- Konu Sahibi _cankizim_
-
ya dün bir üye yazmıştı,eşimin yanında bir kadın çırılçıplak yatsa üstünü örter.
güvenelim okeyde,bu kadar değil.:)
:18::18: içime resmen öküz oturdu:18::18:
kime güvenecez biz
Bayanlar mrb cok sinir oldugum bir durum var
gelin hep beraber fikirlerimizi paylasalim özellikle evli bayanlar...
Etrafimda özellikle yakin cevremde bazi bayanlar var
onlarin tabiriyle KOCAlarina çok güveniyorlar
hemde ne güvenme
kayitsiz şartsiz
Çok kiziyorum çokmu acizler neler anlamadim???
Hemde bu çok güvenilen KOCAlarin neleri var
gözlerimle gördüm...
Tamam insan eşine güvenir
Sürekli şüpheyle yaşanmaz zaten
ben 5 yillik evliyim bir kere eşimin cebini cüzdanini tlfnunu karistirmadim karistirmamda
çok güvendigimden degil güvenmek istedigimden boyle yaparsam zamanla aliskanlik yaparim sürekli kariştirmak isterim gibi geliyo
Birde demiyorlarmi
BENİM KOCAM ASLA YAPMAZ deli oluyorum bu kadar net nasil güveniyorlar
çok yakin bir tanidigim sürekli kullanirdi bu cümleyi
cok kizardim bu kadar çok güvenme derdim birgun yikilirsin sonuçmu sonuç ALDATİLDİ
yine çok yakin bir akrabam ayni cümleyi çok kullanir
M.......m mi ASLA YAPMAZ çünkü ben yatakta (affiniza siginiyorum)her zaman isyediginden fazlasini verdim
yani ona göre (ben öyle düşünüyorum) erkek sadece cinsellik amaçli aldatir...
Sonuçmuçok güvenilen erkek kapi komsusu dul kadin ona karsi duygulari var
İlk firsatta belli etmek istiyor
hanimi hâla kocam da kocam ....
Neyse hanimlar sizde eşlerinize bu şekilde
kayitsiz şartsiz güveniyormusunuz...ve neden...
yada utandığından. çıplak ya. amanın ahlakım bozulacak diye:)Usutmesin diye yaparlar onu yaa
yada utandığından. çıplak ya. amanın ahlakım bozulacak diye:)
Ya Özür dilerim konu cok hassas ama yorum yazabılırmıyım musadenızle,ben Almanya'da tanınmış bır Alman iş adamının eşiyim,4 yıl oldu evlenelı 17 yasında oglumuda aldım getırdım Almanya'ya.
Araradan 3 yıl gectıgınde yanı gecen yıl tartıştık şiddetli sanada almanyanada baslarım dedım cektım turkıyeye gıttım.
5 ay ayrı kaldık boşanma davası açtım ve hıc maddı talepımın olmadığını söyledım avukata ,alman hukukundakı avukat bana fabrıkanın evlerın vs vs ırelerın ortağısınız ne yer ne ıcersınız Tr de dedı,bende kendısı uygun gorur bır mıktar verırse verır vermezse kendı bılır o yıllarca calısmıs para onun ben ne hakla ne ıstıyorum kı dedım.
bu davranış eşimi etkılemiş Tr de kapımda buldum eşimi ağlarken elınde cıccekler buraya kadar hersey normal barıştık vs vs..ben döndüm Almanyaya.Eşim bır gun bana bır ıtırafta bulundu bız ayıyken hata yaptığını ıtıraf ettı.sadece senı unutmaya calıstım ama olmadı dedı.bende bu konuyu kapattım bırazda benım hatamdı dıye duşundum ben onu terk etmeseydim belkıde böyle olmayacaktı dıye belkıde bu düşünceyle kendımı kandırdım..
bır gun evde calısan bulgar kız koşarak bır telefonu getırdı tıtresımde bır telefon sureklı bır numara arıyor baktım eşim unutmuş evde telefonunu.aramaya cevap vermedim,dogal olarak,iş için arıyorlardır dıye duşundum.sonra kurcaladım telefonu ınceledıgımde maılllerıne gırdım ve baktım kı bız ayrıyken eşim bır kadınla tanışmış butun maıllerde herşey okadar anlaşılırki,hepsını tek tek kopyaladım sonra kendı maılıme gonderdım oturdum okudum.tamam bırlıkte olmuşlar fransaya gıdılmiş tatıl yapılmış ben turkıyedeyken,ama sonra eşim ona ben eşimle bırlıkteyım yenıden gorusmemız doğru olmaz dedıgınde kadının tehdıt maıllerını buldum sonralara doğru sayfanın..!!
