- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi VuslataDair
-
canım benim eğer söylediğin gibi alışmış olsaydım neden burda bunları yazıyor olurdum sence? korkak derken neyi kastettin bilmiyorum ama ben gerçekten herşeyden korkarım. oturduğum apartmanda halen benim eşimin yanımda olmadığını bilmeyen insanlar vardır o kadar düzenli dikkatli yaşarım. herşeyi hesaplarım ki üzerime laf gelmesin diye evet gerçekten ben korkağımdır. bana acımanızı zaten istemem amacım durumumu arzedip fikir almaktı. tarafsız gözler baksın istedim olaya. hal böyleyken ben boşanamam bunu daha evvelde söyledim. ayrıca evliliği bilmiyor değilim 3,5 yıl bir arada kaldık peri masalı gibiydi benim evliliğim belki o günlerin hatırasıyla ben bitiremiyorum bekliyorum o eski kocam olup dönecek mi diye umut işte. beni yargılayan arkadaşlara sitemim yok sadece şunu söyleyeceğim umarım rabbim sizi de benim bu çaresiz durumuma düşürmesin inşallah amin
allah razı olsundoğru konuşmak illa ki ağzına geleni pat diye söylemek demek değildir, daha güzel kelimelerle ifade edebilirsin doğrularını. uslubunu beğenmedim.
mesajın şöyle de olabilirdi ve doğrularını söylemiş ama kırıcı olmayan bi şekilde olurdu.
"Senammcigim dogru konusalim, dogru ölelim diye bir cümle var.
eşinle bu ayrılığın uzun sürdüğü için alışmış gibisin ayrılığa
ben şimdi eşimi 1 gün görmesem dünyaları yıkarım eminim sen de evliliğinin başlarında böyleydin ancak sonradan uzak kalmanın da etkisiyle bu duygularını unutmuşsun sanki, bizim söylediklerimiz sana fevri geliyor
tabi eşinin maddi olarak desteklemesi de seni ona bağımlı yapmış biraz, kendi maddi gücünün olmaması da etken bu da istemesen de alıştığın bu hayata isyan etmeni engelliyor. ancak sen bunu seçicem dersen açıkçası senin için üzülmem artık çünkü bu seçimi yapmak senin elinde, ancak o iki çocuğun babasız büyümesine ve senin bunu cesaret edemiyecek olmana üzülürüm işte."
burda sorununu paylaşan insanları azarlama hakkını bulmasını sevmiyorum insanların. amacım kavga etmek değil, herşeyin olabilir olduğunu göstermek. bence benim mesajımla senin mesajın aynı anlamda ama birini okuduğunda insanın cinleri tepesine çıkıyor, diğerini okuyunca da yazılanlar açısından olaya bakmaya çalışıyor. eğer konu sahibine yardım etmek yerine ahkam kesmek isteyen varsa bu usluplarda diğer konularda da devam edebilir. herkese iyi günler.
lütfrn biri bana bu konunun fake olduğunu söylesin!
geç kaldın canım biz bu işkenceyi haftalardır yaşıyoruz
düşünüyorum kardeşim kızım arkadaşım olsa çoktan saçından tutup sürükleyerek almıştım o evden allahım sen yardım et isteyerek yada istemeyerek bu duruma düşürülüp beyni uyuşan kararlarını bile vermekten aciz kalan kadınlara
Niye fake olsunki arkadaş daha önce k.validesiyle ilgili bir konu açmış ve orada da eşini çok sevdiğini, aşık olduğunu, eşinin yurtdışında yaşadığını yazmış. arkadaşımız gerçekten zor durumda, bence o eşinin bu kadar değieşebileceğine inanmak istemiyor. eşininde kendisi gibi temiz kaldığını düşünmek istiyor. Bir tek gerçek var ortada eşi ne arkadaşı nede çocuklarını haketmiyor.
düşünüyorum kardeşim kızım arkadaşım olsa çoktan saçından tutup sürükleyerek almıştım o evden allahım sen yardım et isteyerek yada istemeyerek bu duruma düşürülüp beyni uyuşan kararlarını bile vermekten aciz kalan kadınlara
Arkadaşlar...neden ısrar edip duruyosunuz!
Boşanınca herşey güllük gülistanlık mı olacak?
Kadın zaten ayrı yaşıyor...kırılmadım..üzülmedim...erkektir ne yapsa yeridir mi diyor ki...
Durumu kabullenmiş falanda değil...onuru gururu tabiikide kırılmıştır...manevi olarak fazlasıyla zarar gördü zaten...niye
boşanıpta üstüne birde pekçok maddi yükün altına girsin.
Haaa...gurur onur maddiyatla ölçülmez diyebilirsiniz...ama...çoğu zamanda...boşanan kadına..''ONU SÜRÜNDÜR..KİLODUNA
KADAR AL''diyede tavsiyede bulunabiliyoruz değil mi?
O zaman..hani nerde onur gurur?
.
.
Ne kadar çelişiyor söyledikleriniz bi dönünde yorumunuzu okuyun lütfen...
onur gururdan bahsediyorsunuz boşanmasın diyorsunuz maddi yükün altına girecek rahatı bozulacak diyorsunuz ........eee peki öyle bir adamın parasını kursağından geçirmek nasıl bir gurursuzluktur acaba!
Acımdan ölücemi bilsem gider merdiven silerim poğaça gözleme v.s. satarım ama namusumla yaparım işimi...Çocuklarımada gül gibi bakarım...
Kim olursa olsun buna hakkınız var mı?
Boşanmış anne baba çocuğu dedirtmemek
günah veya ayıp birşey değil ki bu..
hem öyle olsa bile bunu babaları düşünecekti, bide kız babası olacak güya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?