Benim marifetli (!) eşim...

diğer konuyu okuduğumda zaten bazı şeyleri aklımda yerleştirmiştim...
böyle bi adamla yinede çocukların için katlanacağımı hiç anlayamadım kusura bakma senin bu tavrın ona cesaret verecek dava açma girişimlerinde bulun en azından çok iyi
burnu sürtülsünki bi daha yaparsa neler olabileceğini kafasına soksun bana kalsa çoktan yol vermiştim o ayrı meselede...
bence basit bi küslük sonucunda onu affedeceksen yazık olur...
çocularını görmek için interneti kullanmayan adam kendi amacına çok iyi kullanmış..
bu işin garantisi yok bu durum senin içini kemirecek olan sana olacak yazıkk....

ben seni cok iyi anlıyorum. sen eşine ne olursa olsun sonsuz güvendin. hepimiz güveniyoruz ama emin ol hepimizin kocası böyle uzaklara gidecek olsa son bu olur. erkek işte zihniyet belli ama sakın affetme. çünki asıl iç acıtan sizi özlememesi, elinde imkan varken merak etmemesi vs.. böyle adamdanda hayır gelmez. kurtarmaya calışma evliliğini. bu evlilik coktan bitmiş.

benim eşim diye övmek değil niyetim sakın yanlış anlama ama yurt dışındaki şantiyeleri kontrole gitmesi gerkirken, alt tarafı 15 gün onu bile sallamıyor, gitmiyor. hee benimki cokmu mükemmel hayır. beni üzdügü kırdıgı kızdırdıgı cok olur:))

Afedersiniz bişey demek istiyorum "edepsiz kocanız"
Karısını Türkiyede bırakmış oralarda fing atıyor onun tabiriyle çalışıyor
Birazcık sizi düşünse siz gel artık dayanamıyorum dediğinizde yada orada yaşamak istediğinizde kabul eder.Demekki bu adam sadece kendisini düşünüyor.Afedersiniz size karşı değil sözlerim eşinize geerçekten çok sinirliyim çünkü sizin bikaç konunuzu okudum ve adınıza gerçekten çok üzüldüm
Sizle kamerada özlem gidermiyor ne olduğu belirsiz bayanlarla mesajlaşıyor
Bu tarz erkekleri anlayamıyorum ya ne işin olur senin internette
Kardeşim bizde giriyoz nete inimin cinimin aklına gelmiyor öyle yerlere girmek
Bunlar nete sırf bu düşüncelerle giriyor sanki asıl amacı bu teknolojinin
Bi de bi Rustur tutturmuşlar nedir bu yahu
Sizde artık ağırlığınızı koyun ya gel yada boşanacağım deyin
Baktınız gelmiyor yol verin yazık size bu genç yaşınızda
Nasıl bi erkekse sizi Türkiyede yalnız bırakmış

Bir ailesi olduğunu düşünseydi 5 senede 500 kere gelirdi. İnsan hiçmi merak etmez çocuklarını... Bazen uzun zamandır görmediğim dayımın çocuklarını merak ediyorum şimdi nasıl olmuşlardır kimbilir diye, merak bilemi etmiyor büyüdülermi diye... Onun tarafından bitmiş bir evlilik, siz bitirseniz yeni bir şey olmayacak. Burada pırıl pırıl asil bir eşi varken pala pırtı olmuş kadınları tercih ediyorsa yapacak birşey kalmamış demektir.

Arkadaşım kusura bakma ama çok rahatsın..
Adam bi gün karşına gelip seni aldattım ama tamamen ihtiyaçtandı sevgi aşk yok dese adım kadar eminim ki affedersiniz siz bu kafa yapısıyla...

vayyy beee !!! çocukları baba hasreti çeksin bayram seyranı buruk geçsin o cocuklara cam bile açmayan adam adam degilmiş zaten........

Arkadaşlar...neden ısrar edip duruyosunuz!

Boşanınca herşey güllük gülistanlık mı olacak?

Kadın zaten ayrı yaşıyor...kırılmadım..üzülmedim...erkektir ne yapsa yeridir mi diyor ki...

Durumu kabullenmiş falanda değil...onuru gururu tabiikide kırılmıştır...manevi olarak fazlasıyla zarar gördü zaten...niye

boşanıpta üstüne birde pekçok maddi yükün altına girsin.

Haaa...gurur onur maddiyatla ölçülmez diyebilirsiniz...ama...çoğu zamanda...boşanan kadına..''ONU SÜRÜNDÜR..KİLODUNA

KADAR AL''diyede tavsiyede bulunabiliyoruz değil mi?

