- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Neden ilginçımben burada bir çok insan profiline tanık oldum ama sizi çok ilginç buluyorum. bence eşinize lahana suyu içirin sizde için birlikte zayıflarsınız belki
Benımkıde aynı kiloda ama kılosu 90 larda bazen 100 oluyor senınkı kadar olsa göbek atarımherşey bi yana eşimin göbişi bir yana. :):):) 1,75 boy 82 kg gayette guzel duruyor. bende evlendıkten sonra kılo aldım baya bı ama hıc bır zaman esım benden kıyaslar gıbı sıkayetcı olmadı . eğer oyle bırsey yapsaydı çok ama çok uzulurdum heralde. o yuzden bende asla sevdıgımı o konuda rencıde etmem.
Eşim 185, kilosu 130. Enine boyuna, kapı gibi adamdır. Her haline de hastayım, bayılırım.
Kilo verse nasıl olur, elbette sağlığı açısından daha iyi olabilir ancak geçen hafta efor testine girdi, maşallah turp gibi geldi sonuçları, o yüzden bir şey de demiyorum yani, neticede ben de kürdan gibi bir hatun değilim.
Sizin sorununuz eşiniz değil bence. Daha iyisi olur muydu sorunuzu okuduğumda eşiniz için üzüldüm, yazdıklarınızdan geçimsiz birisi olmadığı izlenimine kapıldım, eminim sizden iyisini bulurdu.
Sizdeki sorun sizsiniz diye düşünüyorum.
Daha zengin birisi olsaydı gibi bir şey yazdığınız bir yorumunuz var, bu fikirde olmanıza şaşırmadım zira bence şu an kendinizi bazı açılardan kazıklanmış hissediyorsunuz. "Zengin olsa en azından katlanmam daha kolay olurdu" dediğinize neredeyse eminim.
Adam size çorba salata yeter diyor onu da yapmıyorsunuz. Size siz isteyince çay yapıyormuş(ben olsam yapmazdım), siz ona neden istediği halde yemek yapmıyorsunuz?
Yapıcı yorum yapma niyetim vardı ama yazdıkça nereden tutsam elimde kaldınız.
eşini seviyomusun? severek mi evlendin?Olduğu kadar yedırmıyorum ama aetık sıkıldım bu durumdan kendısı kendıne dıkkat Etsın ya . Ben engellıcem önünden alacam yemegı vs vs offd
ever buluyor onada söylüyorum zatenBi arkadaş yazmış yukarıda onu rencide et diye,bu sayfayı okuması için açık bırakın önünde,çok rencide olacaktır zaten.çünkü konuyu anlatış seklinizden çıkardığım sonuç siz eşinizi zaten sevmiyorsunuz.çoktan sogumussunuz.kiloyu bahane ediyorsunuz.oflamalar beğenmemeler arkadaş eşi ile kiyaslamalar biktimlar...siz aynı durumda olsaydınız?eşiniz size deseydi ki falancanin eşi gibi zayıf ol bakımlı ol paspal görünme soğuyorum diye?burda herkes o kocanın ruhuna fatiha okumuştu. Size hak vermişler.ama üslubunuz rahatsız edici.eşiniz biliyor mu bu hislerinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?