- Konu Sahibi VuslataDair
-
Kocanızdan ayrılmayı düşünmüyorsunuz çocuklarınız için, iyi de çocuklarınız zaten babasız..yemişim böyle babayı...
Allah aşkına bu çocuklar şimdi babalı mı ? sap ile samanı ayırt edemeyecek kadar saf userler miyiz bacı biz ?
ne desem nafile..tek bildiğim daha çok beklersiniz, kocanız da size her ay para gönderir, elektrik faturanızı, su faturanızı yatırır arada bir ömrümün 20 yılı gitti der (!)
bu devran böyle sürer gider işte...siz de saf saf kocam bize hep baktı aç koymadı açıkta koymadı diye avunur durursunuz.ne diyim kolay gele...
pes pes yani söylese durmazsın öyle mi illa ağzıyla mı söylemesi lazım söylemekten beter etmiş seni kolundan tutup kapıya atacağına o gitmiş gelmiyor işte adam daha neyin peşini kovalıyorsun anlamadım ama şunu anladım sen kovalamaya devam edeceksin
Arkadaşım kusura bakma ama çok rahatsın..
Adam bi gün karşına gelip seni aldattım ama tamamen ihtiyaçtandı sevgi aşk yok dese adım kadar eminim ki affedersiniz siz bu kafa yapısıyla...
vayyy beee !!! çocukları baba hasreti çeksin bayram seyranı buruk geçsin o cocuklara cam bile açmayan adam adam degilmiş zaten........
ya böyle şeyleri affettim ya da yapacak birşeyim yok demeyin en azından şöyle bariz aldatma mevzu olan konularda...N'olur bir de elinizden bir iş gelip hele hele vasıflı bir okumuşsanız...
yemin ediyorum sizin başınıza gelenlerden daha çok üzülüyorum şu sineye çekerim hallerinizden..
verem oluyorum sanki..kangren oluyorum..
Sadece bu cevabı okudum ve şok oldum.
Evliliğin bitmesi neye bağlı sizce merak ettim.
Evlilik zaten bitmiş,eşiniz zaten dönmüomuş aileniz zaten parçalanmış çocuklarınız babasını kameradan bile görmüomuş daha nasıl parçalanabilir bu yuva?
Eşinizle resmi anlamda ayrılmak ona aynı şeyi yapacağınız anlamına mı gelio?
Ona çok güvenmişsiniz tamam olabilir ama hata yapmışsınız bunu anlamanız için daha ne yapması gerekio eşinizin acaba...
ya bende sizin gibi böyle ahkam kesip zaten bir acının içinde kıvranan birine böyle acımasız cümleler kurmanızı anlamıyorum.siz bu ülkede yasamıyorsunuz galıba,o cocukların önce anne ve babaya sonrada yetısmek ıcın okula gıtmek ıcın paraya ıhtıyacı var.kızcagız zaten acısını yasıyor sız onu paraya tamah etmıs bırı gıbı onursuzlukla para yuzunden bosanmamakla sucluyorsunuz.
hemen bosan demekle olmuyor arkadasım.cocukların ve senamın en az zarar gorecegı sartların saglanması gerekıyor.lutfen bu arkadasımıza yada baskasına yorum yaparken bu kadar acımasız olmayın.sizi sadece örnek olarak alabıldım.daha baska yorumlarda okudum ama coklu alıntı yapamadıgım ıcın sadece sızı örnekledim.
yorum yapıcam diye düşene bir tekme atma olayına girmeyelim ve daha nazikçe yazaşım bu yazıları
aynen katılıyorum derdim belki hafifler diye düşünerek dertleşerek birisi gelip anlatıyor ama önüne gelen herkes enine boyuna düşünmeden boşan hemen boşan diyor....elbette adamın yaptığı hiç güzel değil çok kötü...ama ortada 2 çocuk var..sonuna kadar uğraşmalı çünkü bir yuva nelerle kuruluyor...o çocuklar sıkıntılarla dünyaya geliyor...bu adam belki dönmeyi kabul etse bu kızcağız affedip tekrar mutlu olabilirler ...adam da pişman olur inşallah yaptıklarına...hatasız kul olmaz hata insanlara mahsus;önemli olan hatasını bildiği halde o hatada kör bir tavırla inatlaşmamak!boşan boşan....sonrası? Bu kadın başedebilecek mi tek başına 2 çocukla...ailesi ne tepki verecek yanında destekçi, olacak mı...? Lütfen el -insaf biraz yorumlarda..çünkü bir insan sizinle dertleşmeye çalışırken onu daha da üzecek yorumlar onun bunalımını arttırmaktan başka bişeye yaramaz!
