- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
+1 Aynen katılıyorum.
Yenge yazlığa davet edecek " aa dimi dayım yazlık almıştı iyi gideriz dayımın yazlığına " diye cevap vermek ne alaka? Resmen yengeye " Sen kimsin" diyor. Evli çiftlerin arasında senin malın benim malım ayrımı olur mu hiç? Kuzeniniz de çocuk değil ki 18 yaşında bir genç kız. Niye böyle kendini küçük düşürecek laf sokma gereğinde bulundu?
+1 Aynen katılıyorum.
Yenge yazlığa davet edecek " aa dimi dayım yazlık almıştı iyi gideriz dayımın yazlığına " diye cevap vermek ne alaka? Resmen yengeye " Sen kimsin" diyor. Evli çiftlerin arasında senin malın benim malım ayrımı olur mu hiç? Kuzeniniz de çocuk değil ki 18 yaşında bir genç kız. Niye böyle kendini küçük düşürecek laf sokma gereğinde bulundu?
Bagirip gitti hepimiz şoka girdik diyorum.
Bravo yengeye yazlığına eşinin yeğenleri'ni toplayıp tatil yapmak istemiş kadın, ne güzel.Her yenge yapmaz bu misafirperverliği.
Oda güzel kadın bir arada olmayı seviyor demekki:)
O konuşma dediginiz gibi ust uste olmadi oyle.. ortam çok şen şakraktı gerçekten.
Hatta yengemide tatile dahil ederek konuşuyorduk oraya gideriz buraya gideriz diye
Üst üste olup.olmaması bir şey değiştirmez ki. Kadını adam yerine koymamis kuzeniniz
Neyse işlerim hep kaldı. Daha yazamıycam herkese iyi günler.
Her fikre açık olmak lazım tek doğru sizin doğrunuz değil. Kolay gelsin islerinizde:)
Evet yanlış hareket olmuş.Tabi ki de ama biz ona hic bir zaman art niyetli yaklasmadik ki! Bir cümleden bağırıp çağırıp ortamdan gitmek nedemek
Tamamen ego savaßı ha dayımın demişiz ha yengemin ne alakası var Arkadaşlar.
Biz böyle hesaplar yapan insanlar değiliz.
Yengeniz degil... kuzen dangalak.
Kadin davet ediyor ve verilen cevap... ahhh evet DAYIMIN yazlığına gideriz DAYIİIİIİİM yazlik aldı.
Nasil bir dangalaklik bu? Kuzeniniz çocuk değil. Genc kiz. Bence yengenizden özür dilemesi lazim.
Buradan da yengenize ne kadar gıcık oldugunuzu anlamiş oluyoruz.Kendi her sene bizim yazlikta çoluk çocuk.
_____________Mune konumu kapatabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?