim.kendi fikrimi beyan etmek ne zamandan beri çemkirmek olmuş.zaten başliktada yazmisim benim gibi olan varmi dertliyim diye.benim gibi olmayanlarin benim derdimde işi ne. demek ne zamandan beri çemkirmek olmuş.üslubunuza dikkat edin biraz

AnnemNeden böyle yazmadim hic.okumadan yorum yapmayin.soru falan sormadim kimseye.kavga ettik sinirimi içimi döktüm.nedenini bildigim seyi niye soruyum yaa.ben kızima emek ve sevgi veren bir anneyim sadece yemek degil

2 laf etti şunu bunu yaptimi.siz ne kada tuhaf birisiniz.2 laf etti şunu bunu yapti diye nefret edilirmi hiç.ben çocuklugumdan beri yillardir neler çekiyorum.ayy ne tuhaf insanlar var yaa.uzaydamı yaşiyosunuz yoksa evden pek fazla cikmadiniz çevreniz falan kisitlimi.haber falandami izlemiyosunuz ne aileler var

Ha bide b
Ha bide burda anneden nefret edilirmi hic diyen tipler hergun kaynanasini çekistirme konularinda yarişiyo.ozaman o kaynana anne degilmi.onuda melek diye anne diye koruma altina alin ozaman.kız anneleri melekte erkek anneleri.yani kaynanalar yılanmı bunlarin mantigina göre öyle

Görümcelerinizi kaynanalarinizi her sn.çekiştirir yılan yaparsiniz.onlar anne degilmi ozaman.bütün anneler melekse kaynana ve görümceler ne

Karşilaştikca yilan gibi zehrini akitiyo bana yıldım artık.hasta beyni ama oda biyere kadar çekiliyo

Aynen yaa ben bakamadiklari çocuklariyim.madem iyi şartlarda bakamiycaksin egitimimle bile ilgilenmiyceksin neden beni doguruyosun

Aynen.annemin annelik anlayışı sadece karin doyurmakti.annelik karin doyurmakla bitiyormu.ne büyük bir sorumluluk.bunun egitimi var kişisel ve ahlaki gelişimi var.varda var

Nasilda duygularimi okudun arkadaşim.hayatim boyunca çok caresiz ve yalniz hissettim hissediyorum
Bende öyle hissetim halada hissediyorum canım. Hiç bir zaman istediğimiz gibi olmayacak maalesef. Çünkü yapıları o karakterleri öyle. Asla değişmezler. Her zaman haklı olanlar onlar değişmez kural. Şu an tek istediğim bir an önce sağlıkla evladımı doğurmak ve onunla yanlız kalabilmek.

Aynen yaa ben bakamadiklari çocuklariyim.madem iyi şartlarda bakamiycaksin egitimimle bile ilgilenmiyceksin neden beni doguruyosun
Ben yıllarca şununla yaşadım; seni doğurdum baktım yedim içirdim baban gibi bırakabilir gidebilirdim. Mecbursun anne çünkü kendi isteğimle gelmedim ben bundünyaya bakmak zorundaydınız bu ektra bir durum değil dediğimde yazıklar olsun nankör evlat! Sanki doğurduğu evlada bakmak annenin kendi isteğine bağlıymış gibi görüyor. Mecbur hemde en iyi şekilde (manevi anlamda)bakmak zorunda en iyi şekilde bakamıyorsa iyi bir anne olamaz. Siz ona buna bakmayın size laf eden insanlarda tıpkı bizim annelermiz gibi bencil ve iyi anne olamayan kişiler. Hiç diyoloğa bile girmeyin.

Ama anneniz cokta saglikli bir birey degil bence en azindan kendine hayri yok diyebiliriz.
Bu durumu bir ömür yasayan sizlere ise cok daha zor olsa gerek. Insanin enerjisini ceker.

ananem gibi. bende konu açmıştım. annemin ruh sağlığını bozmak anneme tek katkısı. niye gittiniz ki

Biz aynı şehir aynı ilçede inan çok zor oluyor .... benim çocuğum var ve kesinlikle sevgiyle büyütüyorum sende öyle olacaksınız Emin’im... anneden görmediğimiz sevgiyi ilgili ona fazlasıyla veriyorum bende özeniyorum anne kız ilişkilerine hiç öyle olmadı benimde napalım hayat işte

Ne kadar doğru demişsin annemde bana dedi son 5 yılda yaşattıklarına bak vb bende madem zor geliyor doğurmasaydın iyi anne olamıcaksan neden doğurdun dedim vb bi ton laf ... şimdi arkadaşlarına mağduru oynuyordur tatlı diliyle zehirliyordur onları ... geçmişime baktığımda annemle iyi bir anımızı görmedim Yok çünkü sarıldığımı bile hatırlamıyorum teni tenime değmemiştir yani ... hep kavga tartışma ... çok bunaldım ....

Görümcelerinizi kaynanalarinizi her sn.çekiştirir yılan yaparsiniz.onlar anne degilmi ozaman.bütün anneler melekse kaynana ve görümceler ne

Benim gorumcem yok, kv imi bin yilda bir gorurum, sorunum da yok kendisiyle.
Eltim de yok, cunku esim tek cocuk.
Olsa da oturup kavga etmem.

sizi anlıyorum. biraz sert eleştirmişler ama maalesef dünyada çok kötü insanlar var ve bu kötü insanlardan birisi de seçemediğimiz annelik vasfına shaip kişi olabiliyor. Allah sabır versin. muhtemelen psikolojik problemleri vardır ama asla hastaneye gitmez, yani görüşmeyin ruh sağlığınızı etkiliyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…