Benim kocam recep ivedik

Yine bir konu daha ay benim kocam böyle temizdir böyle mis kokar canım koçişkomcularla dolmuş..

Bende bunu anlamıyorum. Ne kadar nispetçi hanımlarımız var sanal ortamda bile...

Bunlar olur olmaz kocalarının kendilerine olan hayranlıklarını da anlatır dururlar milletin içinde, çok ayıp...

Çevresinde sözünü dinleyebileceği kişiler yok mu onlar söylse uyarsa. Ya da çalıştığı işyerindekiler hiç mi rahatsız olmuyor anlattığınız gibiyse cidden çevresine zarar onlarla konuşsanız onlarda uyarsa. Normalde eşinizi hani başkalarının yanında küçük düşürmenizi çok onaylamam ama ciddi bir tepki şart çünkü tek başına yapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız. Çevrenin desteği de gerekiyor. Çalıştığı yerde güvenebileceğiniz kişilere söyleyin uyarsınlar.

Aynı zamanda bencilde çünkü kendi rahatsız olmuyor etrafımı eşimi rahatsız etmeyeyimde demiyor
canım dokuz sayfa yazılmış okuyamadım ama yerinde olsam çocuğuma temzilik eğitimi verir gibi sabahları başında durup dişlerini fırçalartır duşa sokar çıkıncada rollon larım taaki alışıp kendide yapana kadar

Bizim de bir tanıdığımızın kocası öyleydi hatta evlenmeden önce daha çok pasaklıymış eşi ne yaptı etti düzeltti adamı..

Ay o ne öyle yanına yaklaşılmaz. Benim kocişkom sabah ve akşam ayrı ayrı duş alır saat başı deodorant yeniler ağzına da fıs fıs İsmail gibi sürekli fıs fıs sıkar. Şaka şaka benim kocam yok ki

Bence ailesinden birine söyleyin. Çocuk gibi ama anne babasının yanında rencide etmeyi deneyin. Ya da bir arkadaşının yanında abartmadan dokundurun ona lafı.

Lannn o ne hamama gotur onu bacim tellak gerek

Gir banyoya bi güzel çitile belliki bi su tutup çıkıyor ,sigara icipte dış fircalamiyorsa daha kotu.

Canim gerekirse bir çocuk gibi ilgilen en azından alışana kadar. Bir yıl uğraşırsin bir ömür rahat edersin. Dik dur rest çek kocana taviz verme gerekirse öpme, onla yatağa girme. Çok zor bir durum Allah yardimcin olsun

banyodan sonra nasıl ter kokabiliyoki heralde hiç sabunlanmadan suyun altına girip çıkıyo senin gözünden banyo yapmış görünsün diye
sen yapman gerekenleri yapmışsın zayen Allah sabırlar versin

Canim esinin ailesi nasil, temizlige önem veren insanlar mi yoksa onlar da mi fazla esnek bu konuda ?
Temizlige önem veren insanlarsa annesiyle birlikte ortak bi çözüm bulmaya calistiniz mi ? Annesi bilirdir oglunun huyunu, hep böyle mi yoksa tembellikten kaynanaklanan bi dönem mi geciyor fikir verebilir belki

pis bir adamla ömür geçer mi? boşanma sebebi.
düzelmiyor diyorsun o halde bu sekilde pis bir erkekle ömrünü tiksinç ile heba edemeyeceğini belirtip ayrılığı sun.

Kendine bu derece bakmayan insanın muhakkak bir derdi vardır ya da bir rahatsızlığı gibime geliyor .

Soğumakta haklısın kim olsa böyle hissederdi ,açık açık konuş kendine çeki düzen versin hijyen çok önemli.

Denedim cnm ya zaten cinselliğe düşkün değil çok istiosada hemen o anlık fırçalıyo duş alıyor ama gerisi yok sonra aynen devam

benim eşimde benimle işi olduğu zaman iyice temizlenir onun dışında ııııııh (ama bakıma başladımıda kokular sürünür tırnaklar törpülenir dişler fırçalanır haftada bir

Bakimi birak 180 derece donmus adam. Tembel mi , depresyonda mi, her zaman boyleydi de sen mi farketmedin. Mutlaka bir nedeni vardir.
evet sana katılıyorum bencede herzaman öyleydi erkekeler buluşmaya gdince bakımlı oluyor evlenince normal hallerine dönüyorlar

al eline keseyi maşrafayı annelerimizin bizi yıkadıgı gibi kafasına vura vura yıka kaynar suyuda dök bi haşlansın dişlerinide halı fırçasıyla fırçala olmadı bir magaraya bırak ilk insan gibi yaşasın orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…