benim gibi zayıf olan arkadaşlar hadi gelin kilo alalım berabeer :)

ay ben aldım sükür Allah herkese nasip etsin tabi daha 7 8 kıloya ıhtıyacım war hayatımda ılk defa 45 ın ustune cıktım sukurler olsun Rabbıme

ay ben aldım sükür Allah herkese nasip etsin tabi daha 7 8 kıloya ıhtıyacım war hayatımda ılk defa 45 ın ustune cıktım sukurler olsun Rabbıme

nasıl kilo aldın canım anlatırmısın ?
sipraktin kullanıyorum bende takviye olarak vitaminler daha yeni başladım umarım işe yarar

nasıl kilo aldın canım anlatırmısın ?
sipraktin kullanıyorum bende takviye olarak vitaminler daha yeni başladım umarım işe yarar

ilac falan kullanmadım tamamen dogal benım aldgıgm kılolar canm doktorun onnerdıgı sekılde aldım lıste verdı onu uyguladm

Aslında kilo almanın yolu belli ama yapmaya erinmemek gerek. Evet sen nasıl aldın paylaşırsan bizede yarar belki

dedgım gıbı ıste lısteyı uyguladm yemeklerden sonra sut yada yogurt ve meyve yıyeceksınız kahvaltıda peynır yag. recel pekmez bal 2 ser kasık yıceksınız ben nasıl mıdem bulanarak o balı yedım anlatamam ama yedım. ve gece yatarken beyaz peynır mutlaka yıyın kemıklerı gelıstırıyo. 11 dılım ekmek gun ıcıne yayın. gunde 3 ogun mutlaka yıyın ve aralarda sut(yoksa yogurt) ve meyve

eger herhangı bı saglık sorununz yoksa bu lısteyı uygulayıpta kılo alamamak mumkun degıl ınann kı tabı allahın ıznıyle

eger herhangı bı saglık sorununz yoksa bu lısteyı uygulayıpta kılo alamamak mumkun degıl ınann kı tabı allahın ıznıyle

Sağol tatlım. Ramazan bitince deneyeceğim bunu. Tam benlik. Yalnız kahvaltı da yağ, reçel felan benlik değil. Benim kahvaltı listem 1 salatalık, 1 domates, erik marmelatı, 1 fincan çay ve bir de yumurta, değişmez.

bende her kahvaltıda yumurta yerdım ama artık yemıyorum doktor hıc bahsetmedı bıle yumurtadan. bu lısteyı yap eskı alıskanlıkları sil artık. bende sildim ama ıse yaradı ve degdıde. bır de pılaw ya da makarna ye ogle ve aksam yemegn yanında

Pilav ve makarnayı severim. Sağolasın, evet, pilav veya makarna çok kilo aldırıcıymış.

Arkadaşlar ben bugün kan tahlili için aile hekimliğine gittim. Konu kilodan açıldı. Hangi ilacı kullandığımı sordu doktor. Prakten diyince beni azarladı. Normal de prakten bir alerji şurubuymuş yan etki olarak kilo aldırıyormuş. Arkadaşlar sağlığınızdan olmayın diye ben de size bilgi vermek istedim. :26:

bu alerji ilaçları hep mi kilo yapar yahu :)) doktor da bana atarax vermişti alerji ilacı ama yan etkisi kilo yapıyo diye içtim 2 gün uyanamadım bidaha da içmedim arada uyku sorunu yaşadığımda içiyorum deliksiz 30 saate kadar uyuyorum

Benim de güneşe alerjim var ama krem sürüyorum. Keşke onun da şurubu olsa da hep alerji derdini hem kilo derdini birlikte çözseydim.

senin boya göre kilon iyi canım ya benim boyum 1.70 kilo 44 çok uğraştım ama kilo alınmıyo bi ara boşverdim baktım herkes diyo kilo almışsın tartıldığımda 55 kilo olmuştum ama nişanlanınca 45e düştüm :) şuan evliyim ve hala 46 kiloyum :) en iyisi boşvermek

Bence de. Benimde çarşamba günü aile hekimliğinde baktılar. Boy 1.71, kilo olarak 45ten 44.4 e düşmüşüm. Artık boşverdim. Zaten ramazan geldi. Sonra doğal yollardan kilo almaya çalışacağım. Artık şuruplar, ilaçlar bana göre değil bunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…