benim KOCAM mi ???ASLA??

:18::18: içime resmen öküz oturdu:18::18:
kime güvenecez biz

Bir insanı tanırken az çok güvenilir biri olup olmadığını anlayabilirsin. Güveneceksin sadece %100 yapmaz demeyeceksin. Her insan hata yapar. Güven ama tetikte ol demek. Mesela ben babama bile güvenmem. Olay bu yani.
Kimseye güvenmeden hayat geçmez...

Son düzenleyen: Moderatör:

valla ben öyle şüpheci bir insan değilim eşime güveniyorum ama kayıtsız şartsız gözüm kapalı güvenirim diyemem sonuçta o da insan ve yapabilir asla yapmaz diye bir şey yok kimse için bu lafı kullanmam hayatımda...

Ya Özür dilerim konu cok hassas ama yorum yazabılırmıyım musadenızle,ben Almanya'da tanınmış bır Alman iş adamının eşiyim,4 yıl oldu evlenelı 17 yasında oglumuda aldım getırdım Almanya'ya.
Araradan 3 yıl gectıgınde yanı gecen yıl tartıştık şiddetli sanada almanyanada baslarım dedım cektım turkıyeye gıttım.
5 ay ayrı kaldık boşanma davası açtım ve hıc maddı talepımın olmadığını söyledım avukata ,alman hukukundakı avukat bana fabrıkanın evlerın vs vs ırelerın ortağısınız ne yer ne ıcersınız Tr de dedı,bende kendısı uygun gorur bır mıktar verırse verır vermezse kendı bılır o yıllarca calısmıs para onun ben ne hakla ne ıstıyorum kı dedım.
bu davranış eşimi etkılemiş Tr de kapımda buldum eşimi ağlarken elınde cıccekler buraya kadar hersey normal barıştık vs vs..ben döndüm Almanyaya.Eşim bır gun bana bır ıtırafta bulundu bız ayıyken hata yaptığını ıtıraf ettı.sadece senı unutmaya calıstım ama olmadı dedı.bende bu konuyu kapattım bırazda benım hatamdı dıye duşundum ben onu terk etmeseydim belkıde böyle olmayacaktı dıye belkıde bu düşünceyle kendımı kandırdım..
bır gun evde calısan bulgar kız koşarak bır telefonu getırdı tıtresımde bır telefon sureklı bır numara arıyor baktım eşim unutmuş evde telefonunu.aramaya cevap vermedim,dogal olarak,iş için arıyorlardır dıye duşundum.sonra kurcaladım telefonu ınceledıgımde maılllerıne gırdım ve baktım kı bız ayrıyken eşim bır kadınla tanışmış butun maıllerde herşey okadar anlaşılırki,hepsını tek tek kopyaladım sonra kendı maılıme gonderdım oturdum okudum.tamam bırlıkte olmuşlar fransaya gıdılmiş tatıl yapılmış ben turkıyedeyken,ama sonra eşim ona ben eşimle bırlıkteyım yenıden gorusmemız doğru olmaz dedıgınde kadının tehdıt maıllerını buldum sonralara doğru sayfanın..!!
bellıkı kadın avcı derdı para,eşim cok pişman onun farkındayım,kadın gızlı nodan evımızı arıyor gecelerı eşimin ofıs dırekt hattını bılıyor ,kadın kurnaz,buldum kadını ınternetten facebook dan ,telefonunu elde ettım,aradıgımda bana konuşması gayet şirret utanmaz evlı adamla bırlıkte olduğunu bılen ve umursamayan tavırla benı aşağılayan bır karaklter buldum ben sadece..
kendısıne dedımkı evlı bır adamla ilişki hukuken suçtur üstelik siz bırde tehdıt edıyorsunuz eşim degıl ama eger davayı sıze ben açarsam bana tazmınat çdemek zorunda kalırsınız..sız 1 avukatı zor bulurken benım fabrıkada 6 avukatım var bu sızı ılk ve son arayışım eger aılemden uzak durmazsanız en ufak bır mail veya mesaj veya bır gızlı aramada bır daha bulunursanız sızı Düsseldorfun ortasına kazırım !
5 aydır ses seda yok.!Nıye yuvanı yıkasın sımdıkı kadınlar az malın g.zü degıl,başkasının ekmeğine yağ sürme !! Belkıde Hamileyim şu an bılmıyorum Test yapıyorum ıkıdır üçdür İkinci Çizgi Silik çıkıyor..yanı anlayacağın kalp temızlıgıne karsı Allah her zaman bır yol gösteriyor ....

