Zaten doluyum hafta sonundan bu sefer ben patladım.
- Çocukların yanında arabada dönerken demediğin laf kalmadı.Ne acizliğim, ne laf geçiremem......Bari çocukların yanında beni aşağılama ondan sonra tabiki benim lafımı dinlemiyorlar.dedim.
Babadan gelen Cevap -En azından ben senin yüzüne söyledim.Arkandan laf etmedim.Sen benim arkamdan konuşuyorsun.Çocuklarda benim taklidimi yapıyorlar,bana karşı geliyorlar,lafımı dinlemiyorlar.şimdi bu çocuk benimle işe mi gelecek?
Zaten çıldırmışım, hem laf işitiyorum, hem aşağılanıyorum ........-Tamam yeter benim bunlara tahamülüm kalmadı.Bu evlilikte, bunlarda hata ,boşa beni ,al çocuklarınıda istediğin gibi yetiştir.Çok ciddiyim git bir avukat bul ve şiddetli geçimsizlikten ver dilekçeyi yeter artık .dedim.
Bu sefer cevap ne oldu biliyor musunuz?-Zaten dengesizsin benim arbada çocukların yanında söylediklerime kızıyorsun.Ama sen sabahın bu saatinde kız içerdeyken bağıra bağıra bunları söylüyorsun?Kızın bunların hepsini duyuyor dedi.
Sonuç ne oldu?....İkimizinde sinirler yerinden oynadı.Zaten yerinde değildi ya sinir kat saymız 10 kat daha arttı.
İkisi kahvaltısını yapıp çıktı.Ben yanlarına oturmadım,suratlarına bile bakmıyorum.Kız okula gitti.
Ben kursuma gitti.Giderkende arabanın anahtarını bulamadım.Bir de adama suç attım.anahtarımı aldı herhalde diye.Neyse yedek anahtarala gittim.Eve döndüğümde evdeydi ne o benim suratıma ne de ben onun suartına baktım.Akşam yemeklerini önlerine koydum.Ben dizimi seyredip yattım.Sabahta kahvaltılarını koydum.Herkes yiyip, çıktı, gitti.
bizim evde de kurallarımız vardır.kahvaltısız okula ya da işe gidilmez.24 senedir her gün kalkar kahvaltırı hazırlarım.eşim yarım bardak çay içer,yarım dilim ekmek yer ama mutlaka yer.çocuklarda alıştı onlarda az da olsa kahvaltılarını yaparlar.galiba ben de biraz eşinize benziyorum sertim.eşinizin kızlarınıza söylediği çoğu şeyi bende çocuklarıma söylüyordum ama alıştılar.
benim anlamadığım babaları bu kadar söylenirken çocuklar neden bu kadar rahat.benim çocuklarım dikkat ederler bu konuda.babalarının kızdığı şeylere özellikle dikkat ederler.üstelik benim çocuklarım erkek.kızlar daha ılımlı olur genelde,
ayrıca benim çocuklarım okula gidecek saatte kalkmazlarsa eşimden önce ben müdahale ederim.herkes görevini bilecek.çocukların görevi de okula gitmek bunu iyice anlamaları gerekir
ah işte erkeklerde bu var galiba.senin sert çıkman işe yaramış gibi.biraz böyle devam et
Onun istediği zaten bu ben ona karışmayayım.Herşeyi yerinde olsun.Çocuklar yesin içsin kavga etmesin.Tavşan boku gibi kimse bana bulaşmasın kimsede bana bulaşmasın.EEE ben bu evin hizmetçisi miyim?Ortak paylaşacak birşeyim yoksa neden birde senin aşağılamalarına maruz kalıp kendimi ilaç manyağı yapıyorum.Her dakka huzursuzluk içinde acaba bugün nasıl bir fırtına esenecek evde diye diken üstünde yaşıyorum.
Tek el şaklamaz tamam bende hatalıyım.Ama ben sinirliyim diye dr. gidip ilaç alıyorsam bir yol çare arıyorsam.Sende ara yooook olmaz.Kendisine gelince Ya bu deveyi güdeceğim ya bu diyardan gideceğim.Ya bu nasıl bir EGOİİİİZİM!:::::::::::..........
Bana bunun açıklamasını yapabilen var mI?
İnsan 2002 senesinden beri belki 2-3 sene oynaya bilir artık tam tarihte hatırlamıyorum.Her sene 6-7 kere büyük kavga edip tamam artık hergün işe gideceğim diyip.Gene haftada 1-2 kere işe gider.İnsanin işi işyeri olupta işe niye gitmez.İŞi evden telefonla hallediyorum.İşyerinde yol+yemek masrafı yapmayayım diye evde oturur mu?Peki bu kadar kısıyorsun Bu kıstıklarınla ne yapıyorsun?Daha yazacağım....
