Benim marifetli (!) eşim...

Malesef her döl(sperm) veren baba olamiyor.
Siz hangi babadan bahsediyosunuz?
Baba'nin anlami kavrami degistide bizim mi haberimiz yok?

COCUKLARİNİZİN ZATEN BİR BABASİ YOK,
HİC DE OLMAMİS.

Siz hala cocuklarimi babasiz buyutmeyecegim diyorsunuz.
Cocuklariniz ateslendi nerde babasi?
Cocuklariniz gezmek dolasmak guven hissetmek istedi nerde babasi?
Cocuklariniz bir gun de babasi ile okula gitmek,
aslinda benimde bi BABAM var demek istedi arkadaslarina nerde babasi?

İnternette bile cocuklarindan yuzunu esirgeyen bi babalari ( SAM BABASİ ) var.

Allah askina cocuklari bahane etmeden ben o benden ayri gununu gun etmis,
kim bilir ne haltlar yemis beni aldatmis adamdan,
ERKEGİM'den ayrilamam ayrilmak istemiyorum neden demiyorsunuz?
Cocuklari neden bahane ediyorsunuz?

Bu cocuklar babalarinin varligini bile unutmuslar, sevgisini kokusunu hic duymamislar zaten.

yazmadan duramayacağım.gerçi fikirlerimi 9.sayfada yazmıştım ama pek önemsememiş ki üstüne yorum yapan olmamış.

ama yine de duramayacağım kusura bakmayın.kadınlarımızın bu kadar aciz olmasını kabullenemiyorum, hele ki bu yüzyılda.

aklımızı başımıza toplayalım,şöyle bir silkelenip kendimize gelelim.neyin mücadelesini yapıyoruz.evlilikte mücadele karşılıklı olur.eşinde seni sever,sayar,

bir şeyler yolunda gitmiyodur mücadele edersin.ama, senden çoktan vazgeçmiş bir adam için neyin mücadelesini yapıyoruz.kendimize olan saygımızı

evliliği kurtarmak tek taraflı olmaz.olsa olsa bir tarafın fedekarlığıyla devam eden evcilik oyunu gibi birşey olur.

cok yazdim yazdim sildim..
esinin ailesi anlamis esin donmez,sizi de istemez bu yuzden onu geri getirmek istiyorlar.
gelse bile esin yapamaz tr de..yapar gibi gorunse de sadece goz boyar.uzaktandayken aklinin sizde olmasi,merak etmesi lazim bu adam bunlari yapmiyorsa,yanindayken yapmasini kesinlikle bekleme.buyuk olasilikla ona tamam git demen icin sinirli,ilgisiz davranacak.ve senin kilona,giyimine takacak.mutlaka oradakilerle karsilastiracaktir seni.yani bunun acisini bir sekilde senden cikaracaktir..bunlara hazirlikli ol.donen her erkek bunalima giriyor..cunku bekar hayati bitiyor.ve zorla da olmaz ki.
birde esinin karsisinda kararli dur 1 haftaya bosanma davasi aciyorum dedin.bizi al dedin.ama hicbirsey yapmadin.o istemeden yapamam diyorsun ama bal gibi de yaparsin.git sirkete adresi al.biletlerini aldir.bas git.
ve affediyorsan da artik desme.
sen unutacagini dusunuyorsun onun yaptiklarini ama kadinlar asla unutmaz.

canım eşim izne gelirdi. diğer konularımda bunu belrttim buraya yazmamışım önceleri 6 ayda bir sonra 10 aya çıktı en son 23 şubatta ayrıldı yanımızdan. her yaz geldi beraber tatillere gittik. bana hep aşık hep sevdalıydı sözde kandırıldım işte olay bu kandırıldım

sıze katılıyorum aynı seylerı dusunuyoruz senam bosan bosanma demeye hakkım yok ama luften artık gozunu tamamen ac zarar goren sensın bukadar ıyı nıyetlı olma daha oncekı konunu okuyunca anlamıstım esının bıseyler karıstırdıgını orada ama sen cok guvenıyordun benı aldatmaz dıyordun kendın gıbı sanıyordun esını canım o sızden coktan vazgecmıs sen anlamak ıstemıyorsun.boyu devrılsın boyle adamların ya yazık degılmı sıze cocuklarınıza hayallerınıze sızı cok ıyı anlıyorum sız hep bıgun kavusucaz hayallerıyle yasamıssınız ama onun aklında baskaları varmıs cok acı bısey ınsallah esınız o ruslardan buyuk bır kazık yerde sızın degerınızı anlar yuvanıza sahıp cıkar.canım ayrılmayacaksan tek sart kos esın turkıyeye gelsın oralarda ortam bozuk canım

