tatlım eşinle oturup konustun mu ? ewlilik anlayısı ne? evlilik ona göre nasıl olmalıymıs? otur sor sende begenmedıgı seylerı soylesın sende ona soyle.. daha dikkatlı olursunuz belki birbirinize karsı..
Eşinden ayrı yaşayıp tekrar eşine dönen var mı? Arkadaşlar döndükten sonra neler yaşadınız?
bende bu sefer kesınlıkle bıtırmeyı dusunuyorumm hayırlısıyla bır okullar kapansınn
Kaç kere konu açıp sonra sildim hatırlamıyorum.Ama sanırım bu sefer silmeyeceğim.
Kocamın benden bir isteği var.Ve ben bu isteğini sizden yardım isteyerek yerine getiriyorum.
Hanginizin kocası 3 kızına da sabahtan akşama "ayağına çorap ,terlik ,üstüne hırka giy.dersini yaptın mı?"diyor.Her kavga ettiklerinde araya girip haklıyı haksızı ayırmaya çalışırken evin içinde tam bir fırtına koparıp.Sizin acizliğinizden, kızlara laf geçiremediğinizden başlayıp, zayıf bir insan olduğunuza kadar çocukların önünde bağırıyor.Ondan sonrada çocuklarıyla konuşmayıp ,onlarla hiçbir şey paylaşmak istemediğini ,tartıştığı insanlarla görüşmek konuşmak istamadiğini söylüyor.
Bunlardan sonra çocuklarının kendisine karşılık vermesine içerleyip,hepsinin suçlusunun ben olduğumu söylüyor.
Hadi bakalım buyrun size tartışma konusu......Cevaplarınızı bekliyorum
Yalnız konu bununla başlayıp çook derinlere gidecek gerçekten yardıma ihtiyacım var.
Kocamın benden bir isteği var.Ve ben bu isteğini sizden yardım isteyerek yerine getiriyorum.
Kocanızın isteği neydi?Konuyu baştan sona okudum .Benim yaşamımla çok benzer yönler gördüm.
Benim babam böyleydi aslında halada bazı durumlarda böyle biraz oğlumla aştık bunları..
oğlum ilk ve tek torun onu çok seviyo biraz alttan alıyoo..
eskiden daha fenaydı..
odadan odaya zırt pırt girip çıkılmıcak..
kapıyı sert vurup ses etmek yok cık cıklamaya başlıyodu..
kapının zili 1 defa çaldımmı hemen açılcak..
öle sürekli gelip giden olursa kapının zili çalarsa sölenmeye başlıyodu..
kumanda hep ondadır(ki hala öyle)
yanında oturmazdık istediğimiz hiç bir kanalı açmazdı..
annem akşam onun gelme saati evde olucak yemeği hazır olucak..
ki hala öyle eve geldimmi annem olucak evde kadın hiç bi yere çıkamıyo
eve çat kapı birisi gelse annemin arkadaşı komşu (babam emekli genelde evde) istemiyo gelmesinler diyo..
annemde gelene git mi diyim diyo
valla babam gibi bi eşim olsun hiç istemezdim..
sanırım eşinizde babama benziyo aksi sinirli bişi..
evde parmak ucumuzda gezdiğimiz zamanları odamıza kapanıp çıt çıkarmadığımız zamanları bilirim..
Anneme yatsın kalksın dua etsin kimse kahrını çekmez annem çekiyo..
Bir de bu tip insanlar dışarıya karşı daha yumuşaklarr eşinizde öylemi?
dışardan bakan ayy melek gibi adammm ne anlayışlı ne iyi der..
ama inanın içi hiç öyle değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?