Benim O !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BiZ geçen eşimin bir arkadaşının çocuğunun doğum günune gittik aldık hediyemizi

Neyse hediue açma kısmı geçti biri sordu onu kim aldı diye x amcam dedi ben de herkes duyacak şekilde x amcan ve yesa Teyzen demi dedim gülüştük ama iyi oldu yine olsa yine yaparım :)

O konuşma dediginiz gibi ust uste olmadi oyle.. ortam çok şen şakraktı gerçekten.
Hatta yengemide tatile dahil ederek konuşuyorduk oraya gideriz buraya gideriz diye

Bagirip gitti hepimiz şoka girdik diyorum.

Hala bağırdı diyorsunuz alınmış işte herkesin tepkisi bir değil

Bir üstteki üye de çok güzel. Yazmış benim.mesajı anlasilmadiysa bi de onun mesajını okuyun

Bravo yengeye yazlığına eşinin yeğenleri'ni toplayıp tatil yapmak istemiş kadın, ne güzel.Her yenge yapmaz bu misafirperverliği.

Oda güzel kadın bir arada olmayı seviyor demekki:)

Tabi ki de ama biz ona hic bir zaman art niyetli yaklasmadik ki! Bir cümleden bağırıp çağırıp ortamdan gitmek nedemek

Eşim birine hediye aldığında verirken kahve_severle aldık diye belirtir ki olması gereken bu zaten benimde dayım amcam ve yengelerim var ama amcam yada dayım olsun olmasın biri sorduğunda "yengemlerdeyim,amcamlardayım vs "gibi cümleler kurarım

Geçen ay kv dem görümcem eşimin yengeleri teyzeleri gelinler yeğenler vs WhatsApp grubu açmışlar bi tek ben ekli değilim

Eşim eğer sorun oluyorsa söyleyeyim seni de eklesinler dedi bende yok ne sorunu şahsen memnun oldum dedim
Ki bunu + ya çevirip muhabbeti ve görüşmeleri en aza indirgedim

Tamamen ego savaßı ha dayımın demişiz ha yengemin ne alakası var Arkadaşlar.
Biz böyle hesaplar yapan insanlar değiliz.

Evet çünkü aile olarak bağlısınız ne güzel. Ama bencede kuzeniniz hata yapmış. İyi niyetlidir fark etmeden demiştir hepimiz yapıyoruz ama kadınada bişeyler tak etmiş gibi. Siz yengenize kızarak abartmayın. Daha konunuzdan belli siz sadece kan bağı olanlarla bağlısınız. Aynı cevabı dayınız verse böyle bi konu açma gereği bile duymazdınız. Sanırım siz ele karışınca alcaksınız bu sorunun cevabını.

Bana da böyle söylense bende alınırım. Ki aynısı yapılıyor da.
Kuzeninin 'yengemle dayımın yazlığına gidelim' demesi daha doğru olurdu.
Ben yengeye hak verdim. Boşuna kızmayın kadına.
Evlilikte alınan herşey iki kişinindir. İnsanların ayrım yaparak konuşması (yok oğlumun evi, yok dayımın yazlığı vs.) diğer kişiyi incitebilir.

Aynı fikirdeyim. Yazlık sadece dayıya mı ait? Yenge ne orada? Bostan korkuluğu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…