- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
Yine bir konu daha ay benim kocam böyle temizdir böyle mis kokar canım koçişkomcularla dolmuş..
Bende çok çaresiz kaldım hiç bişey etki etmiyor belki başka fikirler çıkar diye yazdım buraya
Denedim cnm ya zaten cinselliğe düşkün değil çok istiosada hemen o anlık fırçalıyo duş alıyor ama gerisi yokter kokuyorken asla birlikte olmayın, dişini fırçalamamışsa öpüşmeyin.. denediniz mi bu yolları
Lannn o ne hamama gotur onu bacim tellak gerekKızlar merhaba
Benim eşim çok bakımsız ve pis. Ne yaptıysam çare bulamadım. İyilikle söyledim olmadı kavga ettim olmadı. Hiç düzelme yok mesela örnek veriyim 2 3 ayda bir saçlarını kestiriyor
Beş günde bir diş fırçalar oda benim söylememle
Tırnak kesme huyu yok
Duş alır ama ter kokusu geçmez
Buna benzer bir suru şey
Ne söylediysem dinletemedim beni bu konuda hiç takmıyor en kotusude bu ne yapmalıyım sizce bıktım artık tam bir recep ivediğe döndü beğenmiyorum arzulayamıyorum bile
Cnm birde çocuğum gibi bıktım sürekli dişini fırçala duş al berbere git tırnak kes kılını kes istediğim içinden gelerek yapsın anladın çok yoruldum inan çocuk düşünüyoruz bazen diyorum zaten bir tane var çocuğum gibi oldu artık takmıyor bile beni hakaret bile ettim ama yok
Iyi yönünden bak bu adamın seni aldatmadığına emin olabilirsinElleme adamı. Haha
Denedim cnm ya zaten cinselliğe düşkün değil çok istiosada hemen o anlık fırçalıyo duş alıyor ama gerisi yoksonra aynen devam
evet sana katılıyorum bencede herzaman öyleydi erkekeler buluşmaya gdince bakımlı oluyor evlenince normal hallerine dönüyorlarBakimi birak 180 derece donmus adam.Tembel mi , depresyonda mi, her zaman boyleydi de sen mi farketmedin. Mutlaka bir nedeni vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?