Benim O !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tam bunu diyecektim
Kadın YAZLIĞIMA gelin deyince, kuzeninizin DAYIMIN yazlığına gidelim demesi yersiz olmuş.

Vallahi hastayım bu bakış açısına.

"Oğlumun evi dedi, benim de evim orası."
"Dayının yazlığı değil, bizim yazlığımız."
"Kızımın arabası dedi, tek başına mı aldı."
Valla hayat kısa ya.
Bu kadar sinir stres fazla gelmiyor mu bünyenize.

Sürekli "öğrenci, ders çalışmak" vb konulara atıfta bulunmuşsunuz ama bu konuyla öğrenci ve ders çalışmanın ne alakası var anlamadım.
18 yaş küçük değil. Üstelik sizlik bir durum bile yok. Kuzenden daha çok tavırlısınız gibi geldi bana. Belki yenge de bu tavırlarınıza karşı böyle bir tepki vermiştir

Ayneeeen öyle ! Yavv ha senin ha kocanin ne olmus arkadaş.
Valla benim olan herseyi eşimin desinler benim umrumda bile değil böyle seyler konusmak ayıptır bile.
Yav biz malimizi soylemeye utanirdik eskiden ne ara boyle gosteris meraklisi olduk

Yanlış anlıyorsunuz bence olayı. Ego falan değil olay. Siz içinde olunca tabi ki başka görüyorsunuz ama dışardan tek bir taraf hatalı gibi görünmüyor.
Kadının sizin ortamınıza girmesine bile tahammül edemeyecek kadar büyütmüşsünüz.

Tavsiyem siz taraf olmayın açık açık. Bunlar unutulacak şeyler, kim bilir neler yaşadı o gün üzerine geldi.

Bakın benim anne tarafımda böyle aşırı içiçedir( bizim ailedenmisin diye şüphe etmedim değil) yengelerim iyi dayanıyorlar diyorum bazen anneme. Uzaktan başka şehirden ben izlerken ben bile darlanıyorum. Herkesin yapısı bir değil, neye neden tepki verdi bilemezsiniz.

Bağırıp ortamı terketmese bu kadar sinirlenmezdim. Çıktı gitti bir anda sanki hakaret ettik.

Mesele onun malı,senin malın değil,fırsattan istifade kıskançlık duygularıyla yapılan, sen kimsin kendini çok değerli görme haa,kardesim oğlum dayım vs seninle evlenmiş olsa bile onun önceliği hala biziz mesajı göndermek...

Siz niye bu kadar sert tepkilisinizki
Birinizden biri yengeyle veya başka biriyle sorun yaşayınca hepiniz tepki mi gösteriyorsunuz
Eğer öyle bir aileyseniz sıkıntılı bi durum

Gidip surat asip selam vermeyeceğinize çekin kenara ikisini de arayı düzeltin yanlış anlaşılma oldu deyin olsun bitsin

Sıkı aile bağları bunu gerektirir !!

Valla pes 10 yıl düşünsek bu olay aklımıza bile gelmez:)
Bu kafalarla çok yaşanmaz

Aynı ortamdaydık bağırıp ortamı terk etti
Hakaret mi ettik ona nereye gidiyor!
Ayrıca öyle bir aile olsaydık etkinliğe çağrılmazdı

Kadın bağırdı ortamı terk etti diyorum.. şok oldu açıklama bile yapamadı kız :))
Kalabalık bir ortamdaydık
abartılı işte...
muayyen günü müydü neydi?

şimdi benzer lafları ben de duyarım eşimin ailesinden.
ufaktan sinir olurum ama tepki vermem.
arkalarından dedikodularını yaparım :)
içime içime ata ata pat diye patlıycam valla..

torunlarına, çocuklarına derler "burası amcanın evi, dayının evi aç dolabı al" vs.
ya da "yengenden iste oğlum burası yabancı yer mi dayının /amcanın evi?"

Ha birde yanlış anlaşılmasın malın sahibi belirtilmeli gibi bi durumdan dolayı yengeyi savunmuyorum. Küçük olarak kuzeninizin dediği, yengenizin bi ters tarafına denk gelmiş o an ona çıkışmış diyorum.
Benim üzerimde evim var mesela onun konuşulmasından ve dile getirilmesinden bile rahatsız oluyorum, bırakın ortak olanları. Ben diye bişey yoktur biz vardır. Olay mal mülk davası değil bence, sizin ortamlarda bile görmeye tahammül edemeyişiniz.

Ya ben maddi durumu kötü biri bana evin kiralık mı senin mi diye sorduğunda utanarak kiralık değil diyen biriyim.
Böyle şeyler bana çok ayıp ve görgüsüzlük olarak geliyor!

Kuzeni yengeyi gıcık etmek için dayım aldı dayımın dememiş ki kızlar ?
Laf arasında tatil konuşulurken AA dayım yazlık almıştı ya sahi demiş yenge uçan tekmeyle ziplamis

Eşimin yeğeni böyle birşey dese başımın üstünde yeriniz var derim kime neyi ispatlıyor benim diye herkes biliyor yazlık onların zaten

Bağırıp ortamı terketmese bu kadar sinirlenmezdim. Çıktı gitti bir anda sanki hakaret ettik.
İşte ne yaşadı bilemezsiniz ki. Belki anneanneniz bi kaynanalık yaptı kaşla göz arasında , sizin dediğinizde bir an iğneleyici geldi ve sinirini sizden çıkardı
Siz görmezden gelin diyorum. Kuzeni sakinleştiren siz olun. Ufak şeyler bunlar unutulur. Ortamın tadını çıkarın.

Ortamı terk etti hepimizi yok saydı o yüzden sinirleniyprim ben

Valla pes 10 yıl düşünsek bu olay aklımıza bile gelmez:)
Bu kafalarla çok yaşanmaz
Neden ufak bir yanlışında(?) yengeyi sonraki toplantınızda aranıza katılacak olmasını bile yadırgadınız ozaman,çünkü dışardan biri silip atılabilir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…