- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
ah canım ah ben gebelik üstüne doktora yapacağım neredeyse.bilmediğim öğrenmediğim şey kaldımı ki?takvimime bir baksan(kahverengi lekenin geldiği gün,tam olduğum gün,şeker hapına başladığım gün,duphaston içtiğim gün,bal+tarçın a başladığım gün)işaretlemediğim tarih mi var.takvim görünmüyor vallahi.benim ne 28 günde biri bak sana adet tarihlerimi yazayım ay ay (ocak19,şubat yok,mart4,nisan3,mayıs13,haziran11,temmuz yok,ağustos5 nasıl yeterince açık mı içler acısı durumum?üstelik bunlar da haplarlakafamçokkarıştıarkadasım ınan gun saymaya özenme ınsanın ruh halı bozuluyo ay bı gun kaldı acaba olacakmıyım olmayacakmıyım sankı bu sefer bı gun geçtı yok olcam olmuycam ben bu hesaplar yuzunden delırmek uzereyımmm oyuzden takmaaa ama ılla bı netlık ıstıyosan takvım tut geneldeee 28 gunde bır olan için yumurtlama gunlerı 12 14 16 bu tarıhlere dıkkat et hergun yapmak ıyı degılmıs gun asırı yap ama 32 gun olamsı bıraz sorun olabılır Allah hepımızıe saglıklı bebeler versınnn benım bır yıl oldu bekleyelı bakalım belkı eylul ugurlu gelır hayırlısı olsunda beklemeye razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?