Çok cahil insan var cidden konu sahibi burdaki üyelerin ne kadar mikemmel olduğunu bilmiyormuş gibi gelip konu açmışsın yazıyor yazıyor mükemmel insan olduğunu sanıyor yazık cidden normal de kimse kendisiyle kavga bile etmek istemiyorki gelip burda insanlara saldırıyor :) bide maddi durumdan dolayı sanırım annen de kaldın niye kaldın o zaman diyen çok olmuşta eğer para sorunun yoksa hakketen niye kaldın kadının huyunu da biliyosun bence öfken sönğnce kıyamıyorsun yine de annene sankiÇemkiriyormuyum.düzgün konuşun.bende kendi fikrimi beyan ettim.kendi fikrimi beyan etmek ne zamandan beri çemkirmek olmuş.zaten başliktada yazmisim benim gibi olan varmi dertliyim diye.benim gibi olmayanlarin benim derdimde işi ne. demek ne zamandan beri çemkirmek olmuş.üslubunuza dikkat edin biraz
Öyle canım ne yapalım buda bizim kaderimiz. Kabullendik artık zaten. Bazen korkuyorum onun gibi bir anne olursam diye. Genlerden geçmişmidir acaba? İnşllah olmam kucagımda koynumda büyütücem onu her daim sevgimi sefkatimi sunacagım.Biz aynı şehir aynı ilçede inan çok zor oluyor .... benim çocuğum var ve kesinlikle sevgiyle büyütüyorum sende öyle olacaksınız Emin’im... anneden görmediğimiz sevgiyi ilgili ona fazlasıyla veriyorum bende özeniyorum anne kız ilişkilerine hiç öyle olmadı benimde napalım hayat işte
Evet oluyor o tartısmalar. Mesela asla eleştiriye açık değil. Hayatta hiç bir konuda hatası yoktur onun. Bir eksiğini hatasını söylediğimde nankör evlat etiketi yerim. Size ben baktım bakmasaydım haliniz nice olurdu. Bakmak zorunda halbuki. Evde sürekli birilerini eleştirir kendi akrabaları dahil kayınvalidemi hiç sevmez. Sırf düğünde istediği gibi takı takılmadığı yüzünden. Ondanda nefret eder sürekli arkasından konusur kötü anlamda. Halbuki ben severim kendisini kötü bir diyoloğumuz olmadıda. Sevgi saygı mesafe çercevesinde yasarız bana hiç zararı yok kadının. Evine giderim yedirir içirir. Hediyeler alır bayram ve doğumgünlerinde hep harclık verir gider alısveriş yaparım kendime:) Söylerim anneme bunları mutlu olsun diye verecek tabi mecbur der geçer.. 2,5 yıllık evliyiz bir kere aramamıstır hiç eşimin ailesini mesela. Sevmiyor onları insanları kimseyi sevmiyor. Hayat ile bir kavgası var. Herkesi kötü bilir nefret dili kullanır sürekli. Yanımda 10 gündür doğum için geldi ama inanki bir an önce doğum yapıp bebeğim ile yanlız kalmak istiyorum. Çünkü herşeye karısacak hep o bilir zaten. Çok uzattım yineNe kadar doğru demişsin annemde bana dedi son 5 yılda yaşattıklarına bak vb bende madem zor geliyor doğurmasaydın iyi anne olamıcaksan neden doğurdun dedim vb bi ton laf ... şimdi arkadaşlarına mağduru oynuyordur tatlı diliyle zehirliyordur onları ... geçmişime baktığımda annemle iyi bir anımızı görmedim Yok çünkü sarıldığımı bile hatırlamıyorum teni tenime değmemiştir yani ... hep kavga tartışma ... çok bunaldım ....
