Vallahi annem öpülmekten nefret eder.kucagindan inmezdim eskiden ben mincirmayi sevdigimden ama nefret ederdi.evet bugun ona öyle bi sinirlendimki bazı yorumlarda esip gürlemiş olabilirim.sinirim şimdi yatıştı biraz zaten sinirden bunalıp buraya konu açtim can havliyle.sonra kızımı gezdirip oynattim disarida sinirim geçti sakinleştim.ama her ailede yaşanan olaylar ve dinamitler çok farklı karakterlerdeBenim annemde serttir soguktur sevgi gormedigi icin diyoruz ben yillarca tedavi gorup dusuk yapiyorum diye aglarken amann duserse düssun bee diyen,anne ogluna karsi ayrimcilik yapiyorsun onu cok simartiyorsun dedim diye Allah sana vermedi diye beni kiskanma diyen bir kadin düsünün. Ama o benim annem 9 ay karninda tasidi bu yasimiza kadar buyuttu hic sacimi taramadi hic opup kucaklamadi ama biz hic soguk davranmadik uc kiz kardesiz anne gel bir opeyim derim ucumuz birlesiriz kadini minciklariz cunku dunyada sadece bir tane ailemizi secme sansimiz yok kadinlar sevgi gormedigi zaman sevgi gosteremez sizde yorumlardan anladigim kadar cok sinirlisiniz belki surekli kavga ediyorsunuz huyuna gitmiyorsunuz oyuzdende iyice uzaklasiyorsunuz öpseniz koklasaniz en kötü anne bile olsa basinizda sagolsun inanin yoklugu cok zor..
Tabiki haklisiniz o evin icini en iyi yasayan bilir biz buradan istedigimiz gibi soyle yap boyle yap desekte etki etmeyecegini en iyi siz bilirsiniz.. Sizinde kiziniz varmis bu olayda soyle dusunun anneniz size nasil anne olunmasi gerektigi gibi bir ornek olamamis ama nasil anne olunmamasi gerektigini ornek olmus siz annenizden gördügünüzü kiziniza yapmayin o eksikligi bu sekilde gidermeye calisin..Vallahi annem öpülmekten nefret eder.kucagindan inmezdim eskiden ben mincirmayi sevdigimden ama nefret ederdi.evet bugun ona öyle bi sinirlendimki bazı yorumlarda esip gürlemiş olabilirim.sinirim şimdi yatıştı biraz zaten sinirden bunalıp buraya konu açtim can havliyle.sonra kızımı gezdirip oynattim disarida sinirim geçti sakinleştim.ama her ailede yaşanan olaylar ve dinamitler çok farklı karakterlerde
İyi de konu sahibi abisinden dayak yediğini vurgulamamış annesinin karşısın da dayak yerken umursamadığını vurgulamış lütfen yazmak için yazmayalım karşımızda ki insan bize derdini anlatmış anne sevgisi görmediğini anlatmış ve gerçekten zorKim doyurdu karnını?
Baban mı?
Kim kışındaki foku sildi?
Abin mi? Babana deseydin abi dövdü diye? Napıyordu baba, kahveye çıkarken ayak bağı olma diye iteliyor muydu?
Bir kadın olarak
Seni kınıyorum.
Bazıları konuyu okuyup anlayıp üyeye fikir beyan etmeye değilde sinirini atmaya yada ego tatmini yapmaya yazıyo o çok belliya bazı üyeler okumayı bilmiyor sanırım sonra da beddua etme bikbikbik yapıyor. yahu herkesin annesi sizinki gibi ultra süper fedakâr filan değil, kimse kimseyi sevmek zorunda da değil, nefret etmekte de özgür. salın insanları ya.
konu sahibesinin durumunu bilmiyoruz belki maddi durumu yok otelde kalamadı olamaz mı hemen de aklınız ne çok çalışıyor gidip otelde kalsaymış da nefret ediyorsa evinde kalmasaymış da. bir siz biliyorsunuz.
konuda ne diyor bu kadınlar neden bahsediyor ya. anne hakkı şu bu ay bi salın cidden salın ya sinirli kadının üstüne gidip sonra da sen bize şöyle dedin böyle dedin demek ne mana? konudaki pointi anlamayan da kendine göre yorumlayıp tartışma çıkarıyor.
