Benim O !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi canım köşe başlarında adam da sıkıştırıyorum. Hey Allah'ım!
Ortamdan sessizce gitmedi arkadaşım.
Abğırıp çağırıp öyle gitti. Neye uğradığımızı şaşırdık.

O kuzeninin ailesiyle o yengenin arasında belki bir konuşma geçti bu yazlıkla ilgili. Kuzenin laf sokmuş yengen de ağzının payını vermiş. Senlik bir durum yok sana düşmez onların adına kin tutmak.

dayım deyince kadın alınganlık yapmış ben onu çok iyi anlıyorum. ama orda hemen tepki vermese de olurdu. iki taraf da haklı bence.

Git ve o yengenin ağzına et demedik diye konu kapattırıp işiniZe gelmeyen yorumlara cevap vermiyorsunuz

Hiç iyi niyetli değilsiniz kusura bakmayın
Az bile yapmış o yenge size

Konumu kapattırma sebebim. Bütün gün elimde telefonla duramam dimi?
Yorumlara cevap vermeme gibi saygısızlıkta yapmak istemedigimden.
Yeterince yorumlaştığımızda dusunuyorum.
Ön yargilarinizi birakin bi!!

Whatsapp grubunda konuşmuyoruz yorumları sonra okusan da olur :)
Tabi senin işine gelmeyen yorumları okumak istemeyebilirsin..

Benim yazlığıma gelin ben oradayım dedi

aa dimi dayım yazlık almıştı iyi gideriz dayımın yazlığına

kadın benim yazlığım dedikten sonra kuzenin dayımın yazlığı demesini kadın laf sokma olarak algılamış ve cevap vermiş. uzatacak bi durum yok bence iki taraf için de. hele sizi bağlayan hiç bi durum yok. bilerek yengeye gıcık olmak istemişsin,z ve olmuşsunuz.

ayrıca ben mi yanlış anladım.
yapılan organizasyona o gelmeyecek diye şart mı koydunuz? sebep? 15 yaşında çocuk musunuz ki top benim oynatmıyorum diyosunuz. bi de yüzsüz demişsiniz kadına pes.

O kuzeninin ailesiyle o yengenin arasında belki bir konuşma geçti bu yazlıkla ilgili. Kuzenin laf sokmuş yengen de ağzının payını vermiş. Senlik bir durum yok sana düşmez onların adına kin tutmak.

Yok öncesinde hic bir sorunumuz olmadi daha önce ..
Acikcasi bunu diyen kuzenim de ailenin en saf sesi cikmayanidir.
Acik yureklilke soyluyorum. Ben demis olsan yine yanlis anlasin. Cunku sinirlendigimde tepkilerim fazladir. Ama o kuzenim yapi olarak kendini bile savunamayan bir tiptir

Ön yargımı ??? Onu size sormak lazım
Sadece ben en az üç kere arayı düzeltin büyümesin vs yazdım tek kelime yazmadınız bı tarz yorumlara

Hayır gelicek o çağırmislar.
Ben katilmak istemiyorum.
Yav hadi alindin! Be bagiriyorsun ortami terk ediyorsun. Hadi bagirdin.. bi birak karsindaki bi aciklama yapsin

Hayır gelicek o çağırmislar.
Ben katilmak istemiyorum.
Yav hadi alindin! Be bagiriyorsun ortami terk ediyorsun. Hadi bagirdin.. bi birak karsindaki bi aciklama yapsin

e sen katılmayacaksan katılma. başkalarına ne karışıyosun?
''Şimdi bi etkinliğimiz var ben dedim o gelmeyecek ama çağırmışlar ve yüzsüz gelicek.''

Bağırıp çağırıp gitti.
Kız kendini ifade bile edemedi. Bunun ergenlikle ne alakası var?
Başta yengenizin bağırıp cagirdigini soylemediniz ben de ona göre yaptım yorumu bütün sayfaları tek tek Okumuyorum. Detayları yakalayamam.
Bağırsa bile haklı kadın benim yazliga gelin diyo o dayimin yazligi diyo.
Ben kuzeni haksız buldum

Kendi dedi zaten gelin diye.. o dayımın yazlığı kelimesine kızmış yengemin yazliği diyecekmis :))

Yengem in yazligi demenizi istemiyor dayımlarin dese yeterdi

Kendinizi onun yerine koyun

1. Önce siz cagiriyorsunuz yazligimiza gelin diye

2. Sonra biri çıkıp aaa evet dayımin yazligina geliriz diyor

Bence de kuzen ayıp etmiş yenge valla öyle demek istemedim kusura bakma yanlış anladın demesi gerekir

Bi de başlık kuzenimin yanlış anlaşılması vs gibi bir şey daha uygun

Onun gelip söylemesi gerekmez mi? Kızlar şuna alındım bu yüzden tepki verdim falan filan.
Bağırdı çağırdı gitti. Ağzımızı bile açamadık
Iki taraftan biri bi adim atacak elbette/atmali, akrabalik var arada.. Yenge ne dusunuyor bilemiyorum, bence o etkinlige gidin, hic degilse tepkisini ölçmüş olursunuz, ona gore mesafeli veya samimi davranirsiniz.. Hemen kestirip atmayin..
Ayrica doğrudan sizlik bi sey yok, arayi bulmak size duser aslinda..

+1 Aynen katılıyorum.
Yenge yazlığa davet edecek " aa dimi dayım yazlık almıştı iyi gideriz dayımın yazlığına " diye cevap vermek ne alaka? Resmen yengeye " Sen kimsin" diyor. Evli çiftlerin arasında senin malın benim malım ayrımı olur mu hiç? Kuzeniniz de çocuk değil ki 18 yaşında bir genç kız. Niye böyle kendini küçük düşürecek laf sokma gereğinde bulundu?

Bagirip gitti hepimiz şoka girdik diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…