Benim yemeklerim yerine hazır yemek tercih ettiler..

Hazır alan esın farkındamısın

tamam hak veriyorulm ben olsam bende kizardim ama
bes cesit yemek yaptim o kadar ugrastim dediginizde
ben zahmetli seyler sanmistim
pilav, kofte, salata, corba, patates kizartmasi
Allahin nimetleri cokta guzel hepsi bir arada
ama zahmetli olmadigindan onlarda missilleme olarak
hic zahmet etmeseydin biz hazir alalim bari'ye getirdiler olayi sanki

yukardaki arkadaş ne kadar ayıp ya
bunu nasıl düşündünüz şaşırdım

tamam hak veriyorulm ben olsam bende kizardim ama
bes cesit yemek yaptim o kadar ugrastim dediginizde
ben zahmetli seyler sanmistim
pilav, kofte, salata, corba, patates kizartmasi
Allahin nimetleri cokta guzel hepsi bir arada
ama zahmetli olmadigindan onlarda missilleme olarak
hic zahmet etmeseydin biz hazir alalim bari'ye getirdiler olayi sanki
gayet güzel bir menü bence
ne yapıcaktı acaba portakallı ördek mi?
kim misafirliğe giderken yapılan yemekler "zahmetsiz" diye hazır yemek alıp götürür ki..
böyle bir sebepten dolayı olduğunu hiç düşünmüyorum..

BU DÜBEDÜZ SAÇMALIK.RESMEN MAHSUS YAPMIŞLAR SANKİ.
SENIN NASIL OLSA EVDE YEMEĞİN VAR,hazırlık yaptıgını biliyolar neden döner almışlar ki...
hakaret gibi bişey.ama neyse sende gitmemkle iyi yapmışsın.
intikamını almışsın cnm...:94:

burada tek suçlu eşiniz.ortalığı karıştıran da o.başka suçlu aramayın:50:

bence eşiniz annesine sizin söylediğiniz gibi "annen daha güzel yapıyor belki baban begenmez bizde birlikte yapalım" kelimesini bu şekilde aktarmıstır. kayınvallide kabar kabar şişmiştirr seni eşine rezil etmek istemiştir... hazır yemeğide seni üzmek için yaptırmıştr ısrarla eşinde birşey dememiştir muhtemel ama eşin biliyodur seni emin ol sana üzerine gitme eşinin boşver derim ama ben olsam yolardım :52: o yemektede o dürümü boğazlarına durdururdum :56: afiyetle yemege devam ederdim hatta ileri gider çaybahcesini arada tatlım çay getirsinler derdim.... ben çoook pişman ederdim üstünede 1 yıl çağırmazdım yemeğe onlarada yemeğe gitmezdim gelin derlersede dürüm yedik tokuz derdim :52::52: (çokmu kötüyüm:52:)
üzülme boşverrr kayınvalıde iştee ne beklersin ki...
menünde çok güzelmiş şekerim

Böreği beraber yapalım diyince yemekleri ona yaptıracağınızı düşünüp
böyle hareket etmiştir büyük ihtimal. Ayıp ama böyle şeylerin lafı
mı olur yani? Ertesi gün kendisi yapması da ayrıca ayıp.:19:

Ya canım boşver, üfürükten şeyler gerçekten...

Size gelecekleri ilk ziyarette k.validene eşinin de bulunduğu bir ortamda "gelirken bir şeyler alacaksanız ben hiç hazmete girmeyeyim" dersin, anlayan anlar..

boşver, hayatta daha neler var dertlenecek....

yıpratma kendini bunlar için, değmez...

bi iletişim kopukluğu mu olmuş anlayamadım ben? eşiniz yemek yaptığınızı bile bile, dışarıdan yemek almışsa eşiniz size saygısızlık yapmış sen misafir ağırlayamazsın der gibi. eşiniz acaba tam olarak anlamamış olabilir mi sizin yemek yaptığınızı? daha önce söylediğiniz "annenle birlikte börek yapalım" konusu aklında kalmış ve ona göre davranmış olabilir mi? K.valideniz de uygun değildi yapamayacaktı, yük olmayalım mı dedi?

siz yemek yaptığınızı hiç belli etmemişsiniz ki, sofraya da çıkarmamışsınız. Yani olayı objektif değerlendirebileceğimizden şüpheliyim açıkçası. sanki sizin hissettiğiniz gibi olmamış da, bir iletişim kopukluğu yaşanmış gibi algıladım ben olayı.