O zaman..hani nerde onur gurur?
.
.

aynen katılıyorum derdim belki hafifler diye düşünerek dertleşerek birisi gelip anlatıyor ama önüne gelen herkes enine boyuna düşünmeden boşan hemen boşan diyor....elbette adamın yaptığı hiç güzel değil çok kötü...ama ortada 2 çocuk var..sonuna kadar uğraşmalı çünkü bir yuva nelerle kuruluyor...o çocuklar sıkıntılarla dünyaya geliyor...bu adam belki dönmeyi kabul etse bu kızcağız affedip tekrar mutlu olabilirler ...adam da pişman olur inşallah yaptıklarına...hatasız kul olmaz hata insanlara mahsus;önemli olan hatasını bildiği halde o hatada kör bir tavırla inatlaşmamak!boşan boşan....sonrası? bu kadın başedebilecek mi tek başına 2 çocukla...ailesi ne tepki verecek yanında destekçi, olacak mı...? Lütfen el -insaf biraz yorumlarda..çünkü bir insan sizinle dertleşmeye çalışırken onu daha da üzecek yorumlar onun bunalımını arttırmaktan başka bişeye yaramaz!
bir örnek vermek istiyorum; 2 halam var küçük olan halamın eşi işyerindeki bir çalışanıyla aldatmış halamı...(çok severek evlenmişler halam ve o adam ;annem anlatırdı..)büyük halam iki lafın arası" boşan ondan boşan ondan".....diye söylemiş..dedemden kalan bşişilerle ev alınıyor halama ve büyük halamın oturduğu sokakta oturmaya başlıyor bu arada "biz sana destek çıkar koruyup kollarız" diyen ablasının sözüne güvenip boşanıyor halam..ama olaya bakın ki halam 3 çocukla kalıveriyor ortada; değil ablasının kendisine sahip çıkması evine gelip gitmeyi kesiyor boşandıktan sonra..halam ağlayarak anlattı bana" sanırım beni eniştemden kıskandı çünkü boşandıktan sonra soğuk davranmaya başladı onlara gittiğimde 5 karış surat...ben de gitmedim o da bana gelmeyi kesti..keşke eşime bir şans daha verseydim kızlar hele de en küçüğü çok içerliyor baba diyerek..dul olmak öyle zor ki hani derler ya "taş olsun kül olsun da köşede nefes alan bir kocan olsun, yoksa böyle öz ablan bile ters gözle bakar kıskanır" deyince şok olmuştum...sonuçta halam uydu ablasına ama tek başına mücadele verdi o boşan diye ahkam kesen ablasının manevi desteğini görmeden..dışardanatıp tutmak çok kolay hakkaten..

Son düzenleme:
hangi konuyu açsam bir ayrılık hikayesi.aldatılan,ihmal edilen,kaynanayla sorunu olan ve evlilikleri bitme noktasına gelmiş, dertlerine çare arayan kadınlar...
bizlerde onların sıkıntılarına ortak olmak isteyen diğer kadınlar.herkesin kendine göre bir yorumu vardır elbet ama şunu anlayamıyorum;bir kadının eşiyle sorunları var.
ayrılacak ama bir cesarete ihtiyacı var.bizlere fikir soruyor.bizlerin tepkisi hemen,çocuğun var katlan,boşanma eşini cezalandır.

aslında hanımlar, şunu anlayalımki bir kadın hangi sebepten olursa olsun eşiyle boşanma noktasına geldiyse, bunu eşini cezalandırmak ya da eşini mutlu etmek için
yapmamalıdır.sadece ve sadece kendi için boşanmalı ya da devam kararını almalıdır.düşünün sizi istemeyen bir adamla aynı çatı altında yaşamak ona mı daha fazla zarar verir?
yoksa size ve gergin bir ortamda büyüyen çocuğunuza mı?

yapmayın hanımlar,biraz güçlü olalım.kendimize olan saygımızı kaybetmeyelim.bizi aldatan ,sevgisi ,saygısı kalmamış bir adamı sırf eve bağlamak adına yok seksi
gecelikler giyip,yok cilve yapıp kendimizi daha çok küçültmeyelim.
bu söyledikleriniz hiç mi yapılmaz?tabi ki yapılır.ama hak eden eşe yapılır.bana, saygısını sevgisini esirgemeyen adama canım feda.diğer türlüsü bana ters,
kadınlık onuruma ters... kusura bakmayın.

bu erkekler niye böyle beyinleri sadece oraya çalışıyo hiç düşünmüyolar evim var eşim var çocuğum var uzağa gidince serbest kalıyolar en iyisi dizinin dibinde olması hoş yapan gene yapar ama işte umut dünyası aslında biliyoruz erkekler uçkuruna düşkün ee uzakta oluncada rahat rahat yapacaklarını yapıyolar ama işte genede gizli kalmıyo hiç bişey ayyuka çıkıyo kırılan üzülen biz oluyoruz olan gene bize ve çocuklarımıza oluyor onlar hayatların güzelce devam ediyor adaletsiz dünya olmayan bişeyide zorlamak nafile gereksiz insanları çıkarmak gerekiyor zaten gelmiyoda evli gibide değilsiniz evlilik hayatı yaşamıyosunuz alışıyo insan zaten onsuz yaşamaya olucana varır herşey hakkında hayırlısı

belki de dışardan atıp tutmuyoruzdur olabilir mi acaba aynı şeyleri yaşamışızdır çevremizde görmüşüzdür forumlarda okumuşuzdur erkekleri kadınları insanları hayatı tanıyoruzdur

ne diyelim aramyan bilgisayarda görüşmeyen bayramda tatilde gelmeyen onları yanına almayan kocayı bekle mi diyelim neyi bekleyecek gelmesini mi -gelmiyor- onları almasını mı-almıyor-arayıp sormasını mı-adam her saat internete girebilirken onlarla görüşmüyor -anlamadım ki neyi bekle düzelir diyelim

adam düzeltmeye uğraşıyor da biz mi görmüyoruz sorun bizde mi

iyi de sorununuzun olduğunu söylemedim ama kabul ediyorsanız ne ala!sizin forumlarda neyi okuduğunuz ya da neyi görüp görmediğiniz açıkçası beni hiç ilgilendirmez!ben yakınımdan gördüğüm olaylara istinaden yapıcı olmaktan yanayım..sonuçta boşanınca da kimse bu kadıncağızı el üstünde tutmayacak alkışlamayacak..derdiyle yine kendi başına kalacak!

hayır ben şimdi anlayamıyorum burda nasıl yapıcı olalım bi örnek verim beceremiyoruz madem biz de yanlışımız görelim biz de pozitif yönleri görelim burdaki yapıcı olunabilecek noktayı gösterin bize neresi hangisi adamın hangi çabası

bu arada evet sorunluyum ben ya çok güzel bir tespit tebrik ederim sizi zaten hayat hakkındaki isabetli tespitlerinize bol bol şahit oldu konu sayesinde

sorunlu olduğunuz belli.... zira ben kimseyi hedef almadan genel konuştum siz ise hedef olarak bana sataşmayı gaye edinmişsiniz ;ne deyim hiç uğraşamam!

sorunlu olduğunuz belli.... Zira ben kimseyi hedef almadan genel konuştum siz ise hedef olarak bana sataşmayı gaye edinmişsiniz ;ne deyim hiç uğraşamam!

uğraşmayın zaten zira uğraşacağınız çok daha büyük problemleriniz varmış biz yaşadıklarımızdan örnekle arkadaşa yardımcı olmak istemiştik konularınızdan gördüm ki sizde aynısını yapmışsınız tespitlerinizin neye dayandığını da ama maalesef sizde de hiçbir işe yaramadığını da görmüş oldum gerçekten uğraşmaya değmez

bugun aklimdan geciyordun ne yaptin diye merak ediyordum..simdi konunu gordum.
uc tane site var biri cok populer mail. gerisini yazmiyorum..bu ruslarin mail sitesi hemde fotograg,video koyduklari bir yer.fotolari biliyorum.tahmin ettiginin uzerinde birsey de gordugunu de biliyorum.eger oradan bahsediyorsan.bircok turkun de bu sitede hesabi vardir.o yuzden cokta sasirmadim.
yasadiklarini ve hissettiklerini tahmin edebiliyorum.
eger bosanmayi dusunuyorsan keske kaydetseydin mumkun degil biliyorum ama esine soylemeseydin sahte isimle de girebilir.bir digeri esin santiye de kaliyorum internet yok diyor da tr deki merkezle baglanti kurulabilmesi icin internet sart.
o kadar cok sey soylenmek geciyor ki icimden.size yasattiklari inan ondan kat kat cikacak.uzulmemeye calis.sen degil o kaybeder.senin gibi ese kurban olsun.

mevlana 'nın şu sözünü çok severim;
Suskunluğum asaletimdendir;Her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye!

mevlana 'nın şu sözünü çok severim;
suskunluğum asaletimdendir;her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye!

bence de ama ordan görmeniz mümkün değil

elden gel..:13:

Bu yaptığınız hakikaten çok çirkin! Forumlarda insanlar birbirlerine cevap verirken ;tutup o kişinin geçmişte derdini anlattığı konuları alakasız bir yerde koz olarak kullanmaya kalkması kadar çirkin bir durum olamaz!"Konularınızdan gördüm ki".. iyi de bu forum tamamen başkasının ve başka bir forum!

allah allah neden çirkinmiş neden ayıpmış nedir bu yahu neden var bu forum insanlar yazsın paylaşsın diye değil mi biz de yazıyoruz biz yaşadıklarımızdan ders alıp yazmıyor muyuz arkadaş yaşadıklarından ders alıp yazmadı mı yaşadıklarımız tecrübelerimiz değil mi bizi buraya getiren bunları düşündüren söyleyen birini uzaktan da olsa biraz tanımak anlamak için profiline bakmıyor muyuz konularına bakmıyor muyuz yazdıklarına bakmıyor muyuz nedir bu bir tutturmuşsunuz başka konu başka topic bir konudaki bir örnek başka konuya ışık olmuyor mu benzemiyor mu bulmuşsunuz bi dayanak istediklerinizi hakettiklerinizi izin verdikleriniz yaşayın o zaman yazanda kabahat

iyi bir örnek olunca alalım söyleyelim rönek gösterelim ama kötü örnekte aa ne ayıp tü kaka yapılır mı olmaaaaz olmaz tabi hep kendine yontarsan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…