Benim O !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki size gore ne var bunda bosa alinganlik ama yenge hakli.
18 yas ne soyledini bilmen gereken yastir.
Dayimin yazligi demesi kadini sinirlendirmis belli ki .
Empati kurun biraz ve bu kadar büyütüp takmayin.

Dayımin demis yengemin demis bu nedir neye takiliyorsunuz boyle!
Her kelimeyi laf sokmak olarak algılamak nedir.
Insanlar korkarak konussun sizinle bunu mudur?

Saygisizca bir yorum yapmadım. Benzetme yaptim. Yasli kaynana hakaret iceren bir tabir mi? Usluptan dem vurup yaptığınız yorum da gozlerimi yasartti.
Burda bir 10 sayfa daha insanlar sizin haksiz oldugunuzu soylese de ise yaramayacak belli ki.
Aaa pardon siz cok saygili ve seviyeli insanlardiniz unutmusum. Teallam.

Aynen canım öyleyiz.

Dayımin demis yengemin demis bu nedir neye takiliyorsunuz boyle!
Her kelimeyi laf sokmak olarak algılamak nedir.
Insanlar korkarak konussun sizinle bunu mudur?
Buradakilerin ne demek istediğini ısrarla anlamıyorsunuz. Kuzeniniz öyle demek istememiş olabilir fakat kadın bu duruma kırılmış.kabullenin artık. Anlıyorum bizim yengenize saydırmamızı istemişsiniz , konuyu onun için açmışsınız fakat sizin gibi görgülü ve elit (!) bir ailenin kızına bu durum yakışmıyor . Arabulucu olun kimse boş yere küsmesin birbirine. Allah sıkı aile bağlarınıza zeval vermesin .

Siz şimdi arabuculuk yapıp bu durumu düzeltecek misiniz düzeltmeyecek misiniz

İkisiyle de ayrı ayrı konuşun olsun bitsin çözülmeyecek bi mesele değil uzatmaya değmez

tabi cümlede pek bir şey yok gibi..
altını doldurmak lazım :)
ben o sözlerin özellikle duyurmak için söylendiğini biliyorum.
mesela ben bana gelineceğini eşimden öğrenirim.
bana sorulmadan, müsait miyim diye telefon edilmeden evimde gelip kalma planları yapılır ve uygulanır.
şehir dışından gelen misafir benim evimde ağırlanır. topluca kalınır.
çalışan bir kadınım ve 2 çocuğum var.
benim ailemle, arkadaşlarımla bir planım programımın olup olmayacağı, hasta olabileceğim, dinlenmek isteyebileceğim düşünülmez.
cümbür cemaat geçirilecek bir hafta sonundan daha güzel ne olabilir ki?

Elit bir aile kızı olduğumu 1 kere bile söylemedim.
Yok hayır saydırmanızı da istemedim.
Ayrıca konu gideyim mi gitmeyeyim mi diye?
Arkaplanda olanları yazdım. Kendi kişiliğimi söyledim.
Siz tamamen farklı yöndesiniz

+1
Eski gorumcem de biz araba aldigimizda "kardesimin arabasi" demişti de içten içe nasil kızmıştım.. Normalde de hic takilmam boyle seylere ama evveliyatimiz saglamdi malesef, dolayisiyla batmisti bana..
Kadin davet ediyor zaten, 2 kere "dayi" vurgusu yapmanin manasi ne? 18 yas bana hic de cocuk gelmiyor ayrica.. Kotu niyet olmayabilir elbette ama dikkat etmek lazim agzimizdan cikana, herkes niyetimize bakmaz..

Siz önceden problem yaşamışsiniz ondan.
Inanin bizim aramız cok iyiydi. Yoksa mecbur kaldigimizda gorusurduk. Keyifli ortamlarimizda bulunmazdi.
Yani o lafi kuzenim dediginde kötü niyetli demedigini çok iyi bilmesi lazimdi.
Rahatsız olduysan şakayla veya başka bir dille söylese yine kızmam. Bağırıp çağırıp ortamı terk etmek nedemek?

Tüm yorumları okuyunca şunu da eklemek istedim. Sanki lisede grup olmuş kızlar vardır ya bir kızı gözlerine kestirir de dışlarlar. Öyle zorba kızlara benzettim sizi ve grubunuzu. Yenge alınmış olayı uzatmamak için ortamdan ayrılmış.

Kuzeniniz ozur dileyecegine ve sizler yenge yanlis mi anladin diyeceginize iyice ustune gidip dışlamak ve onu kötü duruma duşurmek istiyorsunuz. Hıc hoş degil.

İyi de olayda sen sadece dinleyicisin olay seninle alakalı bile değil. Kuzenin şımarıklık yapmış gırgır adı altında kadında alınmış. Tabi geliriz yenge sağol çağırdığın için demeyip karşı tarafı kışkırtacak cümle kurup lafı yiyince mi tuhaf oluyor. Valla aynen olması gerektiği gibi olmuş yenge arkadan konuşmaktansa san dam suratına söylemiş kuzeninin

Tabi canım köşe başlarında adam da sıkıştırıyorum. Hey Allah'ım!
Ortamdan sessizce gitmedi arkadaşım.
Abğırıp çağırıp öyle gitti. Neye uğradığımızı şaşırdık.

O da yanlis elbette.. Ama niye alindin da diyemeyiz kalkip, hosuna gitmiyor demek ki.. Aranız cok iyi ise gidip guzelce konusun, sorun davranisinin sebebini, kinlenip alakayi kesmenin manasi yok..

O da yanlis elbette.. Ama niye alindin da diyemeyiz kalkip, hosuna gitmiyor demek ki.. Aranız cok iyi ise gidip guzelce kobusun, sorun davranisinin sebebini, kinlenip alakayi kesmenin manasi yok..

Onun gelip söylemesi gerekmez mi? Kızlar şuna alındım bu yüzden tepki verdim falan filan.
Bağırdı çağırdı gitti. Ağzımızı bile açamadık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…