benim gibi ne zaman yumurtladığını bilmeyenler ve adeti düzensiz olanlar

elalı 40 45 gun çok aralıklı canım hemen doktora gorun belkı duzenleyıcı verebılır belkıde normaldır amaaa

Ahhh cnm artık doktora görünmekten fenalık geldi. 2 aşılama oldum iğnelerden dolayı düzenli oldu, ama sırf adet düzenlemek içinde ilaç felan vermediler.
Normal olduğunu pek sanmıyorum artık hakkımızda hayırlısı bakalım:1hug:

kızlar yumurtlayıp yumurtlamadığını bilmenin en kolay yolu ısınızı ölçmek benim hep 36.1 çıkıyo yani yumurtlamıyorum ve burdan anlıyorum yumurtlamadığımııııııı sizde ısınızı ölçerseniz anlarsınız

Canım kaç olunca yumurtlama olduğunu anlıyoruz:uhm:
Günün herhangi bi saatindemi ölçüyosun, bide şu dijital termometreleri kullanıyosun.
Teşekkürler

Canım kaç olunca yumurtlama olduğunu anlıyoruz:uhm:
Günün herhangi bi saatindemi ölçüyosun, bide şu dijital termometreleri kullanıyosun.
Teşekkürler

canım hergünn saat sabah yedide dil altından dijital olan aletle ölçüyosun hergün ölçersen zaten belli oluyo mesela ben yumurtlamadığım için en fazla 1,2 derece artıyo ama yumurtlarsan bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişiyo ama 36,5 i geçmesi lazımmmm
site içinden bi konu açmışlardı ateş ölçme ile ilgili hatta orda ısını değerlendiriyolar bilen arkadaşlar yumurtladığın gün bile belli oluyo ısını ölçünce

elalı canım doktor ne dıyooo normal mı dıyoooo o zaman deseydın benım yumurtlama gıunlerımı söyle dıye canımm walla hayırlısı çok takıyoz kafaya ondan olmuyo

ya kızlar siz en azından 40-45 gün falan diye aralık verebiliyorsunuz.ben hiç bilmiyorum yani şu an bile her an olabilir...ya da 10 gün sonra belki de öbür ay???????????????????????????

kızlar size birşey sormak istiyorum.bilgilendirirseniz sevinirim.adetin her ay 4-5 gün önce gelmesi normalmi.ben normal diye biliyorum doğrumu acaba.heray aksamadan hep önce olur.sanırım gecikirse problemmiş.sizce doğrumu.:uhm::uhm:

elalı canım doktor ne dıyooo normal mı dıyoooo o zaman deseydın benım yumurtlama gıunlerımı söyle dıye canımm walla hayırlısı çok takıyoz kafaya ondan olmuyo

Canım ben yıllardır defalarca adet düzensizliği için doktora (hatta değişik doktorlara) gitttim. Her defasında farklı bi sorun çıktı. (tiroid v.s.) Ama hiç biri senin düzensizliğinin nedeni şu demedi:çok üzgünüm:
Bana dr normal yoldan çocuğunuz olabilir dedi, ama olmuyo 1,5 senedir. Yumurtlamam ne zamanlara denk geliyo diyede bi soru yöneltmedim açıkcası, onlarda bişey demediler.
Bilemiyorum artık kafaya takmaktanmı olmuyo, bilinmeyen bir neden mi varda olmuyo sabırla bekliyoruz artık :Saruboceq:
Adet olduğumda 3. aşılama için start vereceğiz, ondan sonra tüp bebek kısmetse...
Hepimizin hakkkında hayırlısı olur inşallah, Rabbim tez zamanda evlerimizi bebek sesleri ile şenlendirsin (amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yumurtlama sırasında gelen akıntı varmış... normalde daha kuru oluyomuş ama yumurtlama yaklaştığı zaman akıntı artıyomuş... ve yumurtlamada bu akıntı uzuyomuş galiba... bende tam olarak bilmiyorum bilen ve yaşayan biri anlatsa daha iyi olur aslında...

