benim kadar sabır edip ve halen düşünen var mı?..

Hayır balık burcu

Konuyu çarpıtmaya devam edeceğim ama ilk defa böyle bir balık burcu duydum. :26:
İlginçmiş eşiniz. Çok ilginç. :44:
Dediğim dedik öttürdüğüm düdük gibi bir adam.
Sonunda psikolojik olarak da çökersiniz vücut olarak da... :44:

Ben konuyu pek anlamadım ama benim babam öyledir.Annemle tartışırlar kıyamet kopar.Sonra kızım derslerini yap der.Ablama bilgisayarla fazla oynama der.Bizimle konuşunca sanki başka birisidir.

siz çok dolmuşsunuz çok dertlisiniz anladığım kadarıyla.bence bir psikoloğa falan gidip rahatlayın bu saatten sonra eşinizizn huylarını değiştirmeniz çok zor.boş yere kendinizi yıpratmayın.kayınvalidenizin ve kayınpederinizin iki çocuğunuz arasında ayrım yaptığını yazmışınız.demekki öbürünü daha çok seviyor yada işlerine öyle geliyodur.sonuçta okula gidiyormuş çocuğunuz yaşıda biraz onlara bazı konularda yardım edecek yaştaysa hediyelerle çocuğunuzun aklını çeliyor olabilirler

Her şeyin çözümü var. Ne istediğinize karar vermeniz önemli olan. Hayat sizin hayatınız. Ne istediğinizi iyi düşünün.

Kızlar geldim yazmaya....Yaz yaz roman olur ama genede bitmez.=)
Geçen haftadan beri değişen sadece günlerin geçmesi oldu.Benim sinir katsayımın artmasının dışında tahamül sınırımın düşmesi oldu.Halen konuşmuyorum.Soru sorduğunda ters ters cevap veriyorum.Halen aynı masada yemek yemiyorum.
Ya hu anlamıyorum.İnsan sabah pardon öğlen gözünü açtığı andan sabahın 3-4-5-6sına kadar bilgisayar başında oyun oynar mı?..Bakkala ekmek almaya bile kapıdan çıkmıyor.Ancak geçen haftaki tartışmadan sonra tam hafta işe gitti.Bakalım na kadar gidecek?Akşamda eve gelir gelmez bilgisayar başında netten konuşma programı açık.yada elinde telefon,hiç durmadan oyun hakkında stareteji üretiyor.Hani gören duyan oyunla evi geçindiriyor zannedecek.Vallaha ürettiği staretejileri gerçek hayatta uygulasa dünya kurtulacak.Demek istediğim dünya ile ilgisi yesin, içsin ,yatsın,birde netteki arkadaşlarıyla konuşsun.Onun dışında biri(ki bu kişi ben oluyorum) nette oyun oynarken muhhabbet etimi olay oluyor.Ya da ne bileyim bazen bazı şeyleri oyun oynarken özellikle bilerek yapmıyorum.Kıyametti koparıyor.Ama kendisine gelince yaptığı herşey gayyyeeet normal.

Epeyidir yazmıyorum.Daha doğrusu yazmak istemiyordum.Çünkü yazdıkça sinirlerim daha çok bozuluyor.Ama yazmayınca da başka türlü doluyorum.Zaten son yazdıklarıma baktım bayağı saçma sapan geldi.Onun için biraz ara verdim.Biraz kafamı toplayayım öyle yazayım dedim.
Zaten az önce yazdıklarımın hepsi gitti.Nedense yazdıklarımın hiç biri yayınlanmadı.
Oturdum tekrar yazıyorum.Az önce yazdıklarımın ne kadarını toparlayacağım bilemiyorum ama olsun.
Şimdi buraya yazmaya başladığım günden beri eşimle konuşmuyorum.Evde birbirine gıcık iki insan gibi suratına bile bakasım yok, aynı odada bile olmak istemiyorum,aynı masada yemek yemiyorum.O derece tahammülüm kalmadı.Boşa beni dedim.Ona da cevap vermedi.”Sadece sen dengesizsin.”dedi.Kendileri çok dengelidir?!?..
Halen bir şey yaptığı yok.Sadece ay başında (Ayın 13’ünde)aylığımı verdi.Sevgililer gününde herkese tekli pasta almış.Hiçbir şey olmamış gibi gülücük saçarak şen şakrak eve geldi.Ben olan biten her şeyi yutup canım cicim diyeceğim ya….Sanki daha önce bu tip kutlamalarda herhangi bir şey yaparmış gibi bir edayla teşekkür bekledi.Ona göre her gün birbirinin aynı bu tip kutlamalar yada doğum günleri, yıl başları gereksiz .Piyasadaki insanların yada Avrupalıların insanları tüketime ittin para harcamalarını sağlayan saçma sapan uydurma günler.

artık aklıllandım wordde yazıp buraya kopyalıyorum.En azından yazdıklarımı kaybetmeyeceğim.

