Benim gibi annesinden nefret edenler

Vallahi annem öpülmekten nefret eder.kucagindan inmezdim eskiden ben mincirmayi sevdigimden ama nefret ederdi.evet bugun ona öyle bi sinirlendimki bazı yorumlarda esip gürlemiş olabilirim.sinirim şimdi yatıştı biraz zaten sinirden bunalıp buraya konu açtim can havliyle.sonra kızımı gezdirip oynattim disarida sinirim geçti sakinleştim.ama her ailede yaşanan olaylar ve dinamitler çok farklı karakterlerde

Tabiki haklisiniz o evin icini en iyi yasayan bilir biz buradan istedigimiz gibi soyle yap boyle yap desekte etki etmeyecegini en iyi siz bilirsiniz.. Sizinde kiziniz varmis bu olayda soyle dusunun anneniz size nasil anne olunmasi gerektigi gibi bir ornek olamamis ama nasil anne olunmamasi gerektigini ornek olmus siz annenizden gördügünüzü kiziniza yapmayin o eksikligi bu sekilde gidermeye calisin..

ya bazı üyeler okumayı bilmiyor sanırım sonra da beddua etme bikbikbik yapıyor. yahu herkesin annesi sizinki gibi ultra süper fedakâr filan değil, kimse kimseyi sevmek zorunda da değil, nefret etmekte de özgür. salın insanları ya.

konu sahibesinin durumunu bilmiyoruz belki maddi durumu yok otelde kalamadı olamaz mı hemen de aklınız ne çok çalışıyor gidip otelde kalsaymış da nefret ediyorsa evinde kalmasaymış da. bir siz biliyorsunuz.

konuda ne diyor bu kadınlar neden bahsediyor ya. anne hakkı şu bu ay bi salın cidden salın ya sinirli kadının üstüne gidip sonra da sen bize şöyle dedin böyle dedin demek ne mana? konudaki pointi anlamayan da kendine göre yorumlayıp tartışma çıkarıyor.

Kim doyurdu karnını?
Baban mı?
Kim kışındaki foku sildi?
Abin mi? Babana deseydin abi dövdü diye? Napıyordu baba, kahveye çıkarken ayak bağı olma diye iteliyor muydu?
Bir kadın olarak
Seni kınıyorum.
İyi de konu sahibi abisinden dayak yediğini vurgulamamış annesinin karşısın da dayak yerken umursamadığını vurgulamış lütfen yazmak için yazmayalım karşımızda ki insan bize derdini anlatmış anne sevgisi görmediğini anlatmış ve gerçekten zor

Bazıları konuyu okuyup anlayıp üyeye fikir beyan etmeye değilde sinirini atmaya yada ego tatmini yapmaya yazıyo o çok belli

Alaya gelmiş işte gece canı sıkılmış bu konuya sarmış naapsın yoksa konu umrunda degil can sıkıntısına yorum yapim 2 eğleniyim bu

Alaya gelmiş işte gece canı sıkılmış bu konuya sarmış naapsın yoksa konu umrunda degil can sıkıntısına yorum yapim 2 eğleniyim bu
Başına gelmeyen çoğu kişi anlamaz benim annem sizin gibi olmasa da siz anlatırken yaşamış kadar oldum olaya burdan bakmak lazım mesafeli olun yapabileceğiniz en iyisi bu

Ya hayır bak bu senin gibi değil
Senin dosyanla benzer yanı yok

Ortada her şeye şahit olup, eyv eden baba var
Ve bu kanu sahibi, evlilikliteri devam ettiği halde
Babamın evi vurgusu yapıyor.

Burada fiziksel şiddet, korumaya and içtiği baba tarafından önemsenmeyen.
Zavallı kadın
Bu aile için şiddet çok normal.

Sakın kendi kendine kıyas yapma. Çatur çutur yiyecek mirası
Sen konu yüzünden bağlıyken:)
Ya ne bileyim
Anla işte

O kadar haklisin ki, okumayi bence de bilmiyorlar. Okuduklarini anlama da sıfır.

Anne var ya cümlede hemen basmakalip yargıları yapistiriyorlar.

Maalesef sizleri ayiktirmak istemezdim ancak kötü anneler var,icimizdeler hatta bazilarimiz ne yazikki onlarin cocuklari.

