Benim kocam recep ivedik

Evlenmeden önce çok bakımlıydı evlendi saldı kendini çok kilo aldı bana saygısı değil kendine saygısı olması lazım öncelikle ama yokk duş almayı bile bilmiyor çocugum gibi hep ben mi fırçala duş al vs dicem bir senedir diyorum ama alışkanlık haline dönmedi

Birde bu
Birde bunu deniyim bakalım ilşkiye girmiyim biara yatağa almıyordum :) yapıyordu temizliğini geliodu ama hep peşindemi koşucam bir seneden fazladır koşuyorum yoruldum inan

İnsan bakimi kendine olan saygisindan olsa gene yapar yahu. Tirnaklar mesela, hic mi rahatsiz etmiyor, kirilmiyor?
Belki de adam bu hale gelmeden rahatliga alistirmasaydin daha iyi olurdu. Gerci pisligin de nesi rahatliksa.
Simdiden sonra duzelir mi bilmen ama soyle guzel bi uyari cek, hatta gir banyoya sen kesele, dislerini fircalamadan yataga gelmesini yasakla, gunde iki kere ic camasiri degistirmesini falan soyle ne bileyim.

Öz bakımın iyi olmaması psikolojik bir takım rahatsızlıkların nedeni olabilir. Eşiniz psikolojik bir zorlantı yaşıyor olabilir mi kendi içinde?
Bir çok kişi depresyon psikolojik demiş ama sanmıyorum çok pozitif biridir üşengeçlikten kaynaklanıyor sanırım

Bir çok kişi depresyon psikolojik demiş ama sanmıyorum çok pozitif biridir üşengeçlikten kaynaklanıyor sanırım
Sonradan böyle olmasından dolayı böyle düşünmüştüm. Yine de bu ihtimal aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Birde bu

Birde bunu deniyim bakalım ilşkiye girmiyim biara yatağa almıyordum :) yapıyordu temizliğini geliodu ama hep peşindemi koşucam bir seneden fazladır koşuyorum yoruldum inan
hiç alınmıyor mu? kırılmıyor mu?
bunun hatırına insan dikkat eder bari.

Bir insan kendi pisliginden kendisi rahatsiz olmuyorsa disaridan mudahalede basari saglamak zor.

Yani bu sicakta dus almadigi icin sicak ve kokudan olesi gelir insanin ama o orali olmuyor demek ki.

Bu durumda hakaret de etseniz guzellikle de soyleseniz adam bildigini okuyacak gibi, simdiye kadar da oyle olmus zaten.

Yaramaz cocuklardan sinifta sorun cikardiklarinda ceza puanlarina gore para istenir ya.

Siz bu adama dis fircalamama 10, banyo yapmama 25 Tl vs diye ceza verseniz merkez bankasina ortak olursunuz herhalde.

Zor bir durum her yolu denemek gerek.

Bu arada esinin pisliginden dert yanan kadina kendi kocasini mis gibi oldugunu yazanlar soguk suya atilmis kediye dondurdu beni.

Ne yapsin yani kadincagiz iyi gule gule kullanin.

Bunu yapan kadinlarin artik evliliklerinde ne sorunlari varsa derdi olana ben cok mutluyum diyerek perdelemeye, unutmaya calisiyorlar demek ki.

Öncelikle arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler Allah kimsenin başına vermesin çocuğum gibi artık bıktım öğretmenim ben kaç öğrenciye temizlik alışkanlığı kazandırdım ama eşime kazandıramadım ne parfumler deodorantlar lifler neler neler övgüler olmadı.....
Ne hakaretler kavgalar sonuç 1 hafta temiz gerisi yok
Bir kere karışmadım 5 gun geçti artık dayanamadım dişlerini fırçala dedim
10 gundur saçlarını kestirecek ense kıllarıyla saçları birleşmiş artık favorileri kıvırcıklaşmış ama yok kaç kez söyledim
Yıkanmasına rağmen kokuyor gecen gun ben yıkadım iyice ovdum kese yaptım hoşuna gitsin diye masaj yaptım dedim aşkım çok guzel kokuyorsun harika vs övgüler yine aynı hergun çarşaf değiştirmekten bıktım onun tarafına dönemiyorum yoksa
Tatile gittik geçen hafta tırnaklar uzun kolaltı kıllarını kesmemiş bunlarıda ben mi söylicem ya çok soğudum bakımlı erkek gördüğümde ister istemez bakıyorum artık benim kocam neden böyle değil diye bir seneden gazladır uğraşıyorum alışkanlık haline dönüşmedi

hiç alınmıyor mu? kırılmıyor mu?
bunun hatırına insan dikkat eder bari.
Yok cnm recep ivedik bile dedim onun gibi gülüyor böhüüü hüüü onun gulmesi var ya espiriye vuruyor zaten cinselliğe çok düşkün biri değil

Yok cnm recep ivedik bile dedim onun gibi gülüyor böhüüü hüüü onun gulmesi var ya espiriye vuruyor zaten cinselliğe çok düşkün biri değil
canım evlenmeden önce hiç mi rahatsız olmadın. sonradan mutasyona uğramadı herhalde?

canım evlenmeden önce hiç mi rahatsız olmadın. sonradan mutasyona uğramadı herhalde?
Yok cnm ben çok titizim evlenmeden öyle değildi belki birlikte yaşasaydık farkederdim belki ozamanda öyleydi ama yansıtmadı bilmiyorum

allah sabır versin canım pis bir erkekle yaşamak düşünemedim şimdi...
söyleye söyleye de dırdırcı olmuşsundur onun gözünde....
bence söylemeyle olmuyorsa başka şeyler dene....
örnek mesela sarılmak mı istedi, sen uzak dur sarılma, neden diye sorarsa ter kokuyorsun de....
tırnaklarını kesmiyorsa elinden birşey alıp yeme, ekmek vs mesela...illa ki soracaktır....dile getirirsin o zaman....
başka çaren yok canım... belki uzun sürer düzeltmek bu adamı ama işe yarayacaktır...tiksindirici olduğunu kabul edecek illa ki....

Siz yapılabilecek her şeyi yapmışsınız.Yıkamışsınız bile.
Son bir öneri de ben vereyim.Siz değil de başka birinden temiz olmadığı yönünde
bir iki cümle duysa.Sizden çekinmiyor belki başkalarından çekinir diye düşündüm.
Aklıma başka bir şey de gelmedi.

üfff o ne yaaa aklıma başka başka pisliklerde geldi ıyyy bi tiksinç oldum allah yardımcın olsun

Cok zor ya. Bizim iste var boyle birisi, tras olmaz, dişler sapsari, tirnaklar upuzun. Yemeklerde ayni masaya oturmamak icin vin vin kaciyorum.

Bir arkadaşım seni görmüş eşine nasıl katlanıyorsun ne kadar bakımsız sana yakıştıramadım dedi diye söyle.
Ağlayarak yap mümkünse belki işe yarar.
Banyoya gir birazdan bende gelicem de bunu özel anlarınızı yaşayarak sağlamaya çalış .
Senin bakımlı olmanı çok istiyorum beni sevsen böyle olmazdı sevmiyorsan ayrılalım istersen de.
Aklıma bu geldi bol sabır sana dayanılamaz bir durum canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…