- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
elalı 40 45 gun çok aralıklı canım hemen doktora gorun belkı duzenleyıcı verebılır belkıde normaldır amaaa
kızlar yumurtlayıp yumurtlamadığını bilmenin en kolay yolu ısınızı ölçmek benim hep 36.1 çıkıyo yani yumurtlamıyorum ve burdan anlıyorum yumurtlamadığımııııııı sizde ısınızı ölçerseniz anlarsınız
Canım kaç olunca yumurtlama olduğunu anlıyoruz:uhm:
Günün herhangi bi saatindemi ölçüyosun, bide şu dijital termometreleri kullanıyosun.
Teşekkürler
elalı canım doktor ne dıyooo normal mı dıyoooo o zaman deseydın benım yumurtlama gıunlerımı söyle dıye canımm walla hayırlısı çok takıyoz kafaya ondan olmuyo
canım adeti bırak yumurtalarının çatladığı günü bile biliyolar yaaaaaaaaaaaaaaBir de şu hep düzenli olanlar " Benimki şıp diye olur, saatinde olur. Hiiiiiçççç şaşmaz" demezlermi deli olurum içten içe...........
Yani ben de düzen nedir bilmiyoruuumm....
ah canım ah ben gebelik üstüne doktora yapacağım neredeyse.bilmediğim öğrenmediğim şey kaldımı ki?takvimime bir baksan(kahverengi lekenin geldiği gün,tam olduğum gün,şeker hapına başladığım gün,duphaston içtiğim gün,bal+tarçın a başladığım gün)işaretlemediğim tarih mi var.takvim görünmüyor vallahi.benim ne 28 günde biri bak sana adet tarihlerimi yazayım ay ay (ocak19,şubat yok,mart4,nisan3,mayıs13,haziran11,temmuz yok,ağustos5 nasıl yeterince açık mı içler acısı durumum?üstelik bunlar da haplarlakafamçokkarıştı
Ahhh cnm artık doktora görünmekten fenalık geldi. 2 aşılama oldum iğnelerden dolayı düzenli oldu, ama sırf adet düzenlemek içinde ilaç felan vermediler.
Normal olduğunu pek sanmıyorum artık hakkımızda hayırlısı bakalım:1hug:
aaahhh ah!
bi de ben bilebilsemmmm....
benim duzenliydi evlendikten sonra cok duzensiz oldu((
bazen ayda iki kere oluyorum --bazen olmuyorum hic nedendir bilmem
doktor hicbir sorun yok diyor
sanirim strestendir
yok arkadaşım hamile kalmak için hiç birşey yapmadnım o ay önceki aylarda adaçayı içtim amam hamile kalmadan 2 ay önce bırakmıştım olursa böyle olsun diye demek ki Allah o zamanı yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?