- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Tabiki size gore ne var bunda bosa alinganlik ama yenge hakli.
18 yas ne soyledini bilmen gereken yastir.
Dayimin yazligi demesi kadini sinirlendirmis belli ki .
Empati kurun biraz ve bu kadar büyütüp takmayin.
Usluba bak ya! Yaşlı bir kaynana olsam ne olacak ne çirkin bir yorumdur bu!
Terk ettiğin bir ortama hiç bir açıklama yapmadan geri gelmek yüzsüzlüktir.
Sizinle aynı fikirde olmayanları bu şekilde mi yorumlarsınız!!
Pardon ya! Bundan sonra bir konu açmadan önce sana yazarım ona verirsen açarım.
Saygisizca bir yorum yapmadım. Benzetme yaptim. Yasli kaynana hakaret iceren bir tabir mi? Usluptan dem vurup yaptığınız yorum da gozlerimi yasartti.
Burda bir 10 sayfa daha insanlar sizin haksiz oldugunuzu soylese de ise yaramayacak belli ki.
Aaa pardon siz cok saygili ve seviyeli insanlardiniz unutmusum. Teallam.
Buradakilerin ne demek istediğini ısrarla anlamıyorsunuz. Kuzeniniz öyle demek istememiş olabilir fakat kadın bu duruma kırılmış.kabullenin artık. Anlıyorum bizim yengenize saydırmamızı istemişsiniz , konuyu onun için açmışsınız fakat sizin gibi görgülü ve elit (!) bir ailenin kızına bu durum yakışmıyor . Arabulucu olun kimse boş yere küsmesin birbirine. Allah sıkı aile bağlarınıza zeval vermesin .Dayımin demis yengemin demis bu nedir neye takiliyorsunuz boyle!
Her kelimeyi laf sokmak olarak algılamak nedir.
Insanlar korkarak konussun sizinle bunu mudur?
tabi cümlede pek bir şey yok gibi..Ama ne var ki bunda?
"Oğlumun evi sen kim oluyorsun?" dense tamam ama bunun dışında normal söylemler.
Ben de kayınvalidemler hakkında bizim ev için oğullarının evi demişimdir, çok sahiplenip kadını dışlarlar o ayrı.
Buradakilerin ne demek istediğini ısrarla anlamıyorsunuz. Kuzeniniz öyle demek istememiş olabilir fakat kadın bu duruma kırılmış.kabullenin artık. Anlıyorum bizim yengenize saydırmamızı istemişsiniz , konuyu onun için açmışsınız fakat sizin gibi görgülü ve elit (!) bir ailenin kızına bu durum yakışmıyor . Arabulucu olun kimse boş yere küsmesin birbirine. Allah sıkı aile bağlarınıza zeval vermesin .
+1Yengeniz degil... kuzen dangalak.
Kadin davet ediyor ve verilen cevap... ahhh evet DAYIMIN yazlığına gideriz DAYIİIİIİİM yazlik aldı.
Nasil bir dangalaklik bu? Kuzeniniz çocuk değil. Genc kiz. Bence yengenizden özür dilemesi lazim.
+1
Eski gorumcem de biz araba aldigimizda "kardesimin arabasi" demişti de içten içe nasil kızmıştım.. Normalde de hic takilmam boyle seylere ama evveliyatimiz saglamdi malesef, dolayisiyla batmisti bana..
Kadin davet ediyor zaten, 2 kere "dayi" vurgusu yapmanin manasi ne? 18 yas bana hic de cocuk gelmiyor ayrica.. Kotu niyet olmayabilir elbette ama dikkat etmek lazim agzimizdan cikana, herkes niyetimize bakmaz..
Tüm yorumları okuyunca şunu da eklemek istedim. Sanki lisede grup olmuş kızlar vardır ya bir kızı gözlerine kestirir de dışlarlar. Öyle zorba kızlara benzettim sizi ve grubunuzu. Yenge alınmış olayı uzatmamak için ortamdan ayrılmış.
Kuzeniniz ozur dileyecegine ve sizler yenge yanlis mi anladin diyeceginize iyice ustune gidip dışlamak ve onu kötü duruma duşurmek istiyorsunuz. Hıc hoş degil.
O da yanlis elbette.. Ama niye alindin da diyemeyiz kalkip, hosuna gitmiyor demek ki.. Aranız cok iyi ise gidip guzelce konusun, sorun davranisinin sebebini, kinlenip alakayi kesmenin manasi yok..Siz önceden problem yaşamışsiniz ondan.
Inanin bizim aramız cok iyiydi. Yoksa mecbur kaldigimizda gorusurduk. Keyifli ortamlarimizda bulunmazdi.
Yani o lafi kuzenim dediginde kötü niyetli demedigini çok iyi bilmesi lazimdi.
Rahatsız olduysan şakayla veya başka bir dille söylese yine kızmam. Bağırıp çağırıp ortamı terk etmek nedemek?
O da yanlis elbette.. Ama niye alindin da diyemeyiz kalkip, hosuna gitmiyor demek ki.. Aranız cok iyi ise gidip guzelce kobusun, sorun davranisinin sebebini, kinlenip alakayi kesmenin manasi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?