Boşanma işlemleri için bir şey yaptığı yok.sanırım beni ciddiye almadı.işin kötü tarafı bende başıma neler geleceğini bilemediğim için ne yapacağıma karar veremiyorum.Çünkü o kadar karmaşık bir durumdayım kiiiii.Anlatsam sanırım ne diyeceğinizi şaşırırsınız.Benim bir avukatla konuşmam lazım ama onu da ücretsiz yapmıyorlar.Buradan bana akıl verebilecek kimse var mı?....:18:

tatlım eşinle oturup konustun mu ? ewlilik anlayısı ne? evlilik ona göre nasıl olmalıymıs? otur sor sende begenmedıgı seylerı soylesın sende ona soyle.. daha dikkatlı olursunuz belki birbirinize karsı..

evet karmaşık durumu yazmaya çalışacağım.Umarım aklımdan geçenleri yada anlatmak istedikleri doğru ifade edebilirim.
Şimdi ben ayrı bir eve çıkmak ve nafaka istiyorum.Çocukları yanıma istemiyorum.(nedenini açıklayacağım)Ama arada görmek ve yanımda da kalmalarını istiyorum.

daha çok yazacağım ama bana cevap yazan olursa..Doldum doldum taşıyorum....geçen ay patladım ama gene doldurdu.dayanma gücü nereye kadar
olmalı?..

bu kadar okuyabildim
yemin ederim içim şişti
bu evlilik değil
bildiğin esaret

çocuklarını neden istemiyorsun?
nafakayı sadece kendin için mi istiyorsun?

baba ve çocuklar birbirleriyle anlaşamıyor,evlatlarınızı o hır gürün içinde nasıl bırakacaksınız

Şimdi evlendiğimizden beri birikimlerimizle aldığımız bir kooperatif dairemiz var.Ancak tapusu yok.Çünkü kooperatifin devletle haciz davaları vardı.Kimi aklandı kimi temizde gibi ……laflar söyleyerek halen tapularımızı vermediler.daireyi ilk sahibinden noter aracılığı ile benim satış iznimle eşimin üzerine geçireceğiz.(Dairenin tapusunu)Hani tapular verildiği zaman olacak bu işlem.Çıkmaz ayın çarşambası.Bunun dışında gene kendi birikimlerimizle aldığımız,eşimin üzerine yaptığı bir arabası var.Buraya kadar pek bir problem yok.Bundan sonra şamata başlıyooor…
İşyeri benim üzerime,eşim çalışan gözüküyor.Fazla kar eden bir iş değil, ancak kendi masraflarını çıkaran bir işyeri.
Zamanında evlendiğimizde eşimin ailesi evde para problemi olmasın, rahat edelim diye bir işyerinin tapusunu eşimin üzerine geçirdiler ve oradan aldığımız kira ile geçiniyoruz.Ayrıca başka bir işyerinin kirasının yarısını da çocukların masrafları için ayrıca elden veriyorlar.Bu şartlarda adam neden işe gitsin değil mi?

cocuklarını neden istemiyorsun?

Yazmayı geciktirdim cevaplıyorum.Çünkü en ufak hatalı bir davranışlarında sebebi benim.Doğru eğitimi veremediğim,yüz verdiğim,şımarttığım için hep suçlu benim.Ne yapsam ya da yapmasam suçlu benim.Zaten ne olursa olsun bu suçlamalar hep çocukların yanında cereyan ettiği için çocuklar babalarına düşman oldular.Ama çocukların babalarına düşman olmalarının sebebi olarak da suçlu ben oldum.çünkü arkasından çocuklara eşimi çekiştiriyormuşum.Ha o yokken evet babaları hakkında konuşuyorum.Ama bunları çocuklar zaten birebir yaşıyorlar.Yani anlatmasam da zaten olayların içindeler.

O kadar tembel ki sabah kalktlığında kahvaltısı önünde olsun.yesin içsin.Alış-verişe gitmesin.İstediği her şey elinin altında olsun.Kahvaltıdan sonra bilgisayarının karşısında ,akşam yemeğine kadar çayını ,sigarasını içsin.Çocuklar geldiğinde ses etmesin.Kendi kendilerine derslerini yapsınlar.Yemekten sonra biraz tv seyredip ,yatsınlar.Keyfi yerindeyse ve canı tv seyretmek istiyorsa , artık saat kaç olduysa fark etmez ,bende onunla oturup tv seyredeyim.Bu arada 24 saat çayı bittikçe doldurulsun.Arada karnı acıktıkça sandviç,tost,börek,poğaça,gözleme servisi olsun.
Uyurken evde ses olmasın,telefonda konuşurken çıt çıkmasın,film seyrederken en başından başlasın,azıcık kaçırırsa olmaz ve gene çıt çıkmayacak…… ne ala mualla ne güzel hayat.Bu şartları sağlarsak (ki bu şartlar padişahlar da bile yok) evde kavga gürültü yok.Ha birde kafası bir şeye takıldıysa, en ufak bir şeyi bahane edip ortalığı yıkıp geçirip, kendini huzura erdirip, bizim sinirlerimizi bozduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi gülüp ,ne oldu diye ortalarda dolaşır.Ondan sonra efendim ne olmuşta suratımızı asmışız diye söylenir.Çünkü babası ona evde küslük olmaz diye öğretmiş.
Ne güzel değil mi?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…