Benim günahım ne?

bakın asla birbirimize suç atmak değil niyetim eşime binlerce kez söyledim ama en sonunda dayanamadım eşime söyleyerek bunu onlara söyledim çünkü dayanamıyorum burda anlattıklarım %1 i bile değil İnan’ın suan biraz sert cıkmamın sebebi de bu zaten sormasınlar diye ama olmuyo işte eltisinin yanında bile konusuyo zoruma gidiyo siz olsanız gitmez mi ya bu çizgiyi koymama rağmen oluyo bu...
aslında ona sert soylemıyorum buraya yazdıklarımın çoğunu ona söylemedim tabiki buraya yazış tarzım bu ona tabiki söylemedim her zaman saygımı korurum ama artık sormasın diye biraz daha baskın söylüyorum ama gelin görün ki bi faydası yok

Benim yıpranmam insanların konuşması İnan’ın olmaması değil evet sizinde işiniz cok zor ama İnan’ın olup kaybetmek daha acı İnan’ın bütün samimiyetimle söylüyorum

Allah en kısa zamanda nasip etsin. Aslında kv söylediklerinde birşey yok yardımcı olmaya çalışıyor. Siz çok hassassınız ve haklısınız, takmamaya çalışın.
Amin insallah isteyen herkese... İnan’ın buraya yazdıklarım %1 bile değil yediği ekmeği bile çocuğa baglıyo toruna baglıyo herkesin içinde soyluyo beni kenara çekip konuşsa insanların içinde demese İnan’ın bende kötü düşünmez üzülmezdim

Kayınvalidenize; bazen çocuk sahibi olmak hayırlıdır. Bazen de çocuk sahibi olmamak hayırlıdır.Biz bilemeyiz. Ayrıca sürekli bu konunun açılması beni ve oğlunu çok üzüyor. Lütfen bahsetmeyelim deyin.
Eğer vicdanlı bir insansa; anlar. Eğer anlamazsa da daha sert bir üslup ile söyleyin.
En az 70 yaşında kadındır.

Biraz düşünüp konuşsun..

Benim kayınpederim de bir hafta önce çocuğunuz olmuyorsa doktora gidin diye bir gaf yaptı. Bu arada bu ayın sonunda evleneli daha 1 yıl olacak. Alınmadım ama utandım sonuçta erkek olduğu için . Birincisi bu çocuk mevzusunu ne kadar çok kafana takarsan bu bebeklerin gelmesi o kadar uzun sürüyor psikoloji çok etkiliyor . Herkese kulaklarını tika biri bir şey derse biz çocuk düşünmüyoruz evliliğin tadını çıkartıyoruz de. Ben kayinvalidenin yaptığına pek takilmadim sen sürekli bunu düşündüğün için artık bu konuda alıngan olmuşsun . Allah vakti zamanı bilendir sabret ve kafanı rahatlat. Eğer mümkünse eşinle 1 haftalık tatile çık . Bu zamanı da tam yumurtlama zamanına denk getirmeye çalış. Eşin de macun keçi boynuzu vs. Bunları kullansın bu arada. Tatilde deniz güneş aldığınız iyi besinlerle çocuğunuz olur inşallah. Ben gebeliğimi daha yeni öğrendim mesela. Bir hafta önce çok utandım kp min sozune ama aslında o an hamileymişim haberim yokmuş. Hakkında hayırlısı olsun inşallah .

Benim yıpranmam insanların konuşması İnan’ın olmaması değil evet sizinde işiniz cok zor ama İnan’ın olup kaybetmek daha acı İnan’ın bütün samimiyetimle söylüyorum
Ben o duyguyu tatmak için onada razıyım.
Banada çok soruluyo. Kv olacak olmuyorsa doktora gitsin demiş.
Çoğu aynı yani çokta kafaya takscak bi durum değil kv sonuçta

bu konu için değil de.. spermin kalitesinin sadece dölleyebilmesi yeterli değil sürdürebilir olması lazım gebeliği..
arkadaşım 3 kere hamile kaldı 3/4 ay dan öte gidemedi..eşinin spermindeki bir eksiklik yüzünden.

Alakasiz olcak ama hamile kaldiniz ama sagliksizmi oldu? Bizdede görünürde sorun yok ama bi kimyasal bide bos gebelikten kürtaj oldum.bende sıkıntı yok.eşiminde sperm testi normalin üstü cikti ama tütün kullaniyo.bunun bi zarari olabilrmi? DNA hasari diye bisey okudum acaba bumu sorun diye düsünmüyo deilim.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ,kimse senin ne yaşadığını düşünmüyor ,
İyi bir temenni gibi herkes çocuk diliyor ,
Ama acıtıyor ...
Belki fiziksel belki psikolojik belki eşinden belki doğru adamı bulamadık belki maddiyatımız uygun değil ,
Kendinizi üzmeyin ,duymayın ,
Allah doğru zamanda ,sağlıklı hayırlısını nasip eder inşallah

Doktor test yaptirmadi mi

Ben söylüyorum ama tık yok işte suan biraz sert davranmamın da sebebi bu zaten yoksa seviyorum asla üzmek kırmak istemem 47 yasında ama işte torun askından

Amaaan hiç duyma.
Ben de şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım.
Kv, “tedavi olsana.” bile dedi.
Düşünmeden konuşuyorlar, “biz düşünmüyoruz.” diyip geçiver.

