eşime söyledim daha az önce konuştum dedim zoruma gidiyo artık gitmek istemiyorum diyo ben ne yapayım kadın torun hasretiyle yanıyo...Gitme kv lere bi sure konus esinle zoruma gidiyo de.. strese sokuyolar beni olucagi varsada cocuk olmuyo de..
abla onu kullandı eşim suan da takviye kullanıyo ama işte kimyasaldan sonra hala olmadı ve ben artık kaldıramıyorumAh kuzuuuRabbim tez zamanda gobusune koysun kucagina aldirsin insallah. Isin dogrusu insan gercekten iyi niyetle dahi olsa birsey soyleyemiyor bu durumlarda.. yani cekinerek soyluyorun karsidakine. Ayni yollardan gecmis biri olarak seni cok iyi anliyorum, ama bu donemde cok fazla hassas oluyor insan.
Esin sigara iciyorsa biraksin ve keci boynuzu pekmezi icsin, bilmem yaptiniz mi ama.. bizde ise yaramisti bunlar
ben tepkimi koyuyorum eşim maalesef eşim biraz naif kalıyo bu durumda...Size iyi gelmeyen insanlarla çok sık görüşmeyin.
Siz net olamazsınız belki, eşiniz hafif sert çatabilir 'bu konularda kimse konuşamaz' gibi.
cok özür dilerim bunu o mana da söylemek istemedim... sorun bende de olabilirdi ve bu sorun gerçekten olmazdı ama binlerce kez söylememe rağmen hala daha üstelemesi zoruma gitti eşime de söyledim soylicem diye oda bişey demedi zaten bakın ben inançlı biriyim ama sabrım kalmadı artık yoruldum her zaman aynı muhabbet dönmesinden...Peki bu konuyu okuyacak olan, sizin degiminizle "kısır" kadınların gunahi ne?
Eger çocuk sahibi olamayan siz olsaydiniz ve eşiniz, sorun bende degil karımda deseydi ne hissederdiniz acaba.
Kayinvalidenizi eleştirirken, gaf ustune gaf yaptiginizin farkindasinizdir inşallah.
sence gerçekten bunu anlayamaz mıyım? Peki sunu söylemek istiyorum yatış pozisyonuna kadar size söylese ne düşünürdünüz?Bir tek ben mi bir sorun görmedim. Kadın yardımcı olmaya çalışıyor he de geç her söylediğin altında bir şey arıyorsun. Bende kadından fazla sen gaf yapıyorsun.
evet söyledim dr stres yapma dedi zaten dedim bana diyo ki stres yapma o zaman dedim anne bu pekte mümkün olmuyobu psikolojik baskı yüzünden olmuyordur zaten karışmasalar keske
İletişimden kastınız nedir ben gayet güzel konuşuyorum ama iki yıldır aynı seyleri duymak insanı biraz tahammülsüzleştiriyo her gittiğinde aynı muhabbet düşünsenize ekmeği bile toruna bağlamak ne kadar size iyi düşündürebilir ki ve bişey diyeyim eşim bile farkında bu durumun ses çıkaramıyor.. iki kayıp vermişim dile kolay yasamayan bilmez alınganlık bundan sebep olabilir mi?İletişim kurmak istemediğiniz için herşeyi batıyor kv.nizin. Konuşma tarzınız ve uslubunuz gereksiz sert bence. Alıngansınız ve her söylenen sizi öfkelendiriyor.
O öyle olmuyor işte o durumda o sözler zembille inse yinede kırılıyor insanBir tek ben mi bir sorun görmedim. Kadın yardımcı olmaya çalışıyor he de geç her söylediğin altında bir şey arıyorsun. Bende kadından fazla sen gaf yapıyorsun.
Amiiinnn insallah insallahO öyle olmuyor işte o durumda o sözler zembille inse yinede kırılıyor insan
Çeken bilir 8 senedirde biz bekliyoruz Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Ya bu olmadan erkek muhabbetine giriyo ki zaten erkek olsun bak görürsün erkek olacak sizinki rüyamda gördüm erkek olacak görürsünüz diye yani kız olsa üzülecekler bunu bile belirtiyo şimdiden... cok hassas bi yapım var elimden geldiğince kimseyi kırmam kırarsam özür diler gönlünü alırım ama benim düşündüğüm kadar kimse benim kalbimi düşünmüyoBenim değil ama etrafımda çok kişi sizle aynı durumda. Ve maalesef evli çiftlere bebek sormaktan alamıyoruz kendimizi. Tamam KV torun istiyo, yardım etmeye calisiyo ama sizin gerildiginizi anlayıp bu konuda konuşmayı kesmeli. Ama bence pek takmayın çünkü bebeğiniz olsa ikinciyi isteyecek o olsa yok kızdı yok erkekti bu muhabbet bitmez
Kaç senedir olmuyoYa bu olmadan erkek muhabbetine giriyo ki zaten erkek olsun bak görürsün erkek olacak sizinki rüyamda gördüm erkek olacak görürsünüz diye yani kız olsa üzülecekler bunu bile belirtiyo şimdiden... cok hassas bi yapım var elimden geldiğince kimseyi kırmam kırarsam özür diler gönlünü alırım ama benim düşündüğüm kadar kimse benim kalbimi düşünmüyoben artık ağlamak istemiyorum arkadaşlarımın çocuklarına bakınca içim gidiyo... bugun kv eltisiyle konusuyo eltisi dedi ki işte şunun cocugu olmus haaa evet diyo onunda tedaviyle oldu ya ben o söylerken yemin ederim ne demek istediğini hissediyorum eşime diyorum adam bana bişey diyemiyo ya üzülmekten başka elinden bişey gelmiyo gerçekten o kadar zormuş ki asla ama asla kimseye bebek sormuyorum artık...
İki kayıpla beraber 2 sene bile değil tam olarakKaç senedir olmuyo
Hassasiyetinizi anlıyorum ama tekrar ediyorum uslubunuz sert. Kalp kalbe karşıdır, o sizi siz onu sözlerinizle kırıp duruyorsunuz. İletişim demek=muhattap olduğunuz zamanlarda aynı frekansı yakalayıp anlaşmaya çalışmak. Doğru ya da yanlış, kendine göre bi öneri sunmaya bile çekiniyor. Oğlumla için gibiİletişimden kastınız nedir ben gayet güzel konuşuyorum ama iki yıldır aynı seyleri duymak insanı biraz tahammülsüzleştiriyo her gittiğinde aynı muhabbet düşünsenize ekmeği bile toruna bağlamak ne kadar size iyi düşündürebilir ki ve bişey diyeyim eşim bile farkında bu durumun ses çıkaramıyor.. iki kayıp vermişim dile kolay yasamayan bilmez alınganlık bundan sebep olabilir mi?
Çok kısa bi zaman bukadar yıpranmak için.İki kayıpla beraber 2 sene bile değil tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?