Benim günahım ne?

Youlost16

9 şbt kg 88.8 G 78.6 boy:167 hedef:60 6. Takım
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
14.120
41.504
548
selam hanımlar...

Öyle üzgünüm ki gerçekten artık içim sızlıyo... gerçekten benim günahım ne?

Her kv gelişimde bebek konusu açılıyo her şeyi bebeğe bağlıyo nasıl desem İnan’ın suan içimin sızısından onu hatırlayamıyorum bile...

Gitmiş kendi basına ot almış neymiş ben kadına sormuşum benim yumurtalıklarım çalışmıyor bana ot ver içeyim bende salaktım yedim zaten. Zebra sanada vereyim iç yumurtalıkları çalıştırıyormuş diyo...

Eee sen kendine mi aldın bana mı kendine aldıysan 50 yasından sonra yumurtalık çalıştırıp çocuk mu yapacaksın yani bu ne alaka?

Kendime almışım ama sizede vereyim oğlumla beraber için (oğlumla )

Ya anlamıyorum gerçekten iki kere hamile kaldım bunu biliyo ve bunu bilmesine rağmen bana bu muameleleri yapıyo en sonunda bende patladım dedim yani anne teknik olarak sorun bende değil oğlunda...

Bu arada eşim test verdi arkadaşlar ileri hareket en az %50 olması gerekirken eşimin %25 ve bi ara tütün kullanımından dolayı bu oranında iyice düştüğünü düşünüyorum neyse velhasıl kelam

Ben cok yoruldum herkesin çocuk sormasından ne zaman bebek müjdesi almak istediğinden şimdi diyeceksiniz ki düşünmüyoruz deyin bunu defalarca söylememe rağmen ay onun cocugu olmus vah bunun cocugu olmus ya gecende seni rüyamda gördüm çocuğun vardı işte rüyamda gördüm bahçede çocuk geziyodu falan filan...

Suan ev yapıyorlar da muhabbet su:

Biz şimdi ev yapıyoruz burası cok güzel olacak sakın bizden istemeyin dedim niye isteyelim bizim evimiz var dedi ki aslında burası sizin için daha iyi bahceside var Allahım dedim içimden sana geliyorum

Yani çocuklar olur bahçede oynarlar

Offf offff benim günahım ne gerçekten anlayamıyorum

Artık cok zoruma gidiyo ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum

Son düzenleme:
Ah kuzuuu Rabbim tez zamanda gobusune koysun kucagina aldirsin insallah. Isin dogrusu insan gercekten iyi niyetle dahi olsa birsey soyleyemiyor bu durumlarda.. yani cekinerek soyluyorun karsidakine. Ayni yollardan gecmis biri olarak seni cok iyi anliyorum, ama bu donemde cok fazla hassas oluyor insan.

Esin sigara iciyorsa biraksin ve keci boynuzu pekmezi icsin, bilmem yaptiniz mi ama.. bizde ise yaramisti bunlar

İletişim kurmak istemediğiniz için herşeyi batıyor kv.nizin. Konuşma tarzınız ve uslubunuz gereksiz sert bence. Alıngansınız ve her söylenen sizi öfkelendiriyor.

Gitme kv lere bi sure konus esinle zoruma gidiyo de.. strese sokuyolar beni olucagi varsada cocuk olmuyo de..
eşime söyledim daha az önce konuştum dedim zoruma gidiyo artık gitmek istemiyorum diyo ben ne yapayım kadın torun hasretiyle yanıyo...
abla onu kullandı eşim suan da takviye kullanıyo ama işte kimyasaldan sonra hala olmadı ve ben artık kaldıramıyorum
Size iyi gelmeyen insanlarla çok sık görüşmeyin.

Siz net olamazsınız belki, eşiniz hafif sert çatabilir 'bu konularda kimse konuşamaz' gibi.
ben tepkimi koyuyorum eşim maalesef eşim biraz naif kalıyo bu durumda...
cok özür dilerim bunu o mana da söylemek istemedim... sorun bende de olabilirdi ve bu sorun gerçekten olmazdı ama binlerce kez söylememe rağmen hala daha üstelemesi zoruma gitti eşime de söyledim soylicem diye oda bişey demedi zaten bakın ben inançlı biriyim ama sabrım kalmadı artık yoruldum her zaman aynı muhabbet dönmesinden...
Bir tek ben mi bir sorun görmedim. Kadın yardımcı olmaya çalışıyor he de geç her söylediğin altında bir şey arıyorsun. Bende kadından fazla sen gaf yapıyorsun.
sence gerçekten bunu anlayamaz mıyım? Peki sunu söylemek istiyorum yatış pozisyonuna kadar size söylese ne düşünürdünüz?
bu psikolojik baskı yüzünden olmuyordur zaten karışmasalar keske
evet söyledim dr stres yapma dedi zaten dedim bana diyo ki stres yapma o zaman dedim anne bu pekte mümkün olmuyo