AnnemNeden böyle yazmadim hic.okumadan yorum yapmayin.soru falan sormadim kimseye.kavga ettik sinirimi içimi döktüm.nedenini bildigim seyi niye soruyum yaa.ben kızima emek ve sevgi veren bir anneyim sadece yemek degil
Herkes annelik de iyi olamıyor.. Ama çoğunluk anne olabiliyor. Yine de bir annemiz olduğu için şanslıyız. Anlayışsız, düşüncesiz biri olabilir. Ama inan yokluğunda hissedeceğin acı hiçbir şeye benzemez. Rabbim uzun ömür versin.Annemden nefret ediyorum 3günlüğüne evinde kaliyoruz yarin inşallah kendi evime şehrime geçiyorum ama az önce yine kavga ettik.hayatim boyunca annelik pek görmedim zaten bide kavgalari bitirdi beni iyice.dogumuma bile gelmemişti refakatci olarak kayinvalidem hep yanimdaydi.2.ameliyatimada gelmemişti ondada babam refakat etti.dogumumdan 15 gün sonra gelmişti.yaptığı dedikodular sürekli bi kavga halinde olması ayrı.3günlüğüne evindeyiz sığdıramadı yine.nefret ettim artık içimi dökmek istedim kızlar çok sinirliyim
Sizin gibi geniş cerceveden bakanlar oldugu sürece herşey daha güzel olabilir. Bencede komikHanımlar kafanız mı güzel?
Ne bu gereksiz duyar kasmak.
Herkesin annesi sizinkine benzemiyor malesef
Yani sırf "anne" diye gereksiz bir sevgi pıtırcığı olmuşsunuz ama konu sahibinin ne yaşadığını bilmiyoruz
Bu arada bende annemi çok severim ama konu sahibini anlıyorum. Doğuran değil, doyuran(manevi olarakta) annedir benim gözümde.
Demekki konu sahibinin annesi onu sadece doğurmuş.
Kadın , annesinden sevgi görmediği için sevmiyor doğal olarak. Gelmişsiniz burda "gene de annedir" diyorsunuz.
Komik valla.
Ben annemle arkadaş gibi büyüdüm ama çok iyi anlıyorum.Sizin gibi geniş cerceveden bakanlar oldugu sürece herşey daha güzel olabilir. Bencede komik
Evet kızcagız zaten bir üzüntü içinde zevk için böyle bir konu açar mı? Derdi olan insanın üstüne böyle gidilince bende çok üzülüyorum. Sizde çok şanslısınız anneniz ile çok güzel bir ilişkiniz olmuş.Ben annemle arkadaş gibi büyüdüm ama çok iyi anlıyorum.
Kimse anne oldu diye hatasız, mükemmel olmak zorunda değil.
Kimisinde o hissiyat olmuyor demekki.
Sonuçları da böyle oluyor işte. Bunu anlamak için süper bir empati duygusuna da gerek yok aslında.
Çok gereksiz gelinmiş konu sahibinin üstüne.
Ben annemle arkadaş gibi büyüdüm ama çok iyi anlıyorum.
Kimse anne oldu diye hatasız, mükemmel olmak zorunda değil.
Kimisinde o hissiyat olmuyor demekki.
Sonuçları da böyle oluyor işte. Bunu anlamak için süper bir empati duygusuna da gerek yok aslında.
Çok gereksiz gelinmiş konu sahibinin üstüne.
Herkes annelik de iyi olamıyor.. Ama çoğunluk anne olabiliyor. Yine de bir annemiz olduğu için şanslıyız. Anlayışsız, düşüncesiz biri olabilir. Ama inan yokluğunda hissedeceğin acı hiçbir şeye benzemez. Rabbim uzun ömür versin.
Küçükken okuma yazmaya herkesten geç başladığım için annem beni banyoya kitlerdi. Işıklar kapanınca banyo zifiri karanlık olurdu. Her okumayı deneyip okuyamadığımda bunu tekrarlardı. Yediğim dayaklar da cabası.. Bir kere yanında kitap varsa mutlaka bir oklava da olurdu.