bellıkı kadın avcı derdı para,eşim cok pişman onun farkındayım,kadın gızlı nodan evımızı arıyor gecelerı eşimin ofıs dırekt hattını bılıyor ,kadın kurnaz,buldum kadını ınternetten facebook dan ,telefonunu elde ettım,aradıgımda bana konuşması gayet şirret utanmaz evlı adamla bırlıkte olduğunu bılen ve umursamayan tavırla benı aşağılayan bır karaklter buldum ben sadece..
kendısıne dedımkı evlı bır adamla ilişki hukuken suçtur üstelik siz bırde tehdıt edıyorsunuz eşim degıl ama eger davayı sıze ben açarsam bana tazmınat çdemek zorunda kalırsınız..sız 1 avukatı zor bulurken benım fabrıkada 6 avukatım var bu sızı ılk ve son arayışım eger aılemden uzak durmazsanız en ufak bır mail veya mesaj veya bır gızlı aramada bır daha bulunursanız sızı Düsseldorfun ortasına kazırım !
5 aydır ses seda yok.!Nıye yuvanı yıkasın sımdıkı kadınlar az malın g.zü degıl,başkasının ekmeğine yağ sürme !! Belkıde Hamileyim şu an bılmıyorum Test yapıyorum ıkıdır üçdür İkinci Çizgi Silik çıkıyor..yanı anlayacağın kalp temızlıgıne karsı Allah her zaman bır yol gösteriyor ....
Buradaki anlayış şu; ben konu acarım, benim fikirlerim doğru, bana katılmayanlar pılını pırtını toplasın konumu kapattırmasın, ben bana katılanlarla devam ederim :)
ama sonuçta kocanız sizi aldatmış, siz kadının peşine düşüp onla uğraşmaktan bu gerçeği göz ardı etmişsiniz bence.ayrıca,sizi hem aldatmış hem de tüm huzurunuzu bozmuş bi adama çocuk vermek için acele etmeyin bence.
yazdıklarının hepsine harfi harfine katılıyorum bence %100 güven her zaman hatadır. oo aslaaa diyenlerin daha çok başına geliyo emin ol ama her erkek cinsellik için aldatır kısmına katlanmıyorum kadın evde fazlasıyla mutlu etse de erkeğin gözü doymayabilir.Bayanlar mrb cok sinir oldugum bir durum var
gelin hep beraber fikirlerimizi paylasalim özellikle evli bayanlar...
Etrafimda özellikle yakin cevremde bazi bayanlar var
onlarin tabiriyle KOCAlarina çok güveniyorlar
hemde ne güvenme
kayitsiz şartsiz
Çok kiziyorum çokmu acizler neler anlamadim???
Hemde bu çok güvenilen KOCAlarin neleri var
gözlerimle gördüm...
Tamam insan eşine güvenir
Sürekli şüpheyle yaşanmaz zaten
ben 5 yillik evliyim bir kere eşimin cebini cüzdanini tlfnunu karistirmadim karistirmamda
çok güvendigimden degil güvenmek istedigimden boyle yaparsam zamanla aliskanlik yaparim sürekli kariştirmak isterim gibi geliyo
Birde demiyorlarmi
BENİM KOCAM ASLA YAPMAZ deli oluyorum bu kadar net nasil güveniyorlar
çok yakin bir tanidigim sürekli kullanirdi bu cümleyi
cok kizardim bu kadar çok güvenme derdim birgun yikilirsin sonuçmu sonuç ALDATİLDİ
yine çok yakin bir akrabam ayni cümleyi çok kullanir
M.......m mi ASLA YAPMAZ çünkü ben yatakta (affiniza siginiyorum)her zaman isyediginden fazlasini verdim
yani ona göre (ben öyle düşünüyorum) erkek sadece cinsellik amaçli aldatir...
Sonuçmuçok güvenilen erkek kapi komsusu dul kadin ona karsi duygulari var
İlk firsatta belli etmek istiyor
hanimi hâla kocam da kocam ....
Neyse hanimlar sizde eşlerinize bu şekilde
kayitsiz şartsiz güveniyormusunuz...ve neden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?