benim KOCAM mi ???ASLA??

Fikrim vardý söyledim iþte arkadaþým .
Sen seninle ayný düþünenlere iþte bu yazýp benim yorumuma bu alakasýz yorumu yapamazsýn.

Arkadasim bir sikintinmi var gece gece ne bu asabiyet

Son düzenleyen: Moderatör:
olayı neden cinsiyet ayrımına getirdin bunu anlamadım.
aldatmanın kadını erkeği olmayan bir devirdeyiz sonuçta.
kadınlardan daha namuslu tabir-i caizse erkeklerde var.

"asla" kelimesi mümkün mertebe hiç bir koşulda kullanılmaması gereken bir kelimedir bana göre.sırf bu
konu için geçerli değildir.

bir kadın eşine pek tabi güvenmek ister.aynı yastığa başkoyuyor yahu, neden aksi bir düşünce oluşsun.

o koşulsuz güveniyorum diyen kadınları da anlamak zorunda değilsin bence.zira onlar da senin bu çıkışını
anlamayacaklardır.

eşime kayıtsız şartsız güvenmediğim gibi kendime de güvenmiyorum, neticede beşerdir şaşar denmiş değil mi, insanoğlu çiğ süt emmiş, herkes herkese kazık atabilir önemli olan her zaman köşede bi B planınızın olması, kocam beni aldatsa herhalde yıkılırım dibe vururum ama kendi içimde yaşarım bunu ve boşanırım, kimisi çok sevdiğinden eşini affediyo bense asıl çok sevdiğimden affedemem orda kesip atmam lazım ki en azından geçmişte yaşanan güzel günlere kadar yayılmasın kangren

Hiçbir kadın %-% güvenmiyordur eşine bence,sadece çevresine karşı kendince övünmek için asla yapmaz diyordur ama şöylede birşey var işe gidiş dönüş saati aksamayan,dışarda eşi olmadan vakit geçirmeyen, telefonu ortada duran bir erkeğin de şüphelenecek pek bir yanı yok gibi geliyor bana

valla allah kimseyi şaşırtmasın bu sadakat konusunda...
eşimin şimdiye kadar bişeyini yakalamadım ama yapar yani erkek nihayetinde...
%50 güveniyorum diyelim...

Allahtan başka kimseye tam manası ile güvenmem helede bir erkeğe...:))

sanırım yeterli oldu

Evet ya, güvenir güvenmez, bize ne değil mi?
Güveniyorsa da aldatılma sonucu çekeceği yıkım onu ilgilendirir, kimse kimsenin duygu ve düşüncelerine müdahele etmemeli.

Lütfen polemik yaratmayalim ben fikrimi sundum
fikrin varsa söyle
yoksa da konumu kapattiracak duruma getirme lütfen
Hanımefendi, arkadaş polemik falan yaratmamış, bakınız ben de kendisiyle aynı düşüncedeyim, buraya bir konu açıyorsunuz ve burda binlerce insan var, bu da binlerce fikir demek. Konuyu fikre açmışsınız ki herkes düşüncesini beyan ediyor, ki bir üstte alıntıladığım yorumun polemiğin yanından değil 5 kilometre ötesinden geçtiği yok.

Siz güvenilmemesi gerektiğini savunursunuz, sizin düşüncenizdir ama bir başkasının yaşam alanına kendi fikir ve duygularınızla müdahele edemezsiniz.

Buradaki anlayış şu; ben konu acarım, benim fikirlerim doğru, bana katılmayanlar pılını pırtını toplasın konumu kapattırmasın, ben bana katılanlarla devam ederim :)

Ben aldatıldım bunu biliyorsunuz zaten Yedi cihan da biliyor Bundan bahsetmeyeceğim. Cinsiyet ayrımcılığından bahsedeceğim.

Kuzenim (erkek) 5 yıllık evliydi. Dünyalar güzeli de bir yavrusu vardı 3 yaşında. Karısı olacak dangalak işe başladı. Mahalleden (mahallemiz 60 yıldır birbirini tanır) kuzenimin bir arkadaşıyla kuzenimi aldattı. Bu bi şekilde ortaya cıktı. Kızı zor aldık kuzenin evinden, annesine kactı. Kuzen düşündü taşındı evladım var bi şekilde evliliğimi devam ettireyim dedi. Ama sonra ne oldu biliyo musunuz; bizim gelin cok cesur cıktı 2. buldu. :) Boşandılar.

Kadını erkeği yok bu işin. Cibiliyetsizi var.

Buradaki anlayış şu; ben konu acarım, benim fikirlerim doğru, bana katılmayanlar pılını pırtını toplasın konumu kapattırmasın, ben bana katılanlarla devam ederim :)

Yok öyle bir dünya, bir elin 5 parmağı bile bir değil ki...

Benim eşim de bugüne kadar güvenimi sarsacak birşey yapmadı ama, güvenmem tam anlamıyla. İnsanız, hepimiz gaflete düşebiliriz hatalar bizim için nihayetinde. Ben kendime bile "asla yapmam" diyemem, Allah korusun derim en fazla.

Gözü kapalı güvenmem yani kendime bile, ama ben eşime sonsuz güveniyorum diyene de saygı duyarım, ben güvenmiyorum diye herkesin aynı kalıpta düşünmesini beklemek yanlış olur.

%90 güvenirim ama bir de % 10 luk kısım var ki,
gönüldür bu kayabilir , nefsdir bu isteyebilir , bir de öyle kadınlar var ki, olmaz mı aklını çelebilir......
yani aldatmazsa benimdir, aldattıysa hiç benim olmamıştır zaten...........

