Benım koca ne Zaman zayıflıcak yaaaaa :((((((

Sizin profil fotonuz bile tatlı yani öncelikle tatlı yapmayı bırakın, çok ekmek yedirecek yemekler yapmayın.
Izgara et ve salataya yüklenin.

Iyi de kilo aldım eşim beni beğenmiyor konusu gibi olmuş

Erkekler deyince kabahat kadınlara hak mı yani

Adamın kişiliğine bak göbeğine değil hani deseydin sağlığı vs yine anlayacağım da arkadaşlarımın eşi göbeği çıksa rejim yapıyor vs tavrınız hoş değil bence

Kız Hiç güleceğim yoktu ya :)
Şimdi ben de böyle sayıyorum ya 1.90 boyunda 120 kilo biriyle evleniyormuşum :)
Not: 1.60 boy 53 kilo :)
Ben 164 kilo 57 eşim 1.83 kilo 102 :))))))
Bigün uyurken bacağı diz kapağımın üstüne gelmiş,kuyruğu yanmış kedi gibi ciyak ciyak uyandım acıdan,o derece.Şimdi hissettiğim an atıyom bacağını diğer tarafa

Profile başka resım sıgıdramadım boyutları varya bunu koydum bende :). Normalde mısafır harıcı evde cok cok cok cok Nadır tatlı pasta turu bısey yaparım .

Sürekli uyaracaksınız demek ki gerçi içinde olacak zoraki bir insan ne sağlıklı yemekler yemeye yöneliyor ne de spora maalesefGörüntüden önce sağlığı için uyarın belki korkusundan falan sağlıksız beslenmez spora yönelir bir de böyle deneyin Bende istemem büyük konuşmayayım da ben nasıl 3-5 kilo aldığımda dur diyip geri dönmeye çalışıyorsam sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsam erkekte öyle olacak fit erkekte de bayanda da iyidir minyon severim ben tabi ki kilolu olsa sevmeyeceğim anlamına gelmez her şartla evleniyoruz sonuçta anlıyorum ben sizi kişi kendine özen göstermeli herşeyi düşünmeli eşim 168 boya 62 kilo evlendiğimizde 56 falandı 9 ayda anca bu kadar aldı ama en fazla 3 kilo daha diyoruz çünkü zayıflık her zaman iyidir. Ona söylediğimde kendime de bakıyorum baktım da 4 ayda 4 kilo aldım 60 kiloya çıktım sonra akıllandım sağlıklı beslenmeye spora başladım şuanda 155 cm boya 50 kiloyum bunlar gerekli sağlığımız ve ilerisi için sıkılmadan sürekli yönlendirin

Kesinlikle banada"boylu poslu" derler öyle çocuğum gibi olur ya

Yine de büyük konuşmamak lazım.
Ufak tefek bir adamla evleniriz bir de Allah korusun
Ben uzun boyluyum ama zayıfım.
Ama yine de yanımda zayıf erkek istemem

Şekere bir şey diyemem ama yağzı beslenerek yağ yakamazsınız.

Eşim beni başkalarının eşleriyle kıyaslasa alacağı cevap belli. Burada kaç konu açıldı kıyaslamayla ilgili -ki genelde erkeklerin yaptıklarıdır- bariz hepsi 'insan karısına öyle şey söyler mi ne ayıp' demiştir.
Bir göbek yüzünden sevdiğim adamdan soğursam sevgim görselliğe dayanır, derin değildir, pamuk ipliğine bağlı demektir.
Eşin kendi sağlığı için, aynaya baktığında beğendiği kişi olmak için tabi ki zayıflamalı. Ama başkalarının eşleri sözün bana da çok itici geldi.
Eşim 180cm 85kg. civarı biraz göbeği var. Daha fazla olduğu zamanlar da oldu. Ama şimdiye kadar hiç bir ortamda eşimi fit veya ortalama bir vücudu olan adamlarla kıyaslamak aklıma gelmedi.

ben burada bir çok insan profiline tanık oldum ama sizi çok ilginç buluyorum. bence eşinize lahana suyu içirin sizde için birlikte zayıflarsınız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…