İletişim kurmak istemediğiniz için herşeyi batıyor kv.nizin. Konuşma tarzınız ve uslubunuz gereksiz sert bence. Alıngansınız ve her söylenen sizi öfkelendiriyor.
İletişimden kastınız nedir ben gayet güzel konuşuyorum ama iki yıldır aynı seyleri duymak insanı biraz tahammülsüzleştiriyo her gittiğinde aynı muhabbet düşünsenize ekmeği bile toruna bağlamak ne kadar size iyi düşündürebilir ki ve bişey diyeyim eşim bile farkında bu durumun ses çıkaramıyor.. iki kayıp vermişim dile kolay yasamayan bilmez alınganlık bundan sebep olabilir mi?

Bir tek ben mi bir sorun görmedim. Kadın yardımcı olmaya çalışıyor he de geç her söylediğin altında bir şey arıyorsun. Bende kadından fazla sen gaf yapıyorsun.
O öyle olmuyor işte o durumda o sözler zembille inse yinede kırılıyor insan
Çeken bilir 8 senedirde biz bekliyoruz Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Benim değil ama etrafımda çok kişi sizle aynı durumda. Ve maalesef evli çiftlere bebek sormaktan alamıyoruz kendimizi. Tamam KV torun istiyo, yardım etmeye calisiyo ama sizin gerildiginizi anlayıp bu konuda konuşmayı kesmeli. Ama bence pek takmayın çünkü bebeğiniz olsa ikinciyi isteyecek o olsa yok kızdı yok erkekti bu muhabbet bitmez

Ya bu olmadan erkek muhabbetine giriyo ki zaten erkek olsun bak görürsün erkek olacak sizinki rüyamda gördüm erkek olacak görürsünüz diye yani kız olsa üzülecekler bunu bile belirtiyo şimdiden... cok hassas bi yapım var elimden geldiğince kimseyi kırmam kırarsam özür diler gönlünü alırım ama benim düşündüğüm kadar kimse benim kalbimi düşünmüyo ben artık ağlamak istemiyorum arkadaşlarımın çocuklarına bakınca içim gidiyo... bugun kv eltisiyle konusuyo eltisi dedi ki işte şunun cocugu olmus haaa evet diyo onunda tedaviyle oldu ya ben o söylerken yemin ederim ne demek istediğini hissediyorum eşime diyorum adam bana bişey diyemiyo ya üzülmekten başka elinden bişey gelmiyo gerçekten o kadar zormuş ki asla ama asla kimseye bebek sormuyorum artık...

Kaç senedir olmuyo

sorun sizde değil eşinizde ise iki hamilelik nasıl gerçekleşti?

sorunu bu şekilde ona buna atmayın. sizin canınız daha çok yanar.
adam iki kere kaldın, sürdürülemedi, sorun bende değil de diyebilir eğer bu ayrına giderseniz.
kimse bana çocuk muhabbeti yapmadı, sormadı.
çünkü izin vermem. siz de izin vermeyin. gerekirse görüşmeyin.

Hassasiyetinizi anlıyorum ama tekrar ediyorum uslubunuz sert. Kalp kalbe karşıdır, o sizi siz onu sözlerinizle kırıp duruyorsunuz. İletişim demek=muhattap olduğunuz zamanlarda aynı frekansı yakalayıp anlaşmaya çalışmak. Doğru ya da yanlış, kendine göre bi öneri sunmaya bile çekiniyor. Oğlumla için gibi Siz, bir süre kulak ardı edin söylediklerini. İnanın hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bu şeyler önemini yitirecek ve gözünüz başka birşey görmeyecek. Olumlu bakmaya çalışın

İki kayıpla beraber 2 sene bile değil tam olarak
Çok kısa bi zaman bukadar yıpranmak için.
3 senedir olmuyor ve hiç hamile kalmadım.
Kayıp yaşayanlara düşük yapanlara imreniyırum yanlış anlamadın evet.
O duyguyu kısa bi sürede olsa yaşamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…