- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Valla kadın çağırmış ve sizde Dayımın diye üzerine basarak söylemiş gibi lafa başlamışsınız.
Siz birbirinize çok bağlı olabilirsiniz ama o yenge, dışardan bi göz. Herzaman bu durumdan pekte hoşnut olmayabilir.
Hem Ben olsam bende aynı tepkiyi verebilirdim.
Kinlenecek bişey yok olmamış gibi farzedin unutun gitsin.
Yüzsüz diye yengenizden mi bahsediyorsunuz? Kadın ne yapmış ki yüzsüz diye nitelendirilecek?
Üstüne basa basa dayımın deyince alınmış olabilir. Kendi aralarında çözsünler, ben yanlış ifade ettim, ben de yanlış anladım derler olur biter. Siz neden bu kadar kızdınız ki? Birbirinize bağlı olmanız güzel bir şey tabi ki ama yengenize belki aileden birileri bunu daha önce yaptı, o da hassaslaştı bu konuda. Gereksiz geldi bana bu tavır.
Saçmalamayin abartmayın bunu diyen kız böyle şeyler düşünmez bile. Ufak kendi halinde öğrenci bir kız. Öyle ufak hesapları olan biri değil.
Terk ettiği ortamda bir suru kisi vardi. Sen bagir terk et sonra onların ortamına geri gel yüzsüzün önde gideni
Öğrenci olanlar laf sokamıyo mu ?
Belki kötü günündeydi belki dayınızla kavga etti ve kendi daveti bir anda DAYIMIN yazlığı olayına döndü.
Veya her zaman farkına varmadan yengeniz saf dışı bırakılıyor.
Bilemezsiniz.
Hayat öğrenci hayatı gibi yaşanmıyor
Kadın bizim yazlığa gelin diyor ; aaa evet yenge sizin yazlığa gelebiliriz gelemeyiz vs diyeceğine orada muhatap yengeyken niçin dayımın yazlığı deniyor , dayı yok ortamda
Alınabilir , yenge açısından bakıldığında haklı
İyide kadın gider yapmamış işte bunu anlatmaya çalışıyoruz.Bizde asla yenge teyze ayrimi olmaz. Hatta millete gider yaptigi halde yine onu cagirdilar.
Kimse laf sokarak gezmez.. buna kimsenin ihtiyacı yok cunku.
Herkesin düzeni farklıdır
abartılı tepkiler.
yenge haklı ama tepkisi fazla. 18 yaşındaki kuzen de neye ağlıyor anlamadım. o da pardon yenge ama azarlamana gerek yok derdi biter giderdi.
biraz hımphh hımphh tamam yani senelerce uzatılacak mevzu değil.
Kendi dedi zaten gelin diye.. o dayımın yazlığı kelimesine kızmış yengemin yazliği diyecekmis :))
Yengeyle teyze ayrimi olmaz diyosun ama bal gibi de ayoriyosunuz. Teyzeni bu kadar kolay harcar miydin? Bak burda.cogu kisi hemfikir. Demek ki gelinler bu konuda hassas. Yegen cocuklukla soylemis artniyetsiz olabilir ama yengen de yanlis anlamis olabilir. Ama gelin ya iste ona tolerans yok di mi. Yuzsuz falan da degil ayrica ailedeki iki genc kizla surtustu diye niye butun aileden uzaklassin. Gayet olgun biri.Terk ettiği ortamda bir suru kisi vardi. Sen bagir terk et sonra onların ortamına geri gel yüzsüzün önde gideni
Yenge fevri davranmış olabilir ama yeğende gereksiz laf etmişVelevki demiş ne olacak yani milletin içinde böyle bir tepki mi vermesi lazım.
Ayrıca biz onun 1 dedigini 2 etmeyen insanlarız.
Neyin egpsu bu.
İyide kadın gider yapmamış işte bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Patavatsız küçük bir kıza haddini bildirmiş biraz diyelim :)
Hem madem yenge teyze ayrımı yok, bu olayda yenge yerine teyze olsa , teyzeniz o an sizi davet etse ve kuzeniniz " aaa eniştem yazlık aldı eniştemin yazlığına gidelim" dermiydi?
Biraz algıda seçicilik yaşıyorsunuz. Yengeye gayette ayrım yaparak düşünüyorsunuz hemen davete gelmesini bile yüzsüzlük olarak görüyorsunuz. Ben öğrenci gençler pek te masum bulamadım açıkçası.
Eminim ki olmaz ama kuzeniniz hayatı dondurduğu sıralarda yengeniz de dondurmuyor.Yani kuzenimin öyle laf sokayım art niyet yapayım gibi düşünceleri olmaz.
Kuzenim kışın ders çalışmaktan insan içine bile çıkmqz.
Öyle sizin düşündüğünüz gibi saçma sapan hesaplari olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?