- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Ben Akrep burcuyum.ben en cok kindar olanlarin burclarini merak ediyorum
kin tutamiyorum hamurumda yok
bazen o da lazim bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Akrep burcuyum.ben en cok kindar olanlarin burclarini merak ediyorum
kin tutamiyorum hamurumda yok
bazen o da lazim bence![]()
Burasi varken hayatimizda ablayiz kardesiz diyenlere gerek kalmadi.herkesle belli bir cizgide olacaksin artik buna karar verdimBende bana yanlış yapan güvenimi yerle bir eden insanları asla affedemiyorum. Çünkü Bi insan bi yanlış yaptı mı, onu mutlaka tekrar eder. Yakın zamanda bi olay yaşadım. İş yerimde bi abla ile. Bana en özel şeylerini dahi anlattı paylaştı.Benimle öyle samimiyet kurdu ki, konuşmaları ile kendisini Çok samimi buldum.Arkadaştan öte bi dost olarak sevip değer gösterip Yeni yıl ve doğum gününde hediyeler alıp kutlamıştım. Asla da karşılık beklemedim.Sonra o kendini çok dürüst çok samimi diye gösteren kişinin bi açığını buldum. Bana öyle gelmiştir yapmaz böyle bişi dedim. Ama içim içimi yiyordu.
Daha sonra yine aynı şeyi yaptı ve ben ondan soğuyup uzaklaştım. Yaptığı şeyleri kendisine söyleyince de kavga etmeye başladı. Daha ileri gitti birbirimize anlattıp paylaştığımız durumları ortaya döktü. Benim ondan iyice midem bulandı.Arkadaş dahi olamayacak kişiden ben dostluk ablalık beklemişim.Onu çok samimi, içten, dürüst, güvenilir biri sanmışım. Yüzünde ve dilinde maske varmış. Gerçek kişiliğini görünce tüm bağlarımı kopardım. Yaptıklarının farkına vardı ama olan olmuştu artık. Özür diledi, hakkını helal bi yanlış anlaşılma olmuş dedi. Her yerden sildim attım onu. İş için bile görüşmüyorum. Başka çalışanlarla muhatap oluyorum. Bu insan da bana ders oldu.Bi daha böyle hayatıma maskeler girmeye çalışanlara karşı artık çok daha dikkatliyim
![]()
Icimizide buraya dokuyoruz tabiBurasi varken hayatimizda ablayiz kardesiz diyenlere gerek kalmadi.herkesle belli bir cizgide olacaksin artik buna karar verdim
Şimdi iyiki diyorum iyiki o kişiye ben özellerimi anlatmamışım.Zaten kk varken öyle tipler bize abla dost olamaazBurasi varken hayatimizda ablayiz kardesiz diyenlere gerek kalmadi.herkesle belli bir cizgide olacaksin artik buna karar verdim
Valla artik ben seni abla gibi kardes gibi seviyorum diyorsa tiksiniyorum.kimi oylr yakin gorduysem hep kazik yedim.artik kimse icin buda bunu yapmaz bana diyemiyorum.eskiden insana ihtiyac duyardim.arkadasim esim dostum gelsin gitsin derdim.simdide kimseyi istemiyorum.herkesle mesafeliyim.iyiki burasi ve buradaki arkadaslarimiz varŞimdi iyiki diyorum iyiki o kişiye ben özellerimi anlatmamışım.Zaten kk varken öyle tipler bize abla dost olamaaz![]()
Valla artik ben seni abla gibi kardes gibi seviyorum diyorsa tiksiniyorum.kimi oylr yakin gorduysem hep kazik yedim.artik kimse icin buda bunu yapmaz bana diyemiyorum.eskiden insana ihtiyac duyardim.arkadasim esim dostum gelsin gitsin derdim.simdide kimseyi istemiyorum.herkesle mesafeliyim.iyiki burasi ve buradaki arkadaslarimiz var
Yaa bu huyumdan nefret ediyorum ama öyle, malesef cok kindarim...Bana yapilani unutup hayatima devam edemiyorum, beni üzeni affedemiyorum, gerektiginde tekrardan bir şey olmamış gibi o kişiyle iletişim kurmaya devam edemiyorum.Var mi bana çözüm üretebilecek olanbu yükten kurtulmami saglayacak?
Haaahhaaaa ciddimisin yaben ikizler burcuyum
tam bir yel akilliyim sanirim, ucup gidiyo soylenen hersey kafamdan, kin tutmam ama masafe koyarim. hesap sormak yerine iliskimi keserim
konu sahibi de siz de basakmissiniz ne ilginc
acaba toprak grubu sabit ya ondan mi
peki rahatsiz ediyo mu bu kin sizi
Kin duydugum insanlar cok degil bu hayatta....kimisinide zaten siler atarim,ama kimisini atmam mümkün degil,dedim ya bunlardan biriside babam, sonucta her daim görüşmek zorunda oldugum birisi,affedeyim diyorum içimi kendim yumuşatiyorum ,bütün ömrüm boyunca bana yaptiklarini unutayim diyorum ama o hep yeni kalp kırgınlıklari yaşatiyor bana ve malesef bi çözüm bulamiyorum...sinirli agresif, agzi bozuk,saygi ve sevgiden bi haber,hep bizi aşşagılayan ,yaptigim hic bir seyden memnun olmayip sürekli eleştiren birini nasil degiştiricem bilmiyorum bu yaştan sonrada degişmez zaten,bunlari düşündükce icimdeki öfke, lanet okuma hali bitmiyor isteKindarlık uzun vadede size zarar cidden, üzgünüm. Zira karşı taraf sizin ona kin tutup tutmamanızı umursamayarak hayatına bakarken siz kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. "Affetmenin dayanılmaz hafifliği" diye bir şey vardır, kimi insana bu durum saçma gelir çünkü zanneder ki affettiği zaman karşı tarafın yaptığı hatayı da unutacak. Hayır, affetmek eşit değildir unutmak. Yaşanılan şeyin hatırası sizde her daim kalacak ama bunun acısını her daim üzerinizde taşımak zorunda mısınız, elbette ki hayır.
Ünlü psikiyatr Thomas Szasz'ın tam da bu konuyla ilgili bir sözü vardı, tamamı aklıma gelmedi. Google'dan arattım sizin için. Tam olarak şöyle söylemiş: "Aptal insan ne affeder ne unutur, saf insan hem affeder hem unutur, akıllı insan ise affeder fakat unutmaz." İster o kişiyle tekrar görüşmeyin, ister kişi o hatayı tekrar yapsın ya da yapmasın, ama siz affedin, üzerinizdeki bu yükten kurtulun.
Haaahhaaaa ciddimisin ya
Benim oğlanın burcundan mı yani bu unutkanlığı,hiç mi umut yok acaba:))
Ben Akrep burcuyum.
Oğlak burcuyum ve cok kindarim![]()
Çok kinciyimdir burcum yay yükselenim akrep
Ayyy ben yanmışım o zamanyok mısır piramitleri kac basamak unutmaz ama mutfaga tuz alcam diye gider ne alcaktim ben anne diye geri gelir![]()