Evlenmeden önce çok bakımlıydı evlendi saldı kendini çok kilo aldı bana saygısı değil kendine saygısı olması lazım öncelikle ama yokk duş almayı bile bilmiyor çocugum gibi hep ben mi fırçala duş al vs dicem bir senedir diyorum ama alışkanlık haline dönmedievlenmeden önce böyle miydi sonradan mı saldı kendini.. bazen depresyon psikolojik rahatsızlıklar vücut hijyeninden uzaklaştırıyor kişiyi.. çok aşırı eşinizin durumu çünkü.. iş yerinde sosyal hayatında da mı utanmıyor ya da etraftan çekinmiyor.. diş konusunda böyle devam ederse ağzında bolca kist oluşacağını ameliyat olması gerekeceğini söyleseniz.. örnekler verseniz.. ama içinden gerçekten gelmiyorsa değişmez.. çocuğunuz var mı bilmiyorum ama çok kötü örnek olur.. bunu da söylemelisiniz..
Birde bunu deniyim bakalım ilşkiye girmiyim biara yatağa almıyordum :) yapıyordu temizliğini geliodu ama hep peşindemi koşucam bir seneden fazladır koşuyorum yoruldum inanöncelikle böyle bir konuya benim eşim de şöyle bakımlı böyle cix tarzı yorum yapan arkadaşların tavrını hoş bulmadım..
kadıncağızın yarasına tuz basmak gibi olmuş..
sana gelince canım..
ilişkiden önce değil de tam ilişki esnasında moda girmişken, tak koyacaksın tepkini...
ilişkiye soğuk olan adama bile bu tepki işe yarar..
diğer bi şey de bakımlı erkekleri övmeye devam..
yani canını yakmadan ama ısrarlı bir biçimde kıskandır eşini..
Allah kolaylık versin...
İlk evlendiğimiz 6 ay normaldi sonradan değişti 2 yıllık evliyizKaç zamandır bu durum böyle?
Bir çok kişi depresyon psikolojik demiş ama sanmıyorum çok pozitif biridir üşengeçlikten kaynaklanıyor sanırımÖz bakımın iyi olmaması psikolojik bir takım rahatsızlıkların nedeni olabilir. Eşiniz psikolojik bir zorlantı yaşıyor olabilir mi kendi içinde?
Yaa varya bence aldı ya seni garantiye boşver gitsin dediBir çok kişi depresyon psikolojik demiş ama sanmıyorum çok pozitif biridir üşengeçlikten kaynaklanıyor sanırım
Sonradan böyle olmasından dolayı böyle düşünmüştüm. Yine de bu ihtimal aklınızın bir köşesinde bulunsun.Bir çok kişi depresyon psikolojik demiş ama sanmıyorum çok pozitif biridir üşengeçlikten kaynaklanıyor sanırım
hiç alınmıyor mu? kırılmıyor mu?Birde bu
Birde bunu deniyim bakalım ilşkiye girmiyim biara yatağa almıyordum :) yapıyordu temizliğini geliodu ama hep peşindemi koşucam bir seneden fazladır koşuyorum yoruldum inan
Yok cnm recep ivedik bile dedim onun gibi gülüyor böhüüü hüüü onun gulmesi var ya espiriye vuruyor zaten cinselliğe çok düşkün biri değilhiç alınmıyor mu? kırılmıyor mu?
bunun hatırına insan dikkat eder bari.
canım evlenmeden önce hiç mi rahatsız olmadın. sonradan mutasyona uğramadı herhalde?Yok cnm recep ivedik bile dedim onun gibi gülüyor böhüüü hüüü onun gulmesi var ya espiriye vuruyor zaten cinselliğe çok düşkün biri değil
Yok cnm ben çok titizim evlenmeden öyle değildi belki birlikte yaşasaydık farkederdim belki ozamanda öyleydi ama yansıtmadı bilmiyorumcanım evlenmeden önce hiç mi rahatsız olmadın. sonradan mutasyona uğramadı herhalde?
Ayy çok şaşırtıcıSevgiliyken çok bakımlıydı evlenince de ilk aylar bu bakımlılık devam etti gerisi yukarda yazdığım gibi
Kızlar merhaba
Benim eşim çok bakımsız ve pis. Ne yaptıysam çare bulamadım. İyilikle söyledim olmadı kavga ettim olmadı. Hiç düzelme yok mesela örnek veriyim 2 3 ayda bir saçlarını kestiriyor
Beş günde bir diş fırçalar oda benim söylememle
Tırnak kesme huyu yok
Duş alır ama ter kokusu geçmez
Buna benzer bir suru şey
Ne söylediysem dinletemedim beni bu konuda hiç takmıyor en kotusude bu ne yapmalıyım sizce bıktım artık tam bir recep ivediğe döndü beğenmiyorum arzulayamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?