• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi kindar olan var mi?

Bende bana yanlış yapan güvenimi yerle bir eden insanları asla affedemiyorum:stop:. Çünkü Bi insan bi yanlış yaptı mı, onu mutlaka tekrar eder. Yakın zamanda bi olay yaşadım. İş yerimde bi abla ile. Bana en özel şeylerini dahi anlattı paylaştı.Benimle öyle samimiyet kurdu ki, konuşmaları ile kendisini Çok samimi buldum.Arkadaştan öte bi dost olarak sevip değer gösterip Yeni yıl ve doğum gününde hediyeler alıp kutlamıştım. Asla da karşılık beklemedim.Sonra o kendini çok dürüst çok samimi diye gösteren kişinin bi açığını buldum. Bana öyle gelmiştir yapmaz böyle bişi dedim. Ama içim içimi yiyordu.:KK64: Daha sonra yine aynı şeyi yaptı ve ben ondan soğuyup uzaklaştım. Yaptığı şeyleri kendisine söyleyince de kavga etmeye başladı. Daha ileri gitti birbirimize anlattıp paylaştığımız durumları ortaya döktü. Benim ondan iyice midem bulandı.Arkadaş dahi olamayacak kişiden ben dostluk ablalık beklemişim.Onu çok samimi, içten, dürüst, güvenilir biri sanmışım. Yüzünde ve dilinde maske varmış. Gerçek kişiliğini görünce tüm bağlarımı kopardım. Yaptıklarının farkına vardı ama olan olmuştu artık. Özür diledi, hakkını helal bi yanlış anlaşılma olmuş dedi. Her yerden sildim attım onu. İş için bile görüşmüyorum. Başka çalışanlarla muhatap oluyorum. Bu insan da bana ders oldu.Bi daha böyle hayatıma maskeler girmeye çalışanlara karşı artık çok daha dikkatliyim:KK53::kahve:
Burasi varken hayatimizda ablayiz kardesiz diyenlere gerek kalmadi.herkesle belli bir cizgide olacaksin artik buna karar verdim

Burasi varken hayatimizda ablayiz kardesiz diyenlere gerek kalmadi.herkesle belli bir cizgide olacaksin artik buna karar verdim
Şimdi iyiki diyorum iyiki o kişiye ben özellerimi anlatmamışım.Zaten kk varken öyle tipler bize abla dost olamaazEn Büyük KK

Şimdi iyiki diyorum iyiki o kişiye ben özellerimi anlatmamışım.Zaten kk varken öyle tipler bize abla dost olamaazEn Büyük KK
Valla artik ben seni abla gibi kardes gibi seviyorum diyorsa tiksiniyorum.kimi oylr yakin gorduysem hep kazik yedim.artik kimse icin buda bunu yapmaz bana diyemiyorum.eskiden insana ihtiyac duyardim.arkadasim esim dostum gelsin gitsin derdim.simdide kimseyi istemiyorum.herkesle mesafeliyim.iyiki burasi ve buradaki arkadaslarimiz var

Valla artik ben seni abla gibi kardes gibi seviyorum diyorsa tiksiniyorum.kimi oylr yakin gorduysem hep kazik yedim.artik kimse icin buda bunu yapmaz bana diyemiyorum.eskiden insana ihtiyac duyardim.arkadasim esim dostum gelsin gitsin derdim.simdide kimseyi istemiyorum.herkesle mesafeliyim.iyiki burasi ve buradaki arkadaslarimiz var
:KK9::KK5:

Yaa bu huyumdan nefret ediyorum ama öyle, malesef cok kindarim...Bana yapilani unutup hayatima devam edemiyorum, beni üzeni affedemiyorum, gerektiginde tekrardan bir şey olmamış gibi o kişiyle iletişim kurmaya devam edemiyorum.Var mi bana çözüm üretebilecek olan:110:bu yükten kurtulmami saglayacak?

Malesef bende kindarım. Yapilani unutmuş gibi yapsamda birgun mutlaka yuzune vururum. Unutamiyorum malesef. Çevremdeki herkes bu huyumdan vazgecmemi soylesede malesef olmuyor cok yakin bir akrabamla 8 senedir konuşmuyorum. Hatta o kadr ortam oluyor yuzune bile bakmiyorum. Ben cozemedim umarim siz cozersiniz.

senden beterini taniyorum. Tasinirken neden sen gelipde bana esyalari tasimaya yardim etmedin diye 10 yillik arkadasini sileni taniyorum. Ayrica ortak tanidiklarida ogretip kadindan uzaklastirmis hepsini. Kadini gordugu yerde sanki can dusmani gibi bakmalar ortami terketmeler falan.

