- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.881
yumurta olayına taktın dimi
Kızlar ben çıkıyorum azıcık işlenmem lazım öpüldünüzzzz
hoşgeldin canım nerelerdesin ben de bu hamişler bizi unuttu diyordum.
evet ruhum yaaa,ben kuruyum yaa
Kızlar ben çıkıyorum azıcık işlenmem lazım öpüldünüzzzz
güle güle ben de çıkıyorum.
Kızlaaar merhabaaaaa
pourqua tebrik edrim şekerimmmmmmmm süper bi haber geç yumurtlamışın demekki
Hepberaber kafayı mı yedin şekerim, yumurtan varmış işte gelişir mutlaka ama sen böyle yaparsan gelişmesi mümkün değil zaten normal de stres yapıyoruz, iki kat artırıyosun, doktorun ne zaman randevu verdi sana
günaydın kızlar benim kahve lekelenmem 2 gün önce geldi gitti. şimdi gerçekten regl olmaya başladım şimdi doktor bana adetin 2. 3. günü gel dedi ya ben napayım test için hangisini baz alayım nolur yardımcı olun bilen varsa. sanırım doktorun yapacağı hormon testi.
gunaydin kizlar nasilsiniz size bi haberim var ben sabah test yaptim sanirim hamileyim ikinci cizgiyi gordum ama silik cizgi o yuzden niyeyse sevinemiorum tam gormeyi umut ediodum cunku adetim gecti 2 3 gun fln...bide fortel yaptim..o yuzden tam cikar sandim ama silik cizgi cikti..size resmini cekemicem anlamiorum ama pozitif test ornekleri diye bi topik var oradan bakarmisiniz bnm icin...
pozitif test orneklerinde diptisdiptis diye bi nicki var arkadasin(yaziyimda yanlis olmasin dedim) ilk sayfada yazdigi 5.mesajda ovulasyondan sonra 11.gun yapilmis olan test bnmkinin ayni..bence hamielyimde sizceee fikirlerinize ihtiyacim var arkidislerim
selamm tatlılarımm varmı güzel haberler , Pourgam yaptınmı sekerim tahlıl , deryacım sende durumlar nasıl akıntında varmı gelişmeler... benim adetim sular seller gibi maşallah :
ayy tatlım yemedim kafayı ama yemek üzereyim.ne bileyım herkes yok öyle akıntı yok böyle akıntım var diyor ben de yok anacım.doktorum normalde p.tesiye randevu verdi ama ben gidemeyeceğim çalışıyorum ve doktorum çok uzak.önmüzdeki ay bakarız olmazsa takibe dedi.
beloved adın neydı tatlım:78:
benım DEryaaa
hımmm yalnız yumurta takibi çok ciddi bir iştir, reglnin 1. günü gidersin klomen verir ve 2 günde bir kontrolü vardır çatlama olayı kesinlikle şansa bırakılmaz arkadaşım tam 2 kez aşılama oldu yanındaydım ben de oradan biliyorum klomen kullanırken mutlaka yumurta takibini iyi yapan bir doktora gitmelisin yoksa akıntıyla kesin anlaşılan bir olay olsaydı klomeni kullan akıntın olunca ilişkiye gir derlerdi sen uzak falan dinlemeyip sürekli takip ettir kendini
kız Özlemmm hamile sanırsakkk 2 .çizgi silik çıkmışşş
benım akıntıda değişen bişi yok ama yazdım biraz öncede parmağıma süt gibi beyaz uzayan bır akıntı geldi ama çok azz..yumurtlama döneminde herkeste olacak diye bi şey yok diyenler de var rahatladım biraz
bu ay gidemicem canımm yaaa korkmuyor da değilim aslında kiste dönüşürlerse diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?