Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Maşallah maşallah size
Bir süredir takipteyim, azminiz takdire şayan. Tebrik ederim. Hiç moral bozmayın bence. Kendini ne kadar iyi hissederseniz kilo verme süreciniz o kadar hızlanır. Unutmayın, her koşulda siz değerli ve özelsiniz.

Çok tişikürler daha maşallahlık durumum yok ama inşallah o günlerede az kaldı çok tişikürler mesajınız beni çook motive etti

simsims
Yarın sevmediğim bir insanla sırf mecburiyetten dışarda olucam ama yanıma kendi yiyebileceğim şeylerimi alıcam
zor bi durum.. ben de bazen sevmedigim insanlarla birarada olmak zorunda kalıyorum.. sadece ikinizseniz yapıcak pek birşey yok..ben yalnız kalmamaya çalışıyor,başkalarıyla sohbet ediyorum böyle durumlarda..

Bugün sancım çoktu baya kötüydüm sabah iş yaptım biraz sonra baya bi yattım kitap okudum nette takıldım,uyudum sonra kalktım iş yaptım gene şimdi daha iyiyim çok şükür menümde on numara oldu ama yaaaa

Kahvaltım:08:55
1 tane haşlanmış yumurta ile salata
4 'İNCE' dilim kepek ekmeği
Yeşil çay

Ara Öğün 11:08
1 kase yoğurt(tarçınlı)

Öğle:13:50
2 kaşık pilav
Kıymalı melemen
2 bardak ayran
3 dilim kepek ekmeği

Ara öğün 15:37
Yeşil çay
2 kaşık kuru üzüm
10 tane fındık

Akşam 17:30
1 küçük kutu Ton balıkla salata
3 'İNCE'dilim kepek ekmeği

Ara öğün 20:44
1 bardak süt(tarçınlı)

3 litre su

Bugün çoook Yoruldum temizlik yaptım,gezmeye gittim baya kalori yaktım ama bi o kadarda yemişim ya

Kahvaltı:08:46
1 haşlama Yumurta ile salata
4 'İNCE'dilim kepek ekmeği
Yeşil çay,5 zeytin

Ara Öğün:,11:00
1 kase yoğurt(tarçınlı)

Öğle:13:30
1.50 simit
5 zeytin,çay
Domates,salata

Ara Öğün
1 büyük erik
Yarım paket altınbaşak
Dondurma

Akşam 18:17
Yarım paket Altınbaşak
Ton balıklı salata

Ara Öğün
1 kutu activa kayısılı
Bitter çikilataaa

4 litre su

Spor
2 saat yürüyüş

Sizin içinde fotoğraf çekmeyi ihmal etmedim tabikide yanıma kitabımı almadan şurdan şuraya gitmediğim doğrudur
bu çardakta oturup birşeyler yidik

manzaramızda bu şekıldeydi
bana heryer kıtap

Herkes aynı şeye takılıyor eğer bu kadar ekmekle kilo vermeye devam edersen ben de ekmeği arttıracagim onu bekliyorum.

arkadaşlar iyi niyetli oldugunuzu biliyorum ve beni düşünüp yorum yaptıgınız için teşekkür ederim ama ben diyetisyenin bana verdigi listeyi yapıyorum.sizin yediginiz ekmekten fazla yiyor olabilirim ama bu da benim listem.lütfen saygı duyun..sizi seviyorum

Kuzum seni takipteki emin ol sadece listen farklı onun için dikkat çekiyor. Ben ekmegi çok seven biriyim eğer başarılı olursan ben de deneyecegim. Bana doktor ısrar etmeme rağmen hala ekmek vermiyor

cakil80
Belki senin bünyen ekmeği kilo yapar herkesin bünyesi farklı balım tesekkür ederim hep geliyorsun bana motuvasyon oluyorsunuz iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…