Benim günahım ne?

İnan’ın artık patladım yoksa asla bişey demem ama demeye demeye bu hale geldim sabrım tükendi şimdi soyle ki ben tek gelinim ve ondan sebep beklenti hayli yüksek eee sürekli gidip gelmemiz İsteniyo biz gitmesek onlar geliyo hani kaçış yok kısacası
eşime patladım bugun biraz dedim sen sınır koymuyorsun ben yok düşünmüyoruz desem bile sen istediğini söylüyorsun diyo ne yapayım dedim soyle istemiyoruz olursa vakti zamanı gelince öğrenirsiniz diye oda artık anladı çünkü bugun gördü oradaydık mj attım dedim kalk gidelim içim sızlıyo kaldıramıyorum dedi çocuk mevzusu mu yoksa evet dedim yani ben demeden o bile anladı ve annesinin huyunu bildiği için İnan’ın bana o kadar hak veriyo ki...
ahhh cicim ahhh valla kayınvalidemi severim Allah biliyo ama biz bize değilde insanların içinde söylemesi beni cok rencide ediyo bide ben eşimde sorun demek asla istemezdim ama İnan beni buna zorladı suan düşünüyorum da sorun bende olsa artık neler duyacağımı tahmin edemiyorum evet sorun bendede olabilir bu normal yani ama düşündükçe sonuçlarını Allahım diyorum ya İnan dayanamıyorum artık kulagımı kapatamıyorum çünkü yaptığı ekmekte bile toruna baglıyo ya inanır öısın bugun bana yatış pozisyonu söyledi ya ben yerin dibine girdim konuşamadım daha dedim sözün bittiği yer burası sus zebra... ahhh cicimmm ahhh bende seni seviyorum İnan Bana bol dua et insallah sende istediğin zamanda meleğine hemen kavuşursun
Ben kız cocugu olmama rağmen annem bana soramıyor çünkü ben o çizgiyi koydum annemde beni üzmemek için sormaz zaten ama sinirlenmemin sebebi bhnu başka insanlar varken yapması yahu başka kimsenin duymasına ne gerek var ya bana gizli soyle yani başkalarının yanında söyleyince ne geciyo eline ki...

Seninde uzun olmus ama üzülme sakın (başkasına demek cok kolay ) demek ki Buda bizim imtihanımız napalım bizde bu sekil imtihan olacağız demek ki...

Eşim bi Şişe keçiboynuzu pekmezi bitirdi bide kendimiz bi karışım yaptık bitirdi şimdi de proxeed kullanıyo bakalım hayırlısı insallah faydası olur

Haklısınız sizi benden başka kimse anlayamaz basklarınin yaninda konuşulması iyi degil ama idrak edemiyorlar buda onların malesef degişmeyen güzel karakterleri bunu açık açık kayinvalidenize söyleyin anlayanada kadar anlatın dedigim gibi kulak ardi edin çogu seyi

Ben artık eşime attım topu yeter dedim sen koy bu çizgiyi ben kötü olmak istemiyorum dedim bakalım bidahakinde gene söylerse söyleyeceğim artık sabrım kalmadı çünkü gerçekten ne kadar zor işlermiş bunlar ya

Belli tepkinden çekinmiş. Kendince yardım etmeye çalışmış. Senide anlıyorum anlamsız baskılar bunaltıyor insanı
Ama ben yumurtlamada sorun yaşamıyorum ki kac dr a gittiğimi biliyo drların ne dediğini de biliyo bi kere kendini de götürdüm duydu yani daha neyin çalıştırması

Inanirmisin bende tedavi oluyordum. Sorunumuz yoktu ama olmuyordu. Kaynanamda surekli falanca otları var ic ,yok süte otur diyordu ben oralı olmuyordum gecistiriyordum. En son gene diyince tamam deneyeyim dedim,denedim. O ay hamile kaldim

Bence alınmakta üzülmekte haklısınız. Ben hamileyim. Ilk ogrendik ki eşimde ben de kız istiyorduk hep (yani hayirli olsun elbette ama.gonul iste) bana senin kesin oğlun olacak dedikleri zaman bile sinirleniyordum sanki ne olacaksa erkek olunca ki erkekmış hakkatten. Ama öyle dediklerinde dövesim geliyordu. Bi de kültürel olarak bu tarafta erkek olunca çocuk müjde gibi karşılanıyor kızsa biraz daha buruk. Haliyle sirf o kültürden ötürü kızım olsun millete gerine gerine mujdemi isterim bebem kızmış demeyi çok istemiştim.