Onun için dmişler Düşmez kalkmaz bir Allahtır diye.
İnsan oğlu yuz şaşarız elbet o yuzden ben eşime % 1000000 güvenirim demek bana göre değil.

Kesinlikleeeeeee Tama manası ile güven yoktur ama Allah korusun Allah şaşaırtmasın deriz hep..

Son düzenleme:
Ben de güveniyordum. Çünkü biz deli gibi seviyorduk. Çünkü biz birbirimizin en yakın arkadaşıydık. Çünkü her şeyimizle, eğitimimizle, işimizle, hayata bakış açımızla, ailelerimizle birbirimizin dengi hatta ayna hayaliydik. Çünkü çok ama çok eğlenceli bir evlilikti bizimki. Saatlerce sohbet eder, aynı müziği dinler, aynı filmden keyif alırdık.
Sonra ilk darbeyi 4. yılda yedim. Oğlum bebekti. Korkunç bir iş ortamım vardı. Akşam en iyi ihtimal 8 de önce eve gelebiliyordum. Ayağımda bebeğimi sallarken çeviri yapardım. Günde 4 saatten fazla uyuma şansım yoktu. Maddi olarak, fiziksel olarak dipdeydim. Ve bu iş de, bu kadar yoğun çalışırken bebek sahibi olmak da onun fikriydi. Aldattı. Mazereti diğer kadının çok enerjik, hareketli, neşeli olmasıydı. Doğruydu. Ben yorgunluktan yemek yemeden uyuya kalıyordum.

O askere gitti. Ben bebeğim ve işimle kaldım. Askerlik boyunca aramadım sormadım. Dönüşte şans istedi. Değiştim dedi vs. vs. İçimde bir yerlerde bunun tekrarı olacağını biliyordum ama gücüm yetmedi. Bir de .. Biliyorsunuz işte.. Oğlum dedim, babasız kalmasın dedim. Tekrar başladık.

Sonra 17. yıl.. Film başa sardı. ama ben eski sütlü kahve değildim ki... İşimdeki pozisyonum, kazancım, tecrübem, cesaretim, yıllar öncesinden aldığım dersle kuruş kuruş yaptığım birikimim kat be kat yükselmişti. Yine çabaladım. Evliliğimiz yürüsün, o bize dönsün diye. Sonuç alamayacağımı biliyordum. Ama oğlum görmeliydi çabucak pes etmediğimi, ailemiz için çabaladığımı. Ve son.. Aslında mutlu son.

İlkinde affetmekle hata mı yaptım hala emin değilim. Belki o zaman bitirip yeni bir başlangıç yapmalıydım. Tesellim şu.. O babasıyla büyüdü. Belki de kendimi kandırıyorum. emin değilim.

Kesin olan tek şey artık huzurluyum. Huzurluyuz.

Not: Benim güvendiğim dönemlerde Kadınlar Kulübü yoktu : ))

Son düzenleme:
güvenmek acizlik değildir eşine güvenen bayanlara neden aciz diyosunuz
bu evliliğin getirdiği bişeydir böyle olmak zorundadır
insanlar birbirlerine güvenmiyolardıysa niye evlenmişler
tabi ki güvenecekler
he her erkeğin aldatma potansiyeli var o ayrı
ama kimse de benim elmam çürük demez ele karşı
tabi ki de yüzde yüz güveniyorum aldatmaz der.

boşa sinir oluyosunuz yani

ya dün bir üye yazmıştı,eşimin yanında bir kadın çırılçıplak yatsa üstünü örter.
güvenelim okeyde,bu kadar değil.:)

benimde var bi tanıdığım eşi 5 yıldır yurtdışında çalışıyo senede 2 kez görüşebiliyolar o bile benim kocam asla yapmaz diyo saflığa bak :))

erkeksin 5 yıl boyunca eşini yılda 2 kez görüyosun ve asla aldatmıyosun buna kargalar bile güler :)))

4 yıllık sevgilimdi..tabiki asla demezdim ama konduramazdım.. gel desem durmaz 14 - 15 saat mesafede bile olsa ( işinden dolayı ) hasta bile olsa gelirdi..her an arardım açardı telefonu. nerdesin derdim şurdayım derdi iki dk ya yanında olabilirdim... telefonu face şifresi herşeyi elimdeydi istemezdim kendiliğinden verir, açık unutur umursamazdı.ve 4 yıl boyunca tek hata görmemiştmm..küçük bir şüphe bile..aldatan erkeklerden zavallı kararktersiz diye bahsederdi.. aldatacaksan bırak git ne aldatması derdi...ailesi, arkadaşları her ortamda yanyanaydık.. bi erkekte olacak herşey vardı süprizler, romantizm, aşırı ilgi ilk günden son güne..... nişanımıza bi ay kala 6 aydır aldatıldığımı öğrendim..nişan hazırlığı yaparken...... ve kız gelip söylemese ruhum duymazdı..6 ay aynı şehirde başka sevgilisi vardı.. ve sevgili hayatı yaşıyorlardı öyle gecelik değil gezme tozma... ve bi kaç ortak arkadaşımızda biliyormuş o kızlada oturup muhabbet ediyorlarmışşşş....ki çevrem geniştir.. çok da gezerimm ama bi erkek istemezse farketmezsin... o yıkımı anlatamam ve 2 yıl sonra hayatıma birini alabildim.. ki evli değil birşey değildik...farklı hat, farklı face ve farklı isim kullanırmış meğer... profsynel oynamış oyununu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…