Pembe gozluklerinizi puslandirdim, sorry

Başına gelmeyen çoğu kişi anlamaz benim annem sizin gibi olmasa da siz anlatırken yaşamış kadar oldum olaya burdan bakmak lazım mesafeli olun yapabileceğiniz en iyisi bu
Sabah yurt dısına yerleşiyorum bu yüzden çok mutluyum üzüldügüm kısımsa birkaç yıllığına yerlesmem.birkac yil sonra yine buraya dönmem gerekicek.uzatabilsem keşke

Nefret degil de cok agir kirginim... ben de anneme fazla geldigimi hissediyorum ona gittigimizde. Son gittigimizde oglum kaka yapmisti poposunu yikadim bana kullanilmis havlu verdi. Sonra bozuldugumu anlayinca temiz havlu getirdi... birdaha gitmeyi dusunmuyorum. Ozler de gitmeye kalkarsam burayi okuyayim bari..

kendimle kıyasladığımı nereden çıkardın :) nefret edecek olsam babamdan ederim ben, onları nefret edecek kadar bile ciddiye almıyorum ve konu sahibiyle benzer bir yönümüz yok zaten.

sadece kadının çok üzerine gidilmiş. dikkat ediyorum bazı üyeler negatifliğini sürekli yansıtıyor. karşılarında sinirli bir kadın var ve üzerine gidiyorlar konuyla alakalı olmadığı halde. canımı sıkan oydu. konu sahibi de evli çocuklu kadın herhalde kimden nefret edeceğini biliyordur ona biz öğretemeyiz ki.

Insan annesiyle problem yasayabilir anlasamayabilir.
Bir araya geldiginde kavgada edebilir.
Bizde annemle anlasamayiz ama nefret cok agir bir kavram.
Annemin tavirlarindan hoslanmiyorum demek ayri, ondan nefret ediyorum demek ayri.
Azcik sakin olun.
Ben annemin evine 2 sene sonra gittim ve o kucuk zaman araliginda neler dedi neler..
Ders oldu daha da gitmem ama nefrette etmiyorum.
Demek ki yanyana gelmemeliyiz diyorum artik, bi nevi yol ayrimi.
Ama dilerse benim evine gelir gorur cocuklari, bayramda seyranda arar hatir sorarim.
Onca yilin emegi var, nefret etmeyin.

O bencilse sen de ona karşı bencil olacaksın. Bu bu kadar net. Hayatımızda kim olursa olsun bu geçerli. Kimin ne sıfat taşıdığının önemi ancak zamanında yaptıklarıyla ölçülür.

Mecburiyetten.ev taşiyoruz tayinimiz çikti

boyle bir mecburiyet yok hanimefendi.
annemle benim de anlasamadigim konular var. Ortayi bulmaya cabaliyorum.
Ama buraya konu acacak kadar nefret ettigim insanin evine gidip kalmam.

40'ı cikmamis bebekle tasindik kimsede kalmaya gerek duymadik. Ilk gunler her yer her yerdeydi tamam ama kimseye hele ki bu kadar anlasamadigimiz kisilere el acmadik.

Mirası kıskanmış buda.derde bak allahım yaa
Sen etmezsin ben ederim herkes farklidir.herkes kimden nefret ediceni kendisi bilir

Annenizden hiç sevgi, ilgi, şefkat görmediyseniz -kimse kusura bakmasın o kadar yüce gönüllü olamayacağım- ben ona ANNE sıfatını veremiyorum.
Sevmek zorunda değilsiniz zaten. Genel geçer lafları bir kenara bırakalım..

İnsanlar evlat ediniyor da sevgiye, şefkata boğuyor. İnsan kendi doğurduğu evladını 3 gün barındıramaz mı?

Çocukluğunuzdan bu yana neler yaşadınız bilmiyoruz ki. Burada sizi yargılamak kolay.
Benim annem bizi çok sever, destektir, hep arkamızda olduğunu biliriz. Ama onun da yanlışları olmuştur her insan gibi. Kimse mükemmel annelik bekleyemez. Ama anne dediğin evladını zor anında yalnız bırakmaz..

O bencilse sen de ona karşı bencil olacaksın. Bu bu kadar net. Hayatımızda kim olursa olsun bu geçerli. Kimin ne sıfat taşıdığının önemi ancak zamanında yaptıklarıyla ölçülür.
Aynen öyle zamaninda ne yaptigiyla ölçülüyor o sıfatlar bende ona karşı bencilim zaten artık bu yüzden kavga çikti aramizda ona böyle davrandigimin farkinda

Aynen öyle zamaninda ne yaptigiyla ölçülüyor o sıfatlar bende ona karşı bencilim zaten artık bu yüzden kavga çikti aramizda ona böyle davrandigimin farkinda

Ben kaç aydır konuşmuyorum ama kendisi de biliyor yaptıklarını. Bu bir marifet değil konuşmamak, aşırı kırıldığında insan bunu yapıyor. Sen o sınıra henüz gelmemişsin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…