- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Bence gidip istediğiniz gibi davranın.Merhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.. öncelikle birbirimize çok bağlı kalabalık bir aileyiz. 7 sülalemi tanırım deyim siz anlayın.
Ama geçen hafta bir şok yaşadım.
Dayım yazlık almış geçen sene. Önümüzdeki sene için makarayla karışı teyzelerim ve kuzenlerim tatil planları yapıyorduk. Yengemde oradaydı.
"Benim yazlığıma gelin ben oradayım dedi"
Sonra kuzenim dediki aa dimi dayım yazlık almıştı iyi gideriz dayımın yazlığına bunu diyen kız da 18 yaşında öğrenci :)
Yengem birden laf niye sokuyorsun ben zaten çağırdım orası dayının ve benim (Ama öyle bir ses tonuyla dedi ve kalktı gitti) .
Biz hepimiz şok geçirdik :)))
Bu arada çoğumuzun yazlığı var Allah'ıma şükür.
Kendi yazlıklarımıza bile gitmeyiz farklı tatil planları yaparız senin yazlığına niye gelelim.
Kuzenim başladı ağlamaya ben ne dedim kız şok geçirdi ben acayip sinirlendim.
Her neyse biz yine toplu halde etkinlikler cok yaparız gençler olarak. (Isteyen katılır isteyen katılmaz)
Şimdi bi etkinliğimiz var ben dedim o gelmeyecek ama çağırmışlar ve yüzsüz gelicek.
Şimdi gitsem mi? Gitmesem mi?
Benim de huyum pis asla yalanda konuşup selam veremem.
param varsa bütün yazlıklar benim gidipte kimsenin tantanasını çekemem yani
yani doğrusu yazlık ikisini de ait ve sizin şaka da olsa danışmadan program yapmanız sinirlendirmiş olabilir yengenizi. bence ortada kızacak bir şey yok kadın haklı.
dayımın yazlığı denmesi de hoş değil gerçekten dayımların denebilir bence. kendimi yengenizin yerine koyuyorum ben de alınırdım.Kendi dedi zaten gelin diye.. o dayımın yazlığı kelimesine kızmış yengemin yazliği diyecekmis :))
Yengeniz degil... kuzen dangalak.
Kadin davet ediyor ve verilen cevap... ahhh evet DAYIMIN yazlığına gideriz DAYIİIİIİİM yazlik aldı.
Nasil bir dangalaklik bu? Kuzeniniz çocuk değil. Genc kiz. Bence yengenizden özür dilemesi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?