Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben de bu ay yine gün aşırı çalışcam ama bu aya değil öbür aya ümitliyim Allah nasip ederse. çünkü doktor sol tarafta iltihap var demişti.tahminlerime göre bu ay sol taraf yumurtlayacak. doktor ilaç verirse soğan kürünü öbür aya vermezse bu ay yapcam.
İnşallah Allah hepimize verir sağlıklı hayırlı bi evlat.

Kızlaaar merhabaaaaa

pourqua tebrik edrim şekerimmmmmmmm süper bi haber geç yumurtlamışın demekki

Hepberaber kafayı mı yedin şekerim, yumurtan varmış işte gelişir mutlaka ama sen böyle yaparsan gelişmesi mümkün değil zaten normal de stres yapıyoruz, iki kat artırıyosun, doktorun ne zaman randevu verdi sana

biraz olsn rahatladım,açtığım başlığa cevap verenler olmuş ve birisi 13 haftalık hamileymiş ama hiç akıntısının olduğunu bilmezmiş hatta haala akıntım yok diyor.
yani herkeste yumurtlama döneminde akıntı olmayabilir diyorlar.
biraz önce tuvalete gittim ve elimi biraz derine iktirdim ve parmağıma süt gibi beyaz bir akıntı geldi ve iki parmağımın arasında uzadı ama çok azz..
olsun buna da şükürr

ayy tatlım yemedim kafayı ama yemek üzereyim.ne bileyım herkes yok öyle akıntı yok böyle akıntım var diyor ben de yok anacım.doktorum normalde p.tesiye randevu verdi ama ben gidemeyeceğim çalışıyorum ve doktorum çok uzak.önmüzdeki ay bakarız olmazsa takibe dedi.

selamm tatlılarımm varmı güzel haberler , Pourgam yaptınmı sekerim tahlıl , deryacım sende durumlar nasıl akıntında varmı gelişmeler... benim adetim sular seller gibi maşallah :

tatlım kahve lekelenmeyı saymıyor doktorlar ne zaman düzgün bi sekilde akarsa odur adet tarıhın .. adına sevındım hayırlıısyla sende olmussun gözün aydın canım..

Oyyy Kurbannn Olurummmmmm Cok Sevındım İnşalllah Hamılesın eger hamıleyse hediyemı isterım ilk ben hissettım hamıle oldugunuuuuuuuuu

selamm tatlılarımm varmı güzel haberler , Pourgam yaptınmı sekerim tahlıl , deryacım sende durumlar nasıl akıntında varmı gelişmeler... benim adetim sular seller gibi maşallah :

kız Özlemmm hamile sanırsakkk 2 .çizgi silik çıkmışşş

benım akıntıda değişen bişi yok ama yazdım biraz öncede parmağıma süt gibi beyaz uzayan bır akıntı geldi ama çok azz..yumurtlama döneminde herkeste olacak diye bi şey yok diyenler de var rahatladım biraz

hımmm yalnız yumurta takibi çok ciddi bir iştir, reglnin 1. günü gidersin klomen verir ve 2 günde bir kontrolü vardır çatlama olayı kesinlikle şansa bırakılmaz arkadaşım tam 2 kez aşılama oldu yanındaydım ben de oradan biliyorum klomen kullanırken mutlaka yumurta takibini iyi yapan bir doktora gitmelisin yoksa akıntıyla kesin anlaşılan bir olay olsaydı klomeni kullan akıntın olunca ilişkiye gir derlerdi sen uzak falan dinlemeyip sürekli takip ettir kendini

bu ay gidemicem canımm yaaa korkmuyor da değilim aslında kiste dönüşürlerse diyee

akıntı kişiye göre degısebılırde cnm onu düşünme sen hıc ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…