- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Süper ince bacaklar ... Tam hayalimdeki gibiAmcamların banyosunda 5dk göbek eritme egzersizleri ve bu resimleri yaptım. Ekstra bi iki hareket daha ekledim. Cok iyiydi yaaa :)
Eki Görüntüle 1742460
Süper ince bacaklar ... Tam hayalimdeki gibi
gayet iyi gidiyorsun maşallahAkşm yemeğimde bir kase çorba ve tonbalığıyla mısırdan oluşan salata vardı.
Onları yedikten sonra da 1saat sporumu yaptımmyanıyoooomm
gayet iyi gidiyorsun maşallah
Spor yaptığında ertesi gün + çıkabilirsin bende öyle oluyor sanırım kaslar şiştikleri içinmişAma tartıda sabah + gördüm. Anlamadım :))
Ama gözle görülür bi fark var göbeğimde i. Daha yumuşamış ve küçülmüş büzüşmüş gibi :)
Zayıflıyayım da bi. Sonrasında sıkılaşmak icin bişiler yapcam zaten
Pes etmek yok bak bende 65 le başladım şimdi 62 kilo oldum ebru sallı yaptigimdan ötürü daha çok vermiş gibi görünüyorum vücudum sıkılasti benim diyette 2. Haftam haydi tam gaz ileri
ohh ne güzel ben ne zaman 61 olacam acep püfffEvet pes etmek yok. Sporla birlikte kilolar kalıcı gidiyo ve geri alınması daha güc oluyo. Bunu öğrendim :)
Mesela ben bu haftasonu cok şey yedim, hayır diyemiyeceğim yerde misafirlikte olduğum için..
Kesin gecen haftaki kiloma cıkarım die düşünürken bu sabah tartıda bi baktımki kilo almamışım :)) demekki haftasonunu verimli gecirseydim 61 i de görcektim :) ayy nası mutlu oldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?