Son düzenleme:
asla, asla dememek lazım..
hepimiz insanız başa ne geleceği belli olmaz.
kendime bile kefil olmam ben yüzde yüz.

Bence güven olayini aldatmayla sinirlamamak lazim.
Ben evleneli 1 ay oldu. Daha cok yeni yani bazi seyleri yasayip görecegim ve yasadikca ögrenecegim.
Ama ben sadece aldatma konusunda degil genel anlamda 100 % asla hicbir konuda güvenmedim bugüne kadar, bundan sonrada güvenmem.
Tamam evliligin temelidir tabiki güven, sadakat ama ben 28 yasima kadar kime güvendiysem hep bir darbe aldigim icin kimseye sartsiz surtsuz bir sekilde güvenemiyorum.
Evlenmeden önce cok farkli gercekten, hersey cok farkli gözüküyor insanin gözüne.
Simdi buraya yazilmis onca yorumu daha iyi anlayabiliyorum ve yok canim o kadarda degildir dedigim konularin aslinda gercekten de o kadar oldugunu görebiliyorum.
Aldatmayan erkek var midir? Pek sanmiyorum, sadece bunu iyi örtbaz edebilen ve yüzüne gözüne bulastiran erkek var.
Kadinlarda pek tabi aldatiyor, hatta artik öyle bir döneme geldik ki kadinlar erkeklerden daha cok aldatiyor ne yazik ki.
Babana bile güvenmeyeceksin diye bosuna demiyorlar. Ben aldatma konusunda hic bir erkege güvenmem.

erkeklere cinsel anlamda fazlasnı verdıiğini veya yeteri kadar memnun ettiğini düşünmek hata.çok çunku cinselli dipsiz kuyu misali.sınırı yok.tahmın bıle edemıyeceiniz çeşitlilikler var.artı sadece cinsel anlamda da olmaz erkein arayışı.bilinçaltında neler var neler.başka bır bayanda eşinde istediği ama olmayan bir yönu görebılır.mesela şefkat.sebebı de şudur yetişirken aıleden anneden aradıı şefkati görmemiştir.vs. v.s yanı sınrısız güven zor.ama şu var gerçek bır takva sahıbı ıman sahıbıyse olabılır belki

ama sonuçta kocanız sizi aldatmış, siz kadının peşine düşüp onla uğraşmaktan bu gerçeği göz ardı etmişsiniz bence.ayrıca,sizi hem aldatmış hem de tüm huzurunuzu bozmuş bi adama çocuk vermek için acele etmeyin bence.

Son düzenleme:
bende güvenirim eşime.. %99.. ama büyük konuşmaktan korkarım %1 de güvenmeyen tarafım olsun diyelim...
ama bu zamana kadar güvenimi sarsacak en ufak bişey yapmadı..sadece o konuda değil, her konuda...
Allah şaşırtmasın diyeyim...

Buradaki anlayış şu; ben konu acarım, benim fikirlerim doğru, bana katılmayanlar pılını pırtını toplasın konumu kapattırmasın, ben bana katılanlarla devam ederim :)

Ne alakasi var
Hanfendi benim konu acmama takmis kafayi
guveniyorsa guveniyor sanane diyo buraya konu acacak kadar ne var diyo

hayir anlamiyorum burda kim ne ile ilgilu konu acarken birilerinemi soracak
ne bu hal tavir anlamiyorum

Tabiki onun yorumunu okudum buda bir fikir
ben sadece arkadasin yorumuna sastim
guvenirse guvenir sanane diyo Sacma buluyo

Madem sacma buluyosun birak gec yorum yazmak zorundamisin

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah,ben de dahil hiç bir kadına yaşatmasın.Hatta hiçbir insana yaşatmasın aldatılmayı.Sadece aldatmak değil,hayal kırıklıklarını da.
Bu aslında güvenip güvenmeme meselesi de değil.Hayat şüpheyle geçmez tabii.Erkekte belki karımı asla aldatmam diyordur ama hayatın onun karşısına ne çıkaracağını,Allah'ın onu neyle sınayacağını bilemez.Yani hayatta hiçbir zaman asla dememeli ama ya olursa,ya yaparsa gibi şüpheyle de yaşamamalı.Asla demem,başıma da gelirse o zaman düşünürüm.Şimdi kendimi hiç kasamam aldatıyor mu diye.Saf aşık kadınlar olduğu gibi,bazı kadınlarda gereksiz kıskançlıklarla sürekli iz peşinde olup aslında hayatı kendilerine zehir ederler.

