Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bu ay gidemicem canımm yaaa korkmuyor da değilim aslında kiste dönüşürlerse diyee

Niye kiste dönüşsün ki her şeyin en olumsuzunu düşünmek zorundamısın, ona bakarsan dışarı çıkmayalım araba çarpar, doğal gaz kullanmayalım zehirleniriz, bunun gibi bişey senin söylediğin, hayatta risk hep var ama sürekli riski düşünerek üzülmek doğru değil, doktora gitmeyeceksin madem klomeni de kullanmışın gün aşırı çalış rahat ol

tatlım yumurta çatlamazsa kiste dönüşür diyorlar da ondan dedimm
doktoruma dedim ki gelemem ama illa ki gelmeilisin derseniz gelirim dedim.o da hayır gerek yok dedi.ve doktoruma da güveniyorum.sen de ciddi bir iştir falan deyince iyice korktumm:78::78:

Canım ciddi bir iş derken çatlama gününü en doğru doktor belirler akıntıyla falan kesin bilinemez onu söylemek istemiştim, klomen folikül geliştirici hormon değil mi geliştiriyo işte doktorun bu ay gelmene
gerek yok demiş neden böyle söylediğini anlamadım ama kist riski olsaydı gel derdi heralde neden gerek yok dedi peki

işte kendimde hiç sevmediğim şey her şeyin en kötüsünü düşünüyorum,sen dedin ya Allah dedim bu da öyle düşünüyorr
gelmene gerek demesinin nedeni şu ,doktorum il merkezinde ben ilçedeyim 2 saat uzaklık var ben çalışıyorum bunun için gelemem diyince bu ay gelme o zaman dedi

imkan yaratabilirsen git tatlım için rahat eder

yani bu ay normal şekilde çalışma yapacaksın ama şuna dikkat et eğer klomen kullanarak yumurtlaman gerekiyosa mutlaka sürekli takibini yaptır yoksa emeğine yazık olur, ben kocaeli de oturuyorum öğretmen arkadaşım yumurta takibi için istanbula her 2 güne bir gitti müdürle falan papaz oldu ama bebeği de oldu sen kendini düşün öncelikle bu yüzden ne gerekiyosa yapmalısın, takipse takip

ayse sen bnm dedigim yere baktinmi cnm bnm test cok koyu diil ama cok cok silik de diil..arada sence hamilemiyimdirkiiesim bile herseye ole birden kaptirmaz ama beni tebrik etti optuu flnnn:98:

nbr tatlis nasilsin rahatladinmi azcik ben sana dedim hersey kisiden kisiye degisiyoooooorrr takma yavrum hicbiseyii meraklanmada herseyin hayirlisi olacakk buna inaniorumm cnm

eveeettt kiz dogruuu amaaa hala inanamiorummki benn

valla ben bile halen inanamıyorum anlat test mi yaptın ayyyyyyyyyy ne heyecanlısındır sennnn heh bana çatıpduruyordun sen de avatarını değiştirebilirsinnn ayyyyyy özlemmmm çok sevindim yavrum yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…