- Konu Sahibi _cankizim_
-
yanlış anlamayın haklısınız elbette erkek milleti ama bu siteyi okudukça daha evlenmeden psikolajım bozuldu off aman ya
Ne eşi?
Ben daha kendime bile güvenmiyorum..
:) ben de güvenmiyorum kendime. Erkeklere de güvenmiyorum artık. Hele sevgiye, aşka hiç güvenmiyorum. Hiç biri yok bence. Hayatımın 21. yılında anladım bunu, geç oldu ama bu yıl iyice kazındı kafama.
Bir şekilde herşey menfaatlerde kesişiyor. Kimse kabul etmez ama durum budur. Kimisi kabul eder içten içe, kimisi de benim 1 sene önceki halim gibi leyla mode on kıvamında takılır.
Valla benim için ağlayan, sana bağlandım diyen, beni senden başka kimse sevemez bu kadar diyen adam gitti başkası ile evleniyor. Valla bu adam bile bana sırtını döndüyse herkes döner diye düşünüyorum.
Bir müsibet bin nasihatten hayırlı misali çok acı bir olayla kavradım durumu ben. Bana gelince her acıdan kolaylıkla hasarsız bir şekilde çıkılmıyor maalesef. Ben kendime olan güvenimi de yitirdim. Şu an bir ilişkim yok, free takılıyorum. Ve sanırım bir süre daha da olmayacak. Ama şu sıralarda ufak tefek göz çapkınlıkları, eğlence babında ufak flörtcükler olmuyor da değil. Ama hiç biri ciddiyet taşımıyor. Şimdi ciddi bir ilişkim olsa bu tür şeyler olmamalı. Ben eskisi gibi erdemli, sadık, kör kütük aşık olabilir miyim bundan sonra bilemiyorum. İşte bu sorunun cevabı yok.
PÖFF...
nefret ederım ağlayan erkekten, benim için de ağlamasın arkadas....zaten gerçek olsaydı demez di sana baglandım seviyorum çok aşığım vs. palavra.bence sık sık söylenmez eşler arasında. bazı şeyler yaşanır.anlaşılır.sır gibi olur bilirsin emin olursun...
Bende bunu anlamıyorum , yahu güveniyorsa güveniyor güvenmeyene.
İnsan güvenmek ister , asla yapmaz der , niye bazılarını bukadar rahatsız ediyor anlamıyorum.
Yani ne oldu şimdi o güveniyorum diyen aldatılda da ne oldu burda kadını anlatıyorsun.
Olur yani kadın güveniyordur adam ş...f yoksunu çıkmıştır. Ben sana demiştim mi yani şimdi olay
Kadın mı suçlu oldu öyle dedi diye.
Arkadaşım sen istemiyorsan güvenmezsin , kocam yapmaz diyene de isyan edemezsin.
Yerilcek , aciz diye gösterilcek bişey değil ki .
İnsan sevdiğine güvenmek ister , burda kocam yapmaz diye düşünen ama söylemeyen yüzlerce kadın var.
Ne yani %50 güvenip de aldatılan az mı üzülüyor sanıyorsunuz .
Yani aldatıldı mı yıkılmayacak kadın yok..
Anlatabildim mi kimse aldatılacağını düşüünüp de yaşamıyor.
hayatta en guvendigim limanina sigindigim tek insan annemdirikincisi cocuklarim esimede guvenirim ama aldatma konusunda ne yazikki %50lik payi vardir her daim yapmaz etmez asla demem hayat bu ne getirir belli olmaz bir arkadasim vardi turkiyeye gezmeye gitti geldi esi demiski askim benim arkadaslarinda esi senle bir gitti turkiyeye bir aksam beni davet ettiler gittim kadin getirmisler eve bende sok oldum bastim kalayi cikdim geldim senin ustune gul koklarmiyim demis kadinda yemis bunu bana anlatiyor 10 yasindaki cocuk suphe eder o etmemis kadinin dedigi gunun aksami igne vurdurmaya gidiyorum kocasi kadinin tekini kucagina almis arabanin icinde boynuna opucuk konduruyordu istahli istahli vayyyy dedim ne askmis beeee kadin herkesin esine kusur bulup buna toz kondurmuyor bi ara resmini cekip suna yollayim dedim sonra icimdeki ben bosver sanane dedi ve onu dinledim sonra birkac kez daha gordum adam spora diye kariyla bulusuyor zavalli kadinda demiyorki 2 yildir spora gidiyor bu gobis ayni gobis 1 gr erime yok onu dusunse cozcek zaten problemi ama yooookkk milletin kocasini gozeklemekden kendi kocasina zaman kalmiyor adamda nasil gaza getiriyor bunu bizim askimizi herkes kiskaniyor ondan laf sokusturuyorlar sende ver agizlarina lafi diye buda o gazlaaaaa anlamiyor eyyyy allahim bide ustune her gorene kocasiyla olmayan askindan bahsediyor duvara vura vura nazar deyecek diye
iste bu tip insanlar evde karisinin yaninda bir ciddi olur bir mesafeli olur ki sormahiçbir erkeğe güvenmiyorum
ben de gözümle gördüm pek çok şey
bi bayan olarak bazı evli erkeklerin her fırsatta muhabbet kurup asılmaya çalıştığına da şahit oluyorum
yanlış anlamayın haklısınız elbette erkek milleti ama bu siteyi okudukça daha evlenmeden psikolajım bozuldu off aman ya
Bir zamanlar eşine sonsuz guveni olup aldatılan biri olarak diyorum ki hayatta sadece kendinize guvenin ve tabiki eslerinize çok güvenir gibi yaklasip bi yanınızda tetikte olsun.. Bu konularda bende eşime güvenim sonsuz derdim ve güvenirdim de oysa zavallı ben nasılda aptal yerine konmusum.. Şimdi ikinci eşim ve şükür çok mutluyum.. Neler gösterecek hayat bilinmez ve güven derseniz ayarinda artık.. Bir de komsum var deliler gibi kocis kocis diye gözleri kör olmuş aşkından ki kocasinin yediği haltlar bogaza köprü olmuş farkında değil zavallim.. Allah sasirtmasin kimseyi..
Of be arkadasim anlatmak istedigimde bu iste
evet bu ASLA diyen hanim birde kocasinin yaninda diyo safim benim
kac kez dedim guvensen bile cok guveniyorum deme
ohh benim hatun bana sonsuz guveniyo gozuyle gorse inanmaz
Yemin ederim birgun kocasinin yaninda diyo GÖZUMLE GORSEM İNANMAM bulafi ne zaman soyledi biliyomusun
aldatildigini duydugu hemde kocasinin yaninda
adam susuyo kadin avazi ciktigi kadar bagiriyo BENİM KOCAM YAPMAZ GOZUMLE GORSEM İNANMAM
bunu diyen kadinin kocasi 15 yasindaki kizi taciz etmis
kadin duydu yuzlesmek istedi kizin annesi insan gibi anlatiyo
kizinin ona anlattiarini falan kuran elinde yemin etti ama erkek kurana el basmiyo
bizim saf demiyoki sende kurana el bas habire ASLA GOZUMLE GORSEM İNANMAM DİYO kocasida dizi izler gibi izliyo
Lütfen polemik yaratmayalim ben fikrimi sundum
fikrin varsa söyle
yoksa da konumu kapattiracak duruma getirme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?