Ama ondan hiç nefret etmedim. Neden bilmiyorum.. O kadar çok sebebim vardı ki aslında. Çok çok kızardım yaptıklarına anlam veremezdim. Ama o banyonun kilidi açılıp beraber masaya oturdugumuz zaman yine de sevdiğimi hissediyordum. O da kendi dayak atardı ama babama attırmazdı :) matematiğim 1 geldiği zaman babama "Osman chocolitayı bir dövdüm bir dövdüm, mahvettim kızı. Nasıl 1 alır, hala sinirlerim tepemde." Başta aşırı öfkelenen babam, "Vurmasaydın kıza. Olsun ne olacak."
Bu arada o gün dayak falan yemedim :) annemin kendince beni babamdan koruma düşüncesi.. Nasıl bir psikoloji.. Nasıl sağlıksız bir yöntem..
Neyse işte demem o ki, kendi kendine bile olsa annenden nefret ettiğini söyleme. Onu idare edilmesi gereken zor bir kadın olarak düşün. O kadın annen olunca buna katlanması daha kolay. Sende onun olgun düşünceli kızısın. Seni mutlu eden diğer her şey hayatının merkezinde dursun. Bebeğin, eşin mesela. Sen anneni düşünerek mutsuz olma.
Aynenn öyle.. Hepsi anlıyor aslında da dediğin gibi duyar kasmak amaç..boşuna kendini paralama nato kafa nato mermer kardeşim neyin ne olduğunu biliyor da işine gelmiyor çünkü duyar kasıp mükemmel insan olduğunu gösterecek aklınca amaç o yani
ya işte reel de içini dökemeyen insanlar bunlar kelime dağarcığı belli bi kaç kelimeden oluşuyor bazen bilerek uğraşıyorum herkes aptal değil ama bitmiyor tükenmiyorlar birde tipik kova burcu olarak ezilen birinin mulaka yanında olmalıyım dürtüsü kendimi tutamıyorum aslında boş işler işteAynenn öyle.. Hepsi anlıyor aslında da dediğin gibi duyar kasmak amaç..
Çok haklisin ya burdaki bazı üyelerin mikemmelliğini unutup konu açmışım.öyle bi saldiriyolarki insana sanki kaynanasini görümcesini hergün çekiştiren onlar değil.ve kaynanalari görümceleride anne degil sanırsın. birdaha asla buraya konu açmam o bazı üyeler yüzünden:) aynı şeyleri yaşayan insanlarla dertlesiyim dedim.bikaç ego sorunu olan saldırılara maruz kaldim bunlar yüzünden digerleriyle dertleşemedik. konuma virüs soktular resmen.valla hem torununu çok sevmek istedi hemde eşim başka yerde otelde kalmami istemediÇok cahil insan var cidden konu sahibi burdaki üyelerin ne kadar mikemmel olduğunu bilmiyormuş gibi gelip konu açmışsın yazıyor yazıyor mükemmel insan olduğunu sanıyor yazık cidden normal de kimse kendisiyle kavga bile etmek istemiyorki gelip burda insanlara saldırıyor :) bide maddi durumdan dolayı sanırım annen de kaldın niye kaldın o zaman diyen çok olmuşta eğer para sorunun yoksa hakketen niye kaldın kadının huyunu da biliyosun bence öfken sönğnce kıyamıyorsun yine de annene sanki
Çok cahil insan var cidden konu sahibi burdaki üyelerin ne kadar mikemmel olduğunu bilmiyormuş gibi gelip konu açmışsın yazıyor yazıyor mükemmel insan olduğunu sanıyor yazık cidden normal de kimse kendisiyle kavga bile etmek istemiyorki gelip burda insanlara saldırıyor :) bide maddi durumdan dolayı sanırım annen de kaldın niye kaldın o zaman diyen çok olmuşta eğer para sorunun yoksa hakketen niye kaldın kadının huyunu da biliyosun bence öfken sönğnce kıyamıyorsun yine de annene sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?