Gitme mesafe koy bu konuları konuşmalarına müsade etme gün geçtikçe önüne geçemezsin

Sonuna kadar haklısınız hatta ne kadar sabır sahibisiniz. Kimse şeyinin hesabını vermek ve çocuk yapmak zorunda degil, üstelik bu konuda hassas noktalarınız var..bence bır sure akrabalardan ailelerden uzak kalın. Eşinizle tek başına tedavi tatil ne gerekiyorsa yapın. Allahın işine karışan insanlardan nefret edıyorum.

Ben söylüyorum ama tık yok işte suan biraz sert davranmamın da sebebi bu zaten yoksa seviyorum asla üzmek kırmak istemem 47 yasında ama işte torun askından
Herkesin kendini ifade etme özgürlüğü başkasını üzdüğü noktada bitmeli. Haddi aşmamak lazım.
O zaman tavır koyun. Görsün anlasın. Ben böyle insanları anlamıyorum. Ağızlarında çocuk; kısmet nasiptir. Allah isterse verir derler.Ama sanki sadece elinizde gibi sizi sıkıştırırlar.
Edep diyorum biraz edep..
Torun aşkı da artık şımarıklık oluyor affedersiniz.

Önce biraz sizi ve oğlunu düşünsün..

Kuzum bu hayatta ölüm hariç herşeyin bir hal çaresi vardır. Sorunun kimde olduğu önemli değil önemli olan sorun tespit edilsin ki çaresine bakılsın.. Öte yandan kv'ye daha pozitif bakmaya çalış zor olacak belki ama. Aynı durumda sen olsan gelininin ve oğlunun üzüntüsünü anladıysan elinden gelen bir şeyleri yapmak, yardım etmek istersin. Bir de yalan söyleyerek kırmamaya çalışmış sanırım. İyi niyete yormaya çalış. Bak benim de 4 senedir çocuk çocuk başımın etini yiyorlar. Dönen dedikodular kulağıma geliyor. İnan hiçbirisi umrumda bile değil. Hassasın biliyorum ama kulağını dışarıya kapatmaya çalış. Allah herşeyin zamanını kararlamıştır. Seviyorum seni

Olur inşallah herseyin vakti zamanı var

Benim annem (esimin anneside) öyleydi tamam deyip susuyordum. Sinirlenmenin anlamı yok kendini yıpratmaktan başka birsey gecmez eline sanırım sizin kayınvalidenizde kötülüğüne yapmıyordur. Sizin gibi oda üzülüyordur muhakkak, daha ılimlı olun eşinizede Rabbim şifa versin duzelir değerleri zarar veren seyleri bırakıp kendine dikkat ederse inaniyorum ki düzelir esinize keciboynuzu kendisi arti pekmezini icirin

benim 12 yıldır olmuyor ben ne diyeyimde ne söyleyeyim. 12 yildir herkesin lafini duydum. Umrumdamı değil 12 haziranda bilmem kaçıncı tüp bebek tedavisinden sonra transferim oldu 22 haziran gibi sonuç alacağım.

bana da kp dedi olsun kurban kescem yerin dibine girdim bende... tatil benimde aklımda var ama suan borcumuz var maalesef ondan sebep mümkün değil gibi.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben o duyguyu tatmak için onada razıyım.
Banada çok soruluyo. Kv olacak olmuyorsa doktora gitsin demiş.
Çoğu aynı yani çokta kafaya takscak bi durum değil kv sonuçta
Allahım hiç kimseye yasatmasın İnan cok zor insallah bi an evvel olur ve sağlıklı olur benim zoruma giden artık herkesin yanında söylemiş olması yoksa biz bize gene konuşuruz ama işte
bizde genetik yaptırmayı düşünüyoruz eşimle
evet biri dış gebelik oldu diğeri kimyasal ondan sonra olmadı bi dr eşime sende sorun yok dedi başka dr eşime sigarayı bıraksın dedi ilaç verdi drlara bile inancım kalmadı valla bizde genetik yaptırmayı düşünüyoruz eşimle canım olabilir yani
İnan’ın cok zormuş ya özellikle elde edip kaybetmek oyle acıymış ki... Rabbim düşmanımabile yasatmasın herkese hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin
Sende boz herkesin icin cocuk doguracak de bu ilaclari kullaniyor de
ya o işin bahanesi bana almış kendi kullanacakmış gibi yoksa kendinin kullanacağı yok tabiki
Amaaan hiç duyma.
Ben de şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım.
Kv, “tedavi olsana.” bile dedi.
Düşünmeden konuşuyorlar, “biz düşünmüyoruz.” diyip geçiver.
bende dedim istemiyoruz diye ama bunu bile bile hala soruyo herkesin içinde konusuyo yani düşünmediğimizi söylemem pekte anlam ifade etmiyor
Gitme mesafe koy bu konuları konuşmalarına müsade etme gün geçtikçe önüne geçemezsin
cok sık gitmiyorum aslında ama her gidişimde muhakkak çocuğa baglanıyo konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…