Benim marifetli (!) eşim...

Hayatta bir yön vermek lazimdir hep sonuca varmak icin, sen neyi bekliyorsun?
Ben sana hic bir zaman bosan demedimki zaten, ama eline al dedim, beklemekle olmaz bu isler.
Gidip yerinde gör, hatta al cocuklarini yanina sen nerde bende orda de, yani birseyler yap artik, dua etmekle beklemekle birsey elde edemezsin.
Tabiki senin hayatin, sen bileceksin, buraya derdini anlattigin zaman bizlerde zamanimizi severek ayirip sana yardimci oluyoruz.
Bu kadar.
Ama görünüste cok pasifsin hic birsey yapmiyorsun yuvani kurtarmak icin, bu benim dikatimi cekti...
savasmayan hic birsey elede edemez, ya kurtul ya yen artik bu sacma sapan hayatini.

Güzelim seni okadar iyi anlıyorum ki çok haklısın..Ben bekarım Bekara koca boşamak kolaydır ama ben seni iyi anlıyorum..
Gelişmelerden haberdar et bizi..

bana gore birazda seni tr ye cocuklar bagladi onlarla oyalanirken zamani anlamadim..biri tam buyumusken digeri de olunca baglanip kaldin oraya..
en buyuk hatan esin 2 yil icin gitmis keske o gun taviz vermeyip,tavriini net bir sekilde koysaydin.o sure icinde de deli gibi para biriktirseydin.ev alininca bahanesi kalmayacakti.
ama en buyuk suc esinde ailesine sahip cikmadi orada sorumluluk almadan yasamak cok rahat geldi.
madem simdi birseyler yapmak istiyorsun dusunerek ve istediklerinden odun vermeden at adimini.

Son düzenleme:

evet dediğin gibi ama işte sorun su o artık senın eskı esin mi acaba? yoksa bı yabancı gıbı mı dobecek eskı yasamına ayak uydurabılecekmı sence özgürlüğe alışmıs bı insan aile babası olabılır mı tekrar bıde bısey sorucam sen o siteyı nerden buldun da arastırdın?

Konuyu daha öncede okumuştum.Gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm. Ben bekarım tabi bana akıl vermek düşmez ama durumunuz zor içinden nasıl çıkabileceksiniz orası muamma ama bundan sonra vereceğiniz karar sizin mutluluğunuz için olsun. Böyle giderse çok üzüleceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olur inş.

allah razı olsun

lütfrn biri bana bu konunun fake olduğunu söylesin!

Niye fake olsunki arkadaş daha önce k.validesiyle ilgili bir konu açmış ve orada da eşini çok sevdiğini, aşık olduğunu, eşinin yurtdışında yaşadığını yazmış. arkadaşımız gerçekten zor durumda, bence o eşinin bu kadar değieşebileceğine inanmak istemiyor. eşininde kendisi gibi temiz kaldığını düşünmek istiyor. Bir tek gerçek var ortada eşi ne arkadaşı nede çocuklarını haketmiyor.

lütfrn biri bana bu konunun fake olduğunu söylesin!

geç kaldın canım biz bu işkenceyi haftalardır yaşıyoruz

düşünüyorum kardeşim kızım arkadaşım olsa çoktan saçından tutup sürükleyerek almıştım o evden allahım sen yardım et isteyerek yada istemeyerek bu duruma düşürülüp beyni uyuşan kararlarını bile vermekten aciz kalan kadınlara

aynen
ama şuna sinir oluyorum ben : çocuklarım için katlanıyorum diyor arkadaş
çocuklar zaten maddi yönden yokluk çekmiceklerki, babaları onlara nafaka öder zaten
manevi açıdanda zaten kocaman bir sıfır, e daha ne!!
en azından desin ki onu seviyorum, vazgeçemiyorum, ondan başkası bana haram!! ne yapsa ben onu affederim...

sinirlendim ya..

erkekle kadın eşit değildir ki
ben bu konuda babama bile güvenmem

Son düzenleme:

Kim olursa olsun buna hakkınız var mı?
İyiliğini istiyorsunuzdur ama bu kararları insanlarkendileri verirler.
Ve verdikleri kararların da sonuçlarına katlanırlar.
Ancak yol gösterebilirsiniz
Ayrıca ben konu sahibinin beynini uyuştuğunu hiç düşünmüyorum. Hele aciz olduğunu hiç...
Onun derdi başka. Onun derdi çocuklarına kendi yaşadıklarını yaşatmamak.
Boşanmış anne baba çocuğu dedirtmemek
Katılıyor muyum
Hayır.
Ama benim katılmamam ona hakaretvari kelimeler kullanmamı gerektirmiyor

Benim sözlerimin çeliştiğini nerden çıkardığınızı anlıyamadım?

Benzeri durumlara yapılan yorumlarda genellikle tavsiyelerde bulunulur...birinci sırada derhal

BOŞAN.

Ama öyle akıllı davran ki..sürümsürüm sürünsün.....

Evi terketme...o nu kov evden....

DONUNA KADAR AL! (özür diliyorum)....

Peki bunlar maddiyata girmiyor mu?

Onurdan gururdan sözeden birinin...o adamın ne tazminatında nede nafakasında gözü olmamalı!

Kadın zaten ayrı yaşıyor...kocasının yüzünü gördüğü yok...

Mahkemelerde 3-5 kuruş fazla alacağım diye...aylar..yıllarca...yüzyüze bakıpta...

iki düşman haline gelip..adamı sürümsürüm süründüğünü ZANNETMEK...ONUR mu oluyor sizce?
.
.

Ve üstelik konu sahibi arkadaş yakın zamana kadar eşine güveniyordu. Onun gerçekten orda çok mahrum bir hayat yaşadığını düşünüyordu. Yeni yeni şüpheleri şekillenmeye başlamışken araştırdı.
Yaşadığı tam anlamıyla şok
Hiç beklemediği bir şeydi bu.
Biraz zamana ihtiyacı var belki.
Bence ilk aklına gelen kızlarının kendiyle aynı şeyleri yaşayacağı korkusuydu
Zamanla oturtacak bazı şeyleri

allah sizin yanınızdadır gıden kendıne yapar gul gıubı cocuklarınızda warmıs sızde bakın kendı hayatınıza hıc eyvallahınız olmasın kolay deıl yuvanızın yıkılması ama uzulmeyın cocuklarınızla keyıfınız daha ıı olr

Yapmayın lütfen bu kadar acımasız olmayın, her insan bir olmaz ki ben konu sahibinin aciz, beyni uyuşan biri olduğunu düşünmüyorum. Herkes yanlış yapanların saçından sürükleyip vazgeçirebilselerdi bunca yanlış evlilikler yapılmazdı. Arkadaş evliliğini bitirmek istemiyor. eşini seviyor, eşinin ailesini seviyor ve bir şans daha veriyor. Belki eşi döndükten sonra onun eskisi gibi olmadığını gördüğünde vazgeçecek yada adamın aklı başına gelecek evliliğini kurtaracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…