Hadi yaaa şimdi napim bende gidip alıp içsem mi varya kesin okumuştur bide ona ben Emin’im olsun diye neyi denedin Peki

İşte insan takmayacağı varsa bile inat ediyo sanki takıyo demi Ya İnan’ın gerçekten sıkıldım artık nasıl desem sürekli aynı konu ben artık bugun dedim anne dedim ya bunu da çocuğa bağladın ya helal olsun tamam cok istiyo bide ben tek gelinim ilkim falan herkes benden bekliyo ama napim sonuçta bunu yapan ben değilim inançlı insanlarız bunu söyleyip üzmek ne işe yarıyo ki ben yapmam gerekeni yapıyorumdur demek ki zamanı var ama işte anlatamıyoruz...

Hadi yaaa şimdi napim bende gidip alıp içsem mi varya kesin okumuştur bide ona ben Emin’im olsun diye neyi denedin Peki
Valla canim goz ardi etmemek lazim. Benim yumurtaliklarda cok iyi çalışıyordu. Ben daha sonra bir arkadasa anlattım oda yaptı ve ayni anda kucagimiza aldik bebeklerimizi.
Adet bitiminden 2 gun sonra her 2 günde bir. 1 lt süt maydanoz atip kaynattım ve belime carsaf sarip isisi iyi islesin diye sut dolu kovaya egildim oturdum. Oturdugum aksam esimle beraber oldum.Nette aslinda daha ayrintili yaziyor.
Civanperçemi
Aslanpencesi
Bir ot daha vardi unuttum hergun kaynattim 1 bardak ictim.
Esimede sabah aksam keci boynuzu ozu pekmezi yedirdim. Toplam 20 gun denedik. O ay kaldim gebe.

Bende mi yapsam bu ay ya suan adetim zaten tam olarak anlatabilir misin canım kusuru olmazsa

Belki eleştiri alacağım ama konu sahibi abartıyorsun gibi geldi bana
Anlattıklarım sadece %1 i hatırlamadığım onlarcası var bunlar sadece bugünkü konuştuklarımız ki herkesin içinde konuşması da abartı mı gerçekten ?

Aynen asla takmayacağım bi konu cinsiyet ama insallah erkek olur,Allah sana bi erkek evlat versin dedikleri için resmen bunalım yaşadım. Hatta öğrendik cinsiyeti eşim annesini aradı mujdemi isterim dedi kadin direkt ay hayirli olsun erkek ha dedi oysaki eşim kız diyecekti şakasına ikimiz de bozulduk baya. Niye kız olsa kara haber mi olacaktı diye. Hassaslaşmanız normal yani.

Ay aynı bizimkilerin düşüncesi gibi... bende eşime dedim bugun sanki hamile olsam kız olsa söylediğimizde üzülecekler gibi hissediyorum dedim yok ya dedi ama tavırları bunu gösteriyo maalesef... Rabbim herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin İnan’ın kız erkek olması aslaaa mühim değil olmamalı da bence

Bende mi yapsam bu ay ya suan adetim zaten tam olarak anlatabilir misin canım kusuru olmazsa
Tabi canim denemekten zarar gelmez. zaten ben hemen yapmadim arastirdim felan baktim cogu kisi o sekilde olumlu sonuc almis yapmistim
Süt buhari rahmi temizliyor tikanikligi aciyor felan dediler denedik.

1 kg süte 1 demet maydanozun yarisini at ve kaynat. Kaynayan sutu bir legene al ve rahmine denk gelecek cekilde ustune comel. Cok yaklasma buhar yakmasin
Beline havlu veya carsaf serki sutun buhari kaybolmasin. 15 dk sonra kalkabilirsin. O aksam beraber olursun esinle. Ben 2 gunde bir yaptim. Bazilari hergun yapıyormuş. Sutmu dayanır la ona demistim
Eczadenen keciozu pekmezi aldim esime sabah aksam 1 kasik yedirdim
Civanpercemi,aslanpençesi otunu kaynatip 1 bardak cay olarak ictim.
Sut buharini 10 gun felan yaptim ama cayi ictim yine 20 gün.
Otlari araştır zaten faydalarini görürsün.
Ki ben hamile kalmasaydim 10gun sonra tup bebek tedavim basliyacakti. Gerek kalmadi sukur. Yaptiklarim mi vesile oldu yoksa zamanimi gelmisti bilmiyorum ama bu yontemle cevremde de hamile kalan arkadaslarim.oldu

E yani. Hayırlı Hayırlı sağlıklı olsun kız erkek boş beklentiler. Insallah siz de yakında kavuşursunuz bebeginize.

Ayyy cok sagol Peki kacıncı gün başlıyoruz sütle maydonozu ne kadar kaynatıyoruz bideee divan percemiyle Aslan pençesini karıştırıp mı cay yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…