Alaya gelmiş işte gece canı sıkılmış bu konuya sarmış naapsın yoksa konu umrunda degil can sıkıntısına yorum yapim 2 eğleniyim buİyi de konu sahibi abisinden dayak yediğini vurgulamamış annesinin karşısın da dayak yerken umursamadığını vurgulamış lütfen yazmak için yazmayalım karşımızda ki insan bize derdini anlatmış anne sevgisi görmediğini anlatmış ve gerçekten zor
Başına gelmeyen çoğu kişi anlamaz benim annem sizin gibi olmasa da siz anlatırken yaşamış kadar oldum olaya burdan bakmak lazım mesafeli olun yapabileceğiniz en iyisi buAlaya gelmiş işte gece canı sıkılmış bu konuya sarmış naapsın yoksa konu umrunda degil can sıkıntısına yorum yapim 2 eğleniyim bu
Ya hayır bak bu senin gibi değilya bazı üyeler okumayı bilmiyor sanırım sonra da beddua etme bikbikbik yapıyor. yahu herkesin annesi sizinki gibi ultra süper fedakâr filan değil, kimse kimseyi sevmek zorunda da değil, nefret etmekte de özgür. salın insanları ya.
konu sahibesinin durumunu bilmiyoruz belki maddi durumu yok otelde kalamadı olamaz mı hemen de aklınız ne çok çalışıyor gidip otelde kalsaymış da nefret ediyorsa evinde kalmasaymış da. bir siz biliyorsunuz.
konuda ne diyor bu kadınlar neden bahsediyor ya. anne hakkı şu bu ay bi salın cidden salın ya sinirli kadının üstüne gidip sonra da sen bize şöyle dedin böyle dedin demek ne mana? konudaki pointi anlamayan da kendine göre yorumlayıp tartışma çıkarıyor.
ya bazı üyeler okumayı bilmiyor sanırım sonra da beddua etme bikbikbik yapıyor. yahu herkesin annesi sizinki gibi ultra süper fedakâr filan değil, kimse kimseyi sevmek zorunda da değil, nefret etmekte de özgür. salın insanları ya.
Sabah yurt dısına yerleşiyorum bu yüzden çok mutluyum üzüldügüm kısımsa birkaç yıllığına yerlesmem.birkac yil sonra yine buraya dönmem gerekicek.uzatabilsem keşkeBaşına gelmeyen çoğu kişi anlamaz benim annem sizin gibi olmasa da siz anlatırken yaşamış kadar oldum olaya burdan bakmak lazım mesafeli olun yapabileceğiniz en iyisi bu
Ya hayır bak bu senin gibi değil
Senin dosyanla benzer yanı yok
Ortada her şeye şahit olup, eyv eden baba var
Ve bu kanu sahibi, evlilikliteri devam ettiği halde
Babamın evi vurgusu yapıyor.
Burada fiziksel şiddet, korumaya and içtiği baba tarafından önemsenmeyen.
Zavallı kadın
Bu aile için şiddet çok normal.
Sakın kendi kendine kıyas yapma. Çatur çutur yiyecek mirası
Sen konu yüzünden bağlıyken:)
Ya ne bileyim
Anla işte
Mecburiyetten.ev taşiyoruz tayinimiz çikti
Mirası kıskanmış buda.derde bak allahım yaaYa hayır bak bu senin gibi değil
Senin dosyanla benzer yanı yok
Ortada her şeye şahit olup, eyv eden baba var
Ve bu kanu sahibi, evlilikliteri devam ettiği halde
Babamın evi vurgusu yapıyor.
Burada fiziksel şiddet, korumaya and içtiği baba tarafından önemsenmeyen.
Zavallı kadın
Bu aile için şiddet çok normal.
Sakın kendi kendine kıyas yapma. Çatur çutur yiyecek mirası
Sen konu yüzünden bağlıyken:)
Ya ne bileyim
Anla işte
Sen etmezsin ben ederim herkes farklidir.herkes kimden nefret ediceni kendisi bilirInsan annesiyle problem yasayabilir anlasamayabilir.
Bir araya geldiginde kavgada edebilir.
Bizde annemle anlasamayiz ama nefret cok agir bir kavram.
Annemin tavirlarindan hoslanmiyorum demek ayri, ondan nefret ediyorum demek ayri.
Azcik sakin olun.
Ben annemin evine 2 sene sonra gittim ve o kucuk zaman araliginda neler dedi neler..
Ders oldu daha da gitmem ama nefrette etmiyorum.
Demek ki yanyana gelmemeliyiz diyorum artik, bi nevi yol ayrimi.
Ama dilerse benim evine gelir gorur cocuklari, bayramda seyranda arar hatir sorarim.
Onca yilin emegi var, nefret etmeyin.
Aynen öyle zamaninda ne yaptigiyla ölçülüyor o sıfatlar bende ona karşı bencilim zaten artık bu yüzden kavga çikti aramizda ona böyle davrandigimin farkindaO bencilse sen de ona karşı bencil olacaksın. Bu bu kadar net. Hayatımızda kim olursa olsun bu geçerli. Kimin ne sıfat taşıdığının önemi ancak zamanında yaptıklarıyla ölçülür.
Aynen öyle zamaninda ne yaptigiyla ölçülüyor o sıfatlar bende ona karşı bencilim zaten artık bu yüzden kavga çikti aramizda ona böyle davrandigimin farkinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?