Benım koca ne Zaman zayıflıcak yaaaaa :((((((

Maalesef kendi istemese bisey yapamazsiniz.benim esimde 1.79 boyunda bi ara benim hamileliklerimde 100 kiloya kadar cikti,sonra birgün aynada kendine bakinca rahatsin oldu ve 3 ayda 20 kilo verdi.simdi dikkat ediyor yeyip ictiklerine,

Benim esim evlendikten sonra kilosunu ikiye katladı. Sağlığı açısından zayıflamasıni istiyorum bir tek. Goruntu vs cok da onemli degil cok cok abarti olmadiktan sonra. Kilosu var diye insan sogur mu kocasından yapmayin lütfen.

Yemeklerinizi yağsız yapın hamur işinden uzak durun sık sık yemeğin onun beğenmediğinizi ciddi anlamda rahatsız oldugunu söyleyin siz öyle olsanız acaba eşiniz sizi beğenir mi ? Sorun bakalım

Kız Hiç güleceğim yoktu ya :)
Şimdi ben de böyle sayıyorum ya 1.90 boyunda 120 kilo biriyle evleniyormuşum :)
Not: 1.60 boy 53 kilo :)
Güldüğn şeyi şu an ben yaşıyorum. Evlendigimde 160 boy 49 kiloydum. Doğum yaptim kilo aldim 60 kiloyum simdi.Kocam da bazen 185 bazen 187 cikiyor boyu anlamadim :) neyse iste kilosu sa 101 falandi evlenirken. Simdi de 118 kilo.ve ben bu durumdan ciddi rahatsizim

enişteye selam eder ellerinden öperim zayıflamanın yöntemini bulursa kendisine eşlik edebilirim

kendinizi eşinizin yerine koyun siz onun iyiliği için söylüyor olsanız da bir süre sonra incinir
bırakın siz ne kadar söylerseniz söyleyin... eşiniz önce kendi istemesi lazım
Allah ım biran eşimi benim kilolarıma takmış düşündüm de ürkütücü incintici bir iki kere söylersiniz tamam da siz onun kilolarını takıntı yapmışsınız ne kadar ayıp ya
kocaman adam sizene kilolarından

Alemsınız he :)) sabah Baktım da göbegıne gömlek gıydı cok kötü durmuyor aşırı degıl ama otuz yaşında Ada'm genç yakışmıyor ya . Tişört veya atlet le göresim yokkkkkkkk ama napayım hoşuma gıtmıyor gidecek o kilo güdecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…