- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
İnan’ın artık patladım yoksa asla bişey demem ama demeye demeye bu hale geldim sabrım tükendiSonuna kadar haklısınız hatta ne kadar sabır sahibisiniz. Kimse şeyinin hesabını vermek ve çocuk yapmak zorunda degil, üstelik bu konuda hassas noktalarınız var..bence bır sure akrabalardan ailelerden uzak kalın. Eşinizle tek başına tedavi tatil ne gerekiyorsa yapın. Allahın işine karışan insanlardan nefret edıyorum.
eşime patladım bugun biraz dedim sen sınır koymuyorsun ben yok düşünmüyoruz desem bile sen istediğini söylüyorsun diyo ne yapayım dedim soyle istemiyoruz olursa vakti zamanı gelince öğrenirsiniz diye oda artık anladı çünkü bugun gördü oradaydık mj attım dedim kalk gidelim içim sızlıyo kaldıramıyorum dedi çocuk mevzusu mu yoksa evet dedim yani ben demeden o bile anladıHerkesin kendini ifade etme özgürlüğü başkasını üzdüğü noktada bitmeli. Haddi aşmamak lazım.
O zaman tavır koyun. Görsün anlasın. Ben böyle insanları anlamıyorum. Ağızlarında çocuk; kısmet nasiptir. Allah isterse verir derler.Ama sanki sadece elinizde gibi sizi sıkıştırırlar.
Edep diyorum biraz edep..
Torun aşkı da artık şımarıklık oluyor affedersiniz.
Önce biraz sizi ve oğlunu düşünsün..
ahhh cicim ahhh valla kayınvalidemi severim Allah biliyo ama biz bize değilde insanların içinde söylemesi beni cok rencide ediyo bide ben eşimde sorun demek asla istemezdim ama İnan beni buna zorladı suan düşünüyorum da sorun bende olsa artık neler duyacağımı tahmin edemiyorum evet sorun bendede olabilir bu normal yani ama düşündükçe sonuçlarını Allahım diyorum ya İnan dayanamıyorum artıkKuzum bu hayatta ölüm hariç herşeyin bir hal çaresi vardır. Sorunun kimde olduğu önemli değil önemli olan sorun tespit edilsin ki çaresine bakılsın.. Öte yandan kv'ye daha pozitif bakmaya çalış zor olacak belki ama. Aynı durumda sen olsan gelininin ve oğlunun üzüntüsünü anladıysan elinden gelen bir şeyleri yapmak, yardım etmek istersin. Bir de yalan söyleyerek kırmamaya çalışmış sanırım. İyi niyete yormaya çalış. Bak benim de 4 senedir çocuk çocuk başımın etini yiyorlar. Dönen dedikodular kulağıma geliyor. İnan hiçbirisi umrumda bile değil. Hassasın biliyorum ama kulağını dışarıya kapatmaya çalış. Allah herşeyin zamanını kararlamıştır. Seviyorum seni ♥
Ben kız cocugu olmama rağmen annem bana soramıyor çünkü ben o çizgiyi koydum annemde beni üzmemek için sormaz zaten ama sinirlenmemin sebebi bhnu başka insanlar varken yapması yahu başka kimsenin duymasına ne gerek var ya bana gizli soyle yani başkalarının yanında söyleyince ne geciyo eline ki...Olur inşallah herseyin vakti zamanı var
Benim annem (esimin anneside) öyleydi tamam deyip susuyordum. Sinirlenmenin anlamı yok kendini yıpratmaktan başka birsey gecmez eline sanırım sizin kayınvalidenizde kötülüğüne yapmıyordur. Sizin gibi oda üzülüyordur muhakkak, daha ılimlı olun eşinizede Rabbim şifa versin duzelir değerleri zarar veren seyleri bırakıp kendine dikkat ederse inaniyorum ki düzelir esinize keciboynuzu kendisi arti pekmezini icirin
benim 12 yıldır olmuyor ben ne diyeyimde ne söyleyeyim. 12 yildir herkesin lafini duydum. Umrumdamı değil 12 haziranda bilmem kaçıncı tüp bebek tedavisinden sonra transferim oldu 22 haziran gibi sonuç alacağım.
Seninde uzun olmus ama üzülme sakın (başkasına demek cok kolay ) demek ki Buda bizim imtihanımız napalım bizde bu sekil imtihan olacağız demek ki...
Eşim bi Şişe keçiboynuzu pekmezi bitirdi bide kendimiz bi karışım yaptık bitirdi şimdi de proxeed kullanıyo bakalım hayırlısı insallah faydası olur