- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Yani adam sürekli arıyormuş ya arkadaş bir şans daha verdiğinde belki farklı olur. yok olmazsa artık oda konu sahibinin bileceği bir iş.
Ben olabilirliği olan birşeyden bahsetmek istiyorum.
Eşi iyi bir iş bulmuş. Geliri iyi olan yani.
Türkiyeye döndüğünde iş kaygısı duymuş ve bu nedenle orda çalışmaya devam etmiş olabilir.
Bu arada maaş eşinin hesabına yatıyor. Yani ekstra bir geliri yok orada başka biriyle hayat kurmak için.
Orda nette hatalar yapmış. Netin olmamasını eşinin şüphelenmesini engellemek için saklamış olabilir. Doğru mu değil. Ama erkek nihayetinde.
Bundan sonra adamın yapacakları yön verecek aslında evliliklerinin devamına.
Adam inkar ederek, ya da pişman olduğunu dile getirmeye çalışarak, günde 30 kere arayarak belli ediyor.
Tamam boşanalım olsun bitsin demiyor ki. Eğer özgürlük olsaydı, iyi bir geliri var bitirebilirdi.
Bu düşüncelerim kesinlikle adamın haklılığı ya da onu savunduğum için değildir. Bu konuda saldırılmasın bana.
Adam hemen idam edilmesin diyedir.
Bundan sonra adamın yapacağı kesin dönüşle ailesinin yanına dönmektir.
Önce bu bir netleşsin sonra bu evlilik yürümeli mi o konuda düşüncelerimizi söyleriz
hangi konumda kafanıza ne takıldı sorarsanız cevaplarım. tutarsız bir ifadeye mi rastladınız yoksa yalan söylediğimi mi düşünüyorsunuz? yeterince açık herşeyi anlattım anlamadıysanız tekrar ederim buyrun bekliyorum hayırlı gecelerarkadaşın diğer konularını okudunuz mu
merhaba
beni hatırlarsınız. eşim 2 yıllığına kazakistana gitti ve 5 yıldır dönmüyor diye konu açmıştım. bu siteden bazı arkadaşlarımız sayesinde eşime biraz daha yaklaştım sanki. yani benden gizlediği pek çok şeyi öğrendim. ama beni en çok yaralayan ise tamamı rusça bir sitede kendine sayfa açmış resim koymuş düşük ahlaklı bayanlarla ağız sohbeti yapmış. bunları gözümle gördüğümde ne oldu biliyor musunuz? çok afedersiniz ama çok uzun bir süre kustum. lavabodan çıkamadım beyin kanaması geçirdiğimi düşündüm. bir çevirme sitesi aracılığıyla ben rusça olan bu sayfayı resmen hatmettimve yüzleşme anı... inkar etti sonuna kadar. ben değilim o dedi. " ama ismin soy ismin ve resmin var" dedim yok inkarda... oturdum tek tek okudum yazışmalarını ona telefonda. bu kez dedi ki " tamam o benim ama sandığın gibi değil " bir şey sanmadım dedim bu kadarı bile beni yıkmaya yetti çünkü.... bana hep derdi ki burda dağın başında yaşıyorum internet bağlantımız yok. varmış. o rus hatunlarla konuşmak için her saat girmiş nete ve konuşmuş zaten. ama ben ve yavrularım onu bir defa kameradan görme bahtiyarlığına erişemedik maalesef... bu üyeliği kapatacaksın diyorum nasıl kapatılacağını bilmiyormuş(!) en son dedim ki artık " ya 15 dk içinde sen bu üyeliği kapatırsın ya da ben adım ve soyadımla üye olurum. senin dudağını uçuklatacak resimler koyarım her yazana da cevap veririm" 15 dakika dolmadan kapandı üyelik daha doğrusu aldı resimleri. ismi duruyor görüyorum. tamamı rusça ama mantığı facebook gibi yani öyle düşünün. özel mesaj yollansa göremem yani artı başka bir isimle açsa gene bulamam. bende oraya rus ismi ve fake bir resimle üye oldum ve açıktan asıldım ona ama cevap vermedi ya şüphelendi bilmiyorum anlamadım artık. şuanda küsüz. gitme planları falan tamamı suya düştü. onun ailesine sorarsanız büyütecek bir şey yok. bana sorarsanız dünyam yıkıldı. beni o kadar çok aradı ki açmadım açmayacağım çok uzunca bir süre onunla konuşmayı düşünmüyorum. bu olayın etkisindende kurtulamadım. en son ona aramamasını söyledim ve dedim ki bu bir sınavdı sen temiz kalamadın ben kaldım hamdolsun...yaşadığım acının tarifi yok inşallah rabbim yardım elini uzatacaktır amin...
Gerçekten saflığınız akıl alır boyutta değil.
Adam çoktan sizden vazgeçmiş siz hala o adresi kapatmazsan onu yaparım, şunu yaparım vs. demişsiniz.
E bugün kapattı onu, yarın ne olacak?
Zaten sizden 5 yıldır ayrı olan adam çoktan yapmıştır yapacağını ve yapıyordur da.
Siz şimdi internet yazışmalarına mı takıldınız?
5 yıllık uykunuzdan uyanmanın vakti geldi de geçiyor...
