evet o kadar önemsemiyormuşsunki 6 koca sene günün en aktif saatlerini gecirdiğin yerde bunu herkezden saklamışssın
dişi kuyruk sallamazsa kısmı beni baglamaz ben kendimden bahsederken kendimi hiç kategorıize etmedim , 1 cocuklu bekarımdı benim adım canım.
herkes sizinle aynı fikirde olacak diye birsey yok ayrıca diğer konularımda da bana olan bu ön yargınızı nedenini çözemedim
ayrıca 1 çocuklu bekar derken kendinizi hiç kategorize etmemişsiniz
herkes benim hayat hikayemi bilmek zorunda değil söyleyip söylememek benim tercihim sizin değil
bence herkez kendi değerini kendi belirler evte çok uc insanlar var biliyorum ama karşılaşmadım ,6 sene sonra bu durumun olması bana göre itici ben bu bahsedilen anlamların gayet bu kadar acık kullanıldıgını dusunmuyorum ,ne munasebet ya.
parasıyla bile gayet taş gibi hatunlar var .
bence.
bu kadar gencecik insanlarında , evlendim ayrıldım yerine ; dul'um demelerinide hiç anlamıyorum
napaydım bacım cocugumumu saklayaydım
bana genede 6 koca sene bunun saklanmasını normal bulmuyorum , o kadar önemsenmiş ve büyütmüşsünüzki bunu saklamışsınız sonra ortaya çıkmış ve direk size kötü kadın gözüyle bakmaya başlamışlar
sanırsınki lalede bir otelin , temizlik bölümü.
artık 5 kişiden 1 boşanmış ayol . yıl olmuş 2014
Hep diyoruz ya zihniyeti bozuk insanlar diye.Toplumda yerleşik bi fikir var maalesef işte bu fikirdeki kişilerle karşılaşınca haddini bildirmek gerekiyor.
psikolojik olarak zor bir ortamdasın ama sen aklı başında, yaşının olgunluğunda, boşanmış boşanma gibi zor bi dönemi atlatmış bir insana benziyorsun. sakin ol şirketteki herkesle arandaki mesafeni koru, net ol , bu üç kişiyle mecbur kaldığında konuş sana soru sorulduğunda kısa ve net cevaplar ver hiç kimseden korkma senin bu net tavrın ve soğukluğun onların bu iğrenç sidik yarışına bi anlam yüklemeyecektir. sonra birbirlerinin düştükleri duruma gülecekler vazgeçeceklerdir. 2. bi tavsiyede iş yerinde alyans kullan ve sözlendiğini yada nişanlandığını söyle ne zaman evleneceksiniz diye soran olursa nakitte sıkışığız biraz toparlanıp evlenicez kayınvalidem hasta vs gibi bahaneler söyle kimseyle çok samimi olma özel hayatını iş dışındaki arkadaşlarınla ailenle paylaş
evet o kadar önemsemiyormuşsunki 6 koca sene günün en aktif saatlerini gecirdiğin yerde bunu herkezden saklamışssın
dişi kuyruk sallamazsa kısmı beni baglamaz ben kendimden bahsederken kendimi hiç kategorıize etmedim , 1 cocuklu bekarımdı benim adım canım.
Eğri oturup doğru konuşalım boşanmış bayanların belli kısmı nasılsa özgürüm diye hayatını yaşıyot bilmeyen yok ee tabi otomatikmen fişleniyorsun. Adama demek ki istediğini verenler olmuş böyle rahatlar.
Sen o sözleri kulak ardı etme dimdik dur borcun çok ama ruh sağlığı da önemli arada kendine iş ara iyi uygun bi yer netleşir ise direk çıkarsın.
Pislik herifler. Kafalarına şeyleri yer değiştirmiş iğrenç yaratıklar. Sen çizgini bozma arkadasim onlar ancak iç geçirsinler. Yerinde olsam seviyeli ve soğuk durur kimseyle yüz göz olmadan isimi yaparım. Burdaki işten çıkıp başka yere girsen aynı durumla karsilasmayacaginin garantisi yok. Hem neden o pislikler için onca yıl emek verdiğin işinden olası ki. Allah yardimcin olsun insallah
Yahu kardeşim bu memlekette tavuklara hallenen var, sen makyaj yapmışsın yapmamışsın onlar için önemli değil, sonuçta haysiyet yoksunular.çok zor çokkk bunlar 3 kişi 1 değilki hayır yani hep suratım asıktır kendime pek dikkat etmem giyim makyaj falan pek yapmam kendi halimde iş kolik biriyim anlamadım gitti
Allah sana kolaylık versin canım.. Parmağına bir yüzük tak, alyans gibi, nişanlı gibi göster etrafa kendini.. İşe yarıyor.
Ne iğrenç mahluklar var ya..
Dul oldun mu potansiyel o.. sun sanki.
Gerizekalılar..
Şimdi sana düşen biraz şirret olman maalesef. Biri bakarsa ne var yüzüme bakıp duruyorsun diyeceksin, biri gülerse komik bişey mi dedim falan diye tersleyeceksin sürekli.
Şu oldu kimse duymasın, bu oldu kimse bilmesin dersen ufak şeyler büyür başına bela açar. En iyisi bu bakış, gülüş hareketlerinde normalden fazla tepki ver ki cesaretleri kırılsın.
Allah yardımcın olsun canım keşke eski çalıştığın insan sana başka bir iş imkanı sağlayabilse..
bunu kesinlikle yapacağım hayatım teşekkür ederim
bunu kesinlikle yapacağım hayatım teşekkür ederim
Bir ilişkin var mı bilmiyorum, gidip bir nişan yüzüğü al kendine nişanlanmış taklidi yap güvenilir bir erkek arkadaşından veya varsa bir erkek kuzeninden falan da yardım al arada sırada iş çıkışı seni almaya gelsin,iş yerine güzel nişanlım vs tarzı çiçek yollasın mesela mümkünse iri yapılı biri tercih sebebi... Şimdi bunu okuyup gülecek olanlar olacaktır fakat bu tipler kadın görünce aslan, iri yarı erkek görünce fare olurlar tecrübe ile sabit...Aksi halde taciz edilmekten kurtulamadığın gibi işinden de olursun yazıktır...
Son olarak allah bunları bildiği gibi yapsın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?