- Konu Sahibi alliswell22
-
ay ben aldım sükürAllah herkese nasip etsin tabi daha 7 8 kıloya ıhtıyacım war hayatımda ılk defa 45 ın ustune cıktım sukurler olsun Rabbıme
ay ben aldım sükürAllah herkese nasip etsin tabi daha 7 8 kıloya ıhtıyacım war hayatımda ılk defa 45 ın ustune cıktım sukurler olsun Rabbıme
kıslaaaaarrsesiniz soluğunuz çıkmıyooo naptınız nasıl gidiyor kilo alım savaşı
nasıl kilo aldın canım anlatırmısın ?
sipraktin kullanıyorum bende takviye olarak vitaminler daha yeni başladım umarım işe yarar
ilac falan kullanmadım tamamen dogal benım aldgıgm kılolar canm doktorun onnerdıgı sekılde aldım lıste verdı onu uyguladm
Aslında kilo almanın yolu belli ama yapmaya erinmemek gerek. Evet sen nasıl aldın paylaşırsan bizede yarar belki
eger herhangı bı saglık sorununz yoksa bu lısteyı uygulayıpta kılo alamamak mumkun degıl ınann kı tabı allahın ıznıyle
Sağol tatlım. Ramazan bitince deneyeceğim bunu. Tam benlik.Yalnız kahvaltı da yağ, reçel felan benlik değil. Benim kahvaltı listem 1 salatalık, 1 domates, erik marmelatı, 1 fincan çay ve bir de yumurta, değişmez.
bende her kahvaltıda yumurta yerdım ama artık yemıyorum doktor hıc bahsetmedı bıle yumurtadan. bu lısteyı yap eskı alıskanlıkları sil artık. bende sildim ama ıse yaradı ve degdıde. bır de pılaw ya da makarna ye ogle ve aksam yemegn yanında
Pilav ve makarnayı severim.Sağolasın, evet, pilav veya makarna çok kilo aldırıcıymış.
aynen cnm ıns alırsın sende
Arkadaşlar ben bugün kan tahlili için aile hekimliğine gittim. Konu kilodan açıldı. Hangi ilacı kullandığımı sordu doktor. Prakten diyince beni azarladı. Normal de prakten bir alerji şurubuymuş yan etki olarak kilo aldırıyormuş. Arkadaşlar sağlığınızdan olmayın diye ben de size bilgi vermek istedim. :26:
bu alerji ilaçları hep mi kilo yapar yahu :)) doktor da bana atarax vermişti alerji ilacı ama yan etkisi kilo yapıyo diyeiçtim 2 gün uyanamadım bidaha da içmedim arada uyku sorunu yaşadığımda içiyorum deliksiz 30 saate kadar uyuyorum
senin boya göre kilon iyi canım ya benim boyum 1.70 kilo 44çok uğraştım ama kilo alınmıyo bi ara boşverdim baktım herkes diyo kilo almışsın tartıldığımda 55 kilo olmuştum ama nişanlanınca 45e düştüm :) şuan evliyim ve hala 46 kiloyum :) en iyisi boşvermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?