benim gibi ne zaman yumurtladığını bilmeyenler ve adeti düzensiz olanlar

ya canım inşallah hayırlısıyla olurr gerçektenn tüm kalbimle dilerima.s.

birtanem hani bal+tarçın+çörekotu karışımı var ya yumurtaları büyütmek için yiyoruz ondan bahsetmiştim ben.

Canım bende her ay hesap, her ay bi umut gına geldi artık bu ay bende bıraktım nezaman olursa ozaman yapıyoz artık rastgele diyerekten :roflol:
İnsan kendini ister istemez sıkıntıya bile sokuyo geçen ayki adet günümü bile hafızamdan silmiştim ama sevgili kayınvalidecim!!! sorunca tekrardan hatırladım:mymeka:
Güzelim bence en kısa zamanda eşini ikna et inşallah yoktur ama belki onda bi problem vardır tedavinizi o yönde geliştirirsiniz sizin için daha iyi olur belkide:Saruboceq:
Ne kadar zamandır istiyosunuz bebek belki yazmışındır ama atlamış olabilirim:asigim:

canım bencede en ıyısı takma bende hesabı kitabı bıraktımm kaynananın adet gununu sormasıda ilğinç yanııı canım benım 15 ay olduuu ama nedense bu ay içim çok rahat geçen ramazanda çok istiyodum belkı bu ramazana eşim istemıyo sperm testı vermesı lazım ben öle şey yapamam dıyooo hayırlısı bu ayda geçsın olmadııı saçından tutup götürcemmm canım elalı ınan canım saglıklı hayırlı olsunda geç olsun walla ınsan burda konusunca rahatlıyo ben şimdı bu ay hangı gun adet olucagımı hesaplamadım bakalımmm sonra stres yapıyorum bıde pek beraberde olamadık ramazan dolayısıyla kısmet hayırlısı sen nezamandır ıstıyosun ben ıkı yıllık evlıyımmm 15 aydırda ıstıyoruz bugunde evlılık yıldonumuma.s.

birtanem hani bal+tarçın+çörekotu karışımı var ya yumurtaları büyütmek için yiyoruz ondan bahsetmiştim ben.

hımmm dıkkate almak lazım sagol canım hergun senınle bende gununu sayıyorum 28 gun adet olmana dımı hadı hayırlısı bakalım ne olacak canımmm ama inşallah:CüvCüv:böle olursunnn

Ahhh cnm siz daha yeni sayılırsınız belki eşin ondan fazla üstünde durmuyodurklava:
biz 7 senelik evliyiz son 1,5 senedir korunmuyoruz ve bebiş istiyoruz. Ama bu zamana kadar olan bişeyde yok:1no2: 2 aşılama yaptırdık tutmadısenağlama bakalım üçüncüye en kısa zamanda başlıcaz tekrardan.
Bizde geç olsunda güç olmasın diyenlerdeniz, Rabbim hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamaz inşallah:Saruboceq:
Eşini bencede ikna et, gerekirse saçından sürükaydirigubbakcemile
Boşa giden zaman yerine gelmiyo, umarım herşey gönlünce olur canım:1hug:

canım kısmet pekı 7 senelık evlısınız merak ettım neden daha önce bebek düşünmedınız yanı genelde bır ıkı yol sonra herkes düşünür ya sız 5 yıl sonraaa dikkatimi çekti gerçi vardır bi sebep te belki uzun süre vucut korunmaya alıstı ondanda olabılırrr hadı bakalımmm umarım kızlar hamıleyım yazan haberlerımızı okuruzzhihoyyyt

canım beniiiiiiiiiim sağol.ben de tekrar edeyim son 26 güüüüüüüüüüüüün

Yaşamakcım doğru diyosun 5 sene uzun bi süre. Ben biraz erken evlendim. kendimize ait evimiz yoktu. İkimiz birden çalışıp para biriktirip evimizi aldık allahın izniyle, sonra içini yaptırdık v.s derken ihtiyaçları tamamladık hem bu süre zarfında da evliliğimizi rayına oturttuk. ilk sene ben 8 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra kötü etki eder diye bıraktım. ondan sonra hep eşim korundu. derken yıllar akıp gitti.
İnşallah cnm hamiş haberlerimizi burdan sırayla veririz:1hug:a.s.

anladım canım dogru aslında bı yerde herşeyın zamanı var hadı hayırlısı ben bugun kız kardesımle konustum moralım çok bozuldu bunun adetınde duzensızlık vardı çok asırı oluyodu bı oluyodu bı olmuyodu doktora gıttı testler vermıs hormonları çok yuksek çıkmıs menopozdakı kadın hormonu çıkmıs doktor bebek olması çok zor demıs evlıysen hiç vakıt kaybetmeden bebek yap demıs kardesım bekar ve evlenme durumu gıbı bişey yok henuz ve çocuklara tapıyo çok uzgundu bende çok uzuzldum ALLAH kımseyı zorda bırakmasın ama hayırlısıs neysede onu nasıp etsın elacım ne dıyım hayırlısı uzuldum paylaşmak ıstedım canımmm:Saruboceq:

Son düzenleme:
canım beniiiiiiiiiim sağol.ben de tekrar edeyim son 26 güüüüüüüüüüüüün

canım bugun 25 gun kaldı hadı hayırlısı yanlıs anlamazsan bıse sormak ıstyorum adet gunun tam 25 gun sonraya denk geldıgınden emınsın dımı hanı duzensızlık falan oluyo ya ondan canım ınana bende sızlerle gun sayıyorummm ve herkesın hakkında hayırlısının olmasını tum kalbımle ıstıyorummm:Saruboceq:

Üzüldüm cnm kardeşim için. Allahtan emit kesilmez. hem öle bi doktorun dediğine de inanmayın. bi iki doktora daha gözüksün. Hayat mucizelerle dolu, yarın ne getirir bilemeyiz. Umutla kal cnm:1hug:

canım benim yok niye yanlış anlıcam.yooooooooo ben nezaman olacağımı bilmiyorum ki:roflol: bilmediğim için 1 ayı baz alarak sayıyorum.hani bu ay içende olurmuyum diye.çok mu aptalca senceeeeeeee:mymeka:

son 25 güüüüüüüüüüüüüün:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…