diyemedin mi zamanında çok yaptın şimdi kesin yaparsın diye o çinkinleşirse sende çirkinleş ayrıca çocuğunu niye gönderiyorsun[/QU
ben şimdiye kadar hep içime kapanık yaşadım insanlarla çok diyologlarım olmadı öyle çirkef falan da değilim kendi halinde sessiz sakin biriyim şimdiye kadar hakkımı da arayamıyordum işe girince kendimi dışarıya yansıtmaya başladım ama hala konuşamıyorum hep içime atıyorum istemiyorum ama napayım ben böyleyim değişmeye çalışıyorum ama zaman alcak diye düşünüyorum ben hep başkaları üzülmesin kırılmasın diye sustum ama sonunda hep üzülen ben oldum hep kırıldım insanlara güvenim azaldı
amin sağol da insan yinede kızıyor bazı şeylere hayattaAllah başka dert vermesin
bunca senedirde aklında tutuyosun altınların gramajlarını falan...helal olsun
Arkadaşım İçine oturmuş bazı şeyle sonuna kadar haklısın cnm benim.
Ne yaparsan yap değişmiyor bir şeyler.
Ben evlenirken bana bilezik bile yapılmadı künyeye benzeyen taşlı bileklik takıldı, bir tane de hasır denilen bilekliklerden başka da yok.
Düğünümüzü kendimiz yaptık, Bizden tam iki yıl sonra eşimin kardeşi evlendi biz onların düğününde kendi düğün borcumuzu ödüyorduk,
Onların düğününde de kredi çektik. Oda yeni bitti.
Onlarsa düğünlerini sıfır borçla hakkaten sıfır borçla yaptılar, ona iki bilezik alındı (kelepçe istemediği için iki bilezik karşılığı yapıyormuş.)
Birde gelinin annesi bizden küpe istedi k.validemler almadı benim eşim alıverdi, sağ olsun eli çok boldur.
Evlendiler 3yıl bitti. Öyle ağlanıyorlardı ki yanımızda eşim de üzülüyordu bazen, hay allah durumları kötü diye... Fakat kardeşinin eşi bir giydiğini bir daha üstünde görmüyordum, Bayramdan bayrama görsem de bana öyle laflar sokuyor ki iki bayramdır, bayramlarım zehir oldu gece boyunca sabahladım sinirden.
Şimdi o ağlanan insanlar kendilerine ev almışlar ve kardeşi paralı askerlik yapmış ve eşyalarını değiştiriyorlarmış.
Yorum senin
Bir kere onlara kayırdılarsa bu hep böyle gidecektir hiç unutma.
Çünkü bizimkilerde ah ah nasıl ödeyecekler evin borcunu diye üzülüp duruyorlar da üstüne paralı askerlik yapmış kimsede ses yok.
demekki tek ayrımcılık yapılan ben değilim Allah yardımcımız olsun ne diyeyim benden uzak istedikleri yere yakın olsunlar artık hiçbiri umrumda değil
Arkadaşım İçine oturmuş bazı şeyle sonuna kadar haklısın cnm benim.
Ne yaparsan yap değişmiyor bir şeyler.
Ben evlenirken bana bilezik bile yapılmadı künyeye benzeyen taşlı bileklik takıldı, bir tane de hasır denilen bilekliklerden başka da yok.
Düğünümüzü kendimiz yaptık, Bizden tam iki yıl sonra eşimin kardeşi evlendi biz onların düğününde kendi düğün borcumuzu ödüyorduk,
Onların düğününde de kredi çektik. Oda yeni bitti.
Onlarsa düğünlerini sıfır borçla hakkaten sıfır borçla yaptılar, ona iki bilezik alındı (kelepçe istemediği için iki bilezik karşılığı yapıyormuş.)
Birde gelinin annesi bizden küpe istedi k.validemler almadı benim eşim alıverdi, sağ olsun eli çok boldur.
Evlendiler 3yıl bitti. Öyle ağlanıyorlardı ki yanımızda eşim de üzülüyordu bazen, hay allah durumları kötü diye... Fakat kardeşinin eşi bir giydiğini bir daha üstünde görmüyordum, Bayramdan bayrama görsem de bana öyle laflar sokuyor ki iki bayramdır, bayramlarım zehir oldu gece boyunca sabahladım sinirden.
Şimdi o ağlanan insanlar kendilerine ev almışlar ve kardeşi paralı askerlik yapmış ve eşyalarını değiştiriyorlarmış.
Yorum senin
Bir kere onlara kayırdılarsa bu hep böyle gidecektir hiç unutma.
Çünkü bizimkilerde ah ah nasıl ödeyecekler evin borcunu diye üzülüp duruyorlar da üstüne paralı askerlik yapmış kimsede ses yok.
sana tamamen katılıyorum, ben bunu kendi ailemden biliyorum görüyorum, babannem için varsa yoksa diğer iki oğlu, küçük amcamlar istanbula taşındılar ordan ev aldılar yengemde çalışıyo, babannem her görmede babama sarıyodu kardeşine yardım et o ev aldı diye, demiyoduki buda benim oğlum tek maaşla geçiniyo evi kira bide beni şehir dışına yollamadı özel okuyodum o dönem, adam istanbula taşınıp ev alabiliyosa demek ki parası vardır dimi, ama yok halada her görmede babama başlar abine para ver kardeşine para ver diye, işte insanlar böyle cinnet getiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?