- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.841
ben kürümü hazirlim gelimmmmm
ÖZlemmm hamilesin canımmm gözün aydın 2 gün daha yap testleri bakalaım...belirginleşir çizgii..
ayy ben 16.günümdeyim hala o sümüksü akıntıyı görmedimmm ,ben yumurtlamıcam mı bu ay yaaa
insallah cnm yaaa....
cnm bende hic yumurtlama akintisi olmamisti sizin dediginiz gibi:44::44:ama beyaz akintim olmustu
ilk içtiğimde çok zor oldu bugun kurde 3,günüm çok alıstım nescafe gibi tadına vara vara içiyorumofff ben de dayanabilsem keşke o tada
yok cnm ama yinede mutluyum ne yalan solim ...birkaç gün sonra tekrar dene olurmu.heyecan yasakkkkk sakin ol....dur sevinmeyelm 2gun sonra kesinleşsin halay çekcezzzz salı sabahı tekrar test yap
cnm bnm 18inde adet agrim oldu 2 3 gun gecti yaniicanımm kaç gün geçti adetin?
yaaaaaaaaaaaaa size diyorummmmm...
benım 16.günüm ama hala sümüksü akıntım yokk ben yumurlamıcam mı bu ayyy??
haklısın canımm geçen ay bir bardak içebildim ama bu ay olmazsa haziranda yapmaya gayret edicemmmilk içtiğimde çok zor oldu bugun kurde 3,günüm çok alıstım nescafe gibi tadına vara vara içiyorumbide bende gastrik var soğan acı fln yediğimde mide ağrımdan ölürdüm fakat allah tarafından midem hiç ağrımadı derya bu tada dayanamıyorum diyorsun bebeğin içindemi dayanamazsın
yok cnm ama yinede mutluyum ne yalan solim ...
cnm bnm 18inde adet agrim oldu 2 3 gun gecti yanii
kiz bagirma dedim ya bilmiorum bnm akintim oluo ama beyaz ole yumurta aki kivaminda diil yanii
haklısın canımm geçen ay bir bardak içebildim ama bu ay olmazsa haziranda yapmaya gayret edicemmm
gördüm tatlım senin mesajını çok sağolll.kafam çok karışık benımmm
tatlım banada bu ay lekelenme gibi oldu 2.günü söküldü zar zor. ama doktoruma gittiğimde o yine ilk lekelenme gününü 1.gün saydı. özlemin dediği gibi eğer kısa sürüyorsa adetin lekelenmeden başlayıp sayabilirsinhormon tahlilinide en geç 4.günde yapıyolar bildiğim kadarıyla..
yok cnm ama yinede mutluyum ne yalan solim ...
cnm bnm 18inde adet agrim oldu 2 3 gun gecti yanii
kiz bagirma dedim ya bilmiorum bnm akintim oluo ama beyaz ole yumurta aki kivaminda diil yanii
benim adetim 10 gün sürüyo ben de pazartesi gidip hastanenin kapısına dayanıyım başka doktor yapsın tahlili dimi? olmazsa da öbür aya yaptırırım artık.
pourqua canım sen büyük ihtimalle hamilesin ama kendini her duruma hazırla. net kopup duruyo yazamadım bi türlü. burda bazı arkadaşlar hamile olmadığı halde silik çizgi görebiliyor. beta hcg 1 çıktı bu ay 0 ın altındakiler bile silik çizgi görürken ben her zaman net o tek çizgiyi görmüşümdür. İnşallah hamilesindir.
hepberaber canım nolur rahatla biraz kendini üzme gün aşırı yap. bu günlerde çok takip edemedim seni doktor kontrol mü ediyor? ben geçen doktora gittiğimde folikül gibi bişeyler vardı testte doktor bu ay yumurtlamışsın demişti sen de geçen ay yumurtlamışsan bu ay da yumurtlatsın Allahın izniyle. Olmasa doktor yumurtlamamışsın derdi dimi.
benim adetim 10 gün sürüyo ben de pazartesi gidip hastanenin kapısına dayanıyım başka doktor yapsın tahlili dimi? olmazsa da öbür aya yaptırırım artık.
pourqua canım sen büyük ihtimalle hamilesin ama kendini her duruma hazırla. net kopup duruyo yazamadım bi türlü. burda bazı arkadaşlar hamile olmadığı halde silik çizgi görebiliyor. beta hcg 1 çıktı bu ay 0 ın altındakiler bile silik çizgi görürken ben her zaman net o tek çizgiyi görmüşümdür. İnşallah hamilesindir.
hepberaber canım nolur rahatla biraz kendini üzme gün aşırı yap. bu günlerde çok takip edemedim seni doktor kontrol mü ediyor? ben geçen doktora gittiğimde folikül gibi bişeyler vardı testte doktor bu ay yumurtlamışsın demişti sen de geçen ay yumurtlamışsan bu ay da yumurtlatsın Allahın izniyle. Olmasa doktor yumurtlamamışsın derdi dimi.
Allahım bu mutluluğu sonuna kadar yaşatsın sana.
ben de istiyorum rabbim bu mutluluğuuu nolur nasip etttt
cnm deryacim ,yumurtlama doneminde akintin oluo ama yumurta catladiginda da yumurta aki kivaminda akintin oluo sanirim ama yanlis bisi solemek istemiorum cnm bnm..bi netten baksana daha genis anlatimlar var ..ben hic o seffaf akintiyla karsilasmadim ama beyaz akintim oluo bnm :44:
tatlım 12.gün gittim doktor daha küçükler dedi yoksa çatlatma iğnesi yapacaktıı.şimdi 16. gün ama hala akıntı yokk ve gerçekten çok korkuyorumm,zaten moralim bozuktuu.diyorum ki herkesin akıntısı oluyor mu illa yumurtlama döneminde?
ya da daha mı geç yumurtlıcam ben??
ayrıca yumurtlama dediğimiz şey yumurtanın çatlaması mı?
tatlım herkes aynı şeyi söylüyor da ben acaba herkes de olmak zorunda mı diye merak ediyorumm.barii bir başlık açayım yeniii bir iki kşi yazar belki!!
yumurtlama dediğimiz şey yumurtanın çatlaması değil. yumurtalıklardan atıldığı an. tabi atılması için de bir sıvıya ihtiyaç var akıntı yumurtlama olduğu zaman oluyor. ama herkesde olmayabilir onu bilmiyorum canım. çatlama ise 1 gün geçtikten sonra.çatlamadan sonra döllenme olmuyor sanırım çünkü bana doktor şöyle demişti bir keresinde yumurtan çatlamış bugün ilişkiye girsen de olmaz demişti.
eğer ki sen yumurtlayamamış olsan onlar testte çıkıyor. yani doktorun söylerdi kendini rahatlat canım şimdi.
doktorumm test yapmadıı ultrasonla baktıı yumurtaların küçük daha dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?