Kindarlık uzun vadede size zarar cidden, üzgünüm. Zira karşı taraf sizin ona kin tutup tutmamanızı umursamayarak hayatına bakarken siz kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. "Affetmenin dayanılmaz hafifliği" diye bir şey vardır, kimi insana bu durum saçma gelir çünkü zanneder ki affettiği zaman karşı tarafın yaptığı hatayı da unutacak. Hayır, affetmek eşit değildir unutmak. Yaşanılan şeyin hatırası sizde her daim kalacak ama bunun acısını her daim üzerinizde taşımak zorunda mısınız, elbette ki hayır.

Ünlü psikiyatr Thomas Szasz'ın tam da bu konuyla ilgili bir sözü vardı, tamamı aklıma gelmedi. Google'dan arattım sizin için. Tam olarak şöyle söylemiş: "Aptal insan ne affeder ne unutur, saf insan hem affeder hem unutur, akıllı insan ise affeder fakat unutmaz." İster o kişiyle tekrar görüşmeyin, ister kişi o hatayı tekrar yapsın ya da yapmasın, ama siz affedin, üzerinizdeki bu yükten kurtulun.

ben ikizler burcuyum
tam bir yel akilliyim sanirim, ucup gidiyo soylenen hersey kafamdan, kin tutmam ama masafe koyarim. hesap sormak yerine iliskimi keserim

konu sahibi de siz de basakmissiniz ne ilginc

acaba toprak grubu sabit ya ondan mi

peki rahatsiz ediyo mu bu kin sizi
Haaahhaaaa ciddimisin ya:D
Benim oğlanın burcundan mı yani bu unutkanlığı,hiç mi umut yok acaba:))

Ben de kindarım ne yapılan iyiliği ne yapılan kötülüğü asla unutmam yazarım beklerim zamanı geldiğinde önüne koyarım acımam çok sabırlıyım ama bir yere kadar klasik akrep burcu aslında kendimize yapıyoruz belleğimizi yoruyoruz ama içim affetmiyor içim almıyor kendime ihanet etmiş gibi hissediyorum

Kindarlık uzun vadede size zarar cidden, üzgünüm. Zira karşı taraf sizin ona kin tutup tutmamanızı umursamayarak hayatına bakarken siz kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. "Affetmenin dayanılmaz hafifliği" diye bir şey vardır, kimi insana bu durum saçma gelir çünkü zanneder ki affettiği zaman karşı tarafın yaptığı hatayı da unutacak. Hayır, affetmek eşit değildir unutmak. Yaşanılan şeyin hatırası sizde her daim kalacak ama bunun acısını her daim üzerinizde taşımak zorunda mısınız, elbette ki hayır.

Ünlü psikiyatr Thomas Szasz'ın tam da bu konuyla ilgili bir sözü vardı, tamamı aklıma gelmedi. Google'dan arattım sizin için. Tam olarak şöyle söylemiş: "Aptal insan ne affeder ne unutur, saf insan hem affeder hem unutur, akıllı insan ise affeder fakat unutmaz." İster o kişiyle tekrar görüşmeyin, ister kişi o hatayı tekrar yapsın ya da yapmasın, ama siz affedin, üzerinizdeki bu yükten kurtulun.
Kin duydugum insanlar cok degil bu hayatta....kimisinide zaten siler atarim,ama kimisini atmam mümkün degil,dedim ya bunlardan biriside babam, sonucta her daim görüşmek zorunda oldugum birisi,affedeyim diyorum içimi kendim yumuşatiyorum ,bütün ömrüm boyunca bana yaptiklarini unutayim diyorum ama o hep yeni kalp kırgınlıklari yaşatiyor bana ve malesef bi çözüm bulamiyorum...sinirli agresif, agzi bozuk,saygi ve sevgiden bi haber,hep bizi aşşagılayan ,yaptigim hic bir seyden memnun olmayip sürekli eleştiren birini nasil degiştiricem bilmiyorum bu yaştan sonrada degişmez zaten,bunlari düşündükce icimdeki öfke, lanet okuma hali bitmiyor iste

Oğlak burcuyum ve cok kindarim:bicak:

kayinvalidem de oglak allahim 30 sene once olmus sey icin hala intikam pesinde kosuyo

doymuyo da, bir yaptin iki yaptin yuz yaptin. ama her gordugunde intikam almaya calisiyo ufacik seylere bile

sizinki bu kadar değildir demi

yok mısır piramitleri kac basamak unutmaz ama mutfaga tuz alcam diye gider ne alcaktim ben anne diye geri gelir:deli:
Ayyy ben yanmışım o zaman:rolleyes:
Aynı, bir şeyi 145890 kez söyleyip tekrarına hazır olurum her zaman,ama güzel sanatlarda başarılı,hayalcilik üst seviyede,bu da kötü değil,icatların anası hayal etmektir ama oğlumun anası da benim:D
çoraplarını toplamazken dünyayı kurtaracak icat planları yapıyor,yandı seni alan yandııı diyorum:D

Back
X