Benim yaptığım baskı mı? (Eş ile iletişim)

Siz yanlı anlatıyor olmayın belki farkında olmadan çok boğuyorsunuzdur eşinizi .Yanı bu olayı sadece düne bağlamayın bu eski günlerin patlaması olabilir .

Kendin demişsin eşim izin vermez böyle davranılmasına diye sen niye izin veriyorsun ? Kısas tek çözümdür iş nereye varırsa varsın korkma.

Kocaniz rahat rahat gezecek, kimse de alo demeyecek. Yok öyle dünya. Bunun derdi baska. Yağ gibi üste cikmis mahsustan.

Eşinizden eminsiniz huyunu biliyorsunuz dediginiz gibi sırf erkeklik egosu uğruna hesap sormak olarak algılıyor.bence bir süre hic sormayın merak etmeyin gündüz aramayın bu kez kendisi diyecek neden sormuyorsun yazmıyorsun diye. Tabii inşallah durumlar düzelince

İlk mesajinizda aslinda nereye gittigini söylediğini kacta gelirsin gidersin sorularina sinirlendigini yazdiniz. Eşiniz is icin gidiyora be kadar ayrinti soru sormak rahatsiz edebilir

Valla sizin icin demiyorum ama gerçekten sorularıyla insanı çileden çıkaran insanlar tanıyorum.Sordukca gıcık olduğum hep aynı şeyleri defalarca soran sormak icin soran vs vs....Acaba çok mu sorup darladiniz ki

eğer ki sevgililiğinizde de iletişiminiz böyleyse, yani siz bu tarz soruları daha fazla soruyorsanız bir yerde tak demiş olabilir
bazı sorular ve bazı konular insanlarda karşındakinde kötü niyet olmasa bile ters algılanır
ve bende o konu tersse, karşımdakinin sorma tarzını değiştirmesi gerektiğini düşünürüm
tabi siz kendinizde sorun görmüyorsanız, eşinizin tavırları gereksiz olmuş. sakin kafayla konuşulup halledilmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum

Konu sahibi esinin hareketlerini dogru cozmus. Birgun bekar arkadaslariyla tatile de gider yuzugunu cikarip. Benzerlerini yasadim. 5 yillik evliyim. Kocam ilk evliliginde yasayamadigi herseyi evliligimizde bana dayatiyor. Mesela eski evliliginde hic arkadaslariyla bulusmamis. Simdi heraksam arkadaslariyla bulusup eve gec geliyor. Yasaklarda bile 10da zor eve giriyor.

Sizin suçunuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…