Çok yazık.
hala zannediyor ki adam sadece internette yazıştı, hiç gerçekten aldatmadı sanıyor.
insan eşinin ihanetiyle kolay kolay yüzleşemez ama senammm çok uç boyutlarda bir örnek
önüne video görüntüsü koysan "aa montajdır" diyecek
5 yıl yahu, 5 yıl
5 yıl boyunca gözünü yuman 50 yıl daha yumar
ben güvendim kardeşim. söylediklerine inandım sorgulamadım ve güvendim. bu hatayı yaptım siz yapmayın olur mu? rabbim inşallah size yaşatmasın bu acıyı... hayırlı geceler
konu fake değil keşke olsaydı....
sabahları böyle içim ezilerek uyanmazdım. geceleri kızlarımı yatırıp ağlamazdım. sizler belli ki çok güçlüsünüz. herşeyi biliyorsunuz küçük dağları siz yaratmışsınız. bu bana yapılanlar size yapılamaz. yakar yıkar mahvedersiniz. boşanır son meteliğine kadar alır hayatınızı yaşarsınız. yanına gider dünyayı dar eder onu rezil edersiniz. intikam alırsınız belki aldatırsınız
oysa ben...
ben ağlarım. susar içime gömülürüm evimi temizler yavrularıma sarılırım hiçbirşey yokmuş gibi davranır onları üzmemek adına gözyaşlarımı içime akıtırım. siz çok güçlüsünüz belli. ben değilim. bunun için beni suçlayamazsınız. belki çok ağır bir travma geçiriyorum. günümün büyük bölümü kusarak geçiyor. etrafımdan hiç kimseye vallahi billahi kızkardeşime bile anlatmadım ben bunu. anlatamam ben zehirde olsa yer bal yedim derim. ama dönmesini istemek yanımda olsun istemek bu yuva kurtulsun istemek suç mu? şimdi belki 30 defa arıyor açmıyorum mesajlarında özür diliyor cevaplamıyorum 6 aya kadar döneceğini yazmış ailesine de aynı şeyi söylemiş nedense buna bile sevinemiyorum. ben bende kalmadım bittim. benim aklımdan sadece ölmek geçiyor ölüp bu acıdan kurtulmak geçiyor. önce çocuklarımı sonra kendimi öldürdüğümü bu hayattan kurtulduğumu hayal ediyorum. o zaman anlarsınız konu fake değilmiş. ve devam edersiniz küçük dağlarınızı yaratmaya.....
konu fake değil keşke olsaydı....
sabahları böyle içim ezilerek uyanmazdım. geceleri kızlarımı yatırıp ağlamazdım. sizler belli ki çok güçlüsünüz. herşeyi biliyorsunuz küçük dağları siz yaratmışsınız. bu bana yapılanlar size yapılamaz. yakar yıkar mahvedersiniz. boşanır son meteliğine kadar alır hayatınızı yaşarsınız. yanına gider dünyayı dar eder onu rezil edersiniz. intikam alırsınız belki aldatırsınız
oysa ben...
ben ağlarım. susar içime gömülürüm evimi temizler yavrularıma sarılırım hiçbirşey yokmuş gibi davranır onları üzmemek adına gözyaşlarımı içime akıtırım. siz çok güçlüsünüz belli. ben değilim. bunun için beni suçlayamazsınız. belki çok ağır bir travma geçiriyorum. günümün büyük bölümü kusarak geçiyor. etrafımdan hiç kimseye vallahi billahi kızkardeşime bile anlatmadım ben bunu. anlatamam ben zehirde olsa yer bal yedim derim. ama dönmesini istemek yanımda olsun istemek bu yuva kurtulsun istemek suç mu? şimdi belki 30 defa arıyor açmıyorum mesajlarında özür diliyor cevaplamıyorum 6 aya kadar döneceğini yazmış ailesine de aynı şeyi söylemiş nedense buna bile sevinemiyorum. ben bende kalmadım bittim. benim aklımdan sadece ölmek geçiyor ölüp bu acıdan kurtulmak geçiyor. önce çocuklarımı sonra kendimi öldürdüğümü bu hayattan kurtulduğumu hayal ediyorum. o zaman anlarsınız konu fake değilmiş. ve devam edersiniz küçük dağlarınızı yaratmaya.....
arkadaşın diğer konularını okudunuz mu
İnsanlar özellikle kadınlar aldatma karşısında savunma mekanizması geliştirip inkar edebiliyorlar senamda şu an bu var.
Allah yardımcın olsun ama bu sona biz hiç şaşırmadık...
Bu adamla illa barışmaya kararlı mısın?
Nasıl emin olacaksın bu insandan? :44:
Gerçekten hayret ediyorum, adamın 1 tane olsun elle tutulacak davranışı olmamış 5 senede.
Ne gelmiş ne de kameradan bile olsa eşiyle görüşmek çocuklarını görmek istemiş.
Yalan üstüne yalan...
Ama kadınlarla ilgilenecek vakti hep varmış.
Durum belli adam sizden geçeli çok olmuş.
Şu anda da uzatmaları oynuyorsunuz...
Senamm hiçbir zaman inkar etmedi ki kocasının yaptıklarını. Gelmediğini, kameradan çocuklarıyla görüşmediğini hep kendisi anlattı zaten.
O sadece boanmak istemiyorum diyor. Kendi yaşadıklarını çocukları yaşasın istemiyor. Ve dönerse belki de herşeyin düzelebileceğine inanıyor.
Sonuçta kocasının yaptıklarını hep biliyor zaten. Ve yaptıklarını hiç savunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?