Kimsenin hakkınıda yemeceğim..Allah var yukarda..Ama dışarı çıkmam lazım.Öğleden sonra devam edeceğim.Biir aksilik olmazsa görüşmek üzere....
Bütün yazdıklarınızı okudum.
Eşinizin kötü taraflarını belki sinirle çok vurgulamışsınız.
İyi taraflarını ister istemez merak ettim yoksa bunca sene bu evlilik sürmezdi değil mi?
Eşiniz ne iş yapıyor da gitmeden halledebiliyor merak ettim açıkçası ve erkeğin sürekli evde durması da iyi değil
Ancak geldim.Zaten en son yazdıklarımın altına devam edeceğim dedim. allah var yukarda heptende berbat biri değil.Kadını, kumarı, içkisi yok.Yediğimiz önümüzde yemediğimiz ardımızda.Aldığıma verdiğime son 1 senedir karışmıyor.Gittiğim geldiğim yerede 1 senedir karışmıyor.Ammma zaten ben yemek ve içmenin dışında başka para harcamam.Gezme zaten yoktur.Kimi sırf evden çıkmak için alış-veriş merkezine gider ben alış-verişim yoksa onada çıkmam.Karşı komşumla samimiyimdir.ona bile senede 1-2 giderim.Kuaföre senede toplam 4 bilemedin 5 kere giderim.Oda fön çektirmeye yada kestirmeye.Üst başımı pazardan alırım.Ancak çoook önemli birşey olacakta bayram seyran içine giremeyeceksem kıyafetlerin o zaman alış-veriş yaparım.
Var tanıdıklarım her banyodan sonra, saçına fönü olmazsa gezinemeyen.Haftada 2-3 günü olan,temizşiğe ayrı ütüye ayrı kadın alan.İhtiyacı olsun olmasın üst baş alıp ,çöpe attan.Sırf keyfi için anadolu yakasından avrupa yakasına pazara gezmeye giden.Akşamın bir saati canı dondurma çiğ köfte istediği için evden çıkıp alan.BUnları gören yok.
Vallaha geçen kışa kadar alış-verişime söylenir.Aldıklarımın fişlerini kontrol ederdi.Sanki evin dışında başka birine alış-veriş yapıyormuşum yada gereksiz şeyler alıyormuşum gibi.Hadi onu geçtim ondan sonrada o yok mu byu yok mu?Almamışım diye söyleniyordu.
Vallaha eve kadın almıyorum diye söyleniyor.Ama aldığım kadınlar eve girdiklerinde çok eşyan var at bunları diyor.Evde eşyaları çekip yerleştirmekten doğru düzgün temizlik yapamıyoruz.Zaten ben ev toplamaktan temizlemeye fırsat bulamıyorum.Ya da tel. çaldı bekle ,uyuyor ses etme,hadi hepsini geçtim elektrikli süpürgenin arkasındab çıkan hava sirkülasyonu ğis kokuyor bana çeviriyorsun diye söylenen insan gördünüz mü duydunuz mu?Bunları okusa yok ben demedim amma abartmışsın der.Ama vallaha da billahada bunun için benimle tartıştı.Bir ara kadın gelmiş evi temizlemiş işi bitmiş çıkmasına işte yarım saat falan var.Bana döndü"git tuvaleti temizle " dedi.Yahu hasta mısın be adam?Daha yeni temizlik yapmışız etraf deterjan çamaşır suyu kokuyor.......Bu kadın bir daha gelir mi?...
Bir başka kadının yanında da tuttu avazı çıktığı kadar "ne biçim kadın sen arabanı bile temizlemiyorsun.Camları leş gibi "diye bağırdı.Halbuki arabayı daha yeni babamdan almıştım ve 2 kere kullanmıştım.Temiz mi kirli mi onu bile fark edemedim.
Yazdıkça, aklıma geliyor, geldikçe yazıyorum.sinirlendikçe sinirleniyorum.
danışmana gitmeyi kabul etmiyor.Çünkü başına gelecekleri söyleyecekleri şey için belli diyor.
Bakalım yarın ne olacak?Yarın öğlen ortancanın dr. bizi konuşmak için çağırdı.Veeee konuşmayı kabul etti.Ama dr. kızda pek genç söylediklerine ne kadar önem verir bilemiyorum.Hayır birde "bu çok genç ne bilecek" diye de bilir.Hadi onuda geçtim kıza senin çocuğun var mı?Nasıl böyle konuşuyorsun diye oturup ders bile verip ondan sonra kıza bildiklerinide şaşırtabilir.Benim kocam kadar heerşeyi çok bilen, insanın kafasını karıştırıp, başlangıç noktasını kaybettirip, insanın kendisini suçlu duruma düşürebilecek kadar laf ebeliği yapa bilen az insan vardır.
konuyu biraz çarpıtacağım ama başak burcu mu eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?