Benim de canım sıkılırdı, evime geleni iyi ağırlayamayacağımın düşünülmesi hiç hoşuma gitmezdi. aynı olmasa da buna benzer bir durum yaşadığım için bi başlık açmıştım ben de. (k.valideyle birlikte yemek yapmak)

kayınwalıden 'hem mısafırlıge gıdıcem hem de yemegı ben mı yapıcam' dıye dusunmus belli ki, ben senın yemegıne kalmadım der gıbı hazır yemek getırtmıs ben boyle anladım. ben olsam hayatta o donerı yemezdım, kendıme bı guzel sofra kurup kendı yemeklerımı yerdım.. esıme de kac gun yemek yapmazdım alıwersın gelırken bı zahmet doner moner artık.. kadına bak bı de ertesı gun borek yemege cagırmıs, mısafır oyle agırlanmaz boyle agırlanır der gıbı..

yemeğe giderken yemek almak fikri çok ilginç valla ben olsam kendıme kendı yaptığım yemeği koyardım bı guzelde yerdım.ayyy bana gelen mısafırde yemeğini yanına alsa gelse ne iyi olurrrr :) şaka bıyana ben olsam acayıp bozulurdum acaba beğenmıyorlarmı dıye dusunurum yanı aynını sen ona yap yemeğe çağırdığında pizza all al bıde sallama cay all yanına :)

Son düzenleme:
yaptıkları çok ayıp o ayrı ama benim anlamadığım siz neden ben yemek yapmıştım niye hazır aldınız bunlar ne olacak falan demediniz ki sıcağı sıcağına. çıkarsaydınız yaptıklarınızı da kim ne isterse onu yeseydi belki hazır yerine sizinkini yiyeceklerdi en azından kayınpeder eğer öyle olsaydı kayınvalideniz sırf hasetliğinden yaptıysa da sinir olurdu o zaman hatta aslında yemekleri çıkarıp eşinizi de kenara çekip benim yaptıklarımı da yiyeceksin diye zorlasaydınız kayınvalideniz de sizinkileri yemezse kuru kuru dönere talim etseydi asıl intikam o olmaz mıydı bundan sonra birşey yapmanız yanlış anlaşılır

şu andan sonra da önce eşinizle ardından da kayınvalidenizle güzelce konuşun hatta aslında madem yemek yaptığınızı bildiği halde eşiniz yemek alıp gelmiş önce onun yuvasını yapın çünkü asıl kabahatli o kayınvalideniz mırın kırın etse de karım yorulup bize yemek yapmış yememek olur mu demesi gereken oydu yemekleri gören kayınvalideniz arayıp da yemek almayın demeyi düşünmesinden önce eşinizin sizi düşünmesi lazımdı biraz objektif bakın kayınvalidenize kızmadan önce

ha yok çok iyi niyetli düşüneyim dersek belki canları döner çekti oruçlu halleriyle onu yiyelim demiş oolabilirler

ayıp etmişler ama boşver, intikam yemeği soğuk yenir, kaynana yemeğe gittiğinde ben bu yemeği sevmiyorum döner sipariş edelim dersin :68::68:

arkadaşım bence çok büyütmüşsünüz, yemekleri çıkarmayarak siz büyük ayıp etmişsiniz,
burada organizasyon bozukluğunu yapan ve suçlu olan tek kişi eşiniz,
kayın valideniz erken gelememiş olabilir, beni bekliyordu yardım da edemedim, belki yemek yetiştirememiştir diye iyi niyetle doner almış olabilirler.
siz ne olursa olsun sofraya yemeklerinizi koymalıydınız. eşiniz arayıp almamalarını söylemediği için gerçekten suçlu.

Ayyyy nr itiiii her kaynananin tafrasi bole olsa:1:aman takma cnm daha ne ertesi gune sende basklqrini cagrsaydin yemegee...

tweelse degil tweetysale...biz burda bosa kafa patlatmiyoruz isteyen istedigi yorumu yapar bana gore boyle saana gore oyle...ben bilmiyorum soyleyip soylemedigini sende bilmiyorsun ordamiydin hayir...konu sahibide soylemistir diyor anammm bi borek neler etti yahu...:27:

isteyen istedıgı yorumu yaparsa lutfen benım yorumlarıma karısmayın ozaman sız nasıl fıkır yurutuyosanız bende yurutuyorum madem ısteyen ıstedıgı yorumu yapar sureklı benım yorumuma müdale edıp durmayın ozaman! herkez nasıl kendı dusuncesını soylemekte ozgurse bırakın bende olayım

Back
X