Bir örnek vermek istiyorum; 2 halam var küçük olan halamın eşi işyerindeki bir çalışanıyla aldatmış halamı...(çok severek evlenmişler halam ve o adam ;annem anlatırdı..)büyük halam iki lafın arası" boşan ondan boşan ondan".....diye söylemiş..dedemden kalan bşişilerle ev alınıyor halama ve büyük halamın oturduğu sokakta oturmaya başlıyor bu arada "biz sana destek çıkar koruyup kollarız" diyen ablasının sözüne güvenip boşanıyor halam..ama olaya bakın ki halam 3 çocukla kalıveriyor ortada; değil ablasının kendisine sahip çıkması evine gelip gitmeyi kesiyor boşandıktan sonra..halam ağlayarak anlattı bana" sanırım beni eniştemden kıskandı çünkü boşandıktan sonra soğuk davranmaya başladı onlara gittiğimde 5 karış surat...ben de gitmedim o da bana gelmeyi kesti..keşke eşime bir şans daha verseydim kızlar hele de en küçüğü çok içerliyor baba diyerek..dul olmak öyle zor ki hani derler ya "taş olsun kül olsun da köşede nefes alan bir kocan olsun, yoksa böyle öz ablan bile ters gözle bakar kıskanır" deyince şok olmuştum...sonuçta halam uydu ablasına ama tek başına mücadele verdi o boşan diye ahkam kesen ablasının manevi desteğini görmeden..dışardanatıp tutmak çok kolay hakkaten..
belki de dışardan atıp tutmuyoruzdur olabilir mi acaba aynı şeyleri yaşamışızdır çevremizde görmüşüzdür forumlarda okumuşuzdur erkekleri kadınları insanları hayatı tanıyoruzdur
ne diyelim aramyan bilgisayarda görüşmeyen bayramda tatilde gelmeyen onları yanına almayan kocayı bekle mi diyelim neyi bekleyecek gelmesini mi -gelmiyor- onları almasını mı-almıyor-arayıp sormasını mı-adam her saat internete girebilirken onlarla görüşmüyor -anlamadım ki neyi bekle düzelir diyelim
adam düzeltmeye uğraşıyor da biz mi görmüyoruz sorun bizde mi
iyi de sorununuzun olduğunu söylemedim ama kabul ediyorsanız ne ala!sizin forumlarda neyi okuduğunuz ya da neyi görüp görmediğiniz açıkçası beni hiç ilgilendirmez!ben yakınımdan gördüğüm olaylara istinaden yapıcı olmaktan yanayım..sonuçta boşanınca da kimse bu kadıncağızı el üstünde tutmayacak alkışlamayacak..derdiyle yine kendi başına kalacak!
hayır ben şimdi anlayamıyorum burda nasıl yapıcı olalım bi örnek verim beceremiyoruz madem biz de yanlışımız görelim biz de pozitif yönleri görelim burdaki yapıcı olunabilecek noktayı gösterin bize neresi hangisi adamın hangi çabası
bu arada evet sorunluyum ben ya çok güzel bir tespit tebrik ederim sizi zaten hayat hakkındaki isabetli tespitlerinize bol bol şahit oldu konu sayesinde
sorunlu olduğunuz belli....Zira ben kimseyi hedef almadan genel konuştum siz ise hedef olarak bana sataşmayı gaye edinmişsiniz ;ne deyim hiç uğraşamam!
uğraşmayın zaten zira uğraşacağınız çok daha büyük problemleriniz varmış biz yaşadıklarımızdan örnekle arkadaşa yardımcı olmak istemiştik konularınızdan gördüm ki sizde aynısını yapmışsınız tespitlerinizin neye dayandığını da ama maalesef sizde de hiçbir işe yaramadığını da görmüş oldum gerçekten uğraşmaya değmez
mevlana 'nın şu sözünü çok severim;
suskunluğum asaletimdendir;her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye!
Arkadaşlar...neden ısrar edip duruyosunuz!
Boşanınca herşey güllük gülistanlık mı olacak?
Kadın zaten ayrı yaşıyor...kırılmadım..üzülmedim...erkektir ne yapsa yeridir mi diyor ki...
Durumu kabullenmiş falanda değil...onuru gururu tabiikide kırılmıştır...manevi olarak fazlasıyla zarar gördü zaten...niye
boşanıpta üstüne birde pekçok maddi yükün altına girsin.
Haaa...gurur onur maddiyatla ölçülmez diyebilirsiniz...ama...çoğu zamanda...boşanan kadına..''ONU SÜRÜNDÜR..KİLODUNA
KADAR AL''diyede tavsiyede bulunabiliyoruz değil mi?
O zaman..hani nerde onur gurur?
.
.
uğraşmayın zaten zira uğraşacağınız çok daha büyük problemleriniz varmış biz yaşadıklarımızdan örnekle arkadaşa yardımcı olmak istemiştik konularınızdan gördüm ki sizde aynısını yapmışsınız tespitlerinizin neye dayandığını da ama maalesef sizde de hiçbir işe yaramadığını da görmüş oldum gerçekten uğraşmaya değmez
Bu yaptığınız hakikaten çok çirkin! Forumlarda insanlar birbirlerine cevap verirken ;tutup o kişinin geçmişte derdini anlattığı konuları alakasız bir yerde koz olarak kullanmaya kalkması kadar çirkin bir durum olamaz!"Konularınızdan gördüm ki".. iyi de bu forum tamamen başkasının ve başka bir forum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?