Benim O !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Merhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.. öncelikle birbirimize çok bağlı kalabalık bir aileyiz. 7 sülalemi tanırım deyim siz anlayın.
Ama geçen hafta bir şok yaşadım.
Dayım yazlık almış geçen sene. Önümüzdeki sene için makarayla karışı teyzelerim ve kuzenlerim tatil planları yapıyorduk. Yengemde oradaydı.
"Benim yazlığıma gelin ben oradayım dedi"
Sonra kuzenim dediki aa dimi dayım yazlık almıştı iyi gideriz dayımın yazlığına bunu diyen kız da 18 yaşında öğrenci :)
Yengem birden laf niye sokuyorsun ben zaten çağırdım orası dayının ve benim (Ama öyle bir ses tonuyla dedi ve kalktı gitti) .
Biz hepimiz şok geçirdik :)))
Bu arada çoğumuzun yazlığı var Allah'ıma şükür.
Kendi yazlıklarımıza bile gitmeyiz farklı tatil planları yaparız senin yazlığına niye gelelim.
Kuzenim başladı ağlamaya ben ne dedim kız şok geçirdi ben acayip sinirlendim.
Her neyse biz yine toplu halde etkinlikler cok yaparız gençler olarak. (Isteyen katılır isteyen katılmaz)
Şimdi bi etkinliğimiz var ben dedim o gelmeyecek ama çağırmışlar ve yüzsüz gelicek.
Şimdi gitsem mi? Gitmesem mi?
Benim de huyum pis asla yalanda konuşup selam veremem.

Bence gidip istediğiniz gibi davranın.

Git ama bartilacak bı konu değil gibi. Mesafe koy diğerleriyle eğlen,niye bı kendini bilmez yüzünden fıstık gibi tatilden olasın aklım almadı.

Annemler dahil hiç kimsenin yazlığına gitmeyi sevmem.
Rahat edemem.
Yani ben olsam gitmem.

Kendi dedi zaten gelin diye.. o dayımın yazlığı kelimesine kızmış yengemin yazliği diyecekmis :))
dayımın yazlığı denmesi de hoş değil gerçekten dayımların denebilir bence. kendimi yengenizin yerine koyuyorum ben de alınırdım.

Saçmalamayin abartmayın bunu diyen kız böyle şeyler düşünmez bile. Ufak kendi halinde öğrenci bir kız. Öyle ufak hesapları olan biri değil.

Valla kadın çağırmış ve sizde Dayımın diye üzerine basarak söylemiş gibi lafa başlamışsınız.
Siz birbirinize çok bağlı olabilirsiniz ama o yenge, dışardan bi göz. Herzaman bu durumdan pekte hoşnut olmayabilir.
Hem Ben olsam bende aynı tepkiyi verebilirdim.

Kinlenecek bişey yok olmamış gibi farzedin unutun gitsin.

Tamamen ego savaßı ha dayımın demişiz ha yengemin ne alakası var Arkadaşlar.
Biz böyle hesaplar yapan insanlar değiliz.

Yenge haklı..Yeğenlerde ve görümcelerde vardır bu,"kardeşimin eviiii" "dayımın eviii" diye ima ederek konuşmak..
Kadın zaten davet etmiş,dayımın yazlığı diye,kör göze parmak sokmak nedir?

Hem yeğen bilinç altıyla konuşmuş kasıt olmasa bile,cevabını alıncada yenge yüzsüz mü oldu şimdi?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…