benimde bir diyet günlüğüm olsundu

Dün akşam 1 kase ezogelin çorbası içtim yanında da yoğurtlu brokoli yedim yağsız tuzsuz :) ohh mis gibiydi :)

2 saat sonrada 3mil leslie ve çeşitli egzersizler yaptım. Tabi su içmeyi de aksatmıyorum sabah kalktığımda göbeğimde farkedilir bi incelme gördüm cok sevindim :) tartılmak icin pazar gününü iple cekiyorum cok heycanlıyım yia

İnş bu kilolar Gİ DE CEEEK

Akşam üzeri 4bucuk 5 gibi bir haşlanmış patates yedim.
Akşam da eve geldiğimde ıspanak haşladım yoğurtladım gecen gün haşladığım tavukdan bi parça kalmıştı onu da içine didikledim... Afiyetle yedim birazdan da sporumu yapacağım inş :)

Dün akşam 1 saatlik sporun ardından güzel bir duş alıp uyudum.. Pazar günü tartılcaktım ama dayanamadım bu sabah tartıldım ve ekside olduğumu gördüm :)) cok sevindim cok mutlu oldum demekki doğru yoldayııım

Akşam yemek saatimde dışardaydım acilen de bi yere gitmeliydim hemen yol üstünde bi çiğköfteciye girdim ve bir dürüm acılı çiğköfte yedim yanında da ayran vardı. Günü onla bitirdim eve geldiğimdeyse 1 saati geckin spor yaptımm cok dinç hissediyorum kendimi.. Pazar gününü iple cekiyorum tartılmak içiiin

Bu sabah işe gitmeden önce dayanamadım tartıldım ve artıda olduğumu gördüm sonra mezurayla göbeğimi ölçtüm ve 5cm kadar incelme olduğunu gördüm cok sevindim

Artı görmek biraz moral bozuyo ama mezuradaki eksileri görünce de ayrı bi seviniyom :) ney nedir tam bilmiyorum ama bildigim birşey varsa tartıda artı gördükçe benim ölçülerim azalıyo

Dün öglen yediğim 3köfte ve bir kase corba beni acayip şişirmişti. Akşam da tıka basa doluydum bende hic bişi yememiş olmamak icin bi portakal yedim 6bucuk gibi.. 8 gibi de spor yaptım bir saati geckin :)

Bu sabah da kardeşim pizza yapmıştı ondan 1 dilim getirdim işe onu yedim. Yanında 1 haşlanmış yumurta ve maydonoz da yedim :) pizza baya doluydu başka bişi yemeye gerek kalmadı :)
Yemesem aklımda kalcaktı :) sabah yedim ki akşama kada sindiririm diye.

Bu kararda gidersem inş hedefime ulaşacağım diye düşünüyorum :)

Gece amcamlardaydım. Akşam saat 9 gibi sosis kızartıyoz dediler ben yememek icin hemen yataga girdim :) sonra biri peşimden geldi hadi gel kızarttık yiyelim dedi :) ben yok dedim geri cevirdim. onlar ısrar ettikce bende ısrar ettim yememek icin ve yemedim

Misafirlikte olduğum için gece pek spor yapamadım ama sabah kalktım 7 gibi. baktım hava soğuk ama en azından yerler karlı değil ben yürürüm dedim ve yürüdüm :)

Ama ne yürüme :) normalde de yürürüm, severim yürümeyi ama hayatımda ilk defa yürürken kalbim yerinden cıkcak sandım o derece yoruldum. yokuşlar indim cıktım 1saat 4 dk yürümüşüm :) kendimi takdir ettim.

Eğer dün o sosisleri yeseydim bu yürüyüşüm belki sadece onu eritcekti ama şimdi stoklanan yağlardan karbonhidratlardan gitti diye düşünüyorum

Durmak yok kamkilerrr

Öğlende bişi yiyemedim ama öğleden sonra bi kefir içtim. Saat 4den sonra da bi türk kahvesi içtim. Şimdiyse tavuk kızartması ve salata var misafirlikte olduğum için yemek menüsüne karışamıyom ama kendime uyarladım menüyü :) şöyle ki; salatayı kendime ayırdım yağsız tuzsuz :) kanattan da 2 tane yicem inş :)

Akşam üzeri de 35 dklık fitness blender yaptım :) yandım yandııımm

Canım.yemekten 30 dk önce veya yemekten 2 saat sonra icmen daha doğru olur diye biliyorum gitmez inşallah benimde bazen içinde öyle oluyor bu pzt keske 60 kusur görebilsek fakat bende annemlerdeyim yok lahmacun yok kestane şekeri yok kestane bugün bunların hepsinde yedim fakat kendimi engelledim az yedim hayırlısı olsun bakalım sporla az ama kalıcı kilolar veriyoruz inşallah 1 yılda olsa bu yola devam etmek istiyorum sonrada korumak hatta 55 olursam kendime iskender sözüm var

Benimde kendime bol baharatlı ketçap mayonezli pizza sözüm varr :) inş nisan ayında nişanlım askerden gelince birlikte yeriiz ben daha zayıf bi şekilde olurum :)

Siz de umarım dilediğiniz kiloya ulaşırsınız . Ayda 2 kg vermek yılda 24 kg demek :)) süpper diimiii

bu sabah tartıldım sonuç cok mutlu etmedi beni ama eksileri görmek gene iyi oldu. nankörlük etmiim şimdi :)
8 günde 1.70 kg vermişim düşününce iyi aslında

ayyy inş ağustosta hedefime ulaşırııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…