- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.921
sorman hataaaaaaatabi yaparım
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.htmlaysecim bu sayfaya tikla orada 5.CEVAPTA idrar testi ornekleri var ovulden saonra yaptigi 11.gunki test bnmkinin ayni senceeee
baktım şimdiiiiiiiiiiiibu soruyu başkasına sorma bence ayıp ayıpppppppppp tabiki hamilesin
akıllımmmmmmmmmmm
hoşgeldin
aramıza
ay özlem hamilemisinnnnn ayyy inşallahhh benimde dün battı ya bugün oldu hala regl olmadım ayy darısı bana inşallah
hamileyim galibaaaaaaaaa
sat ne zamandı delüüüüüüüüüüüü
sat ne zamandı delüüüüüüüüüüüü
cnm bnm sat 18 nisandii bat da 18 mayisti...18 mayista acayip regl agrim oldu yatana kadar...dedim kesin hamile deilm kopacak dedim ama adet olmadim...2 gundur de sag kasigim da batma tarzinda agrim vadri gelip gecen ama bugun o da yok cok sukur....yaa cnm istee boleeee
simdi melegim bnmlemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kesin hamilesin testlerin üstünde yazıyor zaten ikinci çizgi silik bile çıksa hamilelik var diye ayy inşallah bende hamişimdir
bu arada bu bir kaç gündür farklı belirtilerin varmıydı benimde bat 20 mayıs aramızda iki gün vardı ayy heyecan bastı vallaaa
ayyyy inşallah yaaaaa çok heyecan yaptım valla bu arada kendine çok dikkat et kocandan uzak durağır bişi yapma iyice yerleşsin çünkü daha çok yeni ve daha yerleşmeye çalışıyor benim ikinci hamileliğimde de silik çizgi vardı kan testinde çıktı ama sonrasında düşük yaptım çok dikkat edeceksin hadi hayırlısı sıcak banyo felan yok fanfinifinfonda iyice yerleşene kadar
cnm insallah sende hamilesindirrr
bnm adet gunumde adet sancim vardii ama dedigim gibi adet olmadim 2 gun de sag kasik agrisi cektim ama bugun o da yok...bide bnm gecen hafta 2 3 gun basim agridi midem bulanarak..gecen dusugumde de basim agrimisti ayni bu sekil..dun gecede cok basim agridi...hee bide bnm goguler hafif sistii ama agri sizi yoktu o da bugun basladii...yani batdan once hicbi belirtim olmadi desem yeridirr hee sunuda solim bnm aksne cok atesim dustuuu inanilmazzz usudu ayaklarim fln ama simdi iyii...bide aksamlari 2 gundur ates basio o kadarr yai fazla bisi yok goruosunn
aynı belirtiler nerdeyse bendede var dün tamam dedim şimdi olacam biraz sonra olacam geldi gelecek bi başağrısı öldüm ama gelen giden yok benimde ateşim düştügögüslerim dolgunlaştı ama ağrı yok arada kasığıma hafif bir sancı giriyor o kadar çok heyecanlandım inşallah bende hamişimdir :64 p.tesiye kadar beklicem olmazsa kan testi yaptıracağım battan 1 gün önce acele ettim yaptım negatifti
haklisin cnm su an evimi gorsen zaten b.k goturuoo1 haftadir temizlik yapmiorum maleseff korkumdan cunku bnm onceki dusuk temizlik yaparken gittigi icin korkuorum yarin kocise yaptiricam amaa insanin anasi babasi olmayinca cok zor bide gurbetteysen daha bi zor allahtan kocamm superr:98:
seni çok iyi anlıyorum bende gurbetteyimbenimde ev temizlicem diye dikkat etmedim kanamam olmuştu sonrada düştü düşecek stresine girdim gitti hayırlısı bu arada ikinci çizgi silikse kesin hamilelik var demek dr söyledi fakat sonrasında adet olunup negatif sonuç alınıyorsa bazı kadınların daha hamile olduğunu öğrenmeden yaşadığı durum ortaya çıkıyor hamilelik kendini sonlandırıyor gerçek anlamda düşük değil dr öyle söylüyor dikkat et nolur evi b.k götürsün sen meleğini düşün gerisini salla
aynen ole yapiorum cnm bosverdim gitti valla..bide ben cok titizimdir dusun asla bole oturamam ama naparsin 1 bucukk yildir bu ani beklemisim hiiiiiiccccc umurumda diil o yuzdenn varsin batsin ama melegim bnmle olsunn..
bu arada ben isvicredeyim sen nerdensin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?