benimde bir diyet günlüğüm olsundu

1 saat kadar spor yaptım. O terler aktıkça, ben nefes nefese kaldıkca nasıl mutlu oldum yiaa

yaşasın spor yapmakk

sabah kavaltıya 2 haşlanmış yumurta, 2domates 1 salatalık, biraz çeçil peynir ve üçgen peynir getirdim..

yumurtaları yedim. peyniri yedim domates salatalığın yarısı kaldı daha bişi yiyemedim. karnım tıka basa dolu.

sabah su içmiştim heralde o şişirdi..

acayip bi şişkinlik var ya muhtemelen sudan kaynaklı.

Akşam çorbamı içtim yanına da pulbiberli limonlu yoğurt yedim...

Sofrada mantı vardı dolma vardı birine bile dokunmadııımm

Çok mutluyum. İnş günü böyle bitiririm. Ekstra olarak sadece su içiciğiiiimm

Mantıyla dolmaya hayır demekle kalmayıp az önce pişmaniye ve çikolatalı fındığı da reddetmiş oldum aman nazar değmesin :)

Bu kız bu kiloları verecek arkadaşşşş

sabah domates salatalık 2 haşlanmış yumurta ve 1üçgen peynir yedim. iş yerinde anca bu kadar oluyo

bugün kendimi cok dinç hissediyorum nazar değmesin de

Kendimce bi oyun buldum :) şöyle ki;

tuvaletin yanında 20 basamaklı merdiven var. ve ben her tuvaletten çıkarken o merdiveni 3kere inip cıkıyorum bugün başladım, şimdiye kadar 3 kere gittim tuvalete :)

şimdi yine geliyo yolda galiba hissediyorum

işte bunlar hep, çok su içmek

Akşm yemeğimde bir kase çorba ve tonbalığıyla mısırdan oluşan salata vardı.

Onları yedikten sonra da 1saat sporumu yaptımm yanıyoooomm

Spor yaptığında ertesi gün + çıkabilirsin bende öyle oluyor sanırım kaslar şiştikleri içinmiş

Dün akşam ciddi bir sınav verdim. Akşam işten sonra bi toplantıya gitcektim.. Saat 4ten sonra acıkmaya başladım ne yesem diye düşündüm baya.. Öyle bişi yemeliydimki akşam 9da eve geldiğimde yemek yememeliydim..

Neyse bi tavuk dürüm alıyım bol ketçaplı mayonezli yanında acı turşusu.. Bayadır yemiyodum bişi olmaz diye düşündüm. Sonra yesem mi yemesem mi diye düşünürken boşver bayangezenti yeme dedim.. Ve hemen markete indim bi kücük yoğurt bi muz aldım. İkisini karıştırdım afiyetle yedim... Akşam eve geldiğimde acıktığımı farkettim ve evde tavuk corbası vardı (cok severim) ama saat 9u geciyodu. Ondada baya ikilemde kaldım ve yememeye karar verdim. Ama açlıkta bastırıyodu. Kalktım bi activia yoğurt içine pulbiber koydum onu yedim :) ve hemen yatağa girdim :)

Sabahsa -700le uyandım cok mutlu oldum

sabah yeşil biber ve kırmızı biberi tost makinesinde kızarttım. İşe onları getirdim, yanında da 1 haşlanmış yumurta, 1 domates birde üçgen peynir getirdim. Peyniri yiyemedim doydum diğerlerini yedim. Hedefim ayda 2-3 kg vermek. Fazla bişi istemiyorum.. Böyle gidersem mayısta inş istediğim kiloda olurum..

Bugün kayınvalideme misafirliğe geldik mecburen önüme ne gelirse yiyorum zar zorda olsa. Hala kavaltıyı hazmedemedim şimdi de akşam yemeği hazırlıklarına giriştiler bu 2gün ben iptal sıfırdan başlıcam pzrts artık

Pes etmek yok bak bende 65 le başladım şimdi 62 kilo oldum ebru sallı yaptigimdan ötürü daha çok vermiş gibi görünüyorum vücudum sıkılasti benim diyette 2. Haftam haydi tam gaz ileri

Pes etmek yok bak bende 65 le başladım şimdi 62 kilo oldum ebru sallı yaptigimdan ötürü daha çok vermiş gibi görünüyorum vücudum sıkılasti benim diyette 2. Haftam haydi tam gaz ileri

Evet pes etmek yok. Sporla birlikte kilolar kalıcı gidiyo ve geri alınması daha güc oluyo. Bunu öğrendim :)

Mesela ben bu haftasonu cok şey yedim, hayır diyemiyeceğim yerde misafirlikte olduğum için..
Kesin gecen haftaki kiloma cıkarım die düşünürken bu sabah tartıda bi baktımki kilo almamışım :)) demekki haftasonunu verimli gecirseydim 61 i de görcektim :) ayy nası mutlu oldum yaa

ohh ne güzel ben ne zaman 61 olacam acep püfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…