- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Yengeniz degil... kuzen dangalak.
Kadin davet ediyor ve verilen cevap... ahhh evet DAYIMIN yazlığına gideriz DAYIİIİIİİM yazlik aldı.
Nasil bir dangalaklik bu? Kuzeniniz çocuk değil. Genc kiz. Bence yengenizden özür dilemesi lazim.
Yengeniz görgüsüzün teki kusura bakmayın
Ev eşinin olsa ne olur kendisinin olsa ne olur
Ne saçma bir ego ya
Tam bunu diyecektim
Kadın YAZLIĞIMA gelin deyince, kuzeninizin DAYIMIN yazlığına gidelim demesi yersiz olmuş.
Yani kuzenimin öyle laf sokayım art niyet yapayım gibi düşünceleri olmaz.
Kuzenim kışın ders çalışmaktan insan içine bile çıkmqz.
Öyle sizin düşündüğünüz gibi saçma sapan hesaplari olmaz
Vallahi hastayım bu bakış açısına.
"Oğlumun evi dedi, benim de evim orası."
"Dayının yazlığı değil, bizim yazlığımız."
"Kızımın arabası dedi, tek başına mı aldı."
Valla hayat kısa ya.
Bu kadar sinir stres fazla gelmiyor mu bünyenize.
Yanlış anlıyorsunuz bence olayı. Ego falan değil olay. Siz içinde olunca tabi ki başka görüyorsunuz ama dışardan tek bir taraf hatalı gibi görünmüyor.Daha önce teyzemlerle ilgili boyle birse olmadigi icin tabi ki teyzrmde olsa verirdim.
Dayım demissek ne olmus yengem demissek ne olmus.
Bu nasil bir hesaptır!
Benim hep eşimin desinler banane!
Kaç yaşında kadınsın o kadar milletin içinde 18 yaşında bir kızın kalbini kırmaya değer mi?
O kadar millrtin içinde ortamı terketmeye değer mi? Bu tamamen ego ve k.bakmasin kimsenin egosunu tatmin edemem
Yanlış anlıyorsunuz bence olayı. Ego falan değil olay. Siz içinde olunca tabi ki başka görüyorsunuz ama dışardan tek bir taraf hatalı gibi görünmüyor.
Kadının sizin ortamınıza girmesine bile tahammül edemeyecek kadar büyütmüşsünüz.
Tavsiyem siz taraf olmayın açık açık. Bunlar unutulacak şeyler, kim bilir neler yaşadı o gün üzerine geldi.
Bakın benim anne tarafımda böyle aşırı içiçedir( bizim ailedenmisin diye şüphe etmedim değil) yengelerim iyi dayanıyorlar diyorum bazen anneme. Uzaktan başka şehirden ben izlerken ben bile darlanıyorum. Herkesin yapısı bir değil, neye neden tepki verdi bilemezsiniz.
Mesele onun malı,senin malın değil,fırsattan istifade kıskançlık duygularıyla yapılan, sen kimsin kendini çok değerli görme haa,kardesim oğlum dayım vs seninle evlenmiş olsa bile onun önceliği hala biziz mesajı göndermek...Ayneeeen öyle ! Yavv ha senin ha kocanin ne olmus arkadaş.
Valla benim olan herseyi eşimin desinler benim umrumda bile değil böyle seyler konusmak ayıptır bile.
Yav biz malimizi soylemeye utanirdik eskiden ne ara boyle gosteris meraklisi olduk
Siz niye bu kadar sert tepkilisinizkiDaha önce teyzemlerle ilgili boyle birse olmadigi icin tabi ki teyzrmde olsa verirdim.
Dayım demissek ne olmus yengem demissek ne olmus.
Bu nasil bir hesaptır!
Benim hep eşimin desinler banane!
Kaç yaşında kadınsın o kadar milletin içinde 18 yaşında bir kızın kalbini kırmaya değer mi?
O kadar millrtin içinde ortamı terketmeye değer mi? Bu tamamen ego ve k.bakmasin kimsenin egosunu tatmin edemem
Mesele onun malı,senin malın değil,fırsattan istifade kıskançlık duygularıyla yapılan, sen kimsin kendini çok değerli görme haa,kardesim oğlum dayım vs seninle evlenmiş olsa bile onun önceliği hala biziz mesajı göndermek...
Siz niye bu kadar sert tepkilisinizki
Birinizden biri yengeyle veya başka biriyle sorun yaşayınca hepiniz tepki mi gösteriyorsunuz
Eğer öyle bir aileyseniz sıkıntılı bi durum
Gidip surat asip selam vermeyeceğinize çekin kenara ikisini de arayı düzeltin yanlış anlaşılma oldu deyin olsun bitsin
Sıkı aile bağları bunu gerektirir !!
abartılı işte...Kadın bağırdı ortamı terk etti diyorum.. şok oldu açıklama bile yapamadı kız :))
Kalabalık bir ortamdaydık
İşte ne yaşadı bilemezsiniz ki. Belki anneanneniz bi kaynanalık yaptı kaşla göz arasında , sizin dediğinizde bir an iğneleyici geldi ve sinirini sizden çıkardıBağırıp ortamı terketmese bu kadar sinirlenmezdim. Çıktı gitti bir anda sanki hakaret ettik.
Ha birde yanlış anlaşılmasın malın sahibi belirtilmeli gibi bi durumdan dolayı yengeyi savunmuyorum. Küçük olarak kuzeninizin dediği, yengenizin bi ters tarafına denk gelmiş o an ona çıkışmış diyorum.
Benim üzerimde evim var mesela onun konuşulmasından ve dile getirilmesinden bile rahatsız oluyorum, bırakın ortak olanları. Ben diye bişey yoktur biz vardır. Olay mal mülk davası değil bence, sizin ortamlarda bile görmeye tahammül edemeyişiniz.
Neden ufak bir yanlışında(?) yengeyi sonraki toplantınızda aranıza katılacak olmasını bile yadırgadınız ozaman,çünkü dışardan biri silip atılabilir..Valla pes 10 yıl düşünsek bu olay aklımıza bile gelmez:)
Bu kafalarla çok yaşanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?