Biz ayrı iken oldu bu olay Eşim Alman Turk değil Avrupalılar için evi ayırdıysan ve bu süreç bır yılı geçerse boşanma olur..
tabı bu mevzunun hukuksal yönü Sen bana manevi boyutundan söz edıyorsun anladım haklısın ama ayrıydık o dönem.
ayrıca istese boşar benı o kadınla olur yada başkasıyla ,ya bılmıyorum ben iyice yüzüme gözüme bulaştırmayayımda şimdi anlatırken batarım sürekli çünkü,duygusalım hassasım mm napayım ben sevıyorumda
fırkk

ben eşime bakıyorum da ,kadınlar ile konuşmaktan nefret eder,bankayı bile arasa kadın çıkmasın ister ,bana verir ,al sen konuş diye ,
kapı çalar bakmaz ,konu komşu kadın gelmiştir diye ,evde arkadaşlarım varsa ve tanıyorsa meraba der rüzgar hızı ile ortadan kaybolur ..
iş yerinde hiç kadın yok hep erkek çalışıyor ,iş çıkışı kızımı okuldan alıp eve geliyor ,e sabah beraber çıkıyoruz zaten ,hafta sonları birlikteyiz ,adamın aldatmaya vakti yok e haliyle yaşam standardı bu olan bir adama nasıl güvenmem ,adamın attığı adımı biliyorum ..

ben asıl kendimden şüpheleniyorum geçenlerde telefonuma bir mesaj geldi ,aradım bende kimsiniz yalnış attınız önemli olabilir diye ,taaaa 10 yıl evvelki sevgilim çıktı karşıma kız kardeşi ile arada görüşürdüm ,telefonumu ondan almış zamanında kaydetmiş ,e tabi mesajı da yalnış atmış ,bende uzatmadım peki hoşçakal dedim kapattım .
şimdi kendimi suçlu hissediyorum ,aldatmışım gibi ,neticede onunla konuştum yani ,eşim konuşsa eski sevgilisi ile ,anlamam dinlemem asar keserim ama mevzu kendim olunca öyle olmadı

yazdıklarının hepsine harfi harfine katılıyorum bence %100 güven her zaman hatadır. oo aslaaa diyenlerin daha çok başına geliyo emin ol ama her erkek cinsellik için aldatır kısmına katlanmıyorum kadın evde fazlasıyla mutlu etse de erkeğin gözü doymayabilir.

Son düzenleme:
Ben evli değilim ama hiçbir erkeğe güvenmiyorum. O eskidendi aldatmayan erkek o devirde de teknoloji bu kadar gelişmemişti. Şimdi internet bir tuş yakınında. Yol, iş, sokak her yer bakımlı kadın kaynıyor. Ben evli olsam kocama asla güvenmezdim. Duymadım, görmedim, bilmiyorum deyip 3 maymunu mu oynardım? Kocama güveniyorum deyip kendi kendime teselli mi verirdim? Yoksa daha radikal kararlar mı alırdım? bilemiyorum. Bir tanıdık şöyle demişti "Evlilik hiç güzel değil ama bekarlıkta hoş değil" Sonuç olarak evliliği yürütmek çok zor bu asırda..

erkeklere guvenmek degılkı mesele sonucta erkekler bu eylemı bızım hemcınslerımızle yapıyorlar. ne kadar acınası varlıklar olduklarını bıle anlamıyorlar ustelık. kocam aldatmaz lafınıda katılmıyorum ınsan nefsı bu kımse kımseden %100 emın olamaz. o kadar buyuk konusmanın geregıde yok. ama erkeklerle bu haltı yasayan kadınlarında erkekler kadar ıgrenc ve karaktersız olduklarını dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…