Bir de şu hep düzenli olanlar " Benimki şıp diye olur, saatinde olur. Hiiiiiçççç şaşmaz" demezlermi deli olurum içten içe...........
Yani ben de düzen nedir bilmiyoruuumm....

Bir de şu hep düzenli olanlar " Benimki şıp diye olur, saatinde olur. Hiiiiiçççç şaşmaz" demezlermi deli olurum içten içe...........
Yani ben de düzen nedir bilmiyoruuumm....
canım adeti bırak yumurtalarının çatladığı günü bile biliyolar yaaaaaaaaaaaaaa

ya canım adet aralarını ınceledım baya farlk var ama şöylede bişe var Allah istedıkten sonra herşey olur bızım bı komsumuz var kızlar daha dogrusu epey oldu bu olay kız erkeklık ghormonlarıona sahıpmıs vucudunda Allah kımseye vermesın aşırı tuylenme vardı ve bu kız hiç hayatı boyunca adet gormemısss hamıle kalma ıhtımalı bıle yoktu vucudu asırı kıloluyduuu neysee sonunda evlendııı eşi onu öle kabul ettı ama epılasyona falan gıttı tuylerden kurtuldu yuzude guzelddı zaten neyse bu sıgara içer falan bı gun gogsunden beyaz bı sıvı gelmıss anlamamıs doktora gıtmıs doktor 5 aylık hamıle oldugunu sölemıs bıu bayan şok böle bı ıhtımal hiç yokmus ama Allah ın takdırı o yuzden çok fazla takmayalım ılahı takdır saglıklı olsunda geç olsun walla herkes okadar bılgı sahıbı oldukı hamıle kalırsak doktora gerek kalmayacak ama şölede bişe var zaten adet duzensızde olsa adet bıtımındekı gunler çok önemlııı o gunlerde gun asırı yapalım arkadaslar hadı hayırlısı

Son düzenleme:
senacım unuttum demeyı bıde sey demıssın tarcınlı bal yeme falan canım o nedendırrr yazarsan sevınırımmm ya içten içe bu ramazanda hamıle kalmayı çok istıyorum hayırlısı olsunda kızlar bıde senacım kahve rengı lekelerr geldıgı zaman hamıle kalma oranını yuksek oldugu zaman dıye bılıyorum ogunlerde beraber olmaya falan çalısss

Son düzenleme:

elacım tamam duzensızlık var ama duzensızlık için ilaç vermedıyse demekkı okadar buyuk bı problem degıl canım sende şimdı şey yap adet bıtımınden sonrakı 10 12 14 16 18
gunlerde ilişkıye gır hemen kalkmaa strese gırme ben hep hesapla yapıyodum ya ilk defa bu ay hesap yapmıyorum çünkü gına geldııı benim çok şükür duzenlı doktora gıttım (4 tane)herşeyın ıyı dedı testlerım iyi çıktı ama olmayınca olmuyo bıde eşimin gıtmesı lazım oda gıtmem dıye tutturduuu neyse bakalımmm hayırlısı sıkmayın canınızı bu mubarek gunlerde hayırlısını ısteyelım hepımız için hayırlı saglıklı bebeklerrrr
:1hug:

yok arkadaşım hamile kalmak için hiç birşey yapmadnım o ay önceki aylarda adaçayı içtim amam hamile kalmadan 2 ay önce bırakmıştım olursa böyle olsun diye demek ki Allah o zamanı yazmış

hımmmsagol canım cevabın içinnn kısmet işteya okadar hıkayeler duyuyoruz kı korunup hamıle kalanlar bızım gıbı korunmadan kalamayınlar kısmet işte bebişin ne kadarlık adı ne canımmm aaa öykü galıba nasıl anlamadıysam gun gelecek bebek isimlerımızı düşünecegız bence kımse karamsar olmasın ben bu karamsarlıgı bu ay yendımmm herkes neye ınanırsa o olur ınanalım Allah ın ıznıyle olurr:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…