o zmn lütfen lütfen bırakın artık bu kandırıldım sözlerini.. bosanırsınız veya bosanmazsınız bişey diyemem ama lütfen kendinize güvenin.. su adamı silin atın içinizden.. o adam artık sizin için hiç bişey ifade etmemeli.. kendiniz için yaşayın kendiniz için cocuklarınıza karsı da onun sorumlulugunu almayın, siz iyi bir anne olun yeter.. cocuklar ztn zamanı geldiğinde kimden nasıl hesap soracaklarını bilirler.. tekrar söylemek istiyorum su an babalarının yoklugundan cok yas tutan bir anne onlara zarar verir.. o adamda kacırdıgı günlerin derdine yansın, cocuklarını bir gün birer yetişkin olarak karsısında görünce ne yaptıgını anlayacaktır.

haklısın elbette ama bir ömür böyle geçer mi sence? bir şekilde yanımıza gelirse inşallah zamanla tamiri olur belki herşeyin bilmiyorum

ben olsam şu anki şartlara adapte olmaya çalışırdım, onu beklemektense anın tadını cıkarmaya çalışırdım, bu dünyada sıkıntı bitmezki o geldiginde cok farklı sorunlar olabilir ve siz yine erteledikleriniz yaşayamazsınız.. önemli olan bir an var ve oda su yaşadıgımız dakikalar.. bence bir ömür böyle geçermi geçmez ztn bana göre kimseyi beklemeye degmez, gercekten istese yanımda olurdu
tabiki pişman olabilir, telafı edebilir ama cok küçük bir ihtimal.. hersey daha kötüde olabilir, ki ben yanınıza geldiginde sizi istemeyecegini düşünüyorum. o orada bir düzen kurmus ve bozulmasını istemiyor, evliligide onun için bitmiş coktan.. ama emin olamam ztn buna ancak siz karar verirsiniz sizin ilişkiniz ben sadece cocuklarınız acısından düşündüklerimi ifade ettim
sizi güçlü mutlu dopdolu yasamıs biri olarak görmesi pişmanlıgını iki kat arttıracaktır.. ayrıca cocuklarınız sizi böyle görmeyi hakediyor siz önce kendiniz sonra cocuklarınız için yanlız ama mutlu herseyin üstesinden gelen her sartta mutlu olan bir insan olmak zorundasınız..!!

haklısınız bende günlerdir bunu düşünüyor bu yönde kararlar alıp uygulamaya koyuyorum. onu kendi silahıyla onsuz dolu dolu geçen bir hayatla vurabilirim ancak. işte şu an sabahtan beri belki 30 defa aradı açmıyorum açmayacağım tavrım inşallah işe yarayacak rabbime bırakıyorum

olanlara hic sasirmadim...
siz ne bekliyordunuz ki...adam 5 yildan fazladir yurt disinda yasiyor bakir gibi yasayacak hali yoktu, aksini dusunup kendinizi kandirmaniz hataymis zaten...
durumunuza gercekten cok uzuldum cunku ben de Turkiye'de degilim ve yasadigim yerde Turkiye'de esi olup ta burada bir suru halt yiyen erkekleri cok sik goruyorum ve hepsinin suratinin ortasina tukurmek geliyor icimden...
esinizin yaptiklarinin bununla da sinirli kaldigini sanmiyorum...fiziksel bir seyler de vardir mutlaka...eminim...yurt disinda olupta yillarca karisinin uzerine gul koklamayan erkek dunyada yoktur, varsa da sayilidir...
cok uzuldum yasadiklariniza...
nasil bir karar vereceksiniz cok merak ediyorum...
esiniz yalancinin adinin teki, cok ozur dilerim...
laflarina inanmayin...

