- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
Çok tişikürlerMaşallah maşallah size
Bir süredir takipteyim, azminiz takdire şayan. Tebrik ederim. Hiç moral bozmayın bence. Kendini ne kadar iyi hissederseniz kilo verme süreciniz o kadar hızlanır. Unutmayın, her koşulda siz değerli ve özelsiniz.
Ne demek :) Motive için her zaman buradayımÇok tişikürlerdaha maşallahlık durumum yok ama inşallah o günlerede az kaldı çok tişikürler mesajınız beni çook motive etti
Çok mutlu olurumNe demek :) Motive için her zaman buradayımbol bol uğrayacağım
her sabah yepyeni bir güne uyanıyoruz.. biz nasıl istersek öyle biticek bir gün.. yarında senin günün olsun canımofff heryerim şişş şiiiiiş
Bugünü yazmıcam çünkü yarın tertemiz bi sayfaya olucak
zor bi durum.. ben de bazen sevmedigim insanlarla birarada olmak zorunda kalıyorum.. sadece ikinizseniz yapıcak pek birşey yok..ben yalnız kalmamaya çalışıyor,başkalarıyla sohbet ediyorum böyle durumlarda..simsims
Yarın sevmediğim bir insanla sırf mecburiyetten dışarda olucam ama yanıma kendi yiyebileceğim şeylerimi alıcam
Balım diyetisyen ye diyorFeraceli ekmek çok değil mi?
Dövecem sizi hee herkesin gözü benim ekmeğimdeHerkes aynı şeye takılıyor eğer bu kadar ekmekle kilo vermeye devam edersen ben de ekmeği arttıracagim onu bekliyorum.
Kuzum seni takipteki emin ol sadece listen farklı onun için dikkat çekiyor. Ben ekmegi çok seven biriyim eğer başarılı olursan ben de deneyecegim. Bana doktor ısrar etmeme rağmen hala ekmek vermiyorarkadaşlar iyi niyetli oldugunuzu biliyorum ve beni düşünüp yorum yaptıgınız için teşekkür ederim ama ben diyetisyenin bana verdigi listeyi yapıyorum.sizin yediginiz ekmekten fazla yiyor olabilirim ama bu da benim listem.lütfen saygı duyun..sizi seviyorum
Sen de öyle sonuçta birbirimizi etkiliyoruzcakil80
Belki senin bünyen ekmeği kilo yapar herkesin bünyesi farklı balım tesekkür ederim hep geliyorsun bana motuvasyon oluyorsunuz iyiki varsınız
Öyle bende etkiliyormuyum ayy tisikir idirimSen de öyle sonuçta birbirimizi etkiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?