daha 3-5 ay once esimin is arkadasinin karisini aldattigini ogrendim kendi gozlerimle ispatini gordum...
2-3 ay once bu sahis sinir disi edildi ve Turkiye'ye geri donmek zorunda kaldi...o sekilde gitti Turkiye'ye yoksa hayatta donmezdi, ayrica karisini yanina da aldirmiyordu yapabilecegi halde!!!
kucuk bir de kizi vardi...
simdi Turkiye'de hic bir sey olmamis gibi bir suru boynuz taktigi karisiyla evliligini devam ettiriyor...
siz bu kadinlardan biri olmayin lutfen...
bosanmanizi tavsiye ediyorum...
birakin cehennemin dibinde yasasin isterse...

baska birinin de Turkiye'de oglu varmis karisi varmis yeni ogrendim...
burada evli ve 3 cocugu var hepsini zenginlik icinde yasatiyor bu sahis...
eski karisindan bosandi mi bilmiyorum...oglu ne halde ne yapiyor bilmiyorum...
hepsini Allah bildigi gibi yapsin...

Son düzenleme:
haklısın elbette ama bir ömür böyle geçer mi sence? bir şekilde yanımıza gelirse inşallah zamanla tamiri olur belki herşeyin bilmiyorum

sizi aldatmalarini sindirebileceksiniz duzelebilir...
gozunuzu acin lutfen...birakin yuvanizi artik siz degil o dusunsun...ne yuvasiysa zaten...disi kus kizlariyla yuva kurmus erkek kus ara sira gidip geliyor o kadar...

BEN olsam
1 hafta içinde gelip ailene çocuklarına sahip çıktın çıktın yoksa 1 ağustosta boşanma işlemlerini başlatıyorum derdim.
evin yolunu biliyor heralde? kapatın telefonu interneti. bir adam bişey yapıcaksa ancak rest çekmeyle yapar yoksa siz onu değiştiricem ikna edicem diye ömrünüzü bitirirsiniz.
ben olsam dedim ama aile kurumunu çok istediğiniz için böyle bir çözüm önerdim.
yoksa yıllarca gelmeyen adama sanırım çoktan tekmeyi basmıştım şimdiye büyük konuşuyorum gibi olmasın ama.

erkekler isterse dağları deler bayanlar, onlar adına bahane bulmayın, yapmıyorsa, istemiyordur bu kadar basit.

tatlım yA boşver geçmişi eşin de oralarda bir başına (!) bi takım ihtiyaçları oluyor bunlar normal şeyler onu da anlaman lazım .size para gönderiyormu aç susuz bırakmıyormu yeter daha ne bekliyorsun, ...sen bizlerden bu tarz yorumlar bekliyorsun ne diyimki diyecek bi şeyler bulamıyorum :26:

boşanamam ailesiz buyudum demişsin benımde annem ve babam ayırlıdı hatta7- 8 yasındaydım ve bunu ben ıstedım nıye cunku artık babamın annem yaptıklarına ve kavgalarına dayanacak gucum kalmamstı o yasta bır gun yıne kavga ettiklerinde o minicik ağzımdan nütfen boşanın ayrılının dedğimde o göz yaslarım yanagımdan boncuk boncuk akıyordu hiç unutamıyorum ve emin ol kı çok daha ıyı oldu dıyorum annem hem annem hem babam oldu eksıklıgını yasttmadı bana senın cocukların babalarının varlığından haberlerı yok kı eksıklıklerını yasasınlar kusura bakma ama sıkıntılı bı ortamda buyukmektense huzurla buyumeyı tercıh ettım kım bılır belkı ayrılmasalardı her gun kvaga ıcınde annemın uzuntusunu gorerek buyuyecek ve hangı psikolojıde olacaktım ve o psikolojiyle nasıl evlatlar buyutcektım oyuzden cocuklar ıcın en ıyı ortam huzurlu ve mutlu bı ortam dıyorum.

Senammcigim dogru konusalim, dogru ölelim diye bir cümle var.
Simdi sende esinle bu ayriliga alismis bir evli bayansin.
Ben mesela esimi bir gün görmezsem dünyalari yakarim ama sen evlilik nedir bilmiyorsun ve onun icinde bizim sana anlattiklarimizi anlamiyorsun.

Onun icin bence hic isyan etme, cünkü sende alismissin bu hayata. Eeee birde arada bir parada yolluyor esin, buda senin alistigin birsey.
Sana hic üzülmüyorum cünkü bu senin sectigin hayat, üzüldügüm o iki cocugun babasiz büyümesi ve senin gibi korkak annelerinin olmasi.

canım benim eğer söylediğin gibi alışmış olsaydım neden burda bunları yazıyor olurdum sence? korkak derken neyi kastettin bilmiyorum ama ben gerçekten herşeyden korkarım. oturduğum apartmanda halen benim eşimin yanımda olmadığını bilmeyen insanlar vardır o kadar düzenli dikkatli yaşarım. herşeyi hesaplarım ki üzerime laf gelmesin diye evet gerçekten ben korkağımdır. bana acımanızı zaten istemem amacım durumumu arzedip fikir almaktı. tarafsız gözler baksın istedim olaya. hal böyleyken ben boşanamam bunu daha evvelde söyledim. ayrıca evliliği bilmiyor değilim 3,5 yıl bir arada kaldık peri masalı gibiydi benim evliliğim belki o günlerin hatırasıyla ben bitiremiyorum bekliyorum o eski kocam olup dönecek mi diye umut işte. beni yargılayan arkadaşlara sitemim yok sadece şunu söyleyeceğim umarım rabbim sizi de benim bu çaresiz durumuma düşürmesin inşallah amin

Korkak dediğiniz kadın kendi yaşadıklarını çocukları yaşaması diye fedakarlık gösteren bir kadın.
Bu onun doğrusu. Çocuklarının kendi acılarını yaşamama isteği.

Siz aynı benim teyzemin durumundasınız. Teyzem evlendi kocası yurt dışına gitti güya 1-2 yıl para biriktirip başka Şehre gidip ev alacaklardı. Gitti seneye gelicem seneye gelicem diye diye her yıl erteledi gelişini yılda 2 kere ancak geliyordu. Sonra oraya giden tanıdıklardan orada bir kadınla evli gibi hayat yaşadığını duyduk. Teyzem evi terkedip dayımın yanına gitti ama çocuklarından vazgeçemedi.Anne babası olmayınca hiçbir maddi imkanı olmayan kadın kardeşinin yanında ne yapabilirdiki. Orada kalarak yengemin ve çocuklarının derdini çekmektense kaderine razı geldi.Döndü evine.Babası yurt dışına giderken annesinin karnında olan oğlu şimdi 16 yaşında. Çocuklar ve teyzemde alışmışlar babasızlığa.Öyle hayatlarını yaşayıp gidiyorlar.Enişteninde emekliliğinin dolup dönmesini bekliyorlar. Gelmesede hiç umurlarında değil.
Yani günah almak istemem ama bir erkek yurt dışında okadar uzun kalıyor ve dönmek istemiyorsa ihtiyaçları gideriliyor demekki?Artık birşey yapın bence.Beklerseniz daha çok beklersiniz.

doğru konuşmak illa ki ağzına geleni pat diye söylemek demek değildir, daha güzel kelimelerle ifade edebilirsin doğrularını. uslubunu beğenmedim.
mesajın şöyle de olabilirdi ve doğrularını söylemiş ama kırıcı olmayan bi şekilde olurdu.

"Senammcigim dogru konusalim, dogru ölelim diye bir cümle var.
eşinle bu ayrılığın uzun sürdüğü için alışmış gibisin ayrılığa

ben şimdi eşimi 1 gün görmesem dünyaları yıkarım eminim sen de evliliğinin başlarında böyleydin ancak sonradan uzak kalmanın da etkisiyle bu duygularını unutmuşsun sanki, bizim söylediklerimiz sana fevri geliyor

tabi eşinin maddi olarak desteklemesi de seni ona bağımlı yapmış biraz, kendi maddi gücünün olmaması da etken bu da istemesen de alıştığın bu hayata isyan etmeni engelliyor. ancak sen bunu seçicem dersen açıkçası senin için üzülmem artık çünkü bu seçimi yapmak senin elinde, ancak o iki çocuğun babasız büyümesine ve senin bunu cesaret edemiyecek olmana üzülürüm işte."

burda sorununu paylaşan insanları azarlama hakkını bulmasını sevmiyorum insanların. amacım kavga etmek değil, herşeyin olabilir olduğunu göstermek. bence benim mesajımla senin mesajın aynı anlamda ama birini okuduğunda insanın cinleri tepesine çıkıyor, diğerini okuyunca da yazılanlar açısından olaya bakmaya çalışıyor. eğer konu sahibine yardım etmek yerine ahkam kesmek isteyen varsa bu usluplarda diğer